-
Σωστο απλα αυτη τη φορα καντο μονος σου ,δε σου φταιει τιποτα η οικογενεια που εφτιαξες αν και περιορισμενης ευθυνης.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σωστο απλα αυτη τη φορα καντο μονος σου ,δε σου φταιει τιποτα η οικογενεια που εφτιαξες αν και περιορισμενης ευθυνης.Αν και υποτιθεται ότι είσαι έξυπνος δεν τα πιανεις γρήγορα... Ξαναδιαβασε τι εγραψα παραπάνω για το ότι 'όταν κάποιοι τρολαρουν, δεν απαντάς στα σοβαρά'...
Και δεν αναφερομουν σε σένα με αυτό... -
Δε χρειαζεται επεξηγηση αυτο. Αλλα απο εκει και περα μ εμενα μιλας οχι με καναν αλλον. Κανεις απ οσους εγραψαν δε σε τρολλαρε επισης. Σοβαρες απαντησεις σε σοβαροτατα πραγματα τα οποια εγραψες αρχικα εγιναν. Αν και μπορει να θελεις να παρουσιασεις τη κουβεντα ας τρολ κουβεντα για να ελαφρυνεις αυτα που εγραψες και τη θεση σου.
Το θεμα εξαντληθηκε, ολα γραμμενα ειναι. -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εμενα μου αρκει που ξεβρακωνεστε ετσι απροκαλυπτα μερικοι μερικοι δω μεσα... Τα συμπερασματα στον αναγνωστη κτλπ... Ειναι ωραια ποστ for future reference...να το βγαλω?
-
Εμφανιστηκα εγω ενα διβδομαδο και εξαφανιστηκες εσυ! Κανεις οτι θες εχεις το ακαταλογιστο αγορι μου
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
>> Στην αρχή στα βουνά στο Μετσοβο όπου όλοι φοβοντουσαν το χιονι κ τις στροφές και πηγαιναν με 80, ενω η Χ1 ακλονητη στα 140-160 με** 4 ενηλικες μέσα και δυο παιδιά**. Μετά στις μεγαλες ανηφόρες παρακατω που καποια ομορφα αμαξακια δεινοπαθουσαν να ανεβουν απολαυσα το γκαζι και αποτομη αυξηση ταχύτητας στα 200-220, επειτα η αψογη κυλιση στις ευθειες της Κοζανης, σαν σε μαγικό χαλι και μια μινι κοντριτσα στον περιφερειακο της θεσσαλονικης με ενα Volvo T4 που ακόμη με ψαχνει...Βαρυ το εμοτικον αλλα δεν αξιζει κατι λιγοτερο... Και μετα κανεις και κηρυγμα ταχυτητων στο θεμα του χι1 Να μας πεις αν εχει και αδεια πουλμαν το χι1...
Ανεξαρτήτως του πόσο καλό ή μέτριο είναι το κάθε αμάξι, θέλει προσοχή στο δρόμο και όχι ταρζανιές. Οι ταρζανιές στις πίστες! Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000.
Δυστυχως η ανάγκη αυτοεπιβεβαίωσης του έλληνα οδηγού που πήρε την καινουρια 'αμαξάρα'-υπερατου κ νομίζει οτι οδηγάει Φεράρι ενω ο ίδιος την εχει δει Σούμαχερ , εχει πληρωθεί με πολυ αίμα στην ελληνική άσφαλτο...
Τι ειπες τωρα... Για ποιον το γραψες?
Χαλαρώστε! Για Εγνατία μιλάμε... Σιγά τις ταχύτητες..
Εσυ εγραφες για 190 στη σκοτωστρα Αθηνων Πατρων! Πλακα μου κάνεις;;.Ελπιζω εσυ να κάνεις πλάκα , γιατι η φυσική δεν ειναι με το μέρος σου.
Με 220km/h υπολόγισε ποσα μέτρα το δλ διανυεις, ποσα ms θεωρείς οτι ειναι ο χρόνος αντίδρασης ενος οδηγού σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση (να πάρουμε το καλύτερο για εςενα σενάριο) κ μετα πες μας τι περιθώρια αντίδρασης σε χρόνο και απόσταση πιςτευεις οτι εχεις εαν χρειαστει για καποιο λόγο πχ να φρενάρεις απότομα ή να κανεις κάποιον απότομο έλιγμο, ειδικά λαμβάνοντας υποψη τις συνθήκες που περιέγραψες (κακές καιρικές συνθήκες-χιόνι, όχημα με ψηλό κέντρο βάρους, πλήρες φορτίο).
-
Ο,τι αμάξι κι αν έχεις κατα την άποψη μου τέτοιες ταχύτητες ειναι απαγορευτικές σε δημόσιο δρόμο. Με οικογένεια μέσα ειναι εγκληματικές. Με κακές συνθήκες κιόλας.... άστο....
Δε θυμαμαι αν έχω ξαναγράψει οτι έτρεχα ενα βράδυ στη Βουλιαγμένης και περνώντας απο το χ ύψος βλέπω ενα τροχαίο. Το είδα σαν 'μήνυμα' , μπήκα στη μεσαία και συνέχισα πιο χαλαρά την πορεία μους του με μπινελικωσα....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Τραγικά αυτά που γίνονται και ακούγονται εδώ μέσα.
