-
Kαλά στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά ήταν γεμάτο από παρκαρισμένα, φύγανε όλα και έμεινε μόνο αυτό.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όχι, αλλά περίμενα ότι αυτός που μια ζωή ΔΕΝ κάνει χοντράδες, δε θα τις κάνει ξαφνικά εδώ.
Όπως ακριβώς εγώ που δε βρίζω στην καθημερινότητά μου, δε θα βρεθώ σε μια χύμα παρέα και θα μεταμορφωθώ σε λιμενεργάτη.Εσύ δεν θα μεταμορφωθείς, γιατί/αν έχεις εμπεδώσει τη συμπεριφορά και είναι η εσωτερική σου επιθυμία και όχι ο εξωτερικός καταναγκασμός που ορίζει τις πράξεις σου. Ο καταπιεσμένος μόλις εκλείψει ο καταναγκασμός (ή του δοθεί η εντύπωση πως εξέλιπε), θα εκδηλώσει την καταπιεσμένη συμπεριφορά. Ανάλογα στον άνθρωπο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαλά στη συγκεκριμένη περίπτωση λογικά ήταν γεμάτο από παρκαρισμένα, φύγανε όλα και έμεινε μόνο αυτό.Είναι τέτοιο το σημείο (πλατεία Βουλιαγμένης, νησίδα και κάθετο στενό) που αντίστοιχο πράγμα δεν έχω δει στα 35 χρόνια μου στο συγκεκριμένο χωριό.
-
Tότε είναι ασύστολα
-
Είναι νεκροφόρα μπορεί κάποιος να πέθανε αιφνιδίως.
-
Ο χρήστης kouladi έγραψε:
Είναι νεκροφόρα μπορεί κάποιος να πέθανε αιφνιδίως. -
Πάω να στρίψω σήμερα στο παρακάτω σημείο. Συγκεκριμένα θέλω να πάω αριστερά, έχω ανάψει κανονικά φλας, περιμένω να περάσει ο διερχόμενος από αντίθετο ρεύμα και στρίβω, ξαφνικά τελευταία στιγμή βλέπω ποδηλάτη ακριβώς αριστερά μου (είχε τη ίδια κατεύθυνση με εμένα αλλά ακριβώς από την αντίθετη πλευρά) να διασχίζει το δρόμο αμέριμνος, φρενάρω οριακά και του κορνάρω. Σταματάει και αρχίζει να με κοιτάει με επιθετικό βλέμμα, σηκώθηκα βέβαια και έφυγα δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ. Φαντάζομαι πως τη μ@λ@κια την έκανε αυτός, σωστά;
Ήταν πάντως με κράνος γαντια και γενικά σωστό εξοπλισμό. -
Πάω να στρίψω σήμερα στο παρακάτω σημείο. Συγκεκριμένα θέλω να πάω αριστερά, έχω ανάψει κανονικά φλας, περιμένω να περάσει ο διερχόμενος από αντίθετο ρεύμα και στρίβω, ξαφνικά τελευταία στιγμή βλέπω ποδηλάτη ακριβώς αριστερά μου (είχε τη ίδια κατεύθυνση με εμένα αλλά ακριβώς από την αντίθετη πλευρά) να διασχίζει το δρόμο αμέριμνος, φρενάρω οριακά και του κορνάρω. Σταματάει και αρχίζει να με κοιτάει με επιθετικό βλέμμα, σηκώθηκα βέβαια και έφυγα δεν είχα όρεξη να ασχοληθώ. Φαντάζομαι πως τη μ@λ@κια την έκανε αυτός, σωστά;
Ήταν πάντως με κράνος γαντια και γενικά σωστό εξοπλισμό.
https://goo.gl/maps/bDEDoLZ3rhxK8cRT6Ουσιαστικά πήγε να σε προσπεράσει από αριστερά?
