-
@lap said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Εντωμεταξύ η πορσε με κόστος 5.000 ευρώ. Αλλά πως θα κάνει επίδειξη αν δεν περάσει πάνω απο τις πετσέτες.
Το s cross 5 πλασια αξια αλλά ταπεινό.
Oσο κοστιζουν τα τελη και ο φορος πολυτελειας της cayenne για μια δεκαετια κανει το suzuki ολοκληρο.
-
Ζωάδι υπέρτατου βαθμού .
Χθες το βράδυ την ώρα που κλειδώνω γραφείο , παρκάρει ακριβώς μπροστά ( νόμιμα) σχετικά καινούργιο polo με οδηγό που ήταν ο κλασσικός τύπος της θείτσας με 10 κιλά σοβά πάνω της.
Ανοίγει πόρτα με το τασάκι ανά χείρας . Την κοιτώ επίμονα ( υποψιάζομαι τι πάει να κάνει) . Με βλέπει και ατάραχη αδειάζει όλα τα αποτσίγαρα έξω. Ε, δεν κρατήθηκα......
Συγγνώμη κυρία μου ( λάθος μου έπρεπε να ήμουν πιο απότομος) απέναντι έχει κάδο ( στα 5 μέτρα) , δεν μπορούσατε να πεταχτείτε να τα ρίξετε ;;;;
Ψιλό σάστισε για νανοδευτερόλεπτα. Αλλά απαντά , ε σιγά κάθε πρωί περνάει η κοπέλα του Δήμου και τα καθαρίζει .
Καλά σοβαρά μιλάς της κάνω..... και τι φταίει η κοπέλα να μαζεύει τις βρωμιές σου;;;
Ε, μου κάνει σιγά πως κάνεις έτσι, δουλειά της είναι , δηλαδή , αν σβήνει κανένας το τσιγάρο κάτω του εσύ του κάνεις παρατήρηση; Τι να σου πώ μου κάνει , είμαι και κάποιας ηλικίας και κάθομαι και σε ακούω ( καί όλα τα σχετικά) ...... Έφυγε ατάραχη !!!!
Σκέφτηκα πολλά , με κυριότερο να ξαναμπώ μέσα να καπνίσω μία ολόκληρη χρυσή κασετίνα και να λούσω με τα αποτσίγαρα το πόλο. Λυπήθηκα τα πνευμόνια μου.
Δεν έκανα τίποτα....
-
Δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις από κάποια ζώα.
-
Ένα δοχείο με διαβρωτικό θα ήταν ότι πρέπει, αλλά χωρίς να της μίλαγες όμως, γιατί τώρα στοχοποιήθηκες.
Το καλύτερο, ζάχαρη στο ντεπόζιτο. -
@civil357 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Ζωάδι υπέρτατου βαθμού .
Χθες το βράδυ την ώρα που κλειδώνω γραφείο , παρκάρει ακριβώς μπροστά ( νόμιμα) σχετικά καινούργιο polo με οδηγό που ήταν ο κλασσικός τύπος της θείτσας με 10 κιλά σοβά πάνω της.
Ανοίγει πόρτα με το τασάκι ανά χείρας . Την κοιτώ επίμονα ( υποψιάζομαι τι πάει να κάνει) . Με βλέπει και ατάραχη αδειάζει όλα τα αποτσίγαρα έξω. Ε, δεν κρατήθηκα......
Συγγνώμη κυρία μου ( λάθος μου έπρεπε να ήμουν πιο απότομος) απέναντι έχει κάδο ( στα 5 μέτρα) , δεν μπορούσατε να πεταχτείτε να τα ρίξετε ;;;;
Ψιλό σάστισε για νανοδευτερόλεπτα. Αλλά απαντά , ε σιγά κάθε πρωί περνάει η κοπέλα του Δήμου και τα καθαρίζει .
Καλά σοβαρά μιλάς της κάνω..... και τι φταίει η κοπέλα να μαζεύει τις βρωμιές σου;;;
Ε, μου κάνει σιγά πως κάνεις έτσι, δουλειά της είναι , δηλαδή , αν σβήνει κανένας το τσιγάρο κάτω του εσύ του κάνεις παρατήρηση; Τι να σου πώ μου κάνει , είμαι και κάποιας ηλικίας και κάθομαι και σε ακούω ( καί όλα τα σχετικά) ...... Έφυγε ατάραχη !!!!
Σκέφτηκα πολλά , με κυριότερο να ξαναμπώ μέσα να καπνίσω μία ολόκληρη χρυσή κασετίνα και να λούσω με τα αποτσίγαρα το πόλο. Λυπήθηκα τα πνευμόνια μου.
Δεν έκανα τίποτα....
Χεσε στο πομολο της πορτας της.
-
Τουλάχιστον δε τα πέταξε σε κανένα ξερόχορτο σε δάσος...
-
Στο Χαλάνδρι κάνουν έργα σε κεντρικούς δρόμους, δήμαρχοι, δέκο και δεν ξέρω ποιοί άλλοι.
Κλασσικά καθυστερημένοι, μπήκε ο Σεπτέμβριος και συνεχίζουν.
