-
Έτσι ειναι το pulsar έχει καλύτερους χώρους στους πιςω απο τους 2 Γερμανούς αλλα και πάλι μικρότερο χώρο αποσκευών.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Επιστροφή απο Nissan & Opel.
Το Astra απορρίπτεται, μικροί χώροι και στους πίσω επιβάτες και στο πορτ μπαγκάζ. Το golf ειναι πιο ευρύχωρο. Ναι πολυ καλός εξοπλισμός, ωραία σχεδίαση αλλα με 2 σκυλιά βγαίνει offΤο qq θετικές εντυπώσεις, test drive δεν προλαβαίναμε.
Ευχαριστώ για την πρόταση , απλά ξανααναφέρω πως πρόκειται για εταιρικό leasing με συγκεκριμένες επιλογές οι οποίες ειναι golf, qq & Astra. Δεν υπάρχει πιθανότητα για κατι αλλο. Μονο Octavia επισης θα εγκρινόταν αλλα δεν υπάρχει ετοιμοπαραδοτη.
Το qq ειναι αυτο με το μεγαλύτερο χώρο , το golf στη μέση και το Astra τελευταίο.
Αν σας ενδιαφέρουν οι χώροι και με δεδομένο ότι σας άρεσε συνολικά το Qashqai,είναι μονόδρομος η απόκτησή του!Εκτός και αν ο μπαμπάς σου θέλει χαμηλότερο αμάξι για τους δικούς του λόγους ή αν το VW έχει αισθητά καλύτερο εξοπλισμό
Προσωπικά, μεταξύ των τριών θα επέλεγα το Qashqai με δεύτερη επιλογή το Golf. -
κατι για το χωρο αποσκευων...
πρεπει να εχει κανεις στο μυαλο του οχι μονο τα διαθεσιμα λιτρα αλλα και το 'χωρο' στον οποιο προσφερονται τα λιτρα αυτα...
εξηγουμαι...
εχουν σημασια 10 λιτρα παραπανω αν ο χωρος φορτωσης εχει μικρο ανοιγμα?
εχουν σημασια 10 λιτρα παραπανω αν ο χωρος φορτωσης ειναι πολυ ψηλα?
εχουν σημασια 10 λιτρα παραπανω αν αυτα προφερονται στο βαθος και οχι στο πλατος του χωρου αποσκευων?κατι που θα πρεπει να σκεφτει κανεις εχω την αισθηση...
-
Επίσης υπάρχουν αυτοκίνητα με πολύ περιορισμένη ορατότητα πίσω τύπου φιλιστρίνι , χωρίς ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων, χωρίς 4Χ4, με μειωμένο χώρο για τα πόδια πίσω επιβατών, με την εταζέρα μέχρι την οροφή, με πολύ μικρή πόρτα πορτμπαγκαζ ,χωρίς ρεζέρβα......για να ανακοινώνουν χώρο αποσκευών μεγαλύτερο όσο μια τσάντα του σούπερμάρκετ (πχ 3008, C-HR, Q2)
-
Καλησπερα,
Το μονο σημειο που μας χαλαει στο qq ειναι η οθονιτσα του infotaintment αλλα μπροστα στα αλλα θετικα δεν αποτελει σοβαρο παραγοντα απορριψης του αυτοκινητου.
Η ελλειψη αισθητηρα παρκαρισματος πισω θα αντιμετωπιστει εν μερει, με aftermarket τοποθετηση.Εχουμε καταληξει εκει και περιμενουμε την τελικη εγκριση απο την εταιρεια μεσα στη βδομαδα, καθως το qq εχει τους καλυτερους χωρους απο τα 3.
Ελπιζω να ερθει και στο νησι να οργωσω παραλιες με το qq
Αλλιως ξανα μανά διλημμα [emoji14]Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα .
Θα συνιστούσα να βλέπατε και το νέο Ford Kuga...
Ολοκληρωμένο αυτοκίνητο , με πάρα πολλά εξτρα στην βασική του έκδοση και σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
Σοβαρό μειονέκτημα για μένα είναι ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο στοκ στην Ελλάδα και πρέπει να περιμένεις 3-4 μήνες για να το παραλάβεις... -
Καλημερα δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα, ουτε για kuga ουτε για αναμονη.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το σύστημα infotainment της Nissan δεν θεωρείται και από τα καλύτερα, ειδικά για τα λεφτά που ζητάει. Για όποιον το θεωρεί απαραίτητο, υπάρχουν after market λύσεις με τα μισά λεφτά.
Το ίδιο ισχύει και για τους αισθητήρες παρκαρίσματος, μιας και οι κινέζικοι των 15€ που μας έβαλαν στην αντιπροσωπεία, μας έχουν βγει μια χαρά μέχρι στιγμής! -
Πωλήσεις Μαϊου (στην παρένθεση), το πρώτο νούμερο είναι οι ετήσιες.
