-
Εγώ χτες περπατούσα σε προσφάτως αναπλασμενα πεζοδρόμια, στη μικρή περιοχή που οριοθετούν τα φωτάκια του Μπέου, και βλέπω ότι πριν στεγνώσουν οι αρμοι, οι μαγαζατορες με ψηλά κτίρια, έχτισαν σκαλοπάτια στην είσοδο τους, τα οποία ακουμπάνε στις ανάγλυφες διαδρομές για τυφλούς.
Δεν κάνουν σκαλοπάτια μέσα απ τη πόρτα τους, πετάνε ένα μπλοκι στο πεζοδρόμιο.Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν τη σκιάζει τίποτα.
-
@lap said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Τι επιτέλους μπράβο, μωρέ;
Επειδή(ς) κάνουν κανά-δυό γιουρούσια στα στέκια;
Ενώ μέσα στις γειτονιές, συνεχίζεται η συναυλία των Sebring & Akrapovic?Όπου τους πιάνουν, καμπάνες να πέφτουν.
..και οι κλέφτες του πασόκ ('89) να πάνε φυλακή.
-
@kapelis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ακολουθούσα χθες για λίγο ένα φορτηγό της γαλακτοβιομηχανιας Όλυμπος και είχε πίσω στο ύψος του προφυλακτήρα ένα μασίφ σιδερένιο σκαλοπάτι που προεξέχει σαν φονικό όπλο. Προφανώς για να ανεβαίνει ο οδηγός στο ψυγείο. Επιτρέπεται να κυκλοφορεί με τέτοιο φονικό σκαλοπάτι? Όποιος πέσει πισω σε αυτό το φορτηγό σκοτωθηκε! Μα πως παίρνουν άδεια κυκλοφορίας?
..όπως επιτρέπουν να μην έχουν πολλά φορτηγά, καθόλου προφυλακτήρα πίσω, οπότε είναι η τέλεια συνταγή για αποκεφαλισμό ή και λειώσιμο (με «ει» είναι το σωστό) του κορμού.
Είχε ξανασυζητηθεί πολύ παλιά εδώ, και με ποστάρισμα ανατριχιαστικού βίντεο επιβάτιδας (καλύτερα να είχε πεθάνει, έτσι όπως παραμορθώθηκε) -
Ξεκίνησα 2-3 φορές να γράψω για το φρικτό δυστύχημα με το βρέφος στο Βόλο, και το παράτησα, είναι τόση η δυστυχία...
Μετά διάβασα αυτή την ανάλυση του "ειδικού" που λέει κάποια πράγματα...
Γιατί δεν αναφέρεται καν ποτέ από κανέναν, ένας από τους βασικότερους, αν όχι ο κύριος λόγος για το συμβάν;
Όσοι έχετε δει το βίντεο ή ζείτε στο Βόλο, όλα τα αυτοκίνητα που φαίνονται παρκαρισμένα είναι παράνομα, πάνω στην πιο "κύρια λεωφόρο", στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης με την μεγαλύτερη κίνηση. Σε αυτό το εξοφθαλμα παράνομο ντε φακτο πάρκινγκ, με απαγορευτικά σήματα σε κάθε γωνιά, για το οποίο αδιαφορεί συστηματικά κι επιδεικτικά και η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία, αποφάσισαν να παρκάρουν και το αυτοκίνητο που μετέφερε το μωρό, αφού ήταν "τυχεροί" να χωράνε ακριβώς απέναντι απ το σουβλατζίδικο που έτρωγε ο συγγενής που χτυπήθηκε, από νωρίτερα...
Ουσιώδης αιτία για τα μισά απ τα ατυχήματα/δυστυχήματα μέσα στις πόλεις, κι ειδικά στη δική μας, είναι το παράνομο παρκάρισμα (και διπλό παρκάρισμα) που έγινε ντε φακτο κατάσταση, εμποδίζοντας την οπτική επαφή και βάζοντας ανθρώπους εκεί που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να βρίσκονται ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΧΑΙΑ & ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που προφανώς αδιαφορούν κατ εντολή κάποιων προϊσταμένων τους.
