-
Μια χαρα σου κατσε. Καλυτερο αυτοκινητο και πιο ολοκληρωμενο το οκταβια. Ασε που ειναι και βαγκ
Καλοταξιδο! -
Το καινουριο αυτοκινητο ειναι παντα καλοδεχουμενο, ειναι αυτο που λενε μυριζει ''καινουργιλα''
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μια χαρα σου κατσε. Καλυτερο αυτοκινητο και πιο ολοκληρωμενο το οκταβια. Ασε που ειναι και βαγκ
Καλοταξιδο!Εντάξει ναι ειναι καλο αμάξι, έχει καλή οδηγική συμπεριφορά, έχει άπειρους χώρους , ταξιδιάρικο κλπ. Αυτοί ειναι πιο κολημμενοι με το vag απ ο,τι εγώ , εγώ χαιρόμουν με το qq
Να σαι καλα
Ελπίζω να μη καθυστερήσουν αλλο απ εξω γιατί έχει λίγα style , ιςως αυριο στη τελική telco δεσμεύσουμε τα αυτοκίνητα. Όταν με το καλο ολοκληρωθεί θα βάλω καμία φωτο
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Πωλήσεις Ιουνίου (στη παρένθεση), το πρώτο νούμερο είναι οι ετήσιες και το πρώτο εξάμηνο έκλεισε.
- Qashqai : 1433 (262)
- X1: 815 (182)
- GLA: 681 (109)
- Tiguan: 624 (71)
- 2008: 555(74)
- C-HR: 493 (88)
- Vitara: 485 (98)
- Kuga: 481 (115)
- Renegate: 462(93)
- Q2: 420 (68)
- 3008: 359 (106)
- C4 Cactus: 256 (35)
- SX4: 249 (51)
- Q3: 248(32)
- Duster: 233 (34)
- GL-Series: 194 (25)
- 500X: 147 (20)
- HRV: 114 (16)
- Countryman: 101(27)
- XC60:98 (21)
- XC90: 98 (23)
- Ateca: 75 (5)
- Kodiaq: 74 (24)
- Sportage: 68 (14)
- Tucson: 66 (25)
- CRV: 62 (3)
- Kadjar: 57 (6)
- RAV4: 56 (11)
- X5: 46 (12)
- X3: 40 (10)
- X-Trail: 39 (7)
- Tivoli: 34 (8)
- Q5: 34 (10)
- X4: 33 (6)
- Evoque: 31(4)
- Crossland X: 27 (27)
Πηγή: http://hellenicqq.freeforums.net/posts/ ... z4mjov1UQ0
-
Εσυ και με το προηγουμενο και με το τωρινό αμάξι έκανες double στα best seller!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Εσυ και με το προηγουμενο και με το τωρινό αμάξι έκανες double στα best seller!!Sent from my iPad using Tapatalk
Γενικα αγοράζω εμπορικά αμάξια για εύκολη μεταπώληση.
Και το RAV4 που είχα πριν τοπ ηταν σε πωλήσεις.
Το Yaris επίσης (και diesel και υβριδικό), corolla, starlet.
Ενδιαφέροντα αμάξια δεν ηταν θα σου πει όπου να ναι ο Δίας ή ο Νονός και εν μέρει θα έχουν δίκιο, αν και το rav ηταν τετρακίνητο και με καλές δυνατότητες εκτός ενω και το Yaris οικονομικό και σβέλτο με καλα φρένα αλλα οκ δεν λαμβάνεις πληροφορία.
Πάντως σαν την Χ1 ως τωρα δεν είχα οδηγήσει κατι παρόμοιο. Ενα γκολφ gt με τα 170 και το dsg ενός φίλου που είχα οδηγήσει καποια στιγμή ηταν ενδιαφέρον ενω και απο μεγάλα άξιο λόγου ηταν το mondeo του 2003 του πατέρα μου, που ειχε αποσπάσει και καλές κριτικές και τότε το προτιμήσαμε απο το avensis.
