-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Είμαι πολύ στενοχωρημένος...
Το σκυλάκι μου ο Ratanplan ούτε μου μιλάει ούτε μου δίνει σημασία...Γιατί...;
φαΐ νερό του έχεις βάλει η το παραμελείς το τσαμενο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λοιπόν αυτό με το πασάλειμμα πέρασε και μένα απ' το μυαλό, αλλά είχα σκεφτεί κάνα πικρό μηχανόλαδο ή γράσο...
Απλά δεν βρήκα κανέναν στην οικογένεια να τα δοκιμάσει αν είναι αρκετά πικράΤελικά με αφορμή την ιδέα σου θα πάω να πάρω ένα μπουκαλάκι ταμπάσκο και απλά θα ελπίζω να μην της αρέσει...(φαντάσου την νύχτα να βλέπω το σκυλί να κόβει χλμ. στο οικόπεδο, βγάζοντας φλόγες )
Ο δικος μου ειχε ταραξει τα λαστιχα του αυτοματου ποτισματος. Ε, ενας φιλος μου προτεινε να τα αλλειψω με ταμπασκο. Παιρνω χαρουμενος ενα κομματι, του βαζω ενισχυμενη δοση και φωναζω τον σκυλο. Ερχεται αυτος, το μυριζει απο δω, το μυριζει απο κει, με κοιταει...και πεφτει με τα μουτρα στο φαγητο. Αφοτου το γλειψε καλα καλα, ηθελε και αλλο μετα...
μήπως έχεις σκύλο με μεξικάνικη καταγωγή.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Ο δικος μου ειχε ταραξει τα λαστιχα του αυτοματου ποτισματος. Ε, ενας φιλος μου προτεινε να τα αλλειψω με ταμπασκο. Παιρνω χαρουμενος ενα κομματι, του βαζω ενισχυμενη δοση και φωναζω τον σκυλο. Ερχεται αυτος, το μυριζει απο δω, το μυριζει απο κει, με κοιταει...και πεφτει με τα μουτρα στο φαγητο. Αφοτου το γλειψε καλα καλα, ηθελε και αλλο μετα...
μήπως έχεις σκύλο με μεξικάνικη καταγωγή.
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ....
Τελικά το πασάλειμμα με Tabasco φαίνεται ότι έκανε δουλειά (τουλάχιστον στα καλώδια)...
Αλλά για να πασαλείψεις κοντά 1 στρέμμα λουλούδια και γλάστρες, δεν σε φτάνει ολάκερη η παραγωγή της Λατινικής Αμερικής ...Οπότε δεχόμαστε αυτή την στιγμή τις παράπλευρες απώλειες (που και που καμιά γλάστρα ή το χαλάκι της πόρτας) και γλιτώνουμε από τα σκυλιά με 'περμανάντ'
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όχι ρε φίλε
Ασχετο....αν το δεις μεσα στο σπίτι παιζει να καταφερεις να το πιάσεις ή μονο αν βαρεθει να το κυνηγας και κατσει αυτο?
Όταν τρέχουν τα σκιουράκια (είχα 2) δεν παίζει να τα πιάσεις έτσι απλά.
Είναι σαν να τρέχει ενας σωλίνας με πόδια... βάζουν κατω το κεφάλι και την ουρά και πάνε σφαίρα!Θέλει κόλπο. Ή τους βάζεις παγίδα με φαγητό και τα πιάνεις ή τους πετάς καθώς τρέχουν ενα μπουφάν πάνω τους. Αυτά αργούν έως ότου το φορέσουν και τα πιάνεις.... Πλάκα κάνω, απλά τα χάνουν και μπορείς να τα πιάσεις πιο άνετα...
Γαμάτα ειναι τα σκιουρακια τελικα
Ποσο ζουνε?
ΥΓ, αν το μπουφαν που τους πεταξεις δεν τους αρεσει για να το βαλουν τι γινετε?
ΥΓ2 Τι χρησιμο κανουν, ωστε να το χρησιμοποιησω σαν επιχηρειμα (πλενουν κανα πιατο? εστω πανε τα σκουπιδια? ) γιατι εχουν αρχισει και ταιζουν κατι γατες κα ιεχει γεμισει ο κηπος γατια και δεν τα μπορω ρε γμτ καθολου, ας τους βαζουν φαι, εξω απο τον κηπο
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
ΥΓ2 Τι χρησιμο κανουν, ωστε να το χρησιμοποιησω σαν επιχηρειμα (πλενουν κανα πιατο? εστω πανε τα σκουπιδια? ) γιατι εχουν αρχισει και ταιζουν κατι γατες κα ιεχει γεμισει ο κηπος γατια και δεν τα μπορω ρε γμτ καθολου, ας τους βαζουν φαι, εξω απο τον κηπο -
τα γατακια τα αγαπαω, οι γατες μου τη σπανε.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Είμαι πολύ στενοχωρημένος...
Το σκυλάκι μου ο Ratanplan ούτε μου μιλάει ούτε μου δίνει σημασία...Γιατί...;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Όταν τρέχουν τα σκιουράκια (είχα 2) δεν παίζει να τα πιάσεις έτσι απλά.
Είναι σαν να τρέχει ενας σωλίνας με πόδια... βάζουν κατω το κεφάλι και την ουρά και πάνε σφαίρα!Θέλει κόλπο. Ή τους βάζεις παγίδα με φαγητό και τα πιάνεις ή τους πετάς καθώς τρέχουν ενα μπουφάν πάνω τους. Αυτά αργούν έως ότου το φορέσουν και τα πιάνεις.... Πλάκα κάνω, απλά τα χάνουν και μπορείς να τα πιάσεις πιο άνετα...
Το καλοκαίρι πετάς μαγιώ?
-
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=4D7TOUFb ... r_embedded
-
-
-
Σημερα ηρθε ενας φιλος με ενα mastino napolitano απλα απιστευτο
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Σημερα ηρθε ενας φιλος με ενα mastino napolitano απλα απιστευτολυπηθεικες μερικά pixel για μια φώτο.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
Σημερα ηρθε ενας φιλος με ενα mastino napolitano απλα απιστευτο
λυπηθεικες μερικά pixel για μια φώτο.
Οχι απλα δεν μπορουσα να βγαλω την ημερομηνια απο κατω δεξια
-
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]