Για το ότι τα δίκυκλα πρέπει να πηγαίνουν μαλιοκούβαρα παντού δεν τίθεται θέμα, αλλιώς γιατί να έχεις δίκυκλο... -
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
ο κύριος λόγος για το συμβάν
Ξεκάθαρα η ταχύτητα του δίκυκλου και η απειρία του οδηγού .
Δεν υπάρχει άλλος φταίχτης .
Πως γίνεται δλδ το αυτοκίνητο να είδε τον πεζό και να μείωσε ταχύτητα και το μηχανάκι δεν μπόρεσε καν να κάνει μανούβρα ή να πατήσει φρένα?
Είναι στα πλαίσια τις γενικής Ωχαδερφικής / σταρχιδισμικής κατάστασης που υπάρχει , "εγώ περνάω και εσύ όχι" , "δεν έχει διάβαση πεζών άρα έχω προτεραιότητα " , "Ας στείλω κάνα μνμ στο γκομενάκι όσο οδηγώ " και άλλα πολλά !
Όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα , σίγουρα παίζουν ρόλο άλλα όχι σημαντικό .
-
Όχι ότι διαφωνώ, γιατί και η κατάσταση παρκαρίσματος που υπάρχει, στην ίδια νοοτροπία οφείλεται.
Αλλά δεν ξέρω πως θα φαίνονταν σε μια ανάλυση συμβάντος, ως root cause το ochaderfismos/starchidismos και ποιες θα ήταν οι ενέργειες αντιμετώπισης.Προφανώς έχει ευθύνη τεράστια και θα τον κυνηγάει μια ζωή, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Και η οικογένεια του θύματος όμως, στα πλαίσια της νεοελληνικής κανονικοτητας, συμμετείχε σε πράξεις που οδήγησαν στην τραγωδία και στα δικαστήρια, ανάλογα το μπάτζετ για δικηγόρους θα το βρουν μπροστά τους, γιατί η ασφαλιστική (αν υπάρχει) σίγουρα έχει μπάτζετ...
-
Όλοι φταίμε σε αυτή τη χώρα @piliourits . Κι αν τους έγραφε μια μέρα όλους η Δημοτική αστυνομία, σε πόσες ώρες θα έπαιρνε τηλέφωνο ο δήμαρχος να μαζευτούν τα όργανα...;
Από θαύμα ζούμε γενικά. Παρκάρισμα ο ένας. Ταχύτητα ο άλλος. Πεζός στο δρόμο χύμα. Μια χαρά.
-
@piliourits said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ξεκίνησα 2-3 φορές να γράψω για το φρικτό δυστύχημα με το βρέφος στο Βόλο, και το παράτησα, είναι τόση η δυστυχία...
Μετά διάβασα αυτή την ανάλυση του "ειδικού" που λέει κάποια πράγματα...
Γιατί δεν αναφέρεται καν ποτέ από κανέναν, ένας από τους βασικότερους, αν όχι ο κύριος λόγος για το συμβάν;
Όσοι έχετε δει το βίντεο ή ζείτε στο Βόλο, όλα τα αυτοκίνητα που φαίνονται παρκαρισμένα είναι παράνομα, πάνω στην πιο "κύρια λεωφόρο", στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης με την μεγαλύτερη κίνηση. Σε αυτό το εξοφθαλμα παράνομο ντε φακτο πάρκινγκ, με απαγορευτικά σήματα σε κάθε γωνιά, για το οποίο αδιαφορεί συστηματικά κι επιδεικτικά και η Τροχαία και η Δημοτική Αστυνομία, αποφάσισαν να παρκάρουν και το αυτοκίνητο που μετέφερε το μωρό, αφού ήταν "τυχεροί" να χωράνε ακριβώς απέναντι απ το σουβλατζίδικο που έτρωγε ο συγγενής που χτυπήθηκε, από νωρίτερα...
Ουσιώδης αιτία για τα μισά απ τα ατυχήματα/δυστυχήματα μέσα στις πόλεις, κι ειδικά στη δική μας, είναι το παράνομο παρκάρισμα (και διπλό παρκάρισμα) που έγινε ντε φακτο κατάσταση, εμποδίζοντας την οπτική επαφή και βάζοντας ανθρώπους εκεί που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να βρίσκονται ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΤΡΟΧΑΙΑ & ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, που προφανώς αδιαφορούν κατ εντολή κάποιων προϊσταμένων τους.
