-
Τη xantia πρωτα βασανιστηριο, να νιωσεις επιτελους.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τη xantia πρωτα βασανιστηριο, να νιωσεις επιτελους.Τι ωραίο αμάξι.....
-
Ωραιο ειναι το ατιμο...
-
-
για τον Δία, τον νονό...και όποιους πιστούς
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... eo-giulia/
Στα τέλη του 2018 η Alfa Romeo θα μας αποκαλύψει την coupe έκδοση της Giulia. Ας δούμε τις τελευταίες πληροφορίες για το νέο μοντέλο που ετοιμάζουν οι Ιταλοί.
Η Αlfa Romeo φαίνεται ότι τα έχει βάλει για τα καλά με τον γερμανικό ανταγωνισμό, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μας παρουσιάσει σύντομα και την κουπέ έκδοση της Giulia. Ένα μοντέλο που θα έρθει να τοποθετηθεί απέναντι στις Mercedes C-Class Coupe, BMW 4 Series & Audi A5. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στον Τύπο, αλλά και την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου, το coupe αμάξωμα θα βασίζεται στη σεντάν έκδοση όντας πιο δυναμικό στο σύνολο του. Έτσι, αναμένουμε το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο στο εμπρόσθιο και πίσω μέρος, με τη γενικότερη εικόνα να μας δείχνει ένα από ωραιότερα κουπέ αυτοκίνητα που θα μπορούσαμε να δούμε στην παραγωγή.
Σε ό,τι αφορά τα μηχανικά σύνολα, η Alfa Romeo Giulia coupe θα διατηρήσει την ίδια γκάμα με τη σεντάν έκδοση. Έτσι, θα έχουμε ένα μοτέρ πετρελαίου 2,2 λίτρων με 180 ίππους, ένα βενζίνης 2.000 κυβικών εκατοστών με 280 άλογα και τον κορυφαίο 2,9 V6 biturbo με 510 άλογα για την έκδοση QV. Tέλος, αν επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες, το κουπέ μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2018 και θα υιοθετήσει την ονομασία Giulia Sprint.
-
Μακαρι να διαφοροποιειται λιγο το πισω μερος αλα brera σε σχεση με την 159.
-
Είμαι έτοιμος να πυροβολήσω.
Έχω βρει 10/2016 Giulia έκδοση super με κάποια έξτρα, στην Γερμανία και λόγω κάποιον προνομίων μπορώ να το εισάγω χωρίς άλλα κόστη περίπου στα 26,500.
Βέβαια μαζί με αυτήν είχα στην λίστα την Jaguar XE, και τις ΒΜW 420 και 520 όλα σε 2.0D εκτός φυσικά της Giulia που είναι 2,2D. Όλα φυσικά στα ίδια λεφτά.
Οδήγησα την XE και ειλικρινά λέω ότι είναι εξαιρετικό το στήσιμο του αυτοκινήτου. Έχει κάποιες εργονομικές ατέλειες αλλά στο δρόμο πατάει υπέροχα. Ο κινητήρας δεν φέρνει μέσα θόρυβο και τον αντιλαμβάνεσαι μόνο εν στάση.Μετά οδήγησα την Giulia. Ένιωσα 1 κλικ επάνω. Μοιάζει ( δεν ξέρω αν είναι ) πιο δεμένη. Πιο συμπαγής.
πατάει εξίσου καλά ( δυστυχώς δεν είχα την δυνατότητα να την πιέσω όπως την XE ).
Κινητήρας ίσως χτυπάει λίγο περισσότερο εν στάση και είναι 1 κλικ πιο θορυβώδες σε ταξίδι. Όχι όμως σε ενοχλητικά επίπεδα. Εξάλλου πρόλαβα μόλις μέχρι τα 130km/h να την ανεβάσω
Στο εσωτερικό είναι και ακούγεται καλύτερα συναρμολογημένη. Επίσης ένα κλικ πάνω σε απόδοση ανάρτησης σφικτή αλλά χωρίς να ενοχλεί νιώθεις ότι στρίβεις μονοκόμματα χωρίς κλίσεις ή στρεβλώσεις. Τραβάει πιο δυνατά μόλις βυθίσεις το πόδι σου στο γκάζι.
Λογικά τα ρεπρίζ θα είναι όμως πολύ κοντά. Καταναλώσεις είδα περίπου ίδιες 7,5-8 litra πετρελαίου.Θα ήθελα βέβαια λίγα άλογα παραπάνω. Ίσως μπορέσω με κάποιο πρόγραμμα αλλά δεν είμαι σίγουρος με την Alfa.
Πολύ μπερδεμένα τα πράγματα ρε παιδί μου. Στο Volvo και στην BMW, Το πας το αναβαθμίζεις σε 30 λεπτά και μετά το ξεχνάς έτσι για 5-6 χρόνια ή όσο το κρατήσεις .Συνολικά μου άρεσε περισσότερο η Giulia, τι λέτε ? Αξίζει ?
-
Προχώρα το !! Αλλιώς δώσε μου τις πληροφορίες και τα κονέ να το προχωρήσω εγώ...
-
Την πήρες ΧΤΕΣ κι'όλας!!!!
Την φέρνεις Ελλάδα.
Και μας φωνάζεις να μας πας βόλτα, ιδανικά μας την δίνεις και μια βόλτα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό. -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Στο Volvo και στην BMW, Το πας το αναβαθμίζεις σε 30 λεπτά και μετά το ξεχνάς έτσι για 5-6 χρόνια ή όσο το κρατήσεις .Αυτό δεν ισχύει για κανένα αυτοκίνητο που έχει υποστεί την οποιαδήποτε βελτίωση ακόμα κι αν πρόκειται για ένα απλό remapping.
