-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Να μας πει και ο Fanis75 που εχει κανει πολυ περισσότερα χλμ με το kugaΜετά από 10.500χλμ έχω κατανάλωση 10.6λτ/100χλμ, με χρήση 80% πόλη και 20% Εθνική / επαρχία. Να σημειώσω ότι το οδηγεί κυρίως η γυναίκα μου, η οποία ΔΕΝ οδηγεί καθόλου οικονομικά, αφού αλλάζει ταχύτητες πάντα μετά τις 4.000 σαλ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Με βγάλατε από πολλές σκέψεις.
Και μια τελευταία ερώτηση. Γιατί Ford Kuga και όχι Nissan Qashqai?Επειδή κοίταγα και εγώ το QQ, το Kuga είναι καλύτερο σε:
- Επιδόσεις (εφόσον μιλάμε για βενζινοκίνητες εκδόσεις)
- Πολύ καλύτερη άνεση και ποιότητα κύλισης
- Στα ίδια χρήματα το Kuga έχει καλύτερο εξοπλισμό
- Πολύ καλύτερη οδική συμπεριφορά
- Μεγαλύτεροι χώροι (ειδικά για τους πίσω επιβάτες)
- Καλύτερη ποιότητα κατασκευής (και απτή και πραγματική)
- Περισσότερα χρόνια εγγύηση (στη Nissan πληρώνεις αρκετά ακριβά εάν θές περισσότερο από 3 χρόνια)
Το QQ για εμένα συνεχίζει (ειδικά μετά το Facelift) να είναι το πιο όμορφο crossover της κατηγορίας τους!
ΥΓ: Χρωστάω ένα κείμενο σεντόνι με εντυπώσεις για το Kuga...το είχα γράψει, δεν ανέβηκε ποτέ με την πτώση του server τώρα δεν έχω βρεί τον χρόνο να το ξαναγράψω.
-
3χιλ ειμαι ακομα...η καταναλωση ειναι 5,8 με 6,5 και μαλιστα με αυτοματο μιας και ειναι το 1,5 d με το powershirt θετικα μεχρι στιγμης οδικη συμπεριφορα πραγματικα πολυ καλη το αμαξι στις στροφες δεν γερνει και δειχνει πολυ δεμενο η ανεση ειναι σε καλα επιπεδα στις περισσοτερες των περιπτωσεων αν και σε ελαχιστες περιπτωσεις κοπαναει λιγακι,συνδιασμος μοτερ με powershift με εχουν αφησει απολύτα ευχαριστημενο απο την αποδοση τους αλλα και τον τροπο λειτουργιας τους ειδικα το σασμαν ειναι απολαυση ζωντανευει το μοτερ στην σπορ λειτουργια του !!εξοπλισμος και απτη ποιοτητα απλα ειναι σε αριστη κατασταση για τα χρηματα του (ο εξοπλισμος απλα εχει τα παντα) κατι αλλο που μου εκανε θετικη εντυπωση ειναι οτι οποιοι στο περιβαλλον μου το προτοειδαν πιστευαν οτι ειναι πολυ ακριβοτερο απο την πραγματικη του τιμη...
στα αρνητικα που εχω εντωπισει η μη καλη πλευρικη στιριξη των εμπροσ καθισματων που εχω προαναφερει και παλιοτερα η μη ρυθμιση του υψους στου συνοδηγου ,επισης θα ηθελα η οθονη στο κεντρο των οργανων να εχει ενδειξεις της μουσικης (ραδιο usb) οπως πχ στο vag group η μια αλλη ενδειξη απο την ταχυτητα ηλεκτρονικα(την βρισκω περριτη για το συγκεκριμενο αμαξι)...
