-
'εαν καποιος εχει παρκιν αλλα οχι αυτοκινητο μπορει να απαγορεψει την καταληψη του χωρου;;'
προφνως εννοεις οτι εχει παρκινγ, με αδεια απο τον δημο,εχει βγαλει πινακιδα δηλαδη,μονο τοτε.
Αν δεν εχει βγαλει πινακιδα απο τον δημο,κανονικα δεν μπορει να απαγορεψει την σταθμευση(ασχετα αν νομιζει οτι επειδη εχει μια γκαραζοπορτα μπορει να κανει οτι θελει). -
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
'εαν καποιος εχει παρκιν αλλα οχι αυτοκινητο μπορει να απαγορεψει την καταληψη του χωρου;;'
προφνως εννοεις οτι εχει παρκινγ, με αδεια απο τον δημο,εχει βγαλει πινακιδα δηλαδη,μονο τοτε.
Αν δεν εχει βγαλει πινακιδα απο τον δημο,κανονικα δεν μπορει να απαγορεψει την σταθμευση(ασχετα αν νομιζει οτι επειδη εχει μια γκαραζοπορτα μπορει να κανει οτι θελει).Eπειδή πρόσφατα ρώτησα μηχναικό για το θέμα αυτό, μου είπε: 'Εξαρταται σε ποια περιοχη-πολεοδομια-δημο ανηκεις. Αλλα κανει ο ενας και αλλα ο αλλος. Για αδεια εισοδο απο το αντιστοιχο τμημα του δημου ειπαν οτι...πηραν αυτοι αποφαση να μην δινουν αδεια και οτι μπορουν ελευθερα να εχουν εισοδο-εξοδο τα γκαραζ'.
-
Αν κατεχεις νομιμο παρκινγκ, δεν τιθεται θεμα. Το εχεις κ μπορεις να το εχεις, κ ας βαζεις περιοδικα μεσα. Απο κει κ περα τι σημαινει 'Για αδεια εισοδο απο το αντιστοιχο τμημα του δημου ειπαν οτι...πηραν αυτοι αποφαση να μην δινουν αδεια και οτι μπορουν ελευθερα να εχουν εισοδο-εξοδο τα γκαραζ'? Δηλαδη αποφασιζω εγω οτι ο ταδε ισογειος χωρος που βλεπει στο δρομο βαφτιζεται παρκινγκ κ αφαιρω με το ετσι θελω μια θεση απο τη δημοσια χρηση?
-
Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις και σιγουρα δεν εχει να κανει με το τι πιστευει η καθε πολεοδομια,μπορει να εχουμε παρκινγκ απευθειας πανω στον δρομο η αυτο να βρισκεται σε καποια αποσταση(η οικοδομη να εχει προκηπιο δηλαδη).Εχουμε πει και παλια οτι το κανονικο με βαση τον ΓΟΚ ειναι να μπορουμε να χρησιμοποιουμε μονο το 50% της φατσας του οικοπεδου για ειδοδο-εξοδο αυτοκινητων, ειτε στην πυλωτη ειτε σε κλειστα παρκινγκ,αυτο το 50% ειναι ομως καθορισμενο και φαινεται στα σχεδια απο που μεχρι που ειναι.Αλλες φορες χρησιμοποιουμε μια κεντρικη ειδοδο και απο εκει μετα παμε στα παρκινγκ και αλλες φορες το καθε παρκινγκ εχει δικη του προσβαση στον δρομο.Το συνολο αυτων των προσβασεων μαζι με την αντιστοιχη πχ της πυλωτης παλι πρεπει να ειναι το 50% της φατσας του οικοπεδου.Οταν ομως εχουμε τετοιες αμμεσες προσβασεις απο παρκινγκ που βλεπουν σε δρομο,τοτε υποχρεωτικα για να μην σταθμευει αλλο αυτοκιντητο πανω σε αυτες και μας κλεινει την προσβαση πρεπει να βγαλουμε αδεια απο τον δημο.Σε αυτην την περιπτωση αν δεν εχουμε αδεια που να υποδηλωνει οτι ο χωρος χρησιμοποιειται σαν παρκινγκ(ασχετα αν εχουμε αυτοκινητο η οχι) δεν μπορουμε να απαγορευσουμε την σταθμεση αλλων αυτοκινητων,αφου η πινακιδα αυτη του δημου μας προειδοποιει οτι εδω ειναι παρκινγκ και οχι αποθηκη πχ.Αν ομως η προσβαση στα παρκινγκ γινεται μεσω της μιας και μοναδικης εισοδου που οδηγει απο τον δρομο στην πυλωτη τοτε δεν χρειαζεται αδεια αφου εδω εχουμε την μια και μοναδικη εισοδο οχηματων στο οικοπεδο-πολυκατοικια.Πχ εχω μια φατσα 10 μετρα στο οικοπεδο και εχω τα τρια μετρα ανοικτα για εισοσο και εξοδο οχηματων,απο αυτην την εισοσο λοιπον μπαινουν τα αυτακινητα για να φτασουν στην πυλωτη η στα κλειστα παρκινγκ που μπορει να εχει η πολυκατοικια,για αυτην την εισοδο δεν χρειαζεται αδεια και σαφως απαγορευται η σταθμευση πανω σε αυτην.Αν υπαρχει ομως εστω και ενα κλειστο παρκινγκ το οποιο εχει προσβαση στον δρομο οχι μεσω αυτης της εισοδου αλλα απο δικη του ραμπα πχ,τοτε για αυτο αν θελουμε να το χρησιμοποιουμε σαν χωρο σταθμευσης ειμαστε αναγκασμενοι να βγαλουμε αδεια εισοδου-εξοδου αυτοκινητων.