Για το ότι τα δίκυκλα πρέπει να πηγαίνουν μαλιοκούβαρα παντού δεν τίθεται θέμα, αλλιώς γιατί να έχεις δίκυκλο...Αφου αυτο θελουν αυτο εχουν,
Ηθελαν Μπεο, να βαζει λαμπακια και να βριζει στις καμερες.
Ηθελαν να παρκαρουν οπου τους καβλωσει γιατι ειναι τεμπεληδες.
Τωρα ομως ηρθε ο λογαριασμος. -
Ενώ με άλλον δήμαρχο ο βόλος θα ήταν το Ελ-Έϊ της Θεσσαλίας , οι Βολιώτες θα οδηγούσαν ποδήλατα με ανώτατο όριο τα 10χαω - εκτός Πήλιου που θα είχε Ami- και στα τσιπουράδικα θα έπιναν νερό .
ΥΓ: Στα π@π@ρι@ μου ο μΠέος και κάθε καραγκιόζης αλλά αυτά που γράφεις δεν μπορεί να τα πάρει κανένας στα σοβαρά
-
Είναι διαφορετικό θέμα, αλλά η πλήρης ασυδοσία στους δρόμους είναι σήμα κατατεθέν της διοίκησης Μπέου και κλειδί της επιτυχίας στις εκλογές.
Προηγούμενη Δημαρχικη αρχή (κάνοντας άλλα, διαφορετικά λάθη) που είχε επιβάλλει πιο αυστηρούς κανόνες (τεχνητά εμπόδια παρκαρίσματος σε όλες τις αρτηρίες, ελεγχόμενη στάθμευση που πραγματικά εποπτευόταν κλπ) στις εκλογές πήρε τον μπεο... -
Εδώ και ένα μήνα έκανα κάτι φυσικοθεραπείες σε ένα γνωστό μου. Μέσα στο μαγαζί του έβλεπα ένα ηλεκτρικό πατίνι όμοιο του οποίου δεν έχω ξαναδεί. Φαινόταν πολύ ακριβό. Σε αρκετές περιπτώσεις ο γνωστός μου μιλούσε με άλλους ασθενείς για το πατίνι του ότι σπάνια χρησιμοποιεί αυτοκίνητο ότι σκέφτεται να αγοράσει ένα άλλο πατίνι, πιο ακριβό λογικά, να έχει περισσότερη αυτονομία κλπ κλπ.
Τα δικά μου προσωπικά βιώματα μου δημιουργούν μια τεράστια απέχθεια για οτιδήποτε κινείται με δύο τροχούς.
Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν έκανα την τελευταία θεραπεία μου.
"Μα καλά, με αυτόν τον"χάρο " πας κι έρχεσαι σπίτι σου? Νιώθεις ασφάλεια σε αυτούς τους δρόμους"?
"Ασε ρε μια χαρά είναι ασφαλεστατο" μου απάντησε.
Χθες μαθαίνω ότι το περασμένο Σάββατο οδηγώντας το πατίνι του μπλέχτηκε η ρόδα σε ένα φρεάτιο και χτύπησε. Χτύπησε νε το κεφάλι, διάσειση, 3 σπασμένα πλευρά και 2-3 άλλα. Ακόμα στο νοσοκομείο είναι ο άνθρωπος...
Δεν ήμουν ποτέ προληπτικός, πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω τόσο άσχημα. -
@yem said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ενώ με άλλον δήμαρχο ο βόλος θα ήταν το Ελ-Έϊ της Θεσσαλίας , οι Βολιώτες θα οδηγούσαν ποδήλατα με ανώτατο όριο τα 10χαω - εκτός Πήλιου που θα είχε Ami- και στα τσιπουράδικα θα έπιναν νερό .
ΥΓ: Στα π@π@ρι@ μου ο μΠέος και κάθε καραγκιόζης αλλά αυτά που γράφεις δεν μπορεί να τα πάρει κανένας στα σοβαρά
Edit. Δεν μπορείτε να υβρίζετε τους κατοίκους μιας ολόκληρης πόλης. Δέχεστε προειδοποίηση. {Admin}
-
@megane98hp said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ασε ρε μια χαρά είναι ασφαλεστατο"
Γκουγκλαρε τους πιο σύνηθες τραυματισμους με πατίνι.... Δόντια και μέτωπο και μετά όλα τα άλλα.
