-
Έγραφε 5.6 πίσω δεξιά...
Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το είχα πετύχει τις προάλλες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιστροφή στο παρελθόν και από μένα σήμερα. Πέτυχα Ρενώ 4L στο Βοτανικό, Ρενώ 5 ΜΚ1 στη Νέα Ιωνία και Ρενώ 5 supercinq MK2 επίσης στη Νέα Ιωνία, όλα σήμερα. Τα δύο πρώτα ήτο σε κατάσταση παράγκας βέβαια, αλλά, heck! είχα πάνω από 15 να δω τέτοια μοντέλα και τα είδα σε μία μέρα!
-
Η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου υπό άλλο πρίσμα, αυτοκινητιστικό.
-
Ειδα το Σάββατο Tesla Model X με Ελληνικές πινακίδες στην Ε.Ο στο ύψος της Μαλακάσας προς Λαμία. Δεν είχα ξαναδεί με Ελληνικές πινακίδες!
-
Επιστρέφω στα γήινα αυτοκίνητα με αρκετά ενδιαφέρον ΚIA proceed
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Από το meeting του ελληνικού GT86 club
-
Υπαρχει τετοιο club; Ποσα μελη να εχει;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπαρχει τετοιο club; Ποσα μελη να εχει;Μέλη αρκετά, κάτοχοι λίγοι (15-20 σε όλη τη χώρα)
-
Maserati Levante
Επιβλητικό αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα.
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης KonstantinosG έγραψε:
Maserati LevanteΕπιβλητικό αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα.
Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αν όχι το ωραιότερο, σίγουρα από τα ωραία της κατηγορίας και του είδους του.
-
Συμφωνώ οτι είναι λίγο αδιάφορο αλλά δεν το συναντάς συχνά για αυτό το ποσταρα.
Υ. Γ. Σορρυ προς τους διαχειριστές που ποσταρω με άλλον λογαριασμό αλλά από tapatalk δεν μπαίνει με το κανονικο. (kger).
Λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν επιτρέπεται από τον Κανονισμό, για ευνόητους λόγους, οπότε ο καινούριος λογαριασμός θα πρέπει να απενεργοποιηθεί. Δοκιμάστε να διαγράψετε το Forum από το Tapatalk και να το ξαναπεράσετε με τον κανονικό σας λογαριασμό, προσέχοντας ότι τα συνθηματικά σας είναι τα ορθά. Στην διάθεσή σας για κάθε βοήθεια. [Admin]
-
Ούτε εμένα μου άρεσε η levante.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν της παει το λευκο χρωμα...
-
Έτσι κάτι λέει..
-
Δεν υπάρχει λόγος να καγκουρεύουμε έτσι ένα καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.
-
Έχω δεί 2 φορές Levante στον δρόμο...από τα ασχημότερα SUV που κυκλοφορούν...αμαυρώνει την τρίαινα...έκτρωμα είναι!
Σε άλλο τόνο, εχτές είδα στην Ε.Ο. ένα λευκό Nissan Leaf....1η φορά το βλέπω στην Ελλάδα. Ήταν από Leasplan.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να καγκουρεύουμε έτσι ένα καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.Εγώ πάλι θα έλεγα κατα την υποκειμενική μου άποψη,πως ομορφαίνουμε και δεν καγκουρευουμε, ένα αδιάφορο και όχι καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έχω δεί 2 φορές Levante στον δρόμο...από τα ασχημότερα SUV που κυκλοφορούν...αμαυρώνει την τρίαινα...έκτρωμα είναι!Συμφωνώ απόλυτα. Οπως και οι νέες Αλφα.
Carspotting [#7]