-
Μικτή με 80% κίνηση στη πόλη για μένα, το diesel γράφει 8αρια. Γενικά το αυτοκίνητο είναι λατρεία. Σε όλα. Με 30 άλογα περισσότερα θα ήταν το ιδανικό.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Μικτή με 80% κίνηση στη πόλη για μένα, το diesel γράφει 8αρια.Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με 80% πόλη, κάθε πότε σου κάνει αναγέννηση;
-
Το καλοκαίρι γύρισα τη μισή Ελλάδα. Από Πάτρα μέχρι Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες μέρες είμαι κυρίως πόλη.
-
Τι είναι η 'αναγέννηση';
-
Πέρα από την ομώνυμη ομάδα (βλ. εικόνα), είναι η λειτουργία που εκτελεί αυτόματα το αυτοκίνητο για τον καθαρισμό του φίλτρου DPF του πετρελαιοκινητήρα.
-
[emoji16]
-
Καλησπέρα και από εμένα. Ήρθε η ώρα να συμβάλω και εγώ στην κουβέντα περί κατανάλωσης του 1.5 ecoboost και να βοηθηθεί ο κάθε υποψήφιος αγοραστής του... Το αυτοκίνητο έχει διανύσει μέχρι στιγμής 2.500χλμ με αναλογία 80% εθνικό/επαρχιακό δίκτυο - 20% πόλη... η μέση κατανάλωση είναι 8,6. Σημειώνω ότι το αυτοκίνητο το οδηγώ συντηρητικά (με αρκετό cruise control) με max ταχύτητα τα 120-125 και συνήθως ανοιχτό το clima! Είναι ξεκάθαρο πάντως ότι εάν η ταχύτητα ανέβει πάνω από 130-140 η κατανάλωση τσιμπάει αρκετά...
κατά τα άλλα είναι ένα αυτοκίνητο που δεν σε απογοητεύει στο δρόμο! Στιβαρό, με καλά κρατήματα και αρκετά ευρύχωρο για 4μελή οικογένεια! Μία πολύ καλή επιλογή για την κατηγορία του!
-
Παίδες για μαυρους ανεμοθράυστες μπρος πίσω, που ψάχνω; Υπάρχουν μαύροι ή μόνο φιμε;
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Παίδες για μαυρους ανεμοθράυστες μπρος πίσω, που ψάχνω; Υπάρχουν μαύροι ή μόνο φιμε;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από ότι βλέπω στο site, υπάρχουν και οι δύο, μιλάω για τους 'αυθεντικούς' που είναι Climair
-
Τα είχα ζητήσει από τη βελμαρ σε μαύρο αλλά 2 φορές τους έστειλαν τα διαφανή. Δεν ξέρω τι γίνεται. Στο γερμανικό site της climair έχουν μαύρα με 59€.
-
Το κοίταξες το link που πόσταρα ? Το ελληνικό έχει μια χαρά και τα δύο, με ξεχωριστούς κωδικούς, δεν τίθεται θέμα να μπλέχτηκαν οι κωδικοί...
-
Άρα μαλακιες μου λένε. Η πλάκα είναι ότι ήτα μέσα στη συμφωνία με την αγορά του αυτοκινήτου. Περιμένω από τον περασμένο Μάιο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλησπέρα,
γνωρίζετε αν το 1.5 diesel υπάρχει σε αυτόματο? Αν υπάρχει μήπως ξέρετε τιμές?
ευχαριστώ.το εχω εχω με ηλιοροφη πανοραμικη και το αυτοματο(powershist) st line εχει 31500 τιμη καταλογου αν θυμαμαι καλα,εμενα με την εκπτωση μου στοιχισε 30 αν δεν σε ενδιαφερει η ηλιοροφη και η stline εκδοση η τιμη πρεπει να ειναι πολυ ποιο κατω... οσο για το αμαξι εχω ποσταρει καποια πραγματα θετικα και αρνητικα για την συγκεκριμενη εκδοση με το σασμαν αυτο τωρα προσφατα ,η γενικη μου εικονα ειναι πως ειμαι απολυτα ευχαριστημενος στους περισσοτερους τομεις!! και να μην ξεχναμε και την εγγυηση που δινει η φορντ ελλας των 8 χρονων !!οταν καποιοι αλλοι με πολυ παραπανω χρηματα ειναι ακομα στα 2 χρονια ......!! αυτο το τελευταιο το αναφερω σε καποιους που κοιτανε αν καιει 0,5 λιτρα η 1 λιτρο παραπανω το kuga και αν ειναι το αλλο ποιο γρηγορο κατα 0,5 δευτερολεπτα...!!!!