Μόνο αν φοράς φουλ εξάρτηση από μηχανάκι έχεις ελπίδες μικρού τραυματισμού.
Ντιναρα και εγώ δεν ταυτίζομαι σε πολλά με τον Πήλιο αλλά δεν θα πω σκουπίδια και όλους τους Βολιώτες.
Βέβαια σε όλη την άλλη Ελλάδα ανθίζει το σαβουαρ βιβρ και η καλοσύνη
-
@yem said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@megane98hp said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ασε ρε μια χαρά είναι ασφαλεστατο"
Γκουγκλαρε τους πιο σύνηθες τραυματισμους με πατίνι.... Δόντια και μέτωπο και μετά όλα τα άλλα.
Μόνο αν φοράς φουλ εξάρτηση από μηχανάκι έχεις ελπίδες μικρού τραυματισμού.
Ντιναρα και εγώ δεν ταυτίζομαι σε πολλά με τον Πήλιο αλλά δεν θα πω σκουπίδια και όλους τους Βολιώτες.
Βέβαια σε όλη την άλλη Ελλάδα ανθίζει το σαβουαρ βιβρ και η καλοσύνη
Δε θα κατσω να ψαξω εναν εναν τι κανει, μιλαω για το τελικο αποτελεσμα.
μπεος και παρκαρισματα = τροχαια με νεκρους. -
Πάντως και στο Χαλάνδρι που έχουμε 3 θητείες δήμαρχο Ανταρσύα, τα ίδια χάλια είναι με το παρκάρισμα στο κέντρο. Μάλιστα επειδή είναι λέει φιλολαϊκός σταμάτησε και την ελεγχόμενη στάθμευση και την έκανε μπάχαλο.
Αρα είναι θέμα επιβολής των νόμων και μόνο, που δεν θέλουμε.
-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Επιβολή των νόμων ή σεβασμός στους νόμους, τίποτα από τα δύο σε αυτή τη χώρα.
-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Πάντως και στο Χαλάνδρι που έχουμε 3 θητείες δήμαρχο Ανταρσύα, τα ίδια χάλια είναι με το παρκάρισμα στο κέντρο. Μάλιστα επειδή είναι λέει φιλολαϊκός σταμάτησε και την ελεγχόμενη στάθμευση και την έκανε μπάχαλο.
Το 99,99% των δημαρχων δεν θελει να γραψει τους πολιτες που τον ψηφιζουν.
Γιατι απλα δε θα ξαναβγει. Οποτε κανει τα στραβα ματια, και αφηνει το μπαχαλο παντου.
Γιατι ο ελληναρας ειναι πανυβλακας, και θεωρει οτι ειναι καλυτερο να γλιτωσει 15 μετρα περπατημα και να παρκαρει απεξω, αλλα μετα να γκρινιαζει που εχει κινηση (απο τα διπλοπαρκαρισμενα). -
@ntinaras said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Γιατι ο ελληναρας ειναι πανυβλακας, και θεωρει οτι ειναι καλυτερο να γλιτωσει 15 μετρα περπατημα και να παρκαρει απεξω, αλλα μετα να γκρινιαζει που εχει κινηση (απο τα διπλοπαρκαρισμενα).
Να τα γράψει η τροχαία, έχει πολύ δουλειά να κάνει ειδικά σε όσους παρκάρουν στην μέση του δρόμου και κλείνουν την κυκλοφορία.
-
Είναι μία ευθεία έξω από την Καβάλα για τη Νέα Καρβάλη που το βράδυ είναι μαύρο σκοτάδι. Είναι δρόμος επαρχιακός από όπου περνάνε τα αυτοκίνητα για να πάνε Ξάνθη δωρεάν. Υπάρχει και ένας άλλος δρόμος με διόδια.
Σήμερα το απόγευμα, παρασύρθηκα και το πάτησα το αυτοκίνητο σε αυτήν την ευθεία. Έβαλα μεγάλη σκάλα, αμάξι από απέναντι δεν ερχόταν και μπροστά μου όσο φώτιζαν τα φώτα ήταν όλα εντάξει. Το πάτησα, κοιτώ το κοντέρ, 170χλμ, κοιτώ μπροστά μου αμέσως, πεταχτή ήταν δηλαδή η ματιά στο κοντέρ.
