-
το πιο hot αυτη τη στιγμη ειναι το sportage.To εσωτερικο του ειναι ολα τα λεφτα
-
@chris__7 said in SUV/Crossovers Forum:
το πιο hot αυτη τη στιγμη ειναι το sportage.To εσωτερικο του ειναι ολα τα λεφτα
Η ποιότητα του εσωτερικού δεν με συγκίνησε. Οι οθόνες πολύ καλές έρθει να πας στις ακριβές εκδόσεις.
-
Δεν νομίζω να ενθουσιάζει τόσο το Sportage...
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkritikes-dokimes/citroen-c5-aircross-kia-sportage/
Στο θέμα των προσφορών λήζινγκ και μία ακόμα...
https://www.aldautomotive.gr/oi-kaliteres-protaseis-gia-sena/ds4-15-bluehdi-130-bastille-auto-1
και φτηνότερο
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
https://www.4troxoi.gr/dokimes/sygkritikes-dokimes/citroen-c5-aircross-kia-sportage/
https://www.aldautomotive.gr/oi-kaliteres-protaseis-gia-sena/ds4-15-bluehdi-130-bastille-auto-1
και φτηνότερο
ελα να μου πεις μετα απο 5 χρονια ποιο θα εχει βγαλει προβληματα και ποιο θα εχει μεγαλυτερη τιμη μεταπωλησης.Οσο για το συγκριτικο μας ειπαν οτι ειναι ομορφο το c5 και ασχημο το sportage.Οποτε απο κει να καταλαβεις
-
Εχω με 24 χρόνια, με 17 χρόνια και με 13 χρόνια σιτροέν και δεν έχω προβλήματα.
Αυτό που έχω με τα 3 χρόνια, είναι εντός εγγύησης, οπότε δεν το υπολογίζω...
Μεταπώληση είναι αβέβαια γενικά σε 5 χρόνια για όλα τα αμάξια, λόγω της αλλαγής της τεχνολογίας.
Μέχρι σήμερα πάντως δεν είχαν καλύτερη μεταπώληση τα ΚΙΑ από τις Σιτροέν...
-
Μεταπώληση είναι αβέβαια γενικά σε 5 χρόνια για όλα τα αμάξια, λόγω της αλλαγής της τεχνολογίας.
Τα κια κρατανε κανονικη μεταπωληση
Τα σιτροεν εχουν τη μεταπωληση που πιστευουν οι ιδιοκτητες τους. Και γεμιζουν για μηνες και ετη το καρ τζι αρ με περιεχομενο -
Κοίταξες τελευταία να δεις πόσα Citroen -ειδικά πετρέλαιο- έχουν μείνει στο καρ?
-
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
Τα σιτροεν εχουν τη μεταπωληση που πιστευουν οι ιδιοκτητες τους. Και γεμιζουν για μηνες και ετη το καρ τζι αρ με περιεχομενοΟι ιδιοκτήτες τους όπως ξέρεις τα μεταπουλάνε και με κέρδος και ας έχουν κάνει και 30000 χλμ επιπλέον ....
-
@chris__7 said in SUV/Crossovers Forum:
και φτηνότερο
ελα να μου πεις μετα απο 5 χρονια ποιο θα εχει βγαλει προβληματα και ποιο θα εχει μεγαλυτερη τιμη μεταπωλησης.Οσο για το συγκριτικο μας ειπαν οτι ειναι ομορφο το c5 και ασχημο το sportage.Οποτε απο κει να καταλαβεις
Γιατί δηλαδή? Το ΚΙΑ είναι όμορφο? Το C5 ναι είναι.
-
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
Τα σιτροεν εχουν τη μεταπωληση που πιστευουν οι ιδιοκτητες τους. Και γεμιζουν για μηνες και ετη το καρ τζι αρ με περιεχομενοΟι ιδιοκτήτες τους όπως ξέρεις τα μεταπουλάνε και με κέρδος και ας έχουν κάνει και 30000 χλμ επιπλέον ....
οι υπαλλήλοι της εταιρειας μονο. φροντιζουν αποτα κεντρικα...
