-
Άσχημο από όλες τις γωνιές από κοντά!
-
Δεν ξέρω. Εγώ ένα με τουρκικές πινακίδες που είδα, δεν με χάλασε από κοντά.
-
Ισως σε άλλο χρωμα να έδειχνε πιο καλά ,πάντως το είχα ξαναδεί στο εξωτερικό σε λευκό αν θυμάμαι καλά ,ούτε τότε μου είχε κάνει θετική εντυπωση.
-
Huracan spyder...
-
@georgekn said in Carspotting [#7]:
Huracan spyder...
Ω ρε φίλε , αυτό είναι στον ταπεινό Σόλων στο Τολο;;;;;;
Πως ανέβηκε ο θεούλης το πεζοδρόμιο και την τσιμεντωμένη κάπως ράμπα για να μπεί στο στριμόκωλο πάρκινγκ;;;Πέρασα περσι και είναι ακριβώς το ίδιο όπως την δεκαετία του 80 που πήγαινα διακοπές με τους γονείς...
Το εστιατόριο του που έφαγα είναι ίσως ένα απο τα καλύτερα που έχω φαέι ποτέ, ίδιο όπως όταν ήμουν παιδί , σαν το φαγητό μιας νοικοκυράς -νομίζω μαγειρεύει ακόμη η γυναίκα του ιδιοκτήτη- , και με πολύ καλές τιμές!
-
@vagkirk στο Σόλων είναι όντως και πρίν μισή ώρα το είχε αραξει έξω από το διπλανό πιτογυραδικο....
Περίεργες επιλογές για ιδιοκτήτη Lamborghini οφείλω να πω...
Ιταλικές πινακίδες φορούσε...Το ξενοδοχείο τώρα όντως έχει μείνει στα 80s...αν και το υπόλοιπο χωριό κάνει βήματα σιγά σιγά προς την εποχή μας...
-
Σε λίγο θα μπουν και στην ΟΝΕ. Μετά Ολυμπιάδα.... Έχουν δοξασμένα χρόνια μπροστά τους.
-
-
Urus τώρα στο αεροδρόμιο Χανίων αθηναϊκές πινακίδες
-
Πετώντας σας ήρθε ?
-
@yem said in Carspotting [#7]:
Πετώντας σας ήρθε ?
Πετώντας δεν ξέρω αν ήρθε, αυτό που ξερω είναι ότι ο νεαρός οδηγός πήρε 2-3 τύπους που ήρθαν με το αεροπλάνο και οι οποίοι ακουγόταν ότι είχαν καταγωγή από ... ανατολικές χώρες της Ευρωποασίας
-
Η BMW εξαιρετική και πολύ δυνατή. Η Porsche όμως συγκλονιστική!
-
This post is deleted! -
@realzeus "χούφτωσες" καμμία?
-
@georgekn Κάτι έκανα με την Μ2, λόγω φιλίας. Τον ιδιοκτήτη της Porsche μια άλλη φορά πριν χρόνια τον είχα γνωρίσει στην πίστα των Σερρών, αλλά δεν έχουμε επαφές.
-
-
Ωραίο σεντάν όμορφο χρώμα...Veloce Q4
-
Απογευματινό car spotting
-
Άραγε η πινακίδα έτσι βγήκε ή πλήρωσε έξτρα?
-
Ρενώ Βελσάτις 2.000 τούρμπο σε λειτουργία στη Νέα Ιωνία!
Carspotting [#7]