-
Blame it on Chivas Regal
-
Θέλουν και υπογειοποίηση προαστιακού οι ΑΣΒΟΙ.
Ρε ούτε ζωήλατες άμαξες δεν έπρεπε να έχετε στην πόλη σας, λεμούριοι!https://www.cnn.gr/ellada/story/487108/sygkrousi-syrmoy-tou-proastiakoy-me-aftokinito-stin-patra
-
Μλκες, θα το πουλήσω το αμάξι, το λυπάμαι να μου το σακατέψει κανένας σαν και δαύτον
-
-
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μλκες, θα το πουλήσω το αμάξι, το λυπάμαι να μου το σακατέψει κανένας σαν και δαύτον
Θα γυρνούσε από εφημερία...
-
Χαλλλαρά μεσημεριανά κρασάκια/ουζάκια/τσιπουράκια στο κέντρο:
-
Σε ορισμένα μέρη της Ελλάδας, μαλλιοκούβαρα δεν πηγαίνουν μόνο οι ταξιτζήδες, οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων και οι διανομείς.
Πηγαίνουν και οι οδηγοί υδροφόρων.
Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στη Ζάκυνθο:https://ermisnews.gr/sygklonistikes-fotografies-apo-to-choro-tou-atychimatos/
-
ΙΤΑΛΟΙ ΠΙΩΜΑΤΑΡΕΟΙ
-
δεν τον χαλασε τον ηλιθιο.
Κριμα η γυναικα που θα πρεπει να τρεχει να επισκευασει το οχημα της -
@dettol said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Κριμα η γυναικα που θα πρεπει να τρεχει να επισκευασει το οχημα τηςΤα θελε και τα παθε αυτος σιγουρα, αλλα και η αλλη στριβει χωρις φλας...
Μπραβο και στους 2 τους. -
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
ΙΤΑΛΟΙ ΠΙΩΜΑΤΑΡΕΟΙ
Λες στην αρχή του βίντεο ααα τους τυφλώνει όλους ο ήλιος, και στη συνέχεια σκάνε και νύχτα ..
-
@chrisk6 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Κριμα η γυναικα που θα πρεπει να τρεχει να επισκευασει το οχημα τηςΤα θελε και τα παθε αυτος σιγουρα, αλλα και η αλλη στριβει χωρις φλας...
Μπραβο και στους 2 τους.δινω 1% στο αυτοκινητο (αν οντως δεν εβγαλε φλας) και 99% στο δικυκλο επειδη
α. προσπερναει απο δεξια
β. ειναι δρομος με μια λωριδα
γ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ 5'' ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!! -
Μπραβο και στους 2 τους.δινω 1% στο αυτοκινητο (αν οντως δεν εβγαλε φλας) και 99% στο δικυκλο επειδη
α. προσπερναει απο δεξια
γ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ 5'' ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!1000% φταιει το μηχανακι.
-
α. προσπερναει απο δεξια
γ. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑ 5'' ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!!!Δεν βαζω ποσοστα. Προφανως φταιει ο αλλος που περναει απο δεξια.
Αλλα και αυτη οδηγικα εχει κανει λαθος. -
Νομίζω ότι στο 1:06 ανάβει φλας ή έχει καμμένο αριστερό στοπ, τελευταία στιγμή φυσικά, η μοτοσικλέτα είναι ήδη δίπλα της
-
Το περιστατικό του Παλαιού Φαλήρου ερχόμουν να ποστάρω κι εγώ.
Το συμπέρασμα είναι ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα σπασμένα τους κόκαλα ή η πιθανή αναπηρία τους. Μόνο να μην τους κόψουν κλήση τους ενδιαφέρει... -
Εμενα ο αλλος (παπακι ντελιβερας) σημερα μου βγηκε απο στενο , οκ ολα καλα . Εκατσε μπροστα μου και πηγαινε με 10 . Οταν τον προσπερασα ειδα κοιταζε το κινητο. Ισως εγραφε κιολας . Φορουσε ομως κρανος
Σταματα στην ακρη και κοιτα και γραψε οσο θες. Βλημα -
φορουσε κρανος, απλα ξεχασε τη στολη ιππότη και το εχκαλιμπερ (ή το δόρυ)
-
"ΙΧ στρίβει πάνω σε μοτοσικλετιστή"
"καρε καρε η παράσυρση μοτοσικλετιστή απο αυτοκίνητο"Λες ας το δω και βλέπεις μοτοσικλετιστή να εμβολίζει αυτοκίνητο σε κασκαντερική προσπάθεια προσπέρασης ... fake news!
στα χρόνια μας τουλάχιστον είχαμε τα κατάλληλα εργαλεία για τέτοιες σφήνες
montesa cota τραιαλ -
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#