-
Eιχα δει ενα σχετικο ντοκυμαντερ στον ΣΚΑΙ...βεβαια ηταν ενα σκυλι πολυ πιο προβληματικο...δαγκωνε και ανθρωπους...μερος της λυσης ηταν να του μικρυνουν τους κυνοδονες (με αναισθησια και τροχισμα δοντιων) βεβαια εφτασαν σε αυτη την λυση αφου πρωτα ειχε αποτυχει η εκπαίδευση.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσο ειναι;Μηπως βγαζει δοντια και ειναι στην φαση που μασουλαει τα παντα;
Γιατι δεν την δενεις οσο δεν την προσεχετε;Κοντεύει τώρα 6 μηνών και οι δοντάρες της έχουν αναπτυχθεί πλέων πλήρως!
Οι ζημιές δυστυχώς γίνονται βράδυ, όταν την ΘΕΛΩ λυτή (ως φύλακας στο οικόπεδο)...Και μερικά πειστήρια του εγκλήματος:
Η κατεστραμμένη σέλα της μικρής (το εργαλείο ήταν της κούτας ολίγων ημερών!)
Ότι απέμεινε από τον σωλήνα του κλιματιστικού...
Το αποκορύφωμα: την στιγμή που βγήκα για να βγάλω φωτό τον ξυλωμένο σωλήνα του A/C (που φαίνεται μπροστά της), την βλέπω με το καπάκι από το θυμιατό της κυράς στο στόμα της...(το ξεμόνταρε κι αυτό ).Τελικά αυτό δεν είναι σκυλί...ο McGyver είναι...
-
-
-
-
Πάντα να θυμάσαι τις ευχάριστες στιγμές που πέρασες μαζί της...
-
ήταν ένα σκυλί που του έλειπε μόνο η ομιλία,αλλά δεν πηγεναι άλλο,έλιωνε από τον καρκίνο και όταν είπε ο γιατρός
-
Krata oles tis yperoxes stigmes pou moirastikate me to aggeloudi kai vour gia kainourgio koutavi na sou apaleinei ligo ton pono...Pistepse me voi8aei poly...
Sorry gia ta greeklish paidia grafw apo kseno ypologisti me kataramena linux kai den kserw pws gyrnaei se ellinika...
-
Aπο 6μήνων αρχίζουν να βγάζουν τα κανονικά δόντια αν θυμάμαι καλά(θα ρωτήσω αύριο τον πατέρα μου που θυμάται καλύτερα),οπότε είναι λογικό να θέλει να μασουλάει κάτι.
Σε πρώτη φάση πήγαινε σε petshop και πάρτης 2 ~3 κόκαλα να έχει να μασάει ,και πάρτης αυτά τα μάλλινα κοκαλα παιχνιδιού .. να την απασχολείς.
Τώρα για τα καλώδια εδώ θα πρέπει να την μαλώσεις για να αρχίζει να καταλαβαίνει το σκυλί τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει.Πιστεύω ότι ξέρεις πως μαλώνεις το σκύλο (όταν κάνει την μαλακία ,τον παίρνεις από το λουρί τον εκεί που έκανε την ζημιά και χαμηλώνεις μπροστά της και της λες 2 3 δυνατά όχι έχοντας παρατεταμένο το δείκτη του χεριού σου) .Πάντως για κουκλάκια και τέτοια και η δικιά μου τους έδινε σημασία παλιά τώρα πια δεν την συγκινούν (σε φάση ότι τα χριστουγεννα που έχουμε 2 κούκλους Αγιους Βασίληδες δεν τους δίνει σημασία).Για τον κήπο σε πρώτη φάση θα σου συνιστούσα να προστατέψεις τα καλώδια ...(μια καλή ιδέα είναι να τα θάψεις!)Και για της γλάστρες μπορείς να βάλεις αυτό το πλαστικό πλέγμα να της προστατέψεις για λίγο καιρό...
Το σκυλί από ότι καταλαβαίνω είναι σε φάση που πρέπει να του δείξεις
1 ποιος είναι το αφεντικό
2 τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει@Α110
Να την θυμόσαστε και επειδή τα πέρασα και εμένα η Ηρα μου με άφησε μετά από 10 1/2 χρόνια ,καλή δύναμη... -
ευχαριστώ παιδιά, έχω και τον εκτωρα ένα κοκερ,και δυο γάτες αλλά η ήρα μου λείπει.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ευχαριστώ παιδιά, έχω και τον εκτωρα ένα κοκερ,και δυο γάτες αλλά η ήρα μου λείπει. -
ευχαριστώ παιδιά, έχω και τον εκτωρα ένα κοκερ,και δυο γάτες αλλά η ήρα μου λείπει.Είσαι τυχερός που έχεις και άλλα ζωάκια,εγώ δεν είχα δεύτερο...συν ότι ήταν το σκυλί που μεγαλώσαμε μαζί....
