-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
17 χρονών 5 το πρωί, ..
Αυτό ήταν το πρώτο που αναρωτήθηκα, όταν άκουσα την είδηση.
Να χαιρόμαστε τους γονείς της...Σωστα, γιατι 5 το πρωι πρεπει να κυκλοφορουν μονο πρεζακια και ο κομης δρακουλας
-
Στην περιοχή κυκλοφορούν πολλά πρεζάκια και πάρα πολλοί γύφτοι , ίσως πολλοί που πέρναγαν και δεν είδαν το τροχαίο να σκέφτηκαν ότι πρόκειται για κομπίνα ή κάτι τέτοιο!
-
@ntinaras said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
17 χρονών 5 το πρωί, ..
Να χαιρόμαστε τους γονείς της...Σωστα, γιατι 5 το πρωι πρεπει να κυκλοφορουν μονο πρεζακια και ο κομης δρακουλας
17 χρονών κοριτσάκι, τι ζήταγε εκεί πέρα;Που μπορεί να ήταν όλη νύχτα εκτός σπιτιού..
Το ποιοί «πρέπει» να κυκλοφορούν, είναι άλλη κουβέντα. -
17 χρονών 5 το πρωί, ..
17 χρονών κοριτσάκι, τι ζήταγε εκεί πέρα;Που μπορεί να ήταν όλη νύχτα εκτός σπιτιού..
Το ποιοί «πρέπει» να κυκλοφορούν, είναι άλλη κουβέντα.Ο,τι θελει
κι εγω εχω κυκλοφορησει 5 το πρωι απειρες φορες, και στα 17 μου. Ειτε γιατι πηγαινα ταξιδι ειτε γιατι γυρναγα απο ταξιδι ειτε απο εξοδο.
Δεν ειναι ολα τα 17χρονα μιζερα ανθρωπακια να καθονται 24/7 να διαβαζουν "για να μπουν στο πανεπιστημιο" -
Αυτές τι μαλακίες ελευθεριότητας, συζητάτε ακόμα στο Insomnia?
-
Αυτές τι μαλακίες ελευθεριότητας, συζητάτε ακόμα στο Insomnia?
Ναι, καθως τα φασισταρια εχουν μεταφερθει σε αλλα fora.
-
Μην επαναπαύονται εκεί πέρα, γιατί ρώσοι χάκερς ετοιμάζονται να το κάνουν οικόπεδο...
Και ο υπναράς θα αντικατασταθεί από τον Μαίανδρο.. -
Διαβάστε να φρίξετε….αν ισχύει το άρθρο πρέπει να στηθεί εκτελεστικό απόσπασμα…και όχι για το παιδί…
-
επίσης δεν μιλαμε για ενα αγροτικο αλλα ολοκληρη νταλικα απο οτι ειδα σε φωτογραφίες
-
17 χρονών 5 το πρωί, ..
Το ποιοί «πρέπει» να κυκλοφορούν, είναι άλλη κουβέντα.Ο,τι θελει
κι εγω εχω κυκλοφορησει 5 το πρωι απειρες φορες, και στα 17 μου. Ειτε γιατι πηγαινα ταξιδι ειτε γιατι γυρναγα απο ταξιδι ειτε απο εξοδο.
Δεν ειναι ολα τα 17χρονα μιζερα ανθρωπακια να καθονται 24/7 να διαβαζουν "για να μπουν στο πανεπιστημιο"Ώπα ρε Τσακ Νόρρις!
-
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Διαβάστε να φρίξετε….αν ισχύει το άρθρο πρέπει να στηθεί εκτελεστικό απόσπασμα…και όχι για το παιδί…
Σιγά μη στηθεί και αγχόνη!
Ανήλικος είναι.
Παρακολούθηση από κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο και εισαγγελέα ανηλίκων.
Αυτή θα είναι η ποινή του. -
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Σιγά μη στηθεί και αγχόνη!
Ανήλικος είναι.
Παρακολούθηση από κοινωνική λειτουργό, ψυχολόγο και εισαγγελέα ανηλίκων.
Αυτή θα είναι η ποινή του.Για τους γονείς μιλούσα…
-
Όπως έλεγε ο Ιαβέρης στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, αν δείτε τη νταλίκα να έρχεται πάνω σας, στρίψτε το τιμόνι. ότι και να έχει δεξιά θα είναι καλύτερο από τη νταλίκα...
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Όπως έλεγε ο Ιαβέρης στα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης, αν δείτε τη νταλίκα να έρχεται πάνω σας, στρίψτε το τιμόνι. ότι και να έχει δεξιά θα είναι καλύτερο από τη νταλίκα...
Αν προλάβεις κ αν λειτουργήσει το μυαλό και αν ακολουθησει το σωμα.
Για να το κάνεις αυτό εκείνη τη στιγμή πρέπει να το έχεις εμπεδώσει, να το χεις κανει σε προσομοίωση αλλες 100 φορες. Αλλα εδώ ούτε καν το βασικό ΚΟΚ δεν κάνουμε στα σχολεία....
Η τροχαία θα κάνει διερεύνηση και θα βγάλει πόρισμα. Τα πορίσματα αυτά είναι δημόσια;
-
Χτες τέτοια ώρα περνούσα την συγκεκριμένη στροφή και συζητούσαμε για τα ατύχηματα που συμβαίνουν εκεί...ανατρίχιασα...
Κρίμα...αλλά γενικά κάνεις δεν σέβεται στους δρόμους μας τίποτα...ούτε όρια ούτε σήμανση ούτε διαγράμμιση. -
Από Πύργο μέχρι Καλό Νερό το πέρασμα είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, όχι τόσο λόγω ανάγλυφου ή χάραξης αλλά κυρίως λόγω των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον δρόμο.
-
Επίσης προχθές έκανα το τμήμα Πύλος Μεθώνη το παραλιακό...γιατί ο φάρδυς δρόμος από επάνω έχει κλείσει για κάποια κακοτεχνια μάλλον...
Ήταν σαν ρωσική ρουλετα...στενό με το ζόρι χωρούσαν 2 ιχε με όριο γραμμή μόνο στις άκρες και όχι στη μέση...σχεδόν ακουμπούν οι καθρέπτες...όταν συναντήθηκα με λεωφορείο του ΚΤΕΛ έπρεπε να βγω τέρμα δεξιά για να περάσει.
Και όλοι πήγαιναν με 100 plus...συν τις προσπεράσεις...εφιάλτης. -
Εαν διπλωσε η νταλικα δεν ειχαν χωρο να πανε ουτε αριστερα ουτε δεξια. Αυτο που καθε φορα που γινονται ατυχηματα αναφερομαστε στον Ιαβερη πραγματικα με ξεπερναει.
-
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εαν διπλωσε η νταλικα δεν ειχαν χωρο να πανε ουτε αριστερα ουτε δεξια. Αυτο που καθε φορα που γινονται ατυχηματα αναφερομαστε στον Ιαβερη πραγματικα με ξεπερναει.
Αυτο.
Ειναι καμια φορα αυτο το καταραμενο το timing. Μπορει να νην ειχαν επιλογη εκεινη την ωρα.
Απο μεγαλυτερο το κριμα γιατι διαβαζω για 2 μικρα παιδια αναμεσα στους νεκρους. -
Να πω και εγω την εξυπνάδα μου
Εαν πηγαίνεις με τα όρια ταχύτητος πάντα θα βρεις τον χρόνο και τον χώρο αρκεί βέβαια να είσαι συγκεντρωμένος στην οδήγηση.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#