Βεβαια στην πραξη ολα αυτα καταστρατηγουνται και εκει που στο σχεδιο της αδειας μπορει να εχουμε 5 παρκινγκ με φατσα στον δρομο κσι να δηλωνουμε στην αδεια οτι η εισοδος και εξοδος θα γινετια απο την μια και μοναδικη εισοδο-εξοδο του οικοπεδου(οποτε δεν χρειαζεται καμια αδεια απο τον δημο) στην πραξη ο καθενας να κανει ραμπα(στην διαρκεια της κατασκευης) και ετσι να εχουμε 5 εισοδους-εξοδους στο οικοπεδο και μετα να εχουμε απαιτηση να μην παρκαρει κανενας μπροστα μας,αυτο ειναι λαθος . -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν κατεχεις νομιμο παρκινγκ, δεν τιθεται θεμα. Το εχεις κ μπορεις να το εχεις, κ ας βαζεις περιοδικα μεσα. Απο κει κ περα τι σημαινει 'Για αδεια εισοδο απο το αντιστοιχο τμημα του δημου ειπαν οτι...πηραν αυτοι αποφαση να μην δινουν αδεια και οτι μπορουν ελευθερα να εχουν εισοδο-εξοδο τα γκαραζ'? Δηλαδη αποφασιζω εγω οτι ο ταδε ισογειος χωρος που βλεπει στο δρομο βαφτιζεται παρκινγκ κ αφαιρω με το ετσι θελω μια θεση απο τη δημοσια χρηση?Aυτό που σου έγραψα ήταν απάντηση 2 μηχανικών σε ερώτηση μου, που θέλω να μετατρέψω κατάστημα σε γκαράζ. Ρώτησα αν θα πρέπει να απευθυνθώ στον δήμο για να είμαι καλυμμένος σχετικά με το πεζοδρόμιο για την είσοδο έξοδο. Θα πάω προσωπικά στη πολεοδομία και στον δήμο για να έχω ιδία άποψη και θα σας πω.
-
Οταν θα γινει η αλλαγη χρησης απο καταστημα σε γκαραζ τοτε πρεπει να υπαρχει και το νεο σχεδιο καλυψης που θα δειχνει πως ακριβως θα γινεται η εισοδος και η εξοδος αυτοκινητων σε αυτο το γκαραζ.Με αυτο το σχεδιο και την κατοψη του γκαραζ θα πας στον δημο και θα ζητησεις αδεια.
-
Για το ιδιο πραγμα ειχα ρωτησει κ εγω. Πρεπει να πας στην πολεοδομια να κανεις αλλαγη χρησης (το οποιο απαιτει ο χωρος να εχει καποιες ελαχιστες διαστασεις), κ μετα να πας στο δημο για την αδεια+πινακιδες+(αν χρειαζεται) βυθιση του πεζοδρομιου.
-
Ο χρήστης SU-30 έγραψε:
...............Είσαι μηχανικός; Just ask
-
Καλησπέρα.
Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Λοιπόν, για να απαντήσω σε όσες περισσότερες απορίες μπορώ..