Κλαασικά στους κεντρικότερους δρόμους και διασταυρώσεις, δεν υπάρχουν σοβαρές σημάνσεις και γίνεται το έλα να δεις από πήξιμο.Πέρα από αυτούς έχουμε και τους κατά φαντασία χεράδες.
Αυτοί που δεν μπορούν να διασχίσουν κάθετα μία λεωφόρο με ασφάλεια αφού για να αισθανθούν ασφαλείς θα πρέπει όσο φτάνει το μάτι σου 200-300 μ να μην έρχεται αυτοκίνητο, για να περάσουν 8 μέτρα διαδρομή.
Αποτέλεσμα είναι να πήζει ο κάθετος δρόμος, μέχρι να ξεφοβηθούν 3-4 μλκες.
Ετσι χτες το απόγευμα τους πλακώσαμε στην κόρνα, γιατί είμαστε πάνω από 5 λεπτά ακίνητοι, ενώ υπήρχε χρόνος που δεν πέρναγε αμάξι.
Αφού πέρασαν οι δύο πρώτοι, βγαίνω δεύτερος πίσω από ένα καινούργιο 208 τζιτι λάιν, όπου συνεχίζει να φοβάται, τρώει την κόρνα, τελικά το αποφασίζει υπήρχε μεγάλο κενό και πάμε και οι δύο στην φαρδιά νησίδα των 5 μέτρων. Εκεί μου ανοίγει το παράθυρο να μου ζητήσει τον λόγο γιατί κόρναρα. Το αμαξάκι ήταν τίγκα στα παράνομα φυμέ και μπροστά, μέσα 30άρης αυτός με κοπέλα. Του λέω άμα φοβάσαι πηγαίνεις από τα φανάρια.
Κάτι πήγε να μου πει, αλλά είχε αδειάσει το άλλο ρεύμα και έτσι έφυγα και τον άφησα με τον φόβο του.
Γενικά αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στους δρόμους.
Κυκλοφορούν διάφοροι χέστες που αντί να πηγαίνουν από τα φανάρια, θέλουν να πηγαίνουν από τα στενά και δημιουργούν πρόβλημα.
Μετά από λίγο συνάντησα και άλλους.
Εκεί έχουμε κλασσικές περιπτώσεις να θέλεις να βγεις στην Μεσογείων στην κάθοδο, να είναι ανοικτή η λεωφορειλωρίδα, ώστε να μπεις και να κάνεις αριστερά μόλις μπορέσεις, αλλά όχι πρέπει να αδειάσει ο δρόμος που δεν αδειάζει ποτέ, για να πάνε κατευθείαν στην μεσαία, ενίοτε και στην αριστερή κάποιοι που θέλουν να στρίψουν αριστερά στο επόμενο φανάρι, οι οποίοι θέλουν και οι τρείς λωρίδες να είναι άδειες.
-
-
-
-
@antonmone said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
O Criuser με πυτζάμες;;;;
Όχι,ο βασιλιάς Λουδοβίκος ο 14ος με την κόρνα στο χέρι!
-
Ομορφαντρας.
-
Τα ξαδέλφια του....από το σόι του μπαμπά
-
Τα ξαδέλφια του....από το σόι του μπαμπά
Ο ένας ομορφάντρας παντρεύτηκε ένα διαστημικό πλάσμα επι ΠΑΣΟΚ.Επι ΣΥΡΙΖΑ αυτή παραμορφώθηκε από τις πλαστικές ,επι ΝΔ τα τίναξε!(Αυτη)!Τιμη και δόξα στον μέγιστο David!
-
Εμ εποχές ΠΑΣΟΚ.
Ποια αυτή στο is this love;
-
Εμ εποχές ΠΑΣΟΚ.
Έβλεπες Ηρακλή στο Star?
-
Εμ εποχές ΠΑΣΟΚ.
Έβλεπες Ηρακλή στο Star?
Ναι....ποια ήταν
-
Εμ εποχές ΠΑΣΟΚ.
Έβλεπες Ηρακλή στο Star?
Ναι....ποια ήταν
Ο Ιολαος!
Αν θυμάμαι καλά η Δηιανειρα!
-
Εμ εποχές ΠΑΣΟΚ.
Έβλεπες Ηρακλή στο Star?
Ναι....ποια ήταν
Τελευταίο οφτοπικ επειδή σου αρέσει η γνώση.
Αν θυμάμαι καλά την ιστορία ήταν να παίξει στο κλιπ η Κλοντια(μην ρωτήσεις ποια είναι αυτή θα εισηγηθώ μπαν).Άλλαξε με την μακαρίτισσα η οποία ήταν κουκλάρα και φυσικά με απίστευτη φωτογένεια.Ο Geffen γκρίνιαζε για τα φοβερά ποσά των 3 βίντεο κλιπ,ο Coverdale χρώσταγε κατι μυρια αλλά τελικά βρήκε λεφτά τελευταία στιγμή και γυρίστηκαν.Νομιζω ότι έχει και τα πνευματικά δικαιώματα από τα εκατομμύρια views στο ΥΤ! -
Η Σίφερ;;;;;
Τι κουτσομπολα που σαι ..... Απαπαπαπα. Όλα τα ξέρεις.
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]