-
Δεν το συγκράτησα αυτό, στο τέλος είναι;
-
@bassstarlet said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Δεν το συγκράτησα αυτό, στο τέλος είναι;
Κάπου που χάνει τις αισθήσεις της η Furiosa νομίζω χωρίς το χέρι και την βρίσκει ο MAD MAX στην έρημο στο πουθενά, που παρακολουθούσε από ψηλά μία μάχη.
-
Θα το ψάξω να το ξαναδώ.
-
@bassstarlet said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Θα το ψάξω να το ξαναδώ.
Μπορεί να ήταν την στιγμή που σε έπαιρνε ο ύπνος, όπως είπες???
-
Ποιά ακριβώς θέση είχαν στην κοινωνία οι μαύροι, στην Ρώμη;
Youtube Video -
Μελαμψές Βεδουίνες, ξελογιάστρες, τσαχπίνες
χορεύουνε τα βράδια τους χορούς της αγάπης, ενώ το ταμ-ταμ
το χτυπάει ο αράπης, ο μαύρος, ο σκύλος, ο μπλάκ, ταμ, ταμ, ταμ
Ταμ, ταμ, ταμ, χτυπάει ο σκυλάραπας. -
Denzelius the equalizer
-
Έφυγε σήμερα ένας τεράστιος ηθοποιός ,η φωνή ενός από τους πιο εμβληματικούς κάκους την ιστορία του σινεμά!!!
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Έφυγε σήμερα ένας τεράστιος ηθοποιός ,η φωνή ενός από τους πιο εμβληματικούς κάκους την ιστορία του σινεμά!!!
Και η ενσάρκωση (άψογα!!) του Thulsa Doom (Τάλσα Ντουμ) στον Κόναν...μην τα ξεχνάμε αυτά!!
-
@fanis75 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Και η ενσάρκωση (άψογα!!) του Thulsa Doom (Τάλσα Ντουμ) στον Κόναν...μην τα ξεχνάμε αυτά!!
Φυσικά αν
-
Κυκλοφόρησαν και νέες φωτό με τον ορισμό του κουλ τύπου (εντάξει μετά τον Τζακ),δύστυχο Bruce Willis!Ενας υποτιμημένος σχετικά ηθοποιός,μοναδικός,έχει παίξει εξαιρετικα από απαιτητικές κωμωδίες μέχρι περιπέτειες block buster εξίσου καλά!
Η ανίατη πάθηση του πάει από το κακό στο χειρότερο,τραγικό τέλος για έναν τόσο συμπαθή (καλλιτεχνικά τουλάχιστον)και ταλαντούχο άνθρωπο! -
Κυκλοφόρησαν και νέες φωτό με τον ορισμό του κουλ τύπου (εντάξει μετά τον Τζακ),δύστυχο Bruce Willis!Ενας υποτιμημένος σχετικά ηθοποιός,μοναδικός,έχει παίξει εξαιρετικα από απαιτητικές κωμωδίες μέχρι περιπέτειες block buster εξίσου καλά!
Η ανίατη πάθηση του πάει από το κακό στο χειρότερο,τραγικό τέλος για έναν τόσο συμπαθή (καλλιτεχνικά τουλάχιστον)και ταλαντούχο άνθρωπο!Συμφωνώ σε όλα, εκτός του υποτιμημένος. Δεν πιστεύω ότι ειναι υποτιμημένος, έχει λάβει τεράστια αναγνώριση (και δικαίως) και έχει παίξει σε πολλά μπλοκ μπάστερ.
-
Η ανίατη πάθηση του πάει από το κακό στο χειρότερο,τραγικό τέλος για έναν τόσο συμπαθή (καλλιτεχνικά τουλάχιστον)και ταλαντούχο άνθρωπο!Συμφωνώ σε όλα, εκτός του υποτιμημένος. Δεν πιστεύω ότι ειναι υποτιμημένος, έχει λάβει τεράστια αναγνώριση (και δικαίως) και έχει παίξει σε πολλά μπλοκ μπάστερ.
