-
@antoniokon said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
Τι μου θύμισες...
Γαμήλιο ταξίδι...
Wat Arun......Emerald Budha...
Σκεπαστές αγορές....Παζάρια...
Tuc tuc...
Λαική τέχνη...κοσμήματα...
Χαμόγελο παντού....Φθήνεια (τότε)...
Και ιδιαίτερα μασάζ...που δεν τα δοκίμασα ποτέ...είπαμε γαμήλιο ταξίδι...
Θέλει λίγο προσοχή εκεί.
Πρέπει να γίνεται τακτικός έλεγχος "κάτω από το καπώ" για να μην βρεθείς πρό εκπλήξεων......
-
@teo-mak said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
@antoniokon said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
Τι μου θύμισες...
Γαμήλιο ταξίδι...
Tuc tuc...
Θέλει λίγο προσοχή εκεί.
Πρέπει να γίνεται τακτικός έλεγχος "κάτω από το καπώ" για να μην βρεθείς πρό εκπλήξεων......
Χαχα...ισχύει...
Όπως λέει κι ένας φίλος...
Έχε έννοια..
-
Τι μου θύμισες...
Γαμήλιο ταξίδι...
Tuc tuc...
Όλα αυτά ισχύουν. Για μασάζ δεν ξέρω τιποτα
-
@lap said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
Εκεί πας μοναχα με ταπερακια γεμάτα ελληνικη κουζίνα.
Θα τρώνε αυτοί αράχνες και εσύ ντολμαδάκια.
Ελεος βρε Λαπ δηλαδή με τις αραχνες και κατσαρίδες που λένε όλοι. ΟΙ γαλλοι τρωνε άλογα, οι ιταλοί κιμά από τη μηχανή, εμείς και άλλοι τρώμε σαλιγκάρια.
Ταυλανδέζικη, ίσως η πιο αγαπημένη μου Ασιατική κουζίνα.
Οπως λέει και ο @fanis75 , ιδίως τα ψαρικά σε σχέση με Ελλάδα ειναι πάμφτηνα ενώ η ποικιλία ατέλειωτη.
Και για να σας το χαλάσω, έρχονται Ασιατες Ελλάδα και μετά από 2-3 μέρες βαριούνται το Ελληνικό φαγητό. 5-10 πιάτα τα ίδια σε κάθε εστιατόριο, φλατ γεύσεις και 5 συστατικά. Καμία σχέση με το πλουραλισμό της κάθε Ασιατικής κουζίνας.
Μπανγκογκ αν δε το ξέρετε ειναι η πολη με τους περισσότερους τουρίστες / έτος στο κόσμο. Κάτι θα έχει να προσφέρει πέρα από αράχνες και αρκούδες (και όχι, ο σεξο-παιδοτουρισμός φθήνει).
Που να δείτε που θα αρχίσουν να ανεβαίνουν κατι Βιετναμ και Ινδονησίες. -
@alejandro said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
ΟΙ γαλλοι τρωνε άλογα, οι ιταλοί κιμά από τη μηχανή, εμείς και άλλοι τρώμε σαλιγκάρια.
Ξέχασες το αγαπημένο μας χταπόδι , που μας βλέπουν οι δυτικοί και ξερνάνε !
Πριν μερικά χρόνια είχαν έρθει τα ξαδέρφια απο Ουρουγουάη μαζί με φίλους τους για Πάσχα , ΣΟΚ με το κοκορέτσι και τα γαρδουμπάκια /κεφαλάκια /τηγανιτές συκωταριές , έπρεπε να τους δεις όταν τους εξηγούσα τι είναι το απέξω και τί το απομέσα ...χααχαχαα... κατά τα άλλα μας πείραξαν τα Ασιατικά εδέσματα.
Θυμήθηκα την πηχτή και τον πατσά τώρα -
@teo-mak said in Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...:
Τι μου θύμισες...
Γαμήλιο ταξίδι...
Tuc tuc...
Θέλει λίγο προσοχή εκεί.
Όπως έχουν πει και οι ειδικοί, μετά από 9 μέρες, είναι σαν να μην έγινε τίποτα...
-
@yem said in [Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...](/post
Θυμήθηκα την πηχτή και τον πατσά τώρα
Σωστός! Πατσά βέβαια εχουν και στην Ασία. Και Ελλάδα και Ασία, ούτε που τον ακουμπάω
Μη πω και για τα τυριά... Ειδικά κάτι φέτες και μπλέ τυριά, οι πιο πολλοί Ασιάτες δεν αντέχουν τη μυρωδιά τους.
Η πλάκα ειναι, είχα πάει κάποτε προϊοντα μαστίχας (σοκολάτες, καραμέλες κλπ) στο γραφείο που δούλευα μετά απο ταξίδι στην Ελλάδα, ε, τα έφαγα μόνος μου. -
Μπούκοβο να τους πας και σκορδοστούμπι, θα τα εκτιμήσουν!
-
-
Το πρώτο, προς τα εμάς, το είχα. Καλά ε σε άψογη κατάσταση. Εμένα το πανί είχε κάτι σαν έναν κίτρινο δράκο.
Που τα έβαλες;
-
Το πρώτο, προς τα εμάς, το είχα. Καλά ε σε άψογη κατάσταση. Εμένα το πανί είχε κάτι σαν έναν κίτρινο δράκο.
Που τα έβαλες;
Ναι το πρώτο κοντεύει τα 40 και σε οριτζιναλ κατάσταση είναι συλλεκτικό. Το δεύτερο είναι το τωρινό. Είναι σε ένα συντριβανάκι που το καλοκαίρι φιλοξενεί 2 χελωνάκια που μεγαλώνοντας έχουν γίνει τέρατα.
-
Αυτό είχα.
Πω τι μου θυμίζεις τώρα. Ώρες ατελείωτου παιχνιδιού
Ωραία χρόνια χωρίς κανένα άγχος για τίποτα.
-
Αυτό είναι το 3750, λίγο πιο μετά παρουσιάστηκε. Το δικό μου είναι το 3550.
-
Είχε και χρυσές λίρες. Η δε μαϊμού φοβερή.
-
Αυτό είχα.
Πω τι μου θυμίζεις τώρα. Ώρες ατελείωτου παιχνιδιού
Ωραία χρόνια χωρίς κανένα άγχος για τίποτα.
Το είχα και εγώ
Είχα ξεκινήσει από το Σεπτέμβρη να πρήζω γονείς θείες ότι το θέλω για Χριστούγεννα και μάζευα και εγώ (ήταν ακριβό το γ@μημενο)
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...