- Qashqai : 1171 (262)
- X1: 633 (190)
- GLA: 572 (114)
- Tiguan: 553 (107)
- 2008: 481(115)
- C-HR: 405 (97)
- Vitara: 387 (88)
- Renegate: 369 (57)
- Kuga: 366 (105)
- Q2: 352 (53)
- 3008: 253 (73)
- C4 Cactus: 221 (59)
- Q3: 216 (70)
- Duster: 199 (47)
- SX4: 198 (43)
- GL-Series: 169 (28)
- 500X: 127 (39)
- HRV: 98 (20)
- XC60:77 (30)
- XC90: 75 (11)
- Countryman: 74 (21)
- Ateca: 70 (4)
- CRV: 59 (12)
- Sportage: 54 (14)
- Kadjar: 51 (6)
- Kodiaq: 50 (5)
- RAV4: 45 (12)
- X5: 34 (5)
- X-Trail: 32 (8)
- X3: 30 (5)
- Evoque: 27(5)
- X4: 27 (4)
- Tivoli: 26 (3)
- Q5: 24 (3)
Πηγή: http://www.seaa.gr/sites/seaa/files/fil ... -5-seg.pdf
και για την κωδικοποίηση:
http://x1gr.boards.net/thread/23/1 και
http://hellenicqq.freeforums.net/thread ... ai?page=12 -
Μη με παρεξηγήσετε, δεν μιζεριάζω/ζηλεύω κτλ...
Μέσα στις πρώτες θέσεις BMW, Mercedes, AUDIO, αυτοκίνητα με χαμηλότερη τιμή 36.000 κτλ...
...
Που να μην είχαμε και μνημόνια! -
Δεν είναι ότι είναι μεγάλες οι πωλήσεις των ακριβών μοντέλων, αλλά ότι είναι μικρές οι πωλήσεις των υπολοίπων.
Λόγω μνημονίων, αυτός που είχε λεφτά είδε μείωση στα εισοδήματα του, αλλά πάλι μπορεί να πληρώσει για μια X1 ή GLA. Το θέμα είναι με τους υπολοίπους που δύσκολα πλέον μπορούν να διαθέσουν 20-25 χιλιάρικα για να πάρουν ένα QQ, ένα Kuga κλπ. -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Μέσα στις πρώτες θέσεις BMW, Mercedes, AUDIO, αυτοκίνητα με χαμηλότερη τιμή 36.000 κτλ...
...
Που να μην είχαμε και μνημόνια!Πριν τα μνημόνια βλέπαμε τρελά νούμερα σε αμάξια 60 και 70 και παραπάνω ίσως χιλιάδων....
Τώρα αυτά έχουν πέσει σε 30-40 χιλιάρικα -
Πολλα εταιρικα
-
Χ1 εταιρικα κι απο προηγυομενη γενια εβλεπα αρκετα, tiguan εταιρικο ακομα δεν εχω πετυχει.
Παντως αξιοσημειωτη η θεση της
-
Εγώ όσα καινούργια έχω δει στο δρόμο ήταν ΟΛΑ leaseplan (από την πινακίδα). X1, Peugeot 3008, νομίζω και Vitara.
-
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
...
Που να μην είχαμε και μνημόνια!Ας ειναι καλά τα leasing και τα εταιρικά
Ειδικά η Mercedes εχει δώσει πολύ πράγμα μεσω των γνωστων παικτων της αγορας leasing. (εχω πρόσφατα παραδειγματα)Ε, βοηθάει και η παραοικονομία. Π.χ η 'νυχού' κολλητής της γυναικας μου κυκλοφορεί με GLA και δηλώνει τετραψήφιο ποσό ετησιου εισοδήματος.. Παίρνει και επιδόματα Ένα από τα χιλιάδες παραδείγματα που ζουν αναμεσά μας..
Ας μπει πραγματικό ποθεν έσχες για ** ολους **και θα δουμε μετά..
-
+1
-
Τελικα, ενω ειχαμε καταληξει στο qq, απομακρυνεται πολυ
Δεν εγκρινοταν απο εξω , θελουν κοινη πολιτικη για τα αμαξια πανευρωπαϊκως και η nissan δεν ηταν στις επιλογες τους. Mail επι mail, teleconferances και τιποτα τοσο καιρο, και να περνανε οι μερες να πληρωνουμε σα τους μ@λακες τον Αλεξακο....Και ξαφνικα σκαει mail απο την εταιρεια leasing οτι εφτασαν οι καινουριες Octavia κι ειναι ετοιμοπαραδοτες.
Αυτη η λυση τους αρεσει κι εχουν και σ αλλες χωρες octavia, αν και στα standards της εταιρειας ειναι και προβολεις xenon, τους οποιους ομως δε μπορουμε να προσθεσουμε λογω τιμης.Ενταξει το αμαξι εχει χωρους που θελαμε και μενουμε σε παρομοιες αξιοπρεπεις επιδοσεις με τον 1.6 tdi. Ισως και ελαφρως καλυτερες.
Για μενα ειναι foul το οτι δεν εχει hill asist παρα μονο με αυτοματο κιβωτιο.
Οπως επισης και το οτι δεν εχει αισθητηρες παρκαρισματος τετοια μαούνα.
(Μιλαμε για την ανωτερη εκδοση style)Μιας που το χα θιξει το θεμα προς συζητηση, ειπα να ενημερωσω τι γινεται.
-
To αστείο είναι πως σε διπλανό νήμα σε θυμήθηκα και ρώτησα φιλικά που καταλήξατε...
Anyway ένας μακρινός ξάδελφος είχε παρόμοια ζητήματα αλλά λίγο διαφορετικού επιπέδου. Ήθελε το range rover αλλά η πολιτική του οργανισμού που εργάζεται του υπέδειξε το x6. -
Χαχα δε θα με χαλαγε αυτη η υποδειξη!!!
SUV/Crossovers Forum