-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτή η 812, αν φοράει ιταλικές πινακίδες, πρέπει να είναι του Μανωλά. Οι προδιαγραφές ταιριάζουν.
Σαν να ήθελες πάντως να φωτογραφίσεις το punto είναι η λήψη και να στο κρύβει λίγο η Ferrari
-
Ήθελα να βγουν και τα υπόλοιπα στο βάθος, όχι μόνο η Ιταλίδα.
-
Μ' αρέσει!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μ' αρέσει!Και εμένα!! Την λατρεύω την Corvette.
-
G Wagen ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΎ (MY19) κατάμαυρο με τέρμα μαύρα φιμέ, στη Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας. Με ελληνικές πινακίδες παρακαλώ! Πιθανόν ένας από τους local gangsters που κυκλοφορούν στη γειτονιά. Φώτο δεν γινόταν, ήμουν πάνω στο μηχανάκι.
Εντυπωσιακή παρόλα αυτά!
-
Προ εβδομάδας πέτυχα BMW i8 στο Πανόραμα... φωτό δεν έπαιζε γιατί ήμουν στο τιμόνι. Αν την πετύχει κανείς...
-
-
Έγραφε 5.6 πίσω δεξιά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είχα πετύχει τις προάλλες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιστροφή στο παρελθόν και από μένα σήμερα. Πέτυχα Ρενώ 4L στο Βοτανικό, Ρενώ 5 ΜΚ1 στη Νέα Ιωνία και Ρενώ 5 supercinq MK2 επίσης στη Νέα Ιωνία, όλα σήμερα. Τα δύο πρώτα ήτο σε κατάσταση παράγκας βέβαια, αλλά, heck! είχα πάνω από 15 να δω τέτοια μοντέλα και τα είδα σε μία μέρα!
-
Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου υπό άλλο πρίσμα, αυτοκινητιστικό.
-
Ειδα το Σάββατο Tesla Model X με Ελληνικές πινακίδες στην Ε.Ο στο ύψος της Μαλακάσας προς Λαμία. Δεν είχα ξαναδεί με Ελληνικές πινακίδες!
-
Εν τω μεταξύ το σερί μου με τα supercars συνεχίζεται. Χθες ανεβαίνοντας προς Χαλκίδα 3 911 (σίγουρα 991 και 997, η μια cabrio) και γυρνώντας μια σκούρα μπλε huracan μάλλον superleggera (αν κρίνω από τις ζάντες).
Φωτό δυστυχώς όχι αφού οι Porsche ήταν στην ΕΟ ενώ εγώ στην παλιά ενώ της Lambo δεν είναι καλή
(με τόσα που πήγαινε) -
Επιστρέφω στα γήινα αυτοκίνητα με αρκετά ενδιαφέρον ΚIA proceed
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
Από το meeting του ελληνικού GT86 club
-
Υπαρχει τετοιο club; Ποσα μελη να εχει;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπαρχει τετοιο club; Ποσα μελη να εχει;Μέλη αρκετά, κάτοχοι λίγοι (15-20 σε όλη τη χώρα)
-
Maserati Levante
Επιβλητικό αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα.
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης KonstantinosG έγραψε:
Maserati LevanteΕπιβλητικό αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα.
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Carspotting [#7]