-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Κανένας δεν πατάει το γκάζι, και αρχίζει να κάνει μαλακίες στον δρόμο επειδή(ς) υπάρχει μπάρα στη μέση.Ίσα-ίσα που θα φοβάται μην κοπανίσει και θα είναι προσεκτικότερος.
Τι λες βρε αδερφε? Σε φοβιζει εσενα η μπαρα?
-
@tgd said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
- Τι λένε ρε, θα βάλουμε 70 όριο στη γέφυρα; 30 να βάλουμε!
Ο Σταθάκης έλεγε πως τα όρια ταχύτητας, μπαίνουν ανάλογα με τα αποθέματα πινακίδων στις αποθήκες του υπουργείου!
-
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Καθόλου, γιατί πλέον είμαι κινητό εμπόδιο.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Καθόλου, γιατί πλέον είμαι κινητό εμπόδιο.
Καιει τοσο το σταρλετ?
-
Τ'άντερά του.
-
What you had John?
What I always had.Η εγκατάλειψη έχει ποινές χάδι. Τέλος.
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
What you had John?
What I always had.Η εγκατάλειψη έχει ποινές χάδι. Τέλος.
Εγώ θα σταθώ αλλού βλέποντας το βίντεο…πόσα μα πόσα αυτοκίνητα πέρασαν δίπλα από το κορίτσι, πόσα άλλα έκαναν σλάλομ για να το αποφύγουν….μόνο οι πεζοί ασχολήθηκαν….
-
17 χρονών 5 το πρωί, περνάει χύμα αυτόν τον δρόμο, μήπως πρέπει να το δούμε ολόκληρο, πέρα από αυτόν που δεν σταμάτησε ως όφειλε ?
Γιατί είναι κάπως περίεργο, μήπως παίζει και τίποτα άλλο.
Είναι και περίεργη λίγο η περιοχή εκεί.Πάντως το φανάρι είναι πράσινο, όπως είδαμε και τα υπόλοιπα αμάξια που περάσανε.
-
Δεν μπορω να καταλαβω αν τη χτυπησε με τη μουρη ή με το πλαι.
-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
17 χρονών 5 το πρωί, περνάει χύμα αυτόν τον δρόμο, μήπως πρέπει να το δούμε ολόκληρο, πέρα από αυτόν που δεν σταμάτησε ως όφειλε ?
Είναι και περίεργη λίγο η περιοχή εκεί.Πάντως το φανάρι είναι πράσινο, όπως είδαμε και τα υπόλοιπα αμάξια που περάσανε.
Κατ’αρχήν το αυτοκίνητο φαίνεται να κινείται με σχετικά υψηλή ταχύτητα. Από την άλλη το κοριτσάκι περπατούσε στο δρόμο. Αυτά όμως δεν σημαίνουν ότι πρέπει να την αφήσουν στο δρόμο, ούτε απλά να προσπερνάνε. Άσχετο αλλά και σχετικό….σήμερα παραλίγο να χτυπήσω ένα βλαμμένο κοριτσάκι που διέσχιζε κεντρικό δρόμο χαζεύοντας το κινητό….ούτε που σήκωσε το κεφάλι του να κοιτάξει αριστερά δεξιά….μόλις όμως του κόρναρα ξύπνησε…
-
Ατυχήματα (δυστυχώς) συμβαίνουν.
Αλήτες οδηγοί προφανως και υπάρχουν.
Οπότε προσωπικά δεν με συγκλόνισε το τροχαίο αυτό καθεαυτό, ούτε η συμπεριφορά του ξεφτιλισμενου οδηγού.
Ανατριχιασα, όμως, βλέποντας δεκάδες αυτοκίνητα να περνάνε και να μην σταματάνε.
Τι πράγματα είναι αυτά ρε σεις;;;
Τόσα ζώα δίπλα μας;;;
Τόσοι αναίσθητοι;;;
Δεν ήταν ένας ή δύο...
Ήταν σχεδόν όλοι...
Όλοι λέμε...
Μεταξύ αυτών ήταν ο φίλος μας, ο γειτονας μας, ο συγγενής μας...
Δηλαδή με αυτούς που προσπερασαν έναν χτυπημενο και αβοήθητο άνθρωπο ερχόμαστε καθε μέρα σε επαφή.
Τους βάζουμε σπίτι μας, πινουμε καφέ μαζί τους, βλέπουμε μπάλα, τρώμε, κάνουμε παρέα...
Πραγματικά τα γράφω όλα αυτά και μου έρχεται αηδια για τα ανθρώπινα όντα...
Να χαιρόμαστε την κοινωνία μας... -
Δεν είναι ο γείτονας κι ο συνάδελφος, είμαι εγώ κι είσαι εσύ. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ξαφνική αντίστοιχη κατάσταση. Έξω από τον χορό λέμε πολλά λόγια.
-
@dimsabas said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δεν είναι ο γείτονας κι ο συνάδελφος, είμαι εγώ κι είσαι εσύ. Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδρούσαμε σε μία ξαφνική αντίστοιχη κατάσταση. Έξω από τον χορό λέμε πολλά λόγια.
Διαφωνώ αγαπητέ…βλέπεις έναν άνθρωπο πεσμένο στο δρόμο και απλά προσπερνάς και φεύγεις? Είναι δυνατόν να τίθεται θέμα αντίδρασης?
-
17 χρονών 5 το πρωί, ..
Αυτό ήταν το πρώτο που αναρωτήθηκα, όταν άκουσα την είδηση.
Να χαιρόμαστε τους γονείς της... -
Απο οτι εχω διαβασει οι γονεις της δεν εχουν παρουσιαστει πουθενα μεχρι τωρα.
-
Σημασια εχει ποτε καποιος πηρε το ΕΚΑΒ και την αστυνομια και ποτε ηρθαν αυτοι οχι αν δεν σταματησαν περαστικοι που ετσι και αλλοιως δεν επιτρεπεται να αγγιξεις τραυματια.
-
Από ότι είπανε στις ειδήσεις το ΕΚΑΒ έκανε 28 λεπτά να πάει….πότε ειδοποιήθηκε κανείς δεν ξέρει…
-
Αφού δεν ξέρουν πότε ειδοποιήθηκε, πως ξέρουν ότι χρειάστηκε 28 λεπτά;
-
@dimsabas said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Αυτό που λες μπορώ μόνο να το κατανοήσω για τον εμπλεκομενο οδηγό.
Πρόσεξε... Να το κατανοησω, αλλά με τίποτα να το δικαιολογήσω.
Εκεί ναι... Μπορει κάποιος να πανικοβληθεί/φοβηθεί και (κάκιστα) να φύγει.
Αλλά ο διερχόμενος;
Ούτε καν...
Εάν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για άνθρωπο πεσμένο και δεν σταματησαν, είναι για πολλές κλωτσιές. Τέλος. -
Είναι και περίεργη λίγο η περιοχή εκεί.Αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί εγκατάλειψη όμως.
Βέβαια, εξαφανίζεσαι. Παίρνεις μετά ένα Λύτρα/Κούγια και ξεπλένεις ελεύθερος τα αίματα από το αμάξι σου.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#