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα θα πω:θα μας γλενταει ο criuser τώρα..... Χαχα -
Στην Εγνατία δεν ήταν το παρκινγκ που έφυγε το πορσικό???
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Στην Εγνατία δεν ήταν το παρκινγκ που έφυγε το πορσικό???Όχι στην Αθηνών-Λαμίας νομίζω. Έχει καμία διαφορά όμως;
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τραγικά αυτά που γίνονται και ακούγονται εδώ μέσα.
Για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα θα πω:θα μας γλενταει ο criuser τώρα..... ΧαχαΟσο ασχολείστε Νικό με την τρολάρα που μας έχει μαμήσει το φόρουμ με αυτά που γράφει βούτυρο στο ψωμί του τρολ θα δίνουμε ... εγώ τον έχω και αυτόν και τον άλλο που μας ξαναγύρισε καυλωμένος στο ignore και έπονται και άλλοι!
-
Χωρίς να ξέρω τον άνθρωπο, διαβάζοντας το επίμαχο ποστ εγώ αποκόμισα ότι τρολάρει πάντως.
Αν θυμάμαι κ παλιότερα είχε ποστάρει ότι ψιλό έτρεξε με τα παιδιά μέσα κ μετά που του την είπαν κάποιοι μαγκώθηκε (ορθώς). Οπότε, επειδή μου δίνει την εντύπωση έξυπνου ανθρώπου -από τα γραφόμενα του-, θεωρώ ότι ακόμα και να έκανε τις μ@λ@κίες που περιγράφει, δε θα τις μοιραζόταν εδώ μέσα. -
Βασικά γλεντάω σε μαγαζί αλλά διαβάζω και τους σοβαρούς εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Όχι στην Αθηνών-Λαμίας νομίζω. Έχει καμία διαφορά όμως;Μπα.. άλλο είναι το point..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άντε μην ανεβάσω καμιά αξονική με διαλυμμένο κρανίο να συνέλθετε.
Μην 'Ιαβερίζεις'. Δεν προσφέρει τίποτα.
Δυστυχώς η συζήτηση έχει ξεφύγει από το θέμα 'αυτοκίνητο' και έχει καταντήσει συζήτηση... καφενείου (για να μην εκφραστώ χειρότερα...).
Η γνώμη μου είναι ότι το συγκεκριμένο τεστ του ταράνδου στην x1 δεν είναι αντικειμενικό 100%, για τους εξής λόγους: 1. η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι χαμηλή (βαριά συννεφιά, κουκουλωμένος παρατηρητής) με αντίκτυπο στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου, 2. δεν αναφέρεται το πρόγραμμα οδήγησης (eco, comfort, sport) - στο αντίστοιχο τεστ της 420 έχει και τα 3 προγράμματα.
Δείτε και το αντίστοιχο της panamera 4s
Θα μου πεις, θα το πέρναγε με 200? Όχι, απλά θα ήταν πιο κοντά στα υπόλοιπα της κατηγορίας του.
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρεθηκαμε σήμερα Σαλονικα με cosneo, Δια και Στελιο κΙ περάσαμε τέλεια! Κάναμε κ με Δία οδηγό με την Χ1 μια ωραία βολτίτσα να τεστάρει το αμάξι
Εντυπώσεις θα δουμε σύντομα πιστεύω!
Καληνύχτες! Να περνάτε ωραία! Η ζωή είναι μικρή! -
Ωραίοι
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Βρεθηκαμε σήμερα Σαλονικα με cosneo, Δια και Στελιο κΙ περάσαμε τέλεια! Κάναμε κ με Δία οδηγό με την Χ1 μια ωραία βολτίτσα να τεστάρει το αμάξι
Καληνύχτες! Να περνάτε ωραία! Η ζωή είναι μικρή!Και μια φωτογραφία δεν βγάλαμε ρε γμτ...
Χάρηκα πολύ που σε είδα μετά από τόσον καιρό!!!
Σε ευχαριστώ για την βόλτα με την Χ1. Θα γράψω σχετικά.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καληνύχτες! Να περνάτε ωραία! Η ζωή είναι μικρή!Και μια φωτογραφία δεν βγάλαμε ρε γμτ.η..
Χάρηκα πολύ που σε είδα μετά από τόσον καιρό!!!
Σε ευχαριστώ για την βόλτα με την Χ1. Θα γράψω σχετικά.
Η χαρά ήταν δική μου φίλε!! Δεν ήταν μόνο η υπέροχη συνολική παρέα με πολύ γέλιο και συζήτηση, δεν ήταν το τηλεφώνημα από τον 'αντιπρόσωπο' cosneo της Nissan στον Στέφανο για...τριγμούς και καταποντισμούς, το ωραίο φαγητό, η βόλτα μετά, αλλά και η εξαιρετική κουβέντα στις 2 τα ξημερώματα μέσα στο κρύο και με μένα να αναρωτιέμαι πότε κάποιος από τους γειτονες θα καλεσει την αστυνομία να μας μαζέψει για διατάραξη της κοινής ησυχίας!!
Με μερικούς ανθρώπους λες 'τι κρίμα να μην μένουμε στην ίδια πόλη...' -
Καλημέρα σε όλους. Σε σχέση με χθες στον καφέ μου έριξα και λίγη κανέλα. Όχι κι άσχημα.
SUV/Crossovers Forum