Έχω νόμιμη άδεια πάρκινγκ!! Επίσης, έχω ένα αυτ/το! Όταν μετακόμισα απλώς, ήρθαν και οι δικοί μου για να με βοηθήσουν!
Επείδή στη γειτονιά ήδη υπάρχει πρόβλημα με το πάρκινγκ (όλοι έχουν από 2 τουλάχιστον αυτ/τα) θεώρησα πρέπον(!!!) να παρκάρω το 2ο (των γονιών μου) μπροστά στην είσοδό μου!! Να τονίσω πως ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος στη γειτονιά δεν έχει άδεια πάρκινγκ και θεωρούν πως και η δική μου δεν έχει λόγο ύπαρξης!!! (Αυτό μου έλεγαν όταν την έβγαλα την άδεια και έβαλα την πινακίδα στην είσοδο!)
Όπως και να έχει, δεν έμενα στο σπίτι αυτό λόγω εργασίας, και πάντα όποτε ερχόμουν, κάποιος ήταν παρκαρισμένος στην είσοδό μου!! Δεν έλεγα τίποτα.. έλεγα, έλα μωρέ, αφού δε μένω..!! (ερχόμουν για λίγες μέρες Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι..)
Πρίν λίγο καιρό μετακόμισα και μόλις ήρθε ο απέναντι και τσούυυυπ πάρκαρε στην είσοδό μου (για να το έχει μπροστά του να το βλέπει!!! ο Ελληναράς!! ενώ στα 10 μ είχε 3 θέσεις!!) τον είδα κ πολύ ευγενικά του ζήτησα να το πάρει!! Μου είπε όχι.. και μάλιστα βγήκε και ο διπλανός και τον υποστήριξε!!! και είπε οτι είναι δρόμος!! και όποιος θέλει παρκάρει!!! (ο οποίος έχει 3 αυτ/τα!!)Μετά απο κανα-δυο μέρες το έβαλε ο δίπλα! Πήρα την τροχαία και τον έγραψε!! Απο εκεί μου κάνει σπάσιμο νεύρων!! Πρώτον, ενώ με απείλησαν οτι αν το παρκάρω εγώ θα μου φωνάξουν τη τροχαία και θα με γράψει!!..Νευρίασαν γιατί πλέον οι δικοί μου παρκάρουν απέναντι και τους τρώνε τη θέση!! (Δε ξέρουν τι θέλουν!!!) (και το γνωρίζω οτι ούτε κι εγώ επιτρέπεται, αλλά στη τελική δε με νοιάζει κιόλας! το παρκάρω απέναντι!! Μια χαρά, μπαίνω βγαίνω πλέον χωρίς να κουνάω το 2ο!! Εγώ για καλό το έκανα!!) + ο δίπλα, για σπάσιμο νεύρων, μου μισοκλείνει την είσοδο κ πλέον πιάνει 2παρά θέσεις γιατί έχει και ένα τέρας!! σαν κλασσικος Έλληνας που θέλει να δείχνεται!! αλλά και να το έχει μπροστά του!! (ούτε κι αυτός θέλει, λέει, να το παρκάρει μακρια..να το βλέπει!!)
Που λέτε, προχτές, πάλι τα ίδια!! ο διπλανός σε μένα!! Τροχαία!! Μια ώρα μετά, το παίρνει!! ξανα τροχαία εγώ, να τους πω οτι άκυρο..το πήρε!!
Σήμερα, βγήκα στο μπαλκόνι.. πετυχαίνω το διπλανό να κοκορεύεται στο γείτονα... 'Προχτές το βράδυ με πηρε τηλέφωνο ο δικός μου από την ασφάλεια και μου είπε οτι οι διπλανοί σου ξαναπήραν τηλ οτι πάρκαρες να ερθει η τροχαία...κτλ κτλ!!' 'εγώ έχω τον δικό μου που με λέει και οτι θέλω θα κάνω!!'
Μιλάμε... νευρίασα τόσο!!!! Είμαι σε θέση να κάνω καταγγελία!! Τι θα γίνει;; θα μου κάνει σπάσιμο νεύρων;; θα το κάνει επίτηδες να παίρνω εγώ τη τροχαία, να τον τηλ απο εκεί και μετα να φεύγει αυτός;;; και στο τέλος;;; ή δε θα έρχεται η τροχαία ή θα σταματήσω να τους τηλ εγώ... Και απο την άλλη.. τι θα πει ο δικός του τον ενημερώνει;;; ποιος δικός του;;; Δε θέλει αυτό καταγγελία;;;;..Δηλαδή εγώ είμαι η παράλογη;;; Και στη τελική, ενώ δε παρκάρω εγώ, θα παρκάρουν αυτοί;;;
-
Καλά ξεμπερδέματα!