Κατά τα άλλα εάν μιλάμε για την έκδοση της Giulia με τα 180hp να ξέρεις ότι μηχανολογικά είναι ολόιδια με αυτή των 210hp και μόνο κάποιοι torque restrictors υπάρχουν που με remapping εξαφανίζονται. Αν ρωτήσεις στους E-tuners τα παιδιά ξέρουν γιατί το συζητούσαμε πρόσφατα. Επομένως τα +30 άλογα είναι εύκολη (και σχετικά οικονομική) υπόθεση.
Την Κυριακή που μας πέρασε είχε βάλει μία δημοσιογραφική Q4 Veloce στα Μέγαρα ο Γεωργιάδης και τηρουμένων των αναλογιών (βάρος, λάστιχα, δανεικό premium οικογενειακό) το αυτοκίνητο έβγαλε μάτια. Τόσο λόγω εμφάνισης και παρουσίας, όσο και λόγω χρόνων.
-
Φίλε,μην το πάρεις....μην ασχολείσαι με Ιταλικούς παλιοτενεκέδες που όλο χαλάνε....
-
σου προσφερουν ενα σφιχτο ιταλικο εφηβαιο
...και σκεφτεσαι ακομη τις μπουρουχες του fkk? -
Ωραιο αμαξι αλλα και μονο που θα πας στην αντιπροσωπεια της φιατ-λαντσια-αλφα και θα σου πουν τις τιμες των ανταλλακτικων εκει θα το μετανιωσεις.Ανταλλακτικα ανυπαρκτα τιμες χειροτερες και απο γερμανικα.Οι ανθρωποι νομιζουν οτι πουλανε φερραρι.Μακρια απο ιταλικα
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Την πήρες ΧΤΕΣ κι'όλας!!!!
Την φέρνεις Ελλάδα.
Και μας φωνάζεις να μας πας βόλτα, ιδανικά μας την δίνεις και μια βόλτα, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό.*1000
-
Δεν έχω οδηγήσει την 420, αλλά αν μοιάζει με την 320 τότε θα την αποκλείσω και αυτή.
Ειλικρινά μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η Giulia και για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα.
Θυμάμαι ότι η τελευταία εντύπωση που είχα από 159 tbi ήταν ανάμεικτη και δεν με είχε πείσει.
Τώρα όμως πραγματικά δεν έχω κάτι μεμπτό να γράψω εκτός από λεπτομέρειες ... ( τις χρωματικές επιλογές του εσωτερικού, το μικρό άνοιγμα στο πορτμπαγκάζ, το τούνελ στο κεντρικό πίσω κάθισμα που είναι σαν τον Όλυμπο και τον Κίσσαβο μαζί.) μόνη 'σοβαρή' ο θόρυβος του κινητήρα όταν είναι σε στάση.
Αλήθεια αξίζει αυτό το μοτέρ ?
Λέτε να μπορέσω να το αναβαθμίσω ( όποιος ξέρει ας μου πει που ).Α! μην ξεχάσω.
Δυστυχώς αυτό που οδήγησα είχε το αυτόματο ( μου άρεσε ! ) αλλά αυτό που βρίσκω είναι με το manual κιβώτιο ... έχεις κανείς εμπειρία να μου πει ? -
Εμπειρία σε καινούργιο αμάξι, με περίεργο μοτέρ για τα ελληνικά δεδομένα και τιμή αυτοκινήτου 35+ χιλιάδες ευρώ μην ψάχνεις.
Την οδήγησες, σου άρεσε παρ'την.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Η 420d με τα 184hp από την οποία έχω εμπειρία, είναι απογοητευτική. Πρόκειται για αμάξι χωρίς m-pack και πραγματικά μόνο το τιμόνι θυμίζει κάτι από BMW. Το δε εσωτερικό είναι ποιοτικά αντίστοιχο της 1-series. Τα έχω και τα δύο δίπλα δίπλα και κάνω back to back συγκρίσεις και πουθενά δε δικαιολογεί η 4αρα τη διαφορά τιμής.
Giulia δεν έχω καταφέρει να οδηγήσω ακόμα αλλά αν ισχύουν τα μισά απ' όσα γράφονται τότε μιλάμε για ένα πολύ αξιόλογο αυτοκίνητο. Οι επιδόσεις της ακόμα και ως diesel είναι εξαιρετικές.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η 420d...Το δε εσωτερικό είναι ποιοτικά αντίστοιχο της 1-series. Τα έχω και τα δύο δίπλα δίπλα και κάνω back to back συγκρίσεις και πουθενά δε δικαιολογεί η 4αρα τη διαφορά τιμής.Ευτυχως που δεν ειμαι ο μονος που το λεει...
Επειδη εχω βαρεθει ν ακουω οτι ειναι ποιοτικα στη καμπινα απο κατω απο τη 3αρα η G. -
Πάντως από ανθρώπους που έχουν δεί και οδηγήσει και τα 2 αυτοκίνητα, μου έχουν πεί ότι ποιοτικά η 4αρα (ή 3αρα) είναι ανώτερη της Giulia. Οδηγικά, μάλλον όχι....
-
Η εμπειρια μου ειναι στατικη και με τα δυο.
Και στα δυο παντως προσωπικα πιστευω οτι θα πρεπε να ειναι ακομα καλυτερη στη κατηγορια και στα χρηματα που ζητανε.
ALFA ROMEO GIULIA