-
@megane98hp said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα επιστρέφω με αυτοκίνητο της εταιρείας στο γραφείο να αφήσω το αυτοκίνητο, να πάρω το L200 να πάω σπίτι μου. Πλησιάζοντας βλέπω στο πίσω μέρος της καροτσας κάτι να είναι στο οδόστρωμα. Παρκάρω πλησιάζω και τι να δω? Κάποιος με έχει τρακαρει. Αυτόματα ασυναίσθητα το μάτι μου πάει στο παρμπρίζ μήπως μου έχουν αφήσει κάποιο χαρτάκι. Τίποτα.
Πωωωωω τρελάθηκα. Ξαφνικά άκουσα κάπου πίσω μου ομιλίες. Κοιτάζω βλέπω ένα Peugeot 206 καρφωμένο σε ένα στυλό φωτισμού.
Η νεαρή οδηγός μεθυσμένη σε κατάσταση σόκ με το φίλο της να προσπαθούν να συνέλθουν.
Ένας θεός ξέρει με πόσα πήγαινε για να με χτυπήσει και μετά να πάει να χτυπήσει το στυλό. Το 206 παλιοσίδερα, ευτυχώς φορούσε ζώνη και άνοιξε ο αερόσακος και την γλύτωσε αλλιώς τώρα θα κάναμε άλλη κουβέντα.
Όσο για τις δικές μου υλικές ζημιές, το χειρότερο είναι ότι με τη δεύτερη ματιά έχει στραβωσει ο πίσω άξονας του L200 σε σημείο να βρίσκει ο τροχός στο σασί.
Ήρθε τροχαία, ήρθε φροντίδα έγινε καταγραφή της έκαναν αλκοτεστ το οποίο βγήκε στα κόκκινα και της έδιναν να πιεί νερό για κανένα μισάωρο για να της ξανά κάνουν αλκοτεστ μπας βγεί πιο χαμηλό.
Σε κάποια φάση έρχεται ο πατέρας της την πλησιάζει την λέει με το όνομα της αυτή γυρίζει τον κοιτάζει και του λέει " ορίστε παρακαλώ? Α μπαμπά εσύ είσαι? " Μιλάμε η κοπέλα ήταν αλοιφήΤί κάνω τώρα εγώ? Στραβός άξονας "έρχεται" ή χρειάζεται αντικατάσταση? Ξέρει κανείς ή ότι πει ο εμπειρογνώμονας?
Ψυχραιμος ησουν παντως. Εγω θα τους ειχα πατησει κατω σα κατσαριδες και τους 2.
-
@ntinaras said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ήρθε τροχαία, ήρθε φροντίδα έγινε καταγραφή της έκαναν αλκοτεστ το οποίο βγήκε στα κόκκινα και της έδιναν να πιεί νερό για κανένα μισάωρο για να της ξανά κάνουν αλκοτεστ μπας βγεί πιο χαμηλό.
αυτο τωρα τι ειναι κρητικη πατεντα; γιατι να βγει πιο χαμηλο ; μη χασουμε κανα δολοφονο απ τον δρομο;
Μανωλη σε παει ασχημα στα αυτοκινητα οποτε το μονο που μπορω να ευχηθω να εχετε την υγεια σας.
Τωρα θα ξεχασεις και οτι γερνας. -
@otso said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
αυτο τωρα τι ειναι κρητικη πατεντα; γιατι να βγει πιο χαμηλο ; μη χασουμε κανα δολοφονο απ τον δρομο;
Μανωλη σε παει ασχημα στα αυτοκινητα οποτε το μονο που μπορω να ευχηθω να εχετε την υγεια σας.
Τωρα θα ξεχασεις και οτι γερνας.Όχι παντού έτσι είναι!!!
Παίρνουν και 2ο δείγμα μετά από κανένα μισάωρο -
@nickthetrib said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Παίρνουν και 2ο δείγμα μετά από κανένα μισάωροΔεν το ηξερα , στο νοσοκομειο ποτε σε πανε για να δουνε με αναλυση αιματος ; σε δικαστηριο ισχυει οτι δεχονται μονο απο αιμα;
-
Παίρνουν και 2ο δείγμα μετά από κανένα μισάωροΔεν το ηξερα , στο νοσοκομειο ποτε σε πανε για να δουνε με αναλυση αιματος ; σε δικαστηριο ισχυει οτι δεχονται μονο απο αιμα;
Νομίζω αν ξεπεραστεί το όριο για αυτόφωρο!!!
Δεν γνωρίζω παραπάνω για τόσο ψηλά!!!
Δεν με ενδιαφέρει, δεν πρόκειται να πιάσω τιμόνι έχοντας πιεί έστω και ένα κουτάκι Άμστελ πια!!!