Βρε συ μην τα γενικευεις.
Σίγουρα μεγάλο συν η εγγύηση (τογιοτάκιας είμαι και ξέρω από αυτά) αλλά άλλοι μπορεί να έχουν άλλες προτεραίοτητες, είτε κατανάλωση, είτε εμφάνιση, είτε κάτι άλλο!
Μην μπαίνουμε σε ανούσιες συγκρισεις!
Και το best seller τόσα χρονια της κατηγορίας (QQ) 3 χρόνια εγγύηση έχει και δεν παραπονέθηκε κανείς ιδιαίτερα ούτε εβλαψε τις πωλήσεις.[/quotγενικευω γιατι στην κατηγορια δεν βλεπω να υπαρχουν τεραστιες διαφορες σε αυτα που αναφερεις περα απο την εμφανιση που ειναι κατι υποκειμενικο(και σε αυτην το μονο που ξεχωριζει απο την μαζα ειναι το 3008)αν παρουμε τους αμεσους ανταγωνιστες του οπως το atteca tiguan qashqai Sportage και tucson οι ουσιαστικες διαφορες τους ειναι πολυ μικρες περα απο μαρκετιστικα τεχνασματα των εταιριων 10-15 αλογα και 2 λιτρα διαφορα σε καταναλωση δεν ειναι η μερα με την νυχτα...ενταξει μερικοι πιστευουν οτι αυτα ειναι μεγαλο προτερημα σε σχεση το ενα με το αλλο αλλα ουσιαστικα ...ολα αυτα βασιζονται σε ενα ιδιο πλανο!απο εκει και περα η τιμολογηση η εγγυηση και after-sales service ειναι και αυτα δυνατα χαρτια
και ειναι και ενας σπουδαιος λογος που εταιριες σαν την τογιοτα ηταν απο τις πρωτες σε πωλησεις στην ελλαδα
οσο για το nissan qashqai ειναι ενα πολυ καλο και ομορφο αυτοκινητο εινα ο πρωτος διδαξας της κατηγοριας και με ενα πολυ καλο ονομα ιαπωνικης αξιοπιστιας το ονομα της νισσαν!!οπως προανεφερα δεν εχει μηχανολογικα το κατι παραπανω σε σχεση με τα αλλα...αλλα ουτε υστερει παλι ουσιαστικα καπου αλλα ακομα και αυτα τα 3 χρονια ακουγονται καλυτερα σε σχεση με τα δυο που επιβαλει Ευρωπαικη ενωση.... -
Αν τα στρίψεις θα δεις τις διαφορές!!!
-
Αλέξανδρε για βάλτα σε μια σειρά στριψίματος . Μ ενδιαφέρει
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Αλέξανδρε για βάλτα σε μια σειρά στριψίματος . Μ ενδιαφέρειΜέχρι να απαντήσει ο Δίας, εγώ θα πώ ότι σειρά δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν τα έχω οδηγήσει όλα. Αλλά μπορώ με σιγουριά να πώ ότι κάτω από την κορυφή της Χ1 είναι το Kuga. Τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια. Επίσης, το Kuga είναι πολύ ψηλά και όσων αφορά την κατάταξη της άνεσης και της ποιότητας κύλισης, ένας από τους βασικούς λόγους που το προτίμησα.
-
Θα συμφωνήσω με τον Φάνη. Μιλάμε πάντα για την μικρή κατηγορία SUV.
-
Με ενημερωσαν οτι χθες εκτελωνησαν το αυτοκινητο,και οτι περιμενουν να τους ερθει στην αντιπροσωπεια φανταζομαι να το φερουν γρηγορα και οχι να περιμενουν να φορτωσουν μια ολοκληρη νταλικα για να ερθει και αυτο..
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αλέξανδρε για βάλτα σε μια σειρά στριψίματος . Μ ενδιαφέρει
Μέχρι να απαντήσει ο Δίας, εγώ θα πώ ότι σειρά δεν μπορώ να βάλω γιατί δεν τα έχω οδηγήσει όλα. Αλλά μπορώ με σιγουριά να πώ ότι κάτω από την κορυφή της Χ1 είναι το Kuga. Τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια. Επίσης, το Kuga είναι πολύ ψηλά και όσων αφορά την κατάταξη της άνεσης και της ποιότητας κύλισης, ένας από τους βασικούς λόγους που το προτίμησα.