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
ευχαριστώ παιδιά, έχω και τον εκτωρα ένα κοκερ,και δυο γάτες αλλά η ήρα μου λείπει.
Είσαι τυχερός που έχεις και άλλα ζωάκια,εγώ δεν είχα δεύτερο...συν ότι ήταν το σκυλί που μεγαλώσαμε μαζί....
ακόμα ποιο δύσκολος ο χωρισμός.
-
ευχαριστώ παιδιά, έχω και τον εκτωρα ένα κοκερ,και δυο γάτες αλλά η ήρα μου λείπει.Καλέ μου φίλε, όλοι εμείς που έχουμε ζώα, γνωρίζουμε καλά την στενοχώρια όταν φεύγει ένα μέλος της οικογένειάς μας (γιατί για μέλος της πρόκειται όταν το έχουμε τόσα χρόνια ανάμεσά μας)...ευτυχώς ο χρόνος γιάνει όλες τις πληγές και ο Έκτωρας μαζί με τις ψιψινούλες θα σου βοηθήσουν ακόμα περισσότερο σ' αυτό...
Aπο 6μήνων αρχίζουν να βγάζουν τα κανονικά δόντια αν θυμάμαι καλά...
Αχ καλέ μου Type-Racing...η Λίζα έχει ΠΛΗΡΩΣ ανεπτυγμένη οδοντοστοιχία...δεν υπάρχει κάποιος λόγος να μασουλάει, εκτός κι αν της έμεινε κουσούρι
Και να φανταστείς ότι όσο είχε τα μωρουδιακά της (μυτερά σαν βελόνες) δόντια, είχε ξεσκίσει ΟΛΑ σχεδόν τα ρούχα της μικρής (όταν παίζανε μαζί) και περιμέναμε πως και πως να αλλάξει δόντια για να ησυχάσουμε...
Φυσικά και την μαλώνω με τον τρόπο που περιγράφεις και θεωρώ μάλιστα τον εαυτό μου ΠΟΛΥ αυστηρό μαζί της, αλλά τελικά φαίνεται να έχει παραπάνω αντισώματα αναισθησίας απ' ότι περίμενα
Και κόκαλα μασουλήματος της έχουμε μπόλικα, αλλά και παιχνίδια δικά της...αλλά φαίνεται ότι την συγκινούν περισσότερο τα απαγορευμένα
Μάλλον ευχαριστιέται να με βλέπει να βγάζω αφρούς απ' το στόμα και καπνούς απ' τ' αυτιά όταν ανακαλύπτω καμιά καινούργια καταστροφή της...
Μόνη μας ελπίδα πλέον μόνο να ησυχάσει μεγαλώνοντας (αν βέβαια έχει αφήσει τίποτα όρθιο).Σ' ευχαριστώ πάντως πολύ για τις συμβουλές σου!
-
φίλε webfox ευχαριστώ.
όσο για το δικό σου πρόβλημα μήπως αν άλειφες τα αντικείμενα που δεν θέλεις να τα ξεσκίζει με κόκκινη καυτερή πιπεριά,και τα δικά της με κάτι που της αρέσει έβρισκες κάποια λύση.
όχι με ζάχαρη.
με αυτόν τον τρόπο έμαθα τα δικά μου να μην τρώνε ότι βρίσκουν στον δρόμο η τους δίνουν άλλοι. -
Λοιπόν αυτό με το πασάλειμμα πέρασε και μένα απ' το μυαλό, αλλά είχα σκεφτεί κάνα πικρό μηχανόλαδο ή γράσο...
Απλά δεν βρήκα κανέναν στην οικογένεια να τα δοκιμάσει αν είναι αρκετά πικράΤελικά με αφορμή την ιδέα σου θα πάω να πάρω ένα μπουκαλάκι ταμπάσκο και απλά θα ελπίζω να μην της αρέσει...(φαντάσου την νύχτα να βλέπω το σκυλί να κόβει χλμ. στο οικόπεδο, βγάζοντας φλόγες )
-
το ταμπασκο καλή ιδέα.
το μόνο πρόβλημα σου θα είναι πως θα καταφέρεις να αλείψεις,γλάστρες,ποδήλατα,καλώδια,σωλήνες,κ.λ.π. -
Σκέφτομαι να αραιώσω το Ταμπάσκο λίγο με νερό και να το ψεκάσω με μικρό ψεκαστήρι χειρός.
Αν δω μετά ότι ΓΛΥΦΕΙ τις γλάστρες αντί να τις τρώει, θα καταλάβω ότι η δοσολογία ήταν μικρή
-
Υπάρχει και ο κίνδυνος να έρθει με κανένα κόκαλο και να σου ζητά να του βάλεις tabasco
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Υπάρχει και ο κίνδυνος να έρθει με κανένα κόκαλο και να σου ζητά να του βάλεις tabascoπάντως έχεις ένα σκυλί που έμαθε να ζει επικίνδυνα.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]