-
Δεν έχουμε υπαλλήλους εδώ.. !!!!!
Μετόχους....
Ισως.....
-
Sportequipe S8 (είναι η σπορ σειρά της DR,ιταλοκινέζικης εταιρίας που στην Ευρώπη κυκλοφορεί κυρίως Ιταλία)
1.500 turbo βενζίνη GPL(υγραέριο), phev (1η φορά ο συνδυασμός) με 320hp, 500Nm συνδυαστική ροπή και 100km(!) πλήρως ηλεκτρικά από το plugin.Συνολική αυτονομία 1500(!)Km (1400+100). 2wd 4,70m. μήκος, 7θεσιο. Στην Ιταλία αναμένεται τέλη 2022-αρχές του 2023 με τιμή παραπάνω από τα 40.000ευρώ των μικρότερων "αδερφών" της S7 (αυτά θα έρχονται a) 1.6 GPL 200hp 2wd και b) GPL 4wd 260hp)
-
Ρε μαστόρια, επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να τρέχω σε εμπορίες, υπάρχει κανένα μικρό SUV/Crossover που η θέση οδήγησης να είναι "πάνω στο αυτοκίνητο" και όχι "μέσα στο αυτοκίνητο".
Μικρό αμάξωμα, μεγάλες τζαμαρίες, αλλά και πραγματικά ψηλή θέση οδήγησης.
Στυλ δηλαδή Mitsubishi Pajero Pinin.Προφανώς δεν ρωτώ για τα Aircross και Ecosport που τα έχω οδηγήσει, ούτε και σε κουπέ σπορ αυτοκίνητο που νομίζει ότι είναι suv.
-
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε μαστόρια, επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να τρέχω σε εμπορίες, υπάρχει κανένα μικρό SUV/Crossover που η θέση οδήγησης να είναι "πάνω στο αυτοκίνητο" και όχι "μέσα στο αυτοκίνητο".
Στυλ δηλαδή Mitsubishi Pajero Pinin.Προφανώς δεν ρωτώ για τα Aircross και Ecosport που τα έχω οδηγήσει, ούτε και σε κουπέ σπορ αυτοκίνητο που νομίζει ότι είναι suv.
αυτα ειναι jeep δεν πωλουνται τετοια πια.
-
Νομίζω storm μόνο το Vitara καλύπτει τα κριτήρια που θέτεις.
Και το T cross τώρα που το σκέφτομαι , καλή ορατότητα απο όλα τα παράθυρα και Suvιστικη θέση οδήγησης. -
@vagkirk said in SUV/Crossovers Forum:
Νομίζω storm μόνο το Vitara καλύπτει τα κριτήρια που θέτεις.
Δεν νομίζω ότι το Vitara έχει αυτή την αίσθηση τα πιο μεγάλα έχουν πχ Tiguan, Sportage...
-
Μπα. Το Vitara έχει πολύ άσχημη θέσης οδήγησης.
Δεν με βόλεψε καθόλου. Ούτε και το Duster. Θέσεις οδήγησης "μέσα στο αυτοκίνητο"Το Ecosport ήταν ok. Μια χαρά. Αλλά μπορώ να το βρω μόνο μεταχειρισμένο πλέον.
-
Το duster το ξέχασα , που για μένα είχε όταν το δοκίμασα την πιο "πάνω στο αυτοκίνητο" θέση οδήγησης.
Θέλεις κάτι σε αγροτικό στύλ.
Δεν νομίζω σε καινούργιο μικρό να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. -
Και εγώ αυτό νομίζω.
Αυτό που δεν έχω δει είναι το Renegade. Κάποιος που να το έχει δει;
Ψάχνομαι για ανταλλαγή το LEON, με μεταχειρισμένο.
-
Και εγώ αυτό νομίζω.
Αυτό που δεν έχω δει είναι το Renegade. Κάποιος που να το έχει δει;
Ψάχνομαι για ανταλλαγή το LEON, με μεταχειρισμένο.
Μικρό, θυμίζει suv, είναι φθηνό και αν θέλεις και 4κινητο δοκίμασε και το ignis.
SUV/Crossovers Forum