Καλλιτεχνικά και μόνο
-
Καλλιτεχνικά και μόνο
Καλλιτεχνικά ο Γουίλις έχει προσφέρει και σε επίπεδο μουσικής με αξιοπρεπή ροκ μπάντα, αλλά αυτό το ξέρουν λίγοι!
Οπότε ναι, συνολικά καλλιτεχνικά είναι υποτιμημένος, σε άλλους τομείς όχι. -
-
Εγώ ρε παιδιά πάντως τον Bruce Willis τον έχω ταυτίσει από τα παιδικά μου χρόνια με τον χαρακτήρα από αυτή την σειρά αν την θυμάστε
Φοβερό πρότυπο άνδρα, και χιουμορίστα και μάγκα και γόη , ρομαντικού, αλλά και γνήσιου αρσενικού.
Και υπήρχε και απίστευτη χημεία με την πρωταγωνίστρια Cybill Sheperd που ενώ δεν προκύπτει εμφανισιακά κατά την άποψη μου , το στυλ της , η κομψότητα της και δυναμισμός που έβγαζε θα μπορούσε να συμπληρωθεί απόλυτα από τον καταφερτζη και έξυπνο χαρακτήρα που έβγαλε ο Willis στην σειρά αυτή και θεωρώ πως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το καταφέρει με τέτοιο τρόπο κάτι που δείχνει το κορυφαίο καλλιτεχνικό του μέταλλο.
Α , θυμάμαι επίσης και μια υπέροχη μεγάλη coupe BMW δεν ξέρω ακριβώς ποιο μοντέλο ήταν , που οδηγούσε η πρωταγωνίστρια.
Έχει εντυπωθει με τέτοιο τρόπο στη μνήμη μου που τώρα που γράφω αυτά μου έβγαλε μια απίστευτη νοσταλγία ρε γαμωτο!
-
Το συγκρότημα το έκανε προφανώς για το κέφι του αμέσως μετά το Moonlighting...που είχε και εξαιρετικό τραγούδι τίτλων τραγουδισμένο από τον Al Jarreau...
-
@vagkirk said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Α , θυμάμαι επίσης και μια υπέροχη μεγάλη coupe BMW δεν ξέρω ακριβώς ποιο μοντέλο ήταν , που οδηγούσε η πρωταγωνίστρια.
https://www.imcdb.org/v001602.html
BMW 635 CSI.
-
@vagkirk said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Εγώ ρε παιδιά πάντως τον Bruce Willis τον έχω ταυτίσει από τα παιδικά μου χρόνια με τον χαρακτήρα από αυτή την σειρά αν την θυμάστε
Φοβερό πρότυπο άνδρα, και χιουμορίστα και μάγκα και γόη , ρομαντικού, αλλά και γνήσιου αρσενικού.
Και υπήρχε και απίστευτη χημεία με την πρωταγωνίστρια Cybill Sheperd που ενώ δεν προκύπτει εμφανισιακά κατά την άποψη μου , το στυλ της , η κομψότητα της και δυναμισμός που έβγαζε θα μπορούσε να συμπληρωθεί απόλυτα από τον καταφερτζη και έξυπνο χαρακτήρα που έβγαλε ο Willis στην σειρά αυτή και θεωρώ πως κανείς άλλος δεν θα μπορούσε να το καταφέρει με τέτοιο τρόπο κάτι που δείχνει το κορυφαίο καλλιτεχνικό του μέταλλο.
Έχει εντυπωθει με τέτοιο τρόπο στη μνήμη μου που τώρα που γράφω αυτά μου έβγαλε μια απίστευτη νοσταλγία ρε γαμωτο!
Θυμασαι το εξαιρετικό επεισόδιο παρωδία της στρίγγλας που έγινε αρνάκι του Σαιξπηρ;Μέσα σε όλα οι τύποι έχουν βάλει στο άλογο του Willis το σήμα της BMW!
-
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]