-
Εσενα δεν σε πειραξε που ο αλλος ο σκατοψυχος χτυπησε το γατι και σε πειραξαν τα προσωπικα δεδεμενα .
Και στο ξαναλεω , αν σε χτυπησει κανεις, κατσε να τις φας και μετα πηγαινε κανε μήνυση, εμενα δεν με νοιαζει.... Πηγαινε με το γραμμα του νομου , δικαιωμα σου -
Ωραία το point πιο είναι ? και αυτή κοινοποίησε τα στοιχεία του άλλου αλλά και τα δικά της, άμα σκανάρεις αυτά που γράφει θα δεις ...
Αυτός που έκανε χαβαλέ πειράζοντας το γατάκι είναι αυνάνας και πρέπει να φάει 30χιλιαρικούμπες πρόστιμο, η άλλη το έχει πάρει πατριωτικά να τον ξεμπροστιάσει.
Το topic είναι τι κατοικίδιο συντηρούμε και συζητάμε άσχετα (νομίζω). -
@a65 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Ωραία το point πιο είναι ? και αυτή κοινοποίησε τα στοιχεία του άλλου αλλά και τα δικά της, άμα σκανάρεις αυτά που γράφει θα δεις ...
Αυτός που έκανε χαβαλέ πειράζοντας το γατάκι είναι αυνάνας και πρέπει να φάει 30χιλιαρικούμπες πρόστιμο, η άλλη το έχει πάρει πατριωτικά να τον ξεμπροστιάσει.
Το topic είναι τι κατοικίδιο συντηρούμε και συζητάμε άσχετα (νομίζω).Ασχετα συζηταμε . Αντι να εστιασουμε στην πραξη του καθικιου , μας πειραξαν τα προσωπικα δεδομενα
-
@alexandros-k said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
@a65 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το topic είναι τι κατοικίδιο συντηρούμε και συζητάμε άσχετα (νομίζω).Ασχετα συζηταμε . Αντι να εστιασουμε στην πραξη του καθικιου , μας πειραξαν τα προσωπικα δεδομενα
Ο νόμος λέει κακοποίηση ζώου 30.000 ευρώ πρόστιμο (βαριέμαι να ψάξω ποιος νόμος). Aδίκησε να πληρώσει, ή έχουμε νόμους ή δεν έχουμε.
Τα ξεμπροστιάσματα και τα δεδομένα είναι πρακτικές δικαστή Charles Lynch (όποιος δε τον ξέρει να το γκουγκλάρει) -
Εσενα δεν σε πειραξε που ο αλλος ο σκατοψυχος χτυπησε το γατι και σε πειραξαν τα προσωπικα δεδεμενα .
Και στο ξαναλεω , αν σε χτυπησει κανεις, κατσε να τις φας και μετα πηγαινε κανε μήνυση, εμενα δεν με νοιαζει.... Πηγαινε με το γραμμα του νομου , δικαιωμα σουΜάλλον δεν διάβασες καν τι έγραψα…είπα ότι ο μπαγλαμάς έκανε κάτι παράνομο και δικαίως πρέπει να τιμωρηθεί….ομοίως όμως και η μαντάμ με αυτά που κοινοποίησε. Όσο για το φοβερό και καταπληκτικό επιχείρημα «να καθίσω να τις φάω» δεν αξίζει του παραμικρού σχολιασμού γιατί απλούστατα δεν έχει καμία σχέση. Αν απαντήσω σε κάποιον που μου επιτίθεται έχω το τεκμηριωμένο δικαίωμα της αυτοάμυνας…
-
@kkostask said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Και στο ξαναλεω , αν σε χτυπησει κανεις, κατσε να τις φας και μετα πηγαινε κανε μήνυση, εμενα δεν με νοιαζει.... Πηγαινε με το γραμμα του νομου , δικαιωμα σουΜάλλον δεν διάβασες καν τι έγραψα…είπα ότι ο μπαγλαμάς έκανε κάτι παράνομο και δικαίως πρέπει να τιμωρηθεί….ομοίως όμως και η μαντάμ με αυτά που κοινοποίησε. Όσο για το φοβερό και καταπληκτικό επιχείρημα «να καθίσω να τις φάω» δεν αξίζει του παραμικρού σχολιασμού γιατί απλούστατα δεν έχει καμία σχέση. Αν απαντήσω σε κάποιον που μου επιτίθεται έχω το τεκμηριωμένο δικαίωμα της αυτοάμυνας…
Για σενα ειναι της ιδιας βαρυτητας η κακοποιηση ζωου με τα προσωπικα δεδομενα ?