Με το που κοιτώ μπροστά μου, βλέπω στη μέση του δρόμου ένα φωτάκι κόκκινο να το πλησιάζω με 170χλμ, οι σκέψεις εκείνη την ώρα περνάνε πολυβόλο. Τι συμβαίνει; Τι είναι αυτό το κόκκινο φως από το πουθενά στη μέση του δρόμου; Δεν έχω περιθώριο να κάνω ελιγμό και να πάω αντίθετο ρεύμα με 170. Αμέσως φρένο όσο μπορώ για να μην ενεργοποιηθεί το ABS, και τα δύο χέρια στο τιμόνι και πλέον αν προλάβω να μην πέσω στο κόκκινο φωτάκι που δεν ξέρω τι είναι....
Ευτυχώς το αμάξι έμεινε σταθερό στην ευθεία και δεν έφυγε ο κώλος, κατέβηκαν τα χιλιόμετρα και βρέθηκε ελάχιστα δεν ξέρω πρέπει να ήταν εκατοστά πίσω από ένα Hyundai Getz χρώματος μαύρο κατάμαυρο και με καμμένο το πίσω φως πορείας του συνοδηγού και αναμμένο μόνον αυτό του οδηγού που δεν ξέρω αλλά δεν ήταν έντονο το φως που έβγαζε.....
Ο οδηγός του Hyundai ενώ είχα σε όλη τη διάρκεια μεγάλη σκάλα, δεν έκανε στην άκρη, δεν ενοχλήθηκε από αυτήν, μπορεί και να μην κατάλαβε πως θα έμπαινα από την πίσω του πόρτα....
Το πόρισμα: Σε ένα δρόμο παλιό, χωρίς φωτισμό, να θες να πας με 170χλμ, είσαι μεγάλος μαλάκας. Ναι είμαι. Στα 50 μου να κάνω τέτοιες παπαριές είναι πράγμα αδικαιολόγητο.
Και φωτισμό να είχε, είμαι και πάλι μεγάλος μ...κας γιατί δεν είναι ο δρόμος αυτός για αυτά τα χιλιόμετρα. Ένα σκυλάκι να πεταχτεί την κάτσαμε τη βάρκα. Φταίει το Hyundai; Θα πρέπει όπως όλα τα οχήματα να έχει τα φώτα του όλα λειτουργικά για αποφυγή ατυχημάτων. Για εμένα φταίω εγώ. Ούτε κόρνα του πάτησα ούτε τίποτα, όπως θα έκανα παλιότερα. Έκανα μεγάλη βλακεία και τα έβαλα με εμένα.
Αν αυτό το σκηνικό γινόταν όχι με εμένα με αυτοκίνητο αλλά με μοτοσυκλέτα......Υποθέτω το αποτέλεσμα θα ήταν το χειρότερο για τον αναβάτη....
Ο αστερίσκος στο πόρισμα. Το αυτοκίνητο αν και είναι πλέον 19 ετών ίσως λόγω της πολύ καλής συντήρησης σε φρένα, ελαστικά (εδώ έχουμε πέλμα 4 με 5000 χιλιομέτρων αλλά 6 χρονών είναι τα λάστιχα), συστήματος διεύθυνσης κλπ δε με "πρόδωσε".
Δε φορούσα ζώνη ασφαλείας.....Ακόμη μία μ.....κια μου.
Γενικά, τα πάντα όλα κατάφερα σε μία στιγμή να τα κάνω λάθος και ευτυχώς δεν είχαμε μοιραίο αποτέλεσμα.
Για την ιστορία του δρόμου. Τον καλό δρόμο τον έκαναν πριν καμιά 20αριά χρόνια. Ήταν δωρεάν και όλοι πηγαίναμε από εκεί. ΜΕΤΑ από 20 χρόνια θυμήθηκαν να βάλουν.....διόδια....και οι περισσότεροι πάμε από τον παλιό δρόμο.
Μετά από.....20 χρόνια βάλανε διόδια.....στον καλό δρόμο....