Γενικα πάντως κινούμαι λιγο εκ του ασφαλούς στις επιλογές μου. -
Κατι ξεχνας που εχεις οδηγησει...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατι ξεχνας που εχεις οδηγησει...Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τα γαλλικά, άστον....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πωλήσεις Ιουνίου (στη παρένθεση), το πρώτο νούμερο είναι οι ετήσιες και το πρώτο εξάμηνο έκλεισε.- Qashqai : 1433 (262)
- X1: 815 (182)
- GLA: 681 (109)
- Tiguan: 624 (71)
- 2008: 555(74)
- C-HR: 493 (88)
- Vitara: 485 (98)
- Kuga: 481 (115)
- Renegate: 462(93)
- Q2: 420 (68)
- 3008: 359 (106)
- C4 Cactus: 256 (35)
- SX4: 249 (51)
- Q3: 248(32)
- Duster: 233 (34)
- GL-Series: 194 (25)
- 500X: 147 (20)
- HRV: 114 (16)
- Countryman: 101(27)
- XC60:98 (21)
- XC90: 98 (23)
- Ateca: 75 (5)
- Kodiaq: 74 (24)
- Sportage: 68 (14)
- Tucson: 66 (25)
- CRV: 62 (3)
- Kadjar: 57 (6)
- RAV4: 56 (11)
- X5: 46 (12)
- X3: 40 (10)
- X-Trail: 39 (7)
- Tivoli: 34 (8)
- Q5: 34 (10)
- X4: 33 (6)
- Evoque: 31(4)
- Crossland X: 27 (27)
Πηγή: http://hellenicqq.freeforums.net/posts/ ... z4mjov1UQ0
Απίστευτη λίστα για πολλούς λόγους:
- Η επιτυχία του QQ όχι απλά συνεχίζεται, ξεπερνά κάθε φαντασία και προηγούμενο...
- Η επιτυχία του Χ1 επίσης, ιδίως παρά το υψηλό του κόστος, έστω και αν η συντριπτική πλειοψηφία είναι 1500άρια...Στη bmw θα τρίβουν όχι μόνο τα χέρια...αλλά και οτιδήποτε άλλο βρουν...Γερή μπάζα...
Θα επαναλάβω εδώ ότι προσωπικά δεν με ευχαριστεί το να γίνει μαϊντανός το αμάξι - Εντυπωσιακά τα νούμερα και της GLA, ιδίως παρά τους μικρούς της χώρους...Απορώ πώς βολεύονται οικογενειάρχες με αυτήν...
- Το Tiguan αναμενόμενο να είναι εκεί και γιατί όχι και ψηλότερα...Μία από τι 2 μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο είναι και το αμάξι είναι πραγματικά πολύ καλό
- Αμάξια σαν το 2008 και το Cactus- το οποίο βρίσκω προσωπικά άσχημο, καμία σχέση με το 3008 - απορώ που αρέσει τόσο στον κόσμο...Πολλοί θα πουν το ίδιο και για το Q2
- Εξαιρετικά πάνε και τα toyota, suzuki, αλλά αναμενόμενα...
- Το kuga ανεβαίνει και του αξίζει ακόμη και πρώτη 3άδα τόσο vfm και καλό αμάξι που είναι...
Θα ανέβει και άλλο...
Κάποια κινούνται σε 'ρηχά νερά' ενώ άλλα χρειάζονται χρόνο ακόμη...
-
Εγώ πάλι βλέπω με εξαίρεση το qq , X1 αρκετά αυτοκίνητα όπως το τιγκ να ξεφουσκώνουν σε σχέση με τους αρχικούς στόχους ενώ άλλα όπως το κουγκ και το 3008 να ανεβαίνουν στις προτιμήσεις. Για το rav4 η κατάντια του ονόματος αναπόφευκτο ήταν να οδηγήσει στα νούμερα πωλήσεων και μη μου πει κανείς λόγω κυβισμού γιατί θα γελάσω. Ό κάκτος συνεχίζει να πουλά καθώς υπάρχουν από ότι φαίνεται αρκετοί που θέλουν ένα suv πόλης με ξεχωριστό χαρακτήρα. Το καπτούρ που είναι ρε γμτ; Μαζί με το 2008 και τον κάκτο είναι μια κατηγορία από μόνα τους!
-
Αμα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε τα λήζινγκ που έχουν άλλες λογικές , εντελώς άσχετες με τα αυτοκίνητα και την αυτοκίνηση η εικόνα θα ήταν πολύ διαφορετική .
Για παράδειγμα κάκτους για λήζινγκ είναι αδύνατο αφού το ειδικό σχήμα δεν τραβάει εμπορικά και γιατί ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ η σιτροέν δεν προμοτάρει τα λήζινγκ όπως η όπελ , τογιότα και όλες οι γερμανικές μάρκες με μεγάλες εκπτώσεις , μεγάλα ποσοστά επαναγορών και άλλα τερτίπια ...
Τώρα η πεζό μπαίνει λίγο στον χώρο αυτό , αλλά όχι τόσο δυνατά .
Από τον Σεπτέμβρη αν το C3 Aircross έλθει στις τιμές του κάκτου και ίσως λίγο παρακάτω θα το βλέπουμε αρκετά ψηλά .
Τελικά ισχύει ακόμα ότι τα λήζινγκ είναι η μισή αγορά ?