Για αρχή, να καλείς ΣΥΝΕΧΕΙΑ το 100. Ακόμα κι εσωτερική ενημέρωση να έχουν από τον ασφαλίτη (λογικά του τοπικού αστυνομικού τμήματος), 8ωρη βάρδια έχει αυτός. Χλωμό να ενημερώνεται για τις καταγγελίες σου ενώ δεν έχει υπηρεσία.
Από εκεί και πέρα, βγάζε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φωτογραφίες τα αυτοκίνητα που σε κλείνουν, με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται η πινακίδα κι ο περιβάλλων χώρος (για να αποδεικνύεται ότι δεν είναι πολλές φωτογραφίες από την ίδια χρονική στιγμή). Αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη, ενδεχομένως να μπορείς να ασκήσεις αγωγή ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη, απώλεια εσόδων (π.χ. κανά επαγγελματικό ραντεβού που σε έκλεισαν και δεν μπορούσες να βγεις), κτλ. Αλλά αυτό απαιτεί συνεννόηση με δικηγόρο.
Επίσης, αν αντιληφθείς και πάλι ότι υπάρχει ενημέρωση εκ των έσω για τις καταγγελίες σου, θα μπορούσες να επισκεφθείς το τοπικό αστυνομικό τμήμα και να μιλήσεις με τον διοικητή του. Υποθέτω ότι η καταγγελία σου προωθείται στο τμήμα αυτό, κι έτσι 'διαρρέει' η πληροφορία.
Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω ότι ΔΕ θα βγάλεις εύκολα άκρη, οπότε πρέπει να οπλιστείς με υπομονή κι επιμονή.
-
Ισως να ειναι χαζη ερωτηση αλλα η εξοδος απο το παρκινγκ δεν θεωρειται Πεζοδρομιο κανονικα αφου υπαρχει διελευση πεζων ? Και αν θεωρειται εν μερη πεζοδρομιο βαση νομου δεν πρεπει να μην υπαρχει οχημα που να εμποδιζει την διελευση πεζων ? Η θυμαμαι λαθος ?
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Καλά ξεμπερδέματα!Για αρχή, να καλείς ΣΥΝΕΧΕΙΑ το 100. Ακόμα κι εσωτερική ενημέρωση να έχουν από τον ασφαλίτη (λογικά του τοπικού αστυνομικού τμήματος), 8ωρη βάρδια έχει αυτός. Χλωμό να ενημερώνεται για τις καταγγελίες σου ενώ δεν έχει υπηρεσία.
Από εκεί και πέρα, βγάζε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ φωτογραφίες τα αυτοκίνητα που σε κλείνουν, με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται η πινακίδα κι ο περιβάλλων χώρος (για να αποδεικνύεται ότι δεν είναι πολλές φωτογραφίες από την ίδια χρονική στιγμή). Αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη, ενδεχομένως να μπορείς να ασκήσεις αγωγή ζητώντας αποζημίωση για ψυχική οδύνη, απώλεια εσόδων (π.χ. κανά επαγγελματικό ραντεβού που σε έκλεισαν και δεν μπορούσες να βγεις), κτλ. Αλλά αυτό απαιτεί συνεννόηση με δικηγόρο.
Επίσης, αν αντιληφθείς και πάλι ότι υπάρχει ενημέρωση εκ των έσω για τις καταγγελίες σου, θα μπορούσες να επισκεφθείς το τοπικό αστυνομικό τμήμα και να μιλήσεις με τον διοικητή του. Υποθέτω ότι η καταγγελία σου προωθείται στο τμήμα αυτό, κι έτσι 'διαρρέει' η πληροφορία.
Σε κάθε περίπτωση καταλαβαίνω ότι ΔΕ θα βγάλεις εύκολα άκρη, οπότε πρέπει να οπλιστείς με υπομονή κι επιμονή.
προγανως ο απεναντι το κανει οταν εχει βαρδια ο φιλος του που τον ενημερωνει αμεσα.