Δεν ψηφίζω εδώ και 10 χρόνια κανέναν. Γιατί σε κάτι τέτοια και παρόμοια συμβάντα, κανένα κόμμα δεν ξεσηκώνει τον τόπο για την ασφάλεια των οδηγών. Όχι για να πηγαίνω εγώ ο βλάκας από τον καλό με 170.
Κοιτάξτε στην Καβάλα τι έγινε το...2018
https://www.in.gr/2023/03/19/greece/kavala-paramenei-edo-kai-45-xronia-gkremismeni-gefyra-ti-kataggellei-o-dimarxos/
Τους έπεσε γέφυρα λόγω μη σωστής συντήρησης που η γέφυρα έγινε το 1986 κοντά και γυρίσαμε 30 χρόνια πίσω....
Ακούστηκε τίποτα από κανένα κόμμα τόσα χρόνια στη βουλή; Πήγε κανένας φυλακή;
Και πόσα άλλα ευτράπελα γίνονται για να πάω και να λέω "μπράβο" με την ψήφο μου; Συγνώμη αλλά έτσι το βλέπω. Δείτε τι έγινε και δεν βρέθηκε κανένας ένοχος.
Έφταιγε η.....γέφυρα και η κάθε γέφυρα που......πέφτει....
Αυτήν την 50ετή ασυλία σε κάθε κάθαρμα που σπέρνει θανάτους αλλά η Αμερόληπτη Δικαιοσύνη δεν το βρίσκει δεν μπορώ να συνεχίσω να την τροφοδοτώ με την ψήφο μου. Άκουσα πως κάποιος υπουργός είπε να ξεχάσουμε τι έγινε με τα τρένα και τους 57 σκοτωμένους ανθρώπους; Το ξεχάσανε και ξαναέκαναν βουλευτή τον αρμόδιο υπουργό. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν.....ξέρετε. Η δικαιοσύνη βεβαίως βεβαίως θα κάνει τη.....δουλειά της.....βεβαίως βεβαίως, στην....Ελληνική Δημοκρατία....βεβαίως, βεβαίως (μπανανία το λιγότερο). Όπως και για άλλα δυστυχήματα στο παρελθόν που και εκεί μπήκαν φυλακή όλοι όσοι έφταιγαν......Γελάνε της φυλακής τα κάγκελα.
Η Ένοχη Γέφυρα που καταδικάστηκε να μείνει όπως είναι σε δις ισόβια.
https://www.iefimerida.gr/news/457454/panikos-stin-kavala-epese-gefyra-egklovistikan-3-odigoi-eikones
Συγνώμη για το μακροσκελές post, αλλά πόσο ακόμη να κάνω υπομονή για να δω καλό σε αυτόν τον τόπο...... -
@sarantism
όντως το ποστ σου είναι παραπάνω μακροσκελές απο οτι θα έπρεπε
αν ήθελες πραγματικά να μετανοήσεις για την ανοησία που έκανες θα έπρεπε να το σταματήσεις πριν τις αναφορές για τα διόδια και την γέφυραΈτσι μοιάζει σαν να προσπαθείς να βρεις δικαιολογία για το όλο σκηνικό
φταίνε τα (ακριβά) διόδια γιαυτό πήγα απο τον παλιό
φταίει ο σβαρνιάρης με το getz που δεν είχε φώτα
φταίει η άτιμη κοινωνία το ανάλγητο κράτος γιατί δεν έχουμε φωτισμένους δρόμους
και μια άσχετη πεσμένη γέφυρα για να υποστηρίξουμε το επιχείρημα πολιτικοί και εργολάβοι τα τρώνε παρέα ...Εγω όμως καταλαβαίνω οτι πραγματικά δεν αισθάνεσαι καλά με το οτι έγινε.
Γιαυτό προτίμησε τον " συντηρητικό " δρόμο της ατομικής ευθύνης του πόνου και της κάθαρσης
ή αυτομαστιγώσου αλύπητα μουσουλμανικά
ή κάνε μια αριστερή ειλικρινή σταλινική αυτοκριτική
μην παίρνεις τον εύκολο δρόμο της μεταφοράς των ευθυνών δεν θα βρεις παρηγοριάDO NOT BLAME OTHERS ROCKY BALBOA
Youtube Video
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#