-
Δεν μπορω να το χωνεψω μιας και δεν εχω τσακωθει με κανενα και δεν ενοχλω.
Καμια ιδεα? Κανα γκατζετ? -
Εχει καλο φωτισμό εκεί που θες να τοποθετήσεις τις κάμερες;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μηπως εγιναν καποιου ειδους εργασιες στο γκαραζ και πεταξαν βιδες κατω? Εστω κι ετσι, καλυτερα και για σενα ,να ηρεμησεις οτι δε σε εχει βαλει καποιος στο ματι.
-
Δεν εχει καλο φωτισμο και οχι δεν εγιναν εργασιες.
Οι βιδες ειναι ολοκαινουριες,κουτα... -
Έχει αποθήκες στον ίδιο χώρο με τις θέσεις στάθμευσης? Ειδικά κοντά εκεί που παρκάρεις? Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μετέφερε κάτι και να του πέσανε τίποτα κουτιά με βίδες (ολοκαίνουργιες)? Μάζεψε κάποιες κι άλλες τις άφησε/δεν τις είδε. Αυτό μπορεί να επαναλήφθηκε 2-3 μέρες γιατί πηγαινοερχόταν/τακτοποιούσε/μαστόρευε κλπ. Απλά μου φαίνεται παράξενος τρόπος για να κάνεις ζημιά στο αυτοκίνητο κάποιου ειδικά που δεν έχεις προηγούμενα με κανέναν
-
Και στο δευτερο αμαξι που ειναι 30μ μακρυα? Και να βιδωθηκαν στα αυλακια?
-
Αυτός που θελει να κανει ζημιά τρυπάει με ενα σουβλί τα πλαινά,δεν καθεται να βιδωνει βιδες.Απλά κάπου που περνάς κάναν εργασίες έπεσαν και τις πάτησες.Ειδικά αν είναι οι γνωστές τρυπανόβιδες κοίτα για αλλαγές τέντας,γυψοσανίδας στους γείτονες ή στην εργασία σου.
Σκέψου να σου κάνουν μηνυση για την κάμερα γιατι δεν την εβαλες συμφωνα με τις νομιμες προυποθέσεις.Θα βρεις και τον μπελά σου.Αν συνεχίζεις να πιστευεις ότι είναι ηθελημένη ενέργεια κυκλοφόρησε φημη ότι ξερεις ποιος το κανει και θα τον μπιπ!!!!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Δεν εχει καλο φωτισμο και οχι δεν εγιναν εργασιες.
Οι βιδες ειναι ολοκαινουριες,κουτα...Αφού δεν εχει καλο φωτισμό να ξερεις οτι η λύση κάμερας θα ειναι πολυ ακριβή για να μπορέσεις να δεις καθαρά ποιος το κανει.
Απλά βάλε φωτοκύτταρα και φωτιστικά που να κάνουν την νύχτα μερα. -
Νομίζω τότε θα πρέπει να ρωτήσεις σε κατάστημα με τέτοια προϊόντα. Βασικά μπορείς να δείς κάτι τέτοιο :
http://www.clevermarket.gr/gadgets/kame ... =903131356
Εχουν αισθητήρα κίνησης οπότε κάνουν οικονομία στη μπαταρία. Το θέμα ειναι οτι δεν ειναι πολύ μικρές και θα φαίνονται οπότε ο δράστης είτε δε θα το ξανακάνει οπότε δε θα μάθεις...
Αυτή είδα λειτουργεί μεχρι και 6 μηνες με τη μπαταρία :http://www.safe-shop.gr/product/419/kam ... mexri.html
Μπορείς να βάλεις και νταμι κάμερα, ψέυτικη ίσως...
http://www.antoniou24.gr/c.Kameres-pant ... .9989.html με 7 ευρόπουλα.. χεχεχ... -
Καλησπέρα...
Εδωσα το αμάξι σε κάποιον αλο και το πάρκαρε μπροστα απο εξοδο πολυκατοικίας με πάρκινκ...κατα της 10 το πρωι..
πήγα να το πάρω κατα της 4 το μεσιμέρι...
το παλικάρι που είχα κλείσει περίμενε εκεί...καταλαβαίνετε τι εγινε.............
..δέν πήγε στην δουλεια κτλ κτλ κτλ..εγώ έμεινα λιγο μλκας γιατι πήγα να πάρω το αμάξι και ξαφνικα πετάχτηκε και με εβριζε ενας τυπάς... του ζήτησα συγγνώμη προσπαθουσα να τον ηρεμήσω και αυτος φώναζε (και με το δίκιο του)
μου είπε οτι εχει καλέσει την τροχαία και την περίμενε αρκετή ωρα..του ειπα να περιμένουμε την τροχαια να μου κοψει πρόστιμο κτλ αλλα αυτος ηθελε πολυ να φύγει και μου είπε να πάρω το αμάξι και να φύγω οπος και έκανα..