-
Ο χρήστης spel έγραψε:
Σήμερα, βγήκα στο μπαλκόνι.. πετυχαίνω το διπλανό να κοκορεύεται στο γείτονα... 'Προχτές το βράδυ με πηρε τηλέφωνο ο δικός μου από την ασφάλεια και μου είπε οτι οι διπλανοί σου ξαναπήραν τηλ οτι πάρκαρες να ερθει η τροχαία...κτλ κτλ!!' 'εγώ έχω τον δικό μου που με λέει και οτι θέλω θα κάνω!!'
Αυριο λοιπον που θα παρεις το 100, θα τους ξεκαθαρισεις οτι
α) ηρθε ο ιδιος ο παραβατης κ σου περηφανευτηκε οτι καθε φορα που παιρνεις το 100, τον ενημερωνει ο 'δικος' του απο το τοπικο τμημα κ κατεβαινει κ το παιρνει πριν ερθουν, ΑΝ ερθουν.
β) πραγμα που αποδεικνυεται απο αυτο το γεγονος, οτι εδω κ μερες καθε φορα που ειδοποιεις αυτος ως δια μαγειας ερχεται κ παιρνει το αυτοκινητο
γ) οποτε μεθαυριο που θα ξαναπαρεις κ θα γινει το ιδιο, θα αναγκαστεις να πας στο τοπικο δικαστικο μεγαρο (δεν θυμαμαι που μενεις κ τι ειναι εκει) κ να τα πεις στον εισαγγελεα υπηρεσιας.
Οπως καταλαβαινει χρειαζεται κ λιγο σαλτσα κ υπερβολη, αλλα αυτο που πρεπει να θυμασαι ειναι οτι μπλοφαρεις, οποτε πρεπει να το κανεις καλα. Για να προλαβω τους υπολοιπους, το εχω κανει κ εγω αυτο σε παρεμφερη περιπτωση οπου το 100 ερχοταν για καταλειψη οδοστρωματος αλλα δεν εδινε ποτε κληση, παρα μονο συσταση οπου φυσικα ο παραβατης μετα απο 2-3 ωρες ξαναεκανε τα ιδια.
-
Θα σου πρότεινα να πας καταρχήν στο τοπικο αστυνομικό τμήμα και να μιλήσεις με τον διοικητη. Ο ανθρωπος μάλλον αγνοεί τη συγκεκριμένη κατασταση και καλό θα ήταν να την μάθει από εσένα και όχι από κάποιον εισαγγελέα. Επιπλέον μπορείς να ενημερώσεις και τον γείτονα σου για την καταγγελία καθώς δεν νομίζω ότι θα θελει να μπλέξει είτε αυτός είτε ο δικός του για την εισοδο ενός πάρκινγκ. Αν δεν δεις φως τότε πήγαινε το παραπέρα με επιπλέον καταγγελίες κτλ.
-
Μενω σε συγκροτημα 4 πολυκατοικιων και τελευταια εχω βρει 2 φορες βιδες στα λαστιχα στο λεον και μια στο ι10.
Οι βιδες ειναι στα αυλακια με σπειρωμα και ειναι σιγουρο οτι τις εβαλαν στο γκαραζ.δεν εχω τσακωθει με κανενα και δεν παει το μυαλο μου ποιος ειναι ο ψυχακιας που το κανει.
Λεω λοιπον να βαλω καμερες μπας και ανακαλυψω ποιο ειναι το καθικι.
Η μια θεση ειναι διπλα στην αποθηκη μου,οποτε εχω και ρευμα.η δευτερη ομως δεν εχει ρευμα κοντα.
Θελω προτασεις για το πως να το στησω.μαλλον χρειαζομαι καμερα με μπαταρια και καρτα sd.επισης,θελω να τραβαει στο σκοταδι.
Α, και φυσικα να ειναι οικονομικη... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Μενω σε συγκροτημα 4 πολυκατοικιων και τελευταια εχω βρει 2 φορες βιδες στα λαστιχα στο λεον και μια στο ι10.
Οι βιδες ειναι στα αυλακια με σπειρωμα και ειναι σιγουρο οτι τις εβαλαν στο γκαραζ.δεν εχω τσακωθει με κανενα και δεν παει το μυαλο μου ποιος ειναι ο ψυχακιας που το κανει.
Λεω λοιπον να βαλω καμερες μπας και ανακαλυψω ποιο ειναι το καθικι.
Η μια θεση ειναι διπλα στην αποθηκη μου,οποτε εχω και ρευμα.η δευτερη ομως δεν εχει ρευμα κοντα.
Θελω προτασεις για το