Πριν καμιά 20αρια χρόνια με έγραψαν για 0,01 ml/l!
Βέβαια μετά την κλήση μου είπαν πάρτο και φύγε! -
Γιατί νομίζω ότι νοσοκομείο σε πάνε μόνο με αυτόφορο αν υπάρχει κάποιο θύμα?
(γιαυτό και οι εγκαταλείψεις)... -
Προσπαθούν να το "ρίξουν" καθυστερώντας μόνο και μόνο μπας και την καλύψει η ασφαλιστική. Απ' ότι κατάλαβα είναι πάγια τακτική. Έχει ασφάλεια τουλάχιστον;
-
Δευτερη ευκαιρια φανταζομαι δεν δινεις ουτε στον εαυτο σου.
-
προβλέπεται ως διαδικασία για να μην μετρήσει το αλκοόλ στην στοματική κοιλότητα
https://www.e-nomothesia.gr/kat-aytokinita/ya-2500-15-135-i-2011.html
"Η πρώτη δειγματοληψία γίνεται μετά την παρέλευση δέκα πέντε (15) λεπτών από την τελευταία λήψη οινοπνευματωδών ποτών, ώστε να μεσολαβήσει ο απαιτούμενος χρόνος για την απομάκρυνση του οινοπνεύματος από τη στοματική κοιλότητα. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο ελεγχόμενος βρίσκεται υπό την επίδραση οινοπνεύματος, τότε επαναλαμβάνεται ο έλεγχος μετά την παρέλευση δέκα πέντε (15) λεπτών από τον πρώτο. Δύο (2) έως τρία (3) λεπτά πριν από την εξέταση, το υπό έλεγχο άτομο δεν πρέπει να καπνίζει."
-
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δευτερη ευκαιρια φανταζομαι δεν δινεις ουτε στον εαυτο σου.
Φυσικα και συγχωρω το λαθος.
Το να οδηγας μεθυσμενος δεν ειναι στιγμιαιο λαθος, αλλα συνειδητη επιλογη που προκαλει πανευκολα ανθροποκτονια απο αμελεια. -
Τωρα θα ξεχασεις και οτι γερνας.Εχεις κανει λαθος quote.
Παντως το εχω δει πολλες φορες αυτο το "περιμενε" να σε ξανατσεκαρω.
-
συγγνωμη φιλε . φανταζομαι δεν διορθωνεται
-
Τελικά της έκαναν "χάρη"
Δεν έγραψαν ότι ήταν μεθυσμένη αλλά της πήραν το δίπλωμα.
Μίλησα με την φροντίδα και μου σύστησαν να βρω συνεργαζόμενα συνεργεία που μπορούν να αναλάβουν την επιδιώρθωση της ζημιάς και με μια εξουσιοδότηση να πληρωθούν απευθείας από την ασφαλιστική χωρις να τρέχω εγώ.
Βρήκα συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται και η δική μου εταιρία και ξέρω ότι είναι καλός οπότε από αυρίο ξεκινάει η επιδιόρθωση. Θα στείλω το φορτηγό στο συνεργείο θα το δει ο πραγματογνώμονας και προχωράμε... -
Ε πώς να διορθωθούν τα πράγματα στη χώρα μετά...
-
@megane98hp said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Τελικά της έκαναν "χάρη"
Δεν έγραψαν ότι ήταν μεθυσμένη αλλά της πήραν το δίπλωμα.
Μίλησα με την φροντίδα και μου σύστησαν να βρω συνεργαζόμενα συνεργεία που μπορούν να αναλάβουν την επιδιώρθωση της ζημιάς και με μια εξουσιοδότηση να πληρωθούν απευθείας από την ασφαλιστική χωρις να τρέχω εγώ.
Βρήκα συνεργείο με το οποίο συνεργάζεται και η δική μου εταιρία και ξέρω ότι είναι καλός οπότε από αυρίο ξεκινάει η επιδιόρθωση. Θα στείλω το φορτηγό στο συνεργείο θα το δει ο πραγματογνώμονας και προχωράμε...Με ποια αιτιολογία της πήραν το δίπλωμα?
-
Αυτό το «δέκα πέντε (15) λεπτών από την τελευταία λήψη οινοπνευματωδών ποτών» δεν το καταλαβαίνω.
Εκτός, αν τον παρακολουθήσουν από την ώρα που βγαίνει από το οινοπνευματοποτείο. -
-
Τι πιο σύνηθες να συμβεί.
-
Corolla ειναι ? Δεν καταλαβαινω
-
Ίσως το προηγούμενο Astra μημεμαλωνετε που τρέχω τη νύχτα ..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#