και ερωτώ τώρα..
γιατι απο της 10 μέχρι της 4 δέν εφερε την τροχαία? μήπος δέν εχει νόμημη αδεια για γκαράζ?πρέπει να υπάρχει άδεια η δέν χρειάζετε?
πρεπει να βγεί αδεια για να εχεις το μην παρκάρετε η απλά πέρνουμε απο τα τζάμπο μια ταμπέλα νο παρκινκ και την βαζουμε στην καγκελοπορτα?? -
Τι ψαχνεις τωρα? Μπορει να πηρε τηλ πριν μιση ωρα γιατι τοτε ηθελε να φυγει και να ειχε δουλεια η τροχαια γι αυτο να αργουσε
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Καλησπέρα...
Εδωσα το αμάξι σε κάποιον αλο και το πάρκαρε μπροστα απο εξοδο πολυκατοικίας με πάρκινκ...κατα της 10 το πρωι..
πήγα να το πάρω κατα της 4 το μεσιμέρι...
το παλικάρι που είχα κλείσει περίμενε εκεί...καταλαβαίνετε τι εγινε.............
..δέν πήγε στην δουλεια κτλ κτλ κτλ..εγώ έμεινα λιγο μλκας γιατι πήγα να πάρω το αμάξι και ξαφνικα πετάχτηκε και με εβριζε ενας τυπάς... του ζήτησα συγγνώμη προσπαθουσα να τον ηρεμήσω και αυτος φώναζε (και με το δίκιο του)
μου είπε οτι εχει καλέσει την τροχαία και την περίμενε αρκετή ωρα..του ειπα να περιμένουμε την τροχαια να μου κοψει πρόστιμο κτλ αλλα αυτος ηθελε πολυ να φύγει και μου είπε να πάρω το αμάξι και να φύγω οπος και έκανα..
και ερωτώ τώρα..
γιατι απο της 10 μέχρι της 4 δέν εφερε την τροχαία? μήπος δέν εχει νόμημη αδεια για γκαράζ?πρέπει να υπάρχει άδεια η δέν χρειάζετε?
πρεπει να βγεί αδεια για να εχεις το μην παρκάρετε η απλά πέρνουμε απο τα τζάμπο μια ταμπέλα νο παρκινκ και την βαζουμε στην καγκελοπορτα??Πρέπει να έχεις άδεια για το γκαράζ,όποιας μορφής και αν είναι αυτό,δηλ είτε υπόγειο,είτε πιλοτή,είτε σε περιφραγμένο οικόπεδο κτλ,διότι ουσιαστικά αγοράζεις το πεζοδρόμιο/δρόμο μπροστά απο την είσοδο αυτών,ώστε να μη σε κλείνουν.Βέβαια πληρώνεις για την άδεια αυτή και οι νόμιμοι είναι οκ σε τέτοιους καυγάδες ενω οι παράνομοι δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα καθώς συνήθως η αστυνομία ζητά την άδεια τους πριν φας εσυ την κλήση και σε περίπτωση παρανομίας έχουν θέματα εκείνοι.Όπως και να έχει αφού έφυγε και η αστυνομία ουδέποτε ήρθε,το παραμύθι έχει τελειώσει.
-
Όταν λέμε άδεια τι εννοούμε??
Εγώ αγόρασα ένα διαμέρισμα και έχει υπόγειο γκαράζ.
Δεν μου έδωσαν κάποια άδεια τι θα μου ζητήσει η αστυνομία αν την καλέσω??Αυτό που ξέρω εγώ πάντως, είναι ότι η είσοδος του γκαράζ δε μπορεί να καταλαμβάνει πάνω απο το 1/3 της πρόσοψης της οικίας.
Κάτι τύποι που έχουν όλοι την πρόσοψη γκαράζ είναι σίγουρα παράνομοι.... -
O ένοικος διαμερίσματος έχει δικαιώματα προσαρτημένα στην πολυκατοικία.
Η πολυκατοικία οφείλει να διαθέτει είσοδο γκαράζ δηλωμένη με άδεια από δήμο-πολεοδομία. -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Η πολυκατοικία οφείλει να διαθέτει είσοδο γκαράζ δηλωμένη με άδεια από δήμο-πολεοδομία.Ρωτα το διαχειριστη της πολυκατοικιας για τα σχετικα,πιστευω να ειναι δηλωμενο το γκαραζ σου!!!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Η πολυκατοικία οφείλει να διαθέτει είσοδο γκαράζ δηλωμένη με άδεια από δήμο-πολεοδομία.Ρωτα το διαχειριστη της πολυκατοικιας για τα σχετικα,πιστευω να ειναι δηλωμενο το γκαραζ σου!!!
Παρανόηση
εγώ απαντώ στο φίλο που ρώτησε -
Ευχαριστώ, αλλά το γνωρίζω ότι είναι νομίμο.