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κατι ξεχνας που εχεις οδηγησει...Την 147 του αδελφού μου εννοείς ;
-
Βασίλη εξ Ηπείρου πουλάει μεν πολύ η Χ1 αλλά όσο χρειάζεται για να είναι εμπορική επιτυχία χωρίς να πήξει την αγορά. Θυμίζει την παλιά επιτυχία του RAV4 που είχα το 2007 με παρόμοιες τιμές.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Δεν θέλει ούτε να σκέφτεται τα γαλλικά, άστον....
Δεν ειναι γαλλικο!
Την 147 του αδελφού μου εννοείς ;
Μα ξεχνιεται το αμαξι που σε τρομαξε...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη εξ Ηπείρου πουλάει μεν πολύ η Χ1 αλλά όσο χρειάζεται για να είναι εμπορική επιτυχία χωρίς να πήξει την αγορά. Θυμίζει την παλιά επιτυχία του RAV4 που είχα το 2007 με παρόμοιες τιμές....αν το 'κοντέρ' συνεχίζει να γράφει 180 οχήματα τον μήνα...με βλέπω να την ξαναπατάω όπως πριν λίγες μέρες που με 38 βαθμούς κελσίου ζαβλακωμένος προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα επίσης λευκού Χ1 που είχε παρκάρει λίγα μέτρα πριν το δικό μου!!
μετά κοίταξα προσεκτικότερα και είδα ότι έγραφε 18d αντί για 20d...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μα ξεχνιεται το αμαξι που σε τρομαξε...
Μνήμη ελέφαντα έχεις ρε Χρήστο !
Όπως είδες δεν έχω ξαναγράψει κάτι αρνητικό επειδή προβληματισμενος από τα σχόλια σας το είχα ψάξει με τον αδελφό μου και καταλήξαμε ότι κατι μαλακιες είχε κάνει πάλι τότε και ήθελε ζυγοστάθμιση τότε το αμάξι γι αυτό και έτρεμε τόσο ! Γενικά την έχει σκίσει την 147, έχει βάλει και αέριο επειδή κάνει πολλά χιλιόμετρα, αν είχε φωνή να μιλήσει το αμάξι θα ούρλιαζε με το χυμαλαιο το μικρό [emoji41] -
Το 3008 άρχισε να παίρνει τα πάνω του. Το Kadjar απλά άπατο (και είναι κρίμα γιατί είναι πολύ καλό, ίσως καλύτερο από το QQ)....όσο συνεχίζει να μην προωθείται και να έχει αυτή την γελοία τιμολόγηση, δεν πρόκειται να δει 2ψήφιες πωλήσεις σε κανένα μήνα.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Βασίλη εξ Ηπείρου πουλάει μεν πολύ η Χ1 αλλά όσο χρειάζεται για να είναι εμπορική επιτυχία χωρίς να πήξει την αγορά. Θυμίζει την παλιά επιτυχία του RAV4 που είχα το 2007 με παρόμοιες τιμές.
...αν το 'κοντέρ' συνεχίζει να γράφει 180 οχήματα τον μήνα...με βλέπω να την ξαναπατάω όπως πριν λίγες μέρες που με 38 βαθμούς κελσίου ζαβλακωμένος προσπαθούσα να ανοίξω την πόρτα επίσης λευκού Χ1 που είχε παρκάρει λίγα μέτρα πριν το δικό μου!!
μετά κοίταξα προσεκτικότερα και είδα ότι έγραφε 18d αντί για 20d...
Λογικά κάπου θα σπάσει καθώς αναμένονται αυξήσεις. Παντως το αμάξι το αξίζει που πουλάει τόσο και ας είναι ακριβότερο.
Εγώ γουστάρω να χαζεύω και άλλες Χ1 στο δρόμο. Σκέφτομαι να βγάλω και καρτούλες για το X1gr.boards.net forum να μοιράζω. -
Το Captur είναι εκτός λίστας. Κατα λάθος το ξέρω. Αλλά καλά να πάθει: έχει ανακοινώσει facelift απο το Μάρτιο και ακόμα να έρθει! Κυριολεκτικά βαρέθηκα να το περιμένω! Το μοντέλο που πωλείται τώρα είναι του 2013. Ευτυχώς που η Renault έχει οπαδούς ακόμα γιατι με τόσο αδύναμο marketing θα έπρεπε να αλλάξει όνομα σε 'Clio' που πωλούνται μόνα τους!
-
Απουσιάζουν από την παραπάνω λίστα κάποια μοντέλα όπως το Captur, το Juke, το Μοκκα και το ecosport. Το Captur που αναφέρθηκε έχει 194 πωλήσεις για το πρώτο εξάμηνο του 2017. Το Juke 95, To ecosport 119 και το Mokka 300
SUV/Crossovers Forum