-
Δεν υπάρχει αυτοάμυνα γιατί το κακόμοιρο το γατάκι δε μπορούσε να αντιδράσει.
Η "madame" έχει τη τάση του διαδικτυακού λιντσαρίσματος.
Υπάρχουν νόμοι.
Case closed. -
Είδατε το βίντεο και δεν καταλάβατε γιατί έγινε το ποστάρισμα?
Σιγά μην τον έπιασε ο πόνος για το γατάκι...
-
και εγω μου φανηκε απανθρωπο αυτο αρχικα, αλλα αν δειτε προσεκτικα ολο το βιντεο δε κτυπα το γατι, αλλα το μπουκαλι στο εδαφος και οχι να σπασει για να το παρουν τα θραυσματα. Το μπουκαλι ακεραιο το ξαναβαζει στο τραπεζι, ακινδυνη πλακα εκανε, αλλα ουτε αυτο δικαιολογειται βεβαια. Μπορει βεβαια να ειμαι καλοπροαιρετος και τελικα να κανω λαθος, παντως καταδικαζω και εγω τον απαραδεκτο αυτον ανθρωπο
https://www.facebook.com/search/top?q=γατα μπουκαλι -
Ρε του έριξε κανονικά με το μπουκάλι του γατιου, τι πάτε να δικαιολογήσετε;
Και αν δεν γινόταν viral το βιντεάκι και δεν ξεφτυλιζοταν ο τύπος πως θα έφτανε στην δικαιοσύνη το θέμα;
Θα έκανε καταγγελία και μήνυση...το γατί;;;
-
@vagkirk said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Ρε του έριξε κανονικά με το μπουκάλι του γατιου, τι πάτε να δικαιολογήσετε;
Και αν δεν γινόταν viral το βιντεάκι και δεν ξεφτυλιζοταν ο τύπος πως θα έφτανε στην δικαιοσύνη το θέμα;
Θα έκανε καταγγελία και μήνυση...το γατί;;;
αν το κτυπησε στο κεφαλι τοτε καλα θα του κανουν γιατι επικειται λιντσάρισμα. Το εγραψα γιατι ειστε πολυ παρατηρητικοι εδω και λεω μηπως μου ξεφυγε κατι, αλλα τελικα λαθος ειχα αμφιβολιες
-
Το γατί έζησε; Το πήγε κανείς κτηνίατρο;
-
@antoniokon said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Είδατε το βίντεο και δεν καταλάβατε γιατί έγινε το ποστάρισμα?
Σιγά μην τον έπιασε ο πόνος για το γατάκι...
Εσένα σε χάλασε που ο ψευτομαγκας είναι δεξιός υποστηρικτής του Μητσοτάκη;
Όχι η κίνηση του ψευτομαγκα;
-
Ανέφερα κάτι για τον ψευτόμαγκα?
Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ για τη γνώμη μου, θεωρώ ότι η κίνηση του είναι καταδικαστέα και εννοείται πρέπει να τιμωρηθεί...
Άλλο είναι το νόημα του σχολίου μου...
Το οποίο προφανώς καταλαβαίνεις αλλά στα φιλαράκια πάσο...