Θα συμφωνήσω με τον Φάνη. Μιλάμε πάντα για την μικρή κατηγορία SUV.
Το 3008 που μπαινει Φανη και Αλεξανδρε?
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
http://enkinisi.gr/2017/01/30/peugeot-3 ... %B1%CF%82/
Σύγκριση 3008 με Kuga αναφορικά με την οδηγική συμπεριφορά:
'Κατά τη διάρκεια της δοκιμής του ανανεωμένου Ford Kuga, είχαμε τη δυνατότητα να το οδηγήσουμε για περίπου 700 χιλιόμετρα σε κάθε είδους δρόμο. Στην επαρχιακή οδό, απέδειξε πως πρόκειται για ένα γνήσιο Ford. Άμεσο και κοφτερό τιμόνι, πλαίσιο και αναρτήσεις που «φωνάζουν» πως είναι σε θέση να διαχειριστούν πολύ μα πολύ περισσότερη ισχύ. Αφήνοντας την άσφαλτο και μπαίνοντας στο «πατημένο» και λασπωμένο χώμα, αρχίζουν οι εξαιρετικά ευχάριστες εκπλήξεις – διαπιστώσεις. Ενώ λοιπόν οδηγούμε την έκδοση ST Line, πηγαίνουμε κάπως φυλαγμένα στην αρχή. Μετά τα πρώτα, λίγα μόλις μέτρα, διαπιστώνουμε πως η ανάρτηση όχι μόνο δεν «κοπανάει» αλλά καταπίνει τις λακκούβες με τρόπο μαγικό. Ανεβάζουμε ρυθμό, με τις νερολακκούβες και τις διάφορες ανωμαλίες να «φεύγουν» κάτω από τις ρόδες του kuga εντελώς ανεπαίσθητα και απροβλημάτιστα.
Το Kuga συνεχίζει να είναι το πιο απολαυστικό για όσους λατρεύουν να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι
Σε ότι αφορά στο 3008 οι πλέον ευχάριστες ειδήσεις προέρχονται από τα πρώτα χιλιόμετρα που θα κάνετε μαζί του. Εκεί θα διαπιστώσετε πως ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση, βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Εκεί θα καταλάβετε πως αυτό με αυτό το μοντέλο η Peugeot ανεβαίνει όχι σκαλοπάτι αλλά κεφαλόσκαλο ολόκληρο. Ανεβάζεις χιλιόμετρα στην εθνική οδό και αισθάνεσαι ασφάλεια και άνεση. Αφήνεις τις ευθείες και μπαίνεις στις στροφές και διαπιστώνεις πως οδηγείς ένα γνήσιο Peugeot, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ύψος και όγκο. Άκαμπτο αμάξωμα, αναρτήσεις με McPherson εμπρός και ημιάκαμπτο πίσω, γρήγορο τιμόνι και αποτελεσματικά φρένα είναι το ένα κομμάτι του παζλ. Το άλλο είναι αφενός ο κινητήρας, γνώριμα ικανός, αφετέρου το κιβώτιο. Ναι ένα χειροκίνητο κιβώτιο σε Peugeot που χαίρεσαι, απολαμβάνεις να ασχολείσαι μαζί του. Έτσι χωρίς λόγο και αιτία. Απλώς για την αίσθηση στο κούμπωμα που απλώς δεν πιστεύεις ότι ανήκει σε μοντέλο της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Και φυσικά σε όλα αυτά η εύλογη ερώτηση έρχεται για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του Grip Control. Οδηγώντας το στο χιόνι και έχοντας επιλέξει τη λειτουργία snow, διαπιστώνεις πως το αυτοκίνητο πηγαίνει πολύ πιο μακριά από εκεί που νόμιζες αρχικά ως δικίνητο.Το Grip Control αυξάνει σημαντικά τις εκτός δρόμου δυνατότητα του Peugeot
Εδώ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το ποιο από τα δύο αυτοκίνητα προηγείται. Η ψήφος μας, με πολύ μικρή διαφορά θα πάει στο Kuga, καθώς συνεχίζει και είναι ένα εξαιρετικά απολαυστικό αυτοκίνητο στην οδήγηση, αν και η αλήθεια είναι πως το 3008 πλέον βρίσκεται πραγματικά σε απόσταση αναπνοής'.Στα σχετικά με την εμφάνιση προφανώς το 3008 υπερέχει
Ford Kuga