Υπάρχουν συμβόλαια, το δήλωσα στο Ε9, πληρώνω φόρους, όλα τα 'καλά'
Απλά ήθελα να πω ότι είναι αυτονόητο πως είναι νόμιμο, αν έρθει η αστυνομία για κάποιον που έχει παρκάρει και κλείνει πάρκινγκ, κόβει κλήση δεν χρειάζεται να δείξεις χαρτιά ούτε να είσαι εκεί....Ένα παρόμοιο γεγονός:
Στην γειτονιά μου, αν και ο δρόμος είναι φαρδύς ώστε να παρκάρουν αυτοκίνητα και από τις δυο πλευρές, όλοι συνηθίζουμε από τη μία πλευρά να ανεβάζουμε λίγο τα αυτοκίνητα στο πεζοδρόμιο για να υπάρχει περισσότερος χώρος και να διευκολύνουμε τα οχήματα καθαριότητας....
Κάποια στιγμή ένας περαστικός/επισκέπτης το παράκανε και αντί να παρκάρει στην άκρη του πεζοδρομίου το ανέβασε τελείως επάνω με αποτέλεσμα να κλείσει την κεντρική είσοδο μιας γειτονικής πολυκατοικίας (όχι το πάρκινγκ).Οι ένοικοι κάλεσαν την τροχαία και όταν ήρθε έκοψε κλήση σε όλα τα αυτοκίνητα που είχαν έστω και μια ρόδα πάνω στο πεζοδρόμιο!!!! Απο την αρχή μέχρι το τέλος του δρόμου!!!!
Επειδή τους πέτυχα να κόβουν κλήσεις όταν επέστρεψα από τη δουλειά, μου είπαν ότι πρέπει να κόψουν κλήση σε όλα τα παράνομα σταθμευμένα, υπό το φόβο να τους καταγγείλει αυτός για τον οποίο έγινε η αρχική καταγγελία.
Αυτός βέβαια που τους είχε καλέσει δεν εμφανίστηκε πουθένα.... -
Συγγνώμη, αλλά καλά σας έκανε! Το πεζοδρόμιο είναι για τους πεζούς και όχι για τα αυτοκίνητα. Αν επιτρέπεται να παρκάρουν αυτοκίνητα και στις δύο πλευρές του δρόμου, τότε αυτά πρέπει να βρίσκονται ΣΤΟ ΔΡΌΜΟ!
-
Έχεις δίκιο συμφωνώ όποιος έφαγε κλήση καλά έπαθε.
Υπάρχει όμως και ένα άλλο δεδομένο. Τα πεζοδρόμια είναι σχετικά μικρά, έχουν παντού δέντρα / θάμνους / λουλούδια, ο δήμος ανά 500μέτρα έχει βάλει εσοχές με κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης και πρακτικά το πεζοδρόμιο είναι διακοσμητικό και όλοι περπατάνε στους δρόμους λόγω ελάχιστης κίνησης.
Νομίζω παρόμοια κατάσταση με αρκετές γειτονιές της Αθήνας....
Ας φτιάξουν πρώτα αξιοπρεπή πεζοδρόμια και μετά συζητάμε αν τα αυτοκίνητα ανεβαίνουν στο 1/10 των πεζοδρομίων (και πρακτικά δεν ενοχλούν τη διέλευση των πεζών).
Και βέβαια για να μην παρεξηγηθώ, η λύση δεν είναι να κόψουμε όλα τα δέντρα. -
Επειδή είμαι φανατικός υπέρμαχος των δικαιωμάτων των πεζών αλλά και των πολιτών συμπεριλαμβανόμενων των οδηγών
δεν μπορώ να μην συμφωνήσω πως το πρόβλημα ξεκινάει από εδώΟ χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Τα πεζοδρόμια είναι σχετικά μικρά, έχουν παντού δέντρα / θάμνους / λουλούδια, ο δήμος ανά 500μέτρα έχει βάλει εσοχές με κάδους σκουπιδιών και ανακύκλωσης και πρακτικά το πεζοδρόμιο είναι διακοσμητικό και όλοι περπατάνε στους δρόμους λόγω ελάχιστης κίνησης.Η λύση είναι πολεοδομικής φύσης και συνυπευθυνότητα υπάρχει σε όλους
από το κράτος μέχρι τον πολίτη και το τεχνικό επιμελητήριο και τους απανταχού φορείς που κραυγάζουν για δικαιώματα.Οι πόλεις είναι απάνθρωπες για να μπορούν να προσεταιρίζονται κέρδη κάποια συμφέροντα.
Αν η λύση είναι να γκρεμίζονται πολυκατοικίες ή να κόβονται δέντρα,
διαλέξετε όποιο νομίζετε.ΥΓ: Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση έστω κι έτσι το ανέβασμα αυτοκινήτου/διτρόχου σε πεζοδρόμιο.
Νομοθεσία περί πάρκινγκ