Εσύ πιστεύεις, αν η καταδικαστέα αυτή συμπεριφορά, δεν είχε γίνει από υποψήφιο συγκεκριμένης απόχρωσης, θα είχε ποσταριστεί από τον επαναστάτη του φόρουμ?
Και αν ο "έξυπνος και μορφωμένος" επαναστάτης ενδιαφέρεται τόσο για τα ζωάκια, μπορείς να μου δείξεις άλλα σχετικά του ποσταρίσματα?
Η υποκρισία που περισσεύει με ενοχλεί...
Α...και κάτι άλλο με ενοχλεί...οι αυτόκλητοι συνήγοροι...
-
Α καλα έχετε πάει σε άλλο επίπεδο εδώ μέσα τις κόντρες.
Και για πιάσω και εγώ το επίπεδο αυτό...δείξε μου ένα ,ΕΝΑ παρόμοιο επεισόδιο ή συμβάν με αριστερό ψηφοφόρο - οπαδό.
-
Και για πιάσω και εγώ το επίπεδο αυτό...δείξε μου ένα ,ΕΝΑ παρόμοιο επεισόδιο ή συμβάν με αριστερό ψηφοφόρο - οπαδό.
Έχει προηγηθεί το δικό μου ερώτημα...
Το ξαναβάζω...
"Και αν ο "έξυπνος και μορφωμένος" επαναστάτης ενδιαφέρεται τόσο για τα ζωάκια, μπορείς να μου δείξεις άλλα σχετικά του ποσταρίσματα?"
Όταν και αν απαντήσεις, θα το ψάξω και το δικό σου...
Όλα νοικοκυρεμένα...σε μια τάξη...μια αλφαδιά...
-
Δεν ήξερα ότι έχει σχέση η στογή προς τα ζώα με τις πολιτικές πεποιθήσεις! Πραγματικά, πρέπει να βρίσκεται κάποιος πολλά χρόνια στον κλίβανο της πλύσης εγκεφάλου του (οποιουδήποτε) κόμματός του, για να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.
-
@alexandros-s said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Δεν ήξερα ότι έχει σχέση η στογή προς τα ζώα με τις πολιτικές πεποιθήσεις! Πραγματικά, πρέπει να βρίσκεται κάποιος πολλά χρόνια στον κλίβανο της πλύσης εγκεφάλου του (οποιουδήποτε) κόμματός του, για να προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις.
Συμφωνούμε απόλυτα!!!!
Ως παράδειγμα ηλιθιας τοποθέτησης έκανα αυτό το ποστ , ο @antoniokon το πήγε στο πολιτικό επειδή ο pilioyritis ανέβασε την συγκεκριμένη είδηση θα πρέπει να αποδείξει πως νοιάζεται για τα ζωάκια... -
@antoniokon said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Εσύ πιστεύεις, αν η καταδικαστέα αυτή συμπεριφορά, δεν είχε γίνει από υποψήφιο συγκεκριμένης απόχρωσης, θα είχε ποσταριστεί από τον επαναστάτη του φόρουμ?
Και αν ο "έξυπνος και μορφωμένος" επαναστάτης ενδιαφέρεται τόσο για τα ζωάκια, μπορείς να μου δείξεις άλλα σχετικά του ποσταρίσματα?ΕΓΩ το πήγα στο πολιτικό?
Όχι αυτός που έκανε την ανάρτηση?
Υποτίμηση νοημοσύνης ονομάζεται αυτό...
Αυτόκλητε δικηγόρε...
Ξαναρωτάω λοιπόν...
ΕΣΥ πιστεύεις, αν η καταδικαστέα αυτή συμπεριφορά, δεν είχε γίνει από υποψήφιο συγκεκριμένης απόχρωσης, θα είχε ποσταριστεί από τον επαναστάτη του φόρουμ?
Απλή ερώτηση και αναμένω απλή απάντηση...
Ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ..
-
ΝΑΙ
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]