Όταν πάω σε μεγάλη πόλη κουραζομαι με τους ποδηλάτες και τώρα που δουλεύω ντελιβερας για καλοκαίρι κουραζομαι με τους πεζούς. Ίσως φταίει η ζέστη και ολοι είναι στην κοσμαρα τους.......... -
Δεν πήγε να με προσπεράσει.Ηταν στο άλλο ρεύμα με αντίθετη κατεύθυνση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν πήγε να με προσπεράσει.Ηταν στο άλλο ρεύμα με αντίθετη κατεύθυνση.Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μην μας μπερδεύεις; ήταν στο αντίθετο ρεύμα από το δικό σου, αλλά κινούνταν εκεί αντίθετα στο δικό του ρεύμα, άρα στην ίδια κατεύθυνση με εσένα. Οπότε, εφόσον πήγαινε αντίθετα στο δικό του ρεύμα όλη η παράβαση είναι δική του.
-
Εκτός αν ήταν πάνω σε πεζοδρόμιο και θεώρησε τον εαυτό του πεζό...
-
Όχι ήταν στο δρόμο, όπως το λέει ο elvet
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γενικά οι ποδηλάτες δεν κινούνται με τους κανόνες κυκλοφορίας.
Ευτυχώς είναι λίγοι και φρενάρω και τους αφήνω να περνάνε. Δεν πειράζει.
Αυτοί έπρεπε να φοβούνται και να μην χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Γενικά οι ποδηλάτες δεν κινούνται με τους κανόνες κυκλοφορίας.
Ευτυχώς είναι λίγοι και φρενάρω και τους αφήνω να περνάνε. Δεν πειράζει.
Αυτοί έπρεπε να φοβούνται και να μην χώνονται ανάμεσα στα αυτοκίνητα.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Δυστυχώς υπάρχουν φορές που δεν καταλαβαίνουν πως είναι εκτεθειμένοι από πλευτάς ασφάλειας και αν γίνει κάποια στραβή με αυτοκίνητο θα βρεθούν σε μειονεκτική θέση. Φέτος το καλοκαίρι με την μηχανή που κινούμαι αισθάνομαι πως τόσο όσο κινούνται με μηχανή όσο και οι πεζοί, σε μεγάλο ποσοστό δεν προσέχουν. Δεν έχω δει τόση απροσεξία ξανά. Σαν να οδηγούν (πολλοί με μοτοσυκλέτα) μόνοι τους στο δρόμο και σαν να περπατούν αρκετοί πεζοί σε δρόμους χωρίς οχήματα. Τι να πω....
-
Εσένα μπασταρδε με το ασημί Mondeo , με αριθμό κυκλοφορίας ΥΝΜ 2531, να ξέρεις ότι θα μάθω ποιος είσαι. Πουτανας γιε.
-
Πες μας και τι έκανε.
-
Μαγκιες στο δρόμο έκανε, ενώ ήμουν στο αμάξι με το μπέμπη. Θα μας σκότωνε, είχε κ θράσος να ζητήσει τα ρέστα. Έγνοια σου κ έπεσε τηλεφωνακι στο αστυνομικό τμήμα.
-
Εύχομαι να τον εντοπίσουν.
-
Αυτές τις μέρες που η Αθήνα είναι άδεια, λες και οι λίγοι που έμειναν θέλουν να τρακάρουμε μεταξύ μας.
Σήμερα στην Κηφησίας, είμαι στη δεξιά και κοπελίτσα (περίεργο) με πούντο στην μεσαία αποφασίζει ξαφνικά ότι θέλει να βγει στον παράδρομο! Φρένα, κόρνα..... Δεν κατάλαβε χριστό! Μπήκε δεξιά χωρίς να κόψει καθόλου και βγήκε στον παράδρομο. Τι διάολο, στραβοί/κουφοί είναι ρε πστη μου;;;
-
Οχι φιλε απλά αυτό που έχουν στην γκλάβα τους αυτό κάνουν με οποιοδήποτε τρόπο....
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]