κατι αλλο που παρατηρησα που αφορα την ηλεκτρικη οροφη και συγκεκριμενα το υφασμα που την καλυπτει θεωρω οτι ειναι λιγο ευαισθητο στο να κρεμασει υστερα απο καιρο,μιας και οταν ειναι κλειστο και εχεις ανοιχτα τα παραθυρα ο αερασ το κουναει πολυ με αποτελεσμα να το ταλαιπωρει και εχω αναγκαστει οταν ανοιγω παραθυρα να το εχω μαζεμενο ... αυτη ειναι μεχρι στιγμης η εικονα που εχω αυτους τους 2 μηνες διαβιωσης -
Πολύ όμορφο suv διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα που μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά μεταξύ τους,βέβαια λόγω χώρων στο πόρτπαγκαζ τελικά κατέληξα στο kodiaq
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μετά από 10.500χλμ έχω κατανάλωση 10.6λτ/100χλμ, με χρήση 80% πόλη και 20% Εθνική / επαρχία. Να σημειώσω ότι το οδηγεί κυρίως η γυναίκα μου, η οποία ΔΕΝ οδηγεί καθόλου οικονομικά, αφού αλλάζει ταχύτητες πάντα μετά τις 4.000 σαλ.
Ψηλά είσαι! Ρε συ τελικά με τόσα χλμ στο εξάμηνο και τέτοιες καταναλώσεις μήπως θα έπρεπε να είχες δει το diesel;
ΥΓ: Χρωστάω ένα κείμενο σεντόνι με εντυπώσεις για το Kuga...το είχα γράψει, δεν ανέβηκε ποτέ με την πτώση του server τώρα δεν έχω βρεί τον χρόνο να το ξαναγράψω.
Το αναμένουμε! Σεντόνια ρε συ πάντα σε word και μετά copy paste!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ψηλά είσαι! Ρε συ τελικά με τόσα χλμ στο εξάμηνο και τέτοιες καταναλώσεις μήπως θα έπρεπε να είχες δει το diesel;Είμαι όσο περίπου το υπολόγιζα. 9.3λτ/100χλμ είχα μέση κατανάλωση με την 116i στις ίδιες συνθήκες και υπολόγιζα +1λτ για το Kuga...κοντά έπεσα!
Όσο για το diesel:
- Τα χιλιόμετρά μου είναι περί τις 15.000 το έτος. Πέρσι έγιναν αρκετά περισσότερα λόγω 'ειδικών' συνθηκών που πλέον φέτος δεν υπάρχουν (ήταν έκτακτες για πέρσι μόνο).
- Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η λειτουργία των diesel και τα όποια προβλήματα παρουσιάσουν ειδικά με γυναικεία χρήση καθώς και οι επιδόσεις του συγκεκριμένου.
- Η διαφορά τιμής θα μου έκανε απόσβεση σε 3-4 χρόνια, άρα μικρή διαφορά στην 5ετία.
- Δεν ήθελα τότε να δώσω περισσότερα χρήματα.
- Επειδή έχω ορίζοντα κτήσης τουλάχιστον την 5ετία (εκτός εάν ο Αλέξης μας βγάλει από την κρίση ή κερδίσω το τζόκερ το οποιο είναι και πιο πιθανόν!! ), δεν εμπιστεύομαι τι νόμους μπορείς να περάσουν για τα diesel στην Αθήνα.
Το αναμένουμε! Σεντόνια ρε συ πάντα σε word και μετά copy paste!
Έτσι κάνω συνήθως, αλλά λόγω βιασύνης στο γραφείο δεν το έκανα...και την πάτησα!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
- Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα η λειτουργία των diesel και τα όποια προβλήματα παρουσιάσουν ειδικά με γυναικεία χρήση καθώς και οι επιδόσεις του συγκεκριμένου.
+++ 1000
Diesel σε αστικές διαδρομές και με γυναίκα είναι λόγος να μην πάρεις ή να δώσεις diesel.
Ακριβώς ότι έκανα εγώ με το Yaris!
Oυτε που έπαιρνε χαμπάρι τις αναγεννησεις (δεν ήταν τυχαίο ότι απο κάποιο σημείο και μετά όποτε το έπαιρνα εγώ το καταλάβαινα αμεσως και αναγκαζόμουν να βγαίνει ανοιχτά να το σκίζω) ασε που μπορεί να το έπαιρνε κρύο το πρωί να πάει μέχρι το φούρνο ή κοντινό super market χωρίς άλλη κίνηση! -
Καλησπέρα,
γνωρίζετε αν το 1.5 diesel υπάρχει σε αυτόματο? Αν υπάρχει μήπως ξέρετε τιμές?
