-
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και κληρονόμος και ιδιωτικό σχολείο...
Δεν το έκρυψα ποτέ το ιδιωτικό. Κληρονόμος δεν είμαι, γιατι δεν είχαμε κληρονομία, τα έφαγε όλα ο θείος Κωστής με μια Γαλλίδα 20χρονη, φυτίλια τα πάντα!
-
Μπράβο στον μερακλή θειο τα έφαγε με το σωστό Γάλλοχρεπο,από το να του τα τρώει ο Ρεμούνδος!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Και κληρονόμος και ιδιωτικό σχολείο...
Δεν το έκρυψα ποτέ το ιδιωτικό. Κληρονόμος δεν είμαι, γιατι δεν είχαμε κληρονομία, τα έφαγε όλα ο θείος Κωστής με μια Γαλλίδα 20χρονη, φυτίλια τα πάντα!
Και εσύ κατέληξες να τα τρώς με την κορόλα και τα άλλα γεροντάμαξα εξ ανατολής...
Ο μοντιέ, τρε μπανάλ....
@antonmone said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Μπράβο στον μερακλή θειο τα έφαγε με το σωστό Γάλλοχρεπο,από το να του τα τρώει ο Ρεμούνδος!
Μόνο στον Γάτο συμβαίνει αυτό...
Ασε που μου θυμίζει το ανέκδοτο για μία που έλλειπε τρεις μέρες από το σπίτι της γιατί την βίαζαν κάτι τύποι σε ένα βουνό...
Και ξαναπήγαινε μόνη της την άλλη μέρα.
-
Τότε δεν υπήρχε Ρεμούνδος....δεν ξέρω καν εαν υπήρχαν Γαλλόχρεπα....χαχα! Μιλάμε για πολλά πολλά χρόνια πίσω.
-
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Τότε δεν υπήρχε Ρεμούνδος....δεν ξέρω καν εαν υπήρχαν Γαλλόχρεπα....χαχα! Μιλάμε για πολλά πολλά χρόνια πίσω.
Γαλλόχρεπα δεν υπάρχουν γενικώς μόνο στο θολωμένο μυαλό κάποιων ...
-
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ενω τωρα ειναι γρηγορη και εστω οτι φταινε οι οδηγοι αλλα δεν φαινονται τα απαγορευτικα με τοσες πινακιδες που υπαρχουν.
-
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@george-0 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ενω τωρα ειναι γρηγορη και εστω οτι φταινε οι οδηγοι αλλα δεν φαινονται τα απαγορευτικα με τοσες πινακιδες που υπαρχουν.
Ευχαριστω antonakis γιατι θα με εβγαζαν και τρελο σε λιγο.
-
Στο ζήτημα της Κρήτης με εντολή ΠΘ λέει ξηλώθηκε όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Πολύ αργά για δάκρυα μάγκα μου...
Όταν τα ίδια άτομα σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν τους μάγκες όταν γίνει η μαλακία δεν είχαν ιδέα και δεν ήξεραν. Το παιδί το νεκρό πίσω δε γυρνάει.
Να φροντίσετε να μην ξαναχάσουμε άνθρωπο, πόσο μάλλον νιάτο σε μια χώρα που γερνάει. Αυτά τα πούστηκ@ τα σιχαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αν θέλετε αξιότιμε Κύριε ΠΘ να κάνετε κάτι ουσιαστικό να απολλαξετε ΑΜΕΣΑ το σώμα (και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι) από την δουλοπρεπή εξάρτηση εκ της "πολιτικής ηγεσίας" (ανάθεμα), όπως αυτή εφαρμόζεται μεταπολιτευτικά.....
-
Γαλλόχρεπα δεν υπάρχουν γενικώς μόνο στο θολωμένο μυαλό κάποιων ...
Βασικά μόνο Γαλλόχρεπα υπάρχουν, έχουν να βγάλουν καλό αμάξι από την εποχή του 405 και της ΧΜ.
-
@sabas_thess said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Στο ζήτημα της Κρήτης με εντολή ΠΘ λέει ξηλώθηκε όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Πολύ αργά για δάκρυα μάγκα μου...
Όταν τα ίδια άτομα σηκώνουν το τηλέφωνο και κάνουν τους μάγκες όταν γίνει η μαλακία δεν είχαν ιδέα και δεν ήξεραν. Το παιδί το νεκρό πίσω δε γυρνάει.
Να φροντίσετε να μην ξαναχάσουμε άνθρωπο, πόσο μάλλον νιάτο σε μια χώρα που γερνάει. Αυτά τα πούστηκ@ τα σιχαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι για τα μάτια του κόσμου.
Αν θέλετε αξιότιμε Κύριε ΠΘ να κάνετε κάτι ουσιαστικό να απολλαξετε ΑΜΕΣΑ το σώμα (και εσείς και όλοι οι υπόλοιποι) από την δουλοπρεπή εξάρτηση εκ της "πολιτικής ηγεσίας" (ανάθεμα), όπως αυτή εφαρμόζεται μεταπολιτευτικά.....
Κάτσε τωρα έχουμε το φλέγον ζήτημα του προέδρου της δημοκρατίας...
Έχουν χαθεί χιλιάδες άνθρωποι στη χώρα από αναρίθμητα περιστατικά ολιγωρίας του κράτους. Δε βλέπω να έχει αλλάξει κάτι, ούτε τώρα πρόκειται. -
Η εκλογή ΠτΔ είναι άλλο μεταπολιτευτικό πολιτικό παιχνίδι επιπέδου "νάχαμε να λέγαμε", ειδικά από την στιγμή που ο ακατανόμαστος αφαίρεσε, μέσω της τότε αναθεώρησης, ότι δικαιοδοσία μπορούσε γιατί δεν ήθελε να μοιράζεται καθόλου εξουσία με τον γέρο Καραμανλή...
-
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#