-
Κριμα γιατι το QQ ειναι συνολικα παλιοτερο και χειροτερο αυτοκινητο απο το 3008.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κριμα γιατι το QQ ειναι συνολικα παλιοτερο και χειροτερο αυτοκινητο απο το 3008....το οποίο -3008- έχω πετύχει πλέον 4-5 φορές στο δρόμο, και δεν μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση
-
Ποια diesel έκδοση του 3008 βγαίνει με λιανική τιμή προ φόρων κάτω των 17.000€ ?
-
Αλήθεια είναι αυτό. Το εσωτερικό του τελικά είναι προχωρημένο. Το εξωτερικό δε κάνει και τόσο εντύπωση.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σωστά! Το κοιτάξατε στα δόντια και δεν;... Για πολλά αυτοκίνητα το έχω γράψει πολλάκις αλλά δεν με κουράζει να το γράψω μια ακόμη φορά. Εάν εμφανισιακά δεν καλύπτουν τον όποιο παρατηρητή, τότε αυτός δεν έχει να κάνει τίποτε άλλο από το να τα συγκρίνει με τους άμεσους ανταγωνιστές τους. Αυτή την στιγμή υπάρχουν σε κάθε κατηγορία κάποια πραγματικά όμορφα αυτοκίνητα. Προχθές στην ΑΟ είδα το νέο superb σε ανθρακί χρώμα και έπαθα την πλάκα μου. Μου αρέσει πολύ περισσότερο το κλιό από τους ανταγωνιστές του ενώ η ομορφιά μιας c5 ή ενός Α5 δεν μπορούν να κρυφτούν και λόγο μεγέθους... Με ξεπερνά πως μπορεί κάποιος να μην βρίσκει ιδιαίτερο το παρουσιαστικό του 3008 Εντάξει δεν έχει την ομορφιά μιας glc
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Μπα γαλλικά δε κοιτάνε καθόλου, ουτε ιταλικά ή κατι αλλο... η εταιρεία ειναι γερμανική και κινείται κατα βάση με vw group. Τωρα αν θα δεχτούν την επιλογή Opel λόγω γερμανικού παρελθόντος ή του qq, θα δειξει. Σε κάποιες χώρες δίνουν σχιστομάτικα όποτε υπάρχει πιθανότητα.@axel να σε ρωτήσω φορτίζει κινητό μέσω της USB?
Sent from my iPad using Tapatalk
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... on-17-crdi
-
Καλησπέρα , δεν παίζει χιουντάϊ.
Η Octavia βγήκε απο την εξίσωση γιατί δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτη.
Μένουν τα golf, Astra, qq. Το Astra ειναι πολυ δελεαστικό πακέτο. Πολυ καλός κινητήρας, πλούσιος εξοπλισμός. Και το fl golf στην comfort line έχει πια αξιοπρεπέστατο βασικό εξοπλισμό αλλα λέμε να μην εχουμε 2 ίδια αμάξια.
Με το Astra σε σχέση με την b-class που έχει τωρα, πέφτουμε αρκετά σε χώρους.
Το qq ειναι καλύτερη επιλογή σ αυτον τον τομέα και του αρέσει η ιδέα ψηλότερου οχήματος. Λέω να παμε να το δούμε σε έκθεση και να κοιτάξουμε αν υπάρχει δυνατότητα test drive.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καθαρά προσωπικό γούστο είναι, αλλά εγώ από αυτά τα 3, θα επέλεγα χωρίς 2η σκέψη το QQ!
-
Κι εμείς προς τα εκει κλίνουμε !
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Κι εμείς προς τα εκει κλίνουμε !
Sent from my iPad using Tapatalk(μετά από επαφή με γερμανικά θα δεις άλλα πράγματα)
Τουλάχιστον θα είναι leasing και δεν θα το παντρευτείτε!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καθαρά προσωπικό γούστο είναι, αλλά εγώ από αυτά τα 3, θα επέλεγα χωρίς 2η σκέψη το QQ!Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φορτωθεί κανείς το βάρος, τις χειρότερες επιδόσεις και συμπεριφορά ενός crossover αν δεν χρειάζονται το ύψος ή οι χώροι. Και δεν ξέρω αν υπολείπονται σε χώρους τα hatchbacks.
-
Τα συγκεκριμένα hatc τουλάχιστον υπολείπονται ναι , σε σχέση με το qq.
@ Ice μακάρι να κόστιζε ενα Passat 17Κ ή μια X1 ,αλλα το qq ειναι η μόνη επιλογή που δινει παραπάνω χώρους μεταξύ των τριών.
Έτσι κι αλλιώς φεύγοντας απο merc ξερεις οτι πέφτεις κατηγορία....Θα επιστρέψω με εντυπώσεις απο την αντιπροσωπεία
-
Επιστροφή απο Nissan & Opel.
Το Astra απορρίπτεται, μικροί χώροι και στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκάζ. Το golf ειναι πιο ευρύχωρο. Ναι πολυ καλός εξοπλισμός, ωραία σχεδίαση αλλα με 2 σκυλιά βγαίνει offΤο qq θετικές εντυπώσεις, test drive δεν προλαβαίναμε. Μονο θέλω να ζητήσω αν υπάρχει κάτοχος της acenta να βάλει μια φωτο του εσωτερικού. Γιατί στην αντιπροσωπεία μας έδειξαν μια μικρή οθονιτσα που φόραγε ενα juke ενώ το φυλλάδιο αναφέρει οθόνη 5' και δε ξερω τι ισχύει τελικά. Edit άκυρο βρηκα στο car
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καθαρά προσωπικό γούστο είναι, αλλά εγώ από αυτά τα 3, θα επέλεγα χωρίς 2η σκέψη το QQ!
Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φορτωθεί κανείς το βάρος, τις χειρότερες επιδόσεις και συμπεριφορά ενός crossover αν δεν χρειάζονται το ύψος ή οι χώροι. Και δεν ξέρω αν υπολείπονται σε χώρους τα hatchbacks.
+1
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το Astra απορρίπτεται, μικροί χώροι και στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκάζ. Το golf ειναι πιο ευρύχωρο. Ναι πολυ καλός εξοπλισμός, ωραία σχεδίαση αλλα με 2 σκυλιά βγαίνει offΤο qq θετικές εντυπώσεις, test drive δεν προλαβαίναμε. Μονο θέλω να ζητήσω αν υπάρχει κάτοχος της acenta να βάλει μια φωτο του εσωτερικού. Γιατί στην αντιπροσωπεία μας έδειξαν μια μικρή οθονιτσα που φόραγε ενα juke ενώ το φυλλάδιο αναφέρει οθόνη 5' και δε ξερω τι ισχύει τελικά.
Έχει πάρει το μάτι προσφορά το civic με τον εξαιρετικό 1.6 diesel κοντά στα 20Κ με το κλειδί στο χέρι. (407 λίτρα χώρος αποσκευών)
Έαν θέλεις παραπάνω πρέπει να υπάρχει tourer στα 22Κ με 624 λιτρα χώρο αποσκευών. -
Ευχαριστώ για την πρόταση , απλά ξανααναφέρω πως πρόκειται για εταιρικό leasing με συγκεκριμένες επιλογές οι οποίες ειναι golf, qq & Astra. Δεν υπάρχει πιθανότητα για κατι αλλο. Μονο Octavia επισης θα εγκρινόταν αλλα δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτη.
Το qq ειναι αυτο με το μεγαλύτερο χώρο , το golf στη μέση και το Astra τελευταίο.
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Το Astra απορρίπτεται, μικροί χώροι και στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκάζ. Το golf ειναι πιο ευρύχωρο. Ναι πολυ καλός εξοπλισμός, ωραία σχεδίαση αλλα με 2 σκυλιά βγαίνει offΤο qq θετικές εντυπώσεις, test drive δεν προλαβαίναμε. Μονο θέλω να ζητήσω αν υπάρχει κάτοχος της acenta να βάλει μια φωτο του εσωτερικού. Γιατί στην αντιπροσωπεία μας έδειξαν μια μικρή οθονιτσα που φόραγε ενα juke ενώ το φυλλάδιο αναφέρει οθόνη 5' και δε ξερω τι ισχύει τελικά.
Στην έκδοση acenta νομίζω δεν έχει οθόνη αφής.. Εχει μια πολύ μικρή οθονουλα.. Το φυλλάδιο που αναφέρει για οθόνη 5 ιντσών εννοεί την οθόνη που έχει στον πίνακα οργάνων η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφομετρο
https://www.car.gr/8447110-nissan-qashq ... dsl-acenta
Έτσι είναι η acenta από μέσα.. Φαίνεται στις φώτο και η οθόνη στον πίνακα οργάνων -
Αφου το golf θα παρετε...
-
Ο χρήστης giocitroen91 έγραψε:
Στην έκδοση acenta νομίζω δεν έχει οθόνη αφής.. Εχει μια πολύ μικρή οθονουλα.. Το φυλλάδιο που αναφέρει για οθόνη 5 ιντσών εννοεί την οθόνη που έχει στον πίνακα οργάνων η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο ταχύμετρο και το στροφομετρο
https://www.car.gr/8447110-nissan-qashq ... dsl-acenta
Έτσι είναι η acenta από μέσα.. Φαίνεται στις φώτο και η οθόνη στον πίνακα οργάνωνΣ ευχαριστώ το είδα κι εγώ στο car κι εκανα edit στο μήνυμα μου μόλις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να φορτωθεί κανείς το βάρος, τις χειρότερες επιδόσεις και συμπεριφορά ενός crossover αν δεν χρειάζονται το ύψος ή οι χώροι. Και δεν ξέρω αν υπολείπονται σε χώρους τα hatchbacks.
+1
Συν αλλο ενα , αν και στα συγκεκριμενα που αναφερθηκαν, ψιλο-υπολοιπονται σε χωρους. Το qq πχ σε σχεση με Astra-Golf εχει λιγο μεγαλυτερο διαθεσιμο υψος για τα κεφαλια των πισω, αλλα και μεγαλυτερο χωρο αποσκευων, 430λιτρα αντι 370-380 των δυο hatch...
Nομιζω μονο το Nissan Pulsar μπορει να παιξει στα ισια με το qq, ως το πλεον ευρυχωρο στην κατηγορια, ειδικα για τους πισω επιβατες, αλλα και παλι τα 385λιτρα χωρου αποσκευων, ειναι λιγοτερα του qq.
SUV/Crossovers Forum