ευχαριστώ. -
'Fanis 75' διαβάζω τις καταναλώσεις σου κ προβληματίζομαι. Έχω έως τώρα περίπου 2.700 χιλιόμετρα στο 1.5 ecoboost 150hp. Μέσον όρο κατανάλωσης έχω στα 12.9 κ πολύ δύσκολα θα δω κατανάλωση εντός πόλης από γέμισμα σε γέμισμα κάτω από 13. Η καθημερινές μου διαδρομές (σπίτι δουλειά) ωστόσω ειναι 4 με 6 χιλιόμετρα το οποίο σημαίνει οτι φτάνω μέχρι 3η ταχύτητα κ αυτό για λίγο. Το οποίο δεν με βοηθά να δω χαμηλούς ΜΟ μιας που στις εκινήσεις η στιγμιαία κατανάλωση είναι μεγάλη. Σε εθνική με το cruise control βλέπω τιμές κάτω απο 10 σε σταθερή πορεία κ ΜΟ κάτω από 12 με ταχύτητες κοντα στα 150 χλμ κ κάποιες προσπεράσεις. Επίσης εχω παρατηρήσει μιας που αναφέρεις στροφές, οτι η κατανάλωση οταν αφήνεις τη χαμιλή ταχύτητα πχ 2α να φορτώσει στροφές, είναι μικρότερη από οτι αν αλλαξεις ταχύτητα χαμηλα δηλ βάλω 3η στις 1500 στροφες κ φορτώσω απο εκει. Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος αν εχω παρατηρήσει σωστα. Θεωρείτε φυσιολογική την καταναλωση μου. Υπαρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια μηχανική βλάβη? Στη γενικότερη συμπεριφορά, ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Αρκετά σβελτο οταν το χρειαστείς αθορυβο σταθερό ευρύχωρο. Θα ήθελα λιγο καλήτερη ποιότητα στον ηχο του ηχοσυστήματος τον οποιο βρισκω λίγο flat κ λιγο πιο πρακτικη χρήση των λειτουργιων της κεντρικης οθόνης απο τα χειριστήρια του τιμονιού. Πχ για μενα λείπει ενα roll το οποιο θα μετακινούσε τις καρτέλες.
-
Ο χρήστης arGia έγραψε:
'Fanis 75' διαβάζω τις καταναλώσεις σου κ προβληματίζομαι. Έχω έως τώρα περίπου 2.700 χιλιόμετρα στο 1.5 ecoboost 150hp. Μέσον όρο κατανάλωσης έχω στα 12.9 κ πολύ δύσκολα θα δω κατανάλωση εντός πόλης από γέμισμα σε γέμισμα κάτω από 13. Η καθημερινές μου διαδρομές (σπίτι δουλειά) ωστόσω ειναι 4 με 6 χιλιόμετρα το οποίο σημαίνει οτι φτάνω μέχρι 3η ταχύτητα κ αυτό για λίγο. Το οποίο δεν με βοηθά να δω χαμηλούς ΜΟ μιας που στις εκινήσεις η στιγμιαία κατανάλωση είναι μεγάλη. Σε εθνική με το cruise control βλέπω τιμές κάτω απο 10 σε σταθερή πορεία κ ΜΟ κάτω από 12 με ταχύτητες κοντα στα 150 χλμ κ κάποιες προσπεράσεις. Επίσης εχω παρατηρήσει μιας που αναφέρεις στροφές, οτι η κατανάλωση οταν αφήνεις τη χαμιλή ταχύτητα πχ 2α να φορτώσει στροφές, είναι μικρότερη από οτι αν αλλαξεις ταχύτητα χαμηλα δηλ βάλω 3η στις 1500 στροφες κ φορτώσω απο εκει. Ας μου επιβεβαιώσει κάποιος αν εχω παρατηρήσει σωστα. Θεωρείτε φυσιολογική την καταναλωση μου. Υπαρχει περίπτωση να υπάρχει κάποια μηχανική βλάβη? Στη γενικότερη συμπεριφορά, ειμαι πολυ ευχαριστημένος. Αρκετά σβελτο οταν το χρειαστείς αθορυβο σταθερό ευρύχωρο. Θα ήθελα λιγο καλήτερη ποιότητα στον ηχο του ηχοσυστήματος τον οποιο βρισκω λίγο flat κ λιγο πιο πρακτικη χρήση των λειτουργιων της κεντρικης οθόνης απο τα χειριστήρια του τιμονιού. Πχ για μενα λείπει ενα roll το οποιο θα μετακινούσε τις καρτέλες.Χωρίς να είμαι κάτοχος μου φαίνονται λογικές οι τιμές κατανάλωσης..
-
Λογικές μπορεί να είναι δεδομένου του όγκου του βάρους και του χαρακτήρα του αυτοκινήτου αλλά για κάποιον που μπορεί να το χρησιμοποιεί συστηματικά εντός πόλης ή εκτός για πολλά χλμ (όπως εγώ...) είναι ασύμφορες. Να τα λέμε κι αυτά!
-
Καιει παιδια ολοι το λενε. Ειναι φτηνο για αυτα που προσφερει αλλα...
Ειναι σαν τους εκτυπωτες κραχτες οπου τους αγοραζεις φτηνα και μολις αλλαξεις τα 2 μελανια τους ειναι σαν να αγοραζεις αλλον ενανΣτάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α γειά σου φίλε! Το παίρνεις θεωρητικά φτηνά για διάφορα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά αν τάχα μου γλίτωσες στην φάση της αγοράς κάποια χρήματα, αυτοκίνητο πήρες και κάπου εκεί αν δεν υπολόγισες την κατανάλωση κάτι ξέχασες! Το πιο βασικό για πολύ κόσμο θα έλεγα. Την καλημέρα μου Νικόλα!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Α γειά σου φίλε! Το παίρνεις θεωρητικά φτηνά για διάφορα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά αν τάχα μου γλίτωσες στην φάση της αγοράς κάποια χρήματα, αυτοκίνητο πήρες και κάπου εκεί αν δεν υπολόγισες την κατανάλωση κάτι ξέχασες! Το πιο βασικό για πολύ κόσμο θα έλεγα. Την καλημέρα μου Νικόλα!Το kuga είναι αμαξάρα. Ακόμη και στα 30+ που είχε πριν την έκπτωση ήταν το ίδιο εξαιρετικό αμάξι, απλά δεν πουλούσε γιατί στα χρήματα εκείνα οι περισσότεροι κοιτάζουν ακόμη πιο 'φίρμες'. Οδηγικά, σε τιμόνι και σε στήσιμο είναι εξαιρετικό και οι διαφορές με premium επιλογές είναι πραγματικά πολύ μικρές. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τους 'μεγάλους' το kuga είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτόν τον τομέα στην κατηγορία του και το γράφω αυτό χωρίς να λαμβάνω υπόψη την τωρινή τιμή. Με τις τωρινές προσφορές είναι σαν να σου δίνουν άλλο μισό αμάξι τσάμπα. Εδώ με 22k παίρνεις hatch και παρακάτω μερικές φορές...
Το μόνο αρνητικό είναι ότι το αμάξι είναι βαρύ και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά και καίει αρκετά. Αν κάνεις λίγα χλμ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αν κάνεις πολλά πας για diesel
-
Περί κατανάλωσης KUGA 8.63 λίτρα ο μέσος όρος.
https://www.spritmonitor.de/en/overview ... owerunit=2 -
Για αυτό γράφω πως για κάποιον που θα το έχει καθημερινό εργαλείο για πολλά χλμ, είναι πολλά τα ...λίτρα!
-
Ο χρήστης evanpap333 έγραψε:
Καλησπέρα,
γνωρίζετε αν το 1.5 diesel υπάρχει σε αυτόματο? Αν υπάρχει μήπως ξέρετε τιμές?
ευχαριστώ.Ναι υπάρχει και το έχει αγοράσει και ένα μέλος του φόρουμ και έχει γράψει εντυπώσεις. Τιμή ξεκινάει στα €27.666 + πινακίδες - την όποια έκπτωση.
'Fanis 75' διαβάζω τις καταναλώσεις σου κ προβληματίζομαι. Έχω έως τώρα περίπου 2.700 χιλιόμετρα στο 1.5 ecoboost 150hp. Μέσον όρο κατανάλωσης έχω στα 12.9 κ πολύ δύσκολα θα δω κατανάλωση εντός πόλης από γέμισμα σε γέμισμα κάτω από 13. Η καθημερινές μου διαδρομές (σπίτι δουλειά) ωστόσω ειναι 4 με 6 χιλιόμετρα το οποίο σημαίνει οτι φτάνω μέχρι 3η ταχύτητα κ αυτό για λίγο.
Λογικά να είσαι τόσο ψηλά, γιατί κινείσαι μόνο εντός πόλης και για πολύ λίγα χιλιόμετρα. Και εγώ στην πόλη τόσο περίπου είμαι, αλλά με μερικά μεγάλα ταξίδια εχει πέσει ο Μ.Ο.
Καιει παιδια ολοι το λενε. Ειναι φτηνο για αυτα που προσφερει αλλα...
Ειναι σαν τους εκτυπωτες κραχτες οπου τους αγοραζεις φτηνα και μολις αλλαξεις τα 2 μελανια τους ειναι σαν να αγοραζεις αλλον ενανΔεν συμφωνώ Νίκο. Πόσο πιο πολύ καίει από το 150αρι Tiguan, ώστε το Tiguan να αποσβέσει τα €5.700 που κοστίζει πιο ακριβά (και με λιγότερο εξοπλισμό)? Εγώ λέω να καίει και 2 λίτρα παραπάνω στα 100χλμ (που δεν είναι τόσο με τίποτα αλλά λέμε) άρα στα 15.000χλμ τον χρόνο που είναι ο Μ.Ο βενζίνης μιλάμε για 300 λίτρα, δηλαδή για €450/χρόνο. Άρα η απόσβεση στην διαφορά τιμής θα γίνει σε 12 χρόνια!! Και αφήνω απέξω τις όποιες βλάβες εκτός εγγύησης και το πιο ακριβό service, μιλάμε καθαρά για διαφορά τιμής σε σχέση με την κατανάλωση.
Α γειά σου φίλε! Το παίρνεις θεωρητικά φτηνά για διάφορα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά αν τάχα μου γλίτωσες στην φάση της αγοράς κάποια χρήματα, αυτοκίνητο πήρες και κάπου εκεί αν δεν υπολόγισες την κατανάλωση κάτι ξέχασες! Το πιο βασικό για πολύ κόσμο θα έλεγα.
Σπύρο μου διαφωνώ και απάντηση τον λόγο που διαφωνώ με νούμερα. Είπαμε καίει το Kuga (και όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά κάνει σωστή έρευνα και οφείλει να το γνωρίζει), αλλά με τόσο χαμηλή τιμή, σε ορίζοντα 10ετίας, πάλι συμφέρει. Εννοείται εάν τα χιλιόμετρα είναι πολλά, σε κάθε περίπτωση (ενώ σε κάθε αυτοκίνητο) συμφέρει η λύση του Diesel.
Όπως έχω ξαναγράψει η πόλη είναι αμείλικτη σε θέμα κατανάλωσης και δεν πιστεύω ότι κάποιος αγοράζει αυτοκίνητο της κατηγορίας του Kuga για να κινείται στην πόλη και μόνο. Ακόμα και η 116i μου με τα 'Efficient Dynamics' κολοκύθια που είχε και διαφήμιζε το πόσο λίγο καίει (που όντως στην Εθνική ήταν χαμηλά η κατανάλωση), στην πόλη ανέβαινε στον Θεό!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Α γειά σου φίλε! Το παίρνεις θεωρητικά φτηνά για διάφορα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά αν τάχα μου γλίτωσες στην φάση της αγοράς κάποια χρήματα, αυτοκίνητο πήρες και κάπου εκεί αν δεν υπολόγισες την κατανάλωση κάτι ξέχασες! Το πιο βασικό για πολύ κόσμο θα έλεγα. Την καλημέρα μου Νικόλα!
Το kuga είναι αμαξάρα. Ακόμη και στα 30+ που είχε πριν την έκπτωση ήταν το ίδιο εξαιρετικό αμάξι, απλά δεν πουλούσε γιατί στα χρήματα εκείνα οι περισσότεροι κοιτάζουν ακόμη πιο 'φίρμες'. Οδηγικά, σε τιμόνι και σε στήσιμο είναι εξαιρετικό και οι διαφορές με premium επιλογές είναι πραγματικά πολύ μικρές. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τους 'μεγάλους' το kuga είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτόν τον τομέα στην κατηγορία του και το γράφω αυτό χωρίς να λαμβάνω υπόψη την τωρινή τιμή. Με τις τωρινές προσφορές είναι σαν να σου δίνουν άλλο μισό αμάξι τσάμπα. Εδώ με 22k παίρνεις hatch και παρακάτω μερικές φορές...
Το μόνο αρνητικό είναι ότι το αμάξι είναι βαρύ και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει τις κορυφαίες επιδόσεις αλλά και καίει αρκετά. Αν κάνεις λίγα χλμ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Αν κάνεις πολλά πας για diesel
Στα ίδια λεφτά για βενζίνη παίζει πλέον και το Kodiaq, ενώ περιμένουμε και το Karoq από την Skoda, με λογικά ακόμη καλύτερη τιμή. Καλό το Kuga και πραγματικά VfM σε αυτά τα λεφτά, αλλά για κάποιον που κάνει λίγα χιλιόμετρα μόνο.
Όταν πάμε σε πετρέλαιο η τιμή φτάνει στα 26.000€ που είναι μια normal τιμή για την κατηγορία αυτή και όχι πλέον τόσο VfM. -
Εγω θεωρω οτι και παλι ειναι vfm το diesel.. απλα με το βενζινοκινητο ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια με την τιμολογηση που εχει..
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το kuga είναι αμαξάρα. Ακόμη και στα 30+ που είχε πριν την έκπτωση ήταν το ίδιο εξαιρετικό αμάξι, απλά δεν πουλούσε γιατί στα χρήματα εκείνα οι περισσότεροι κοιτάζουν ακόμη πιο 'φίρμες'. Οδηγικά, σε τιμόνι και σε στήσιμο είναι εξαιρετικό και οι διαφορές με premium επιλογές είναι πραγματικά πολύ μικρές. Προσωπικά πιστεύω ότι μετά τους 'μεγάλους' το kuga είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτόν τον τομέα στην κατηγορία του και το γράφω αυτό χωρίς να λαμβάνω υπόψη την τωρινή τιμή. Με τις τωρινές προσφορές είναι σαν να σου δίνουν άλλο μισό αμάξι τσάμπα. Εδώ με 22k παίρνεις hatch και παρακάτω μερικές φορές...
Στα ίδια λεφτά για βενζίνη παίζει πλέον και το Kodiaq, ενώ περιμένουμε και το Karoq από την Skoda, με λογικά ακόμη καλύτερη τιμή. Καλό το Kuga και πραγματικά VfM σε αυτά τα λεφτά, αλλά για κάποιον που κάνει λίγα χιλιόμετρα μόνο.
Όταν πάμε σε πετρέλαιο η τιμή φτάνει στα 26.000€ που είναι μια normal τιμή για την κατηγορία αυτή και όχι πλέον τόσο VfM.Δεν είναι μόνο τα χρήματα κριτήριο αγοράς ενός αυτοκινήτου. Εγώ έγραψα και για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του που το φέρνουν πάνω από τον ανταγωνισμό και αυτό το καθιστά καλύτερο κατά τη γνώμη μου. Επίσης η εμφάνισή του - επίσης για μένα - είναι ξεκάθαρα καλύτερη από τα μοντέλα που αναφέρεις, τα οποία ασφαλώς αποτελούν επίσης vfm επιλογές!
-
Βασικα απ οσα εχω διαβασει και το πετρελαιο δε το λες οικονομικο σχεση με τον ανταγωνισμο. Επιδοσεις-καταναλωση ειναι στα - , ε διαλεγεις τι σε νοιαζει περισσοτερο
Overall ειναι πολυ καλη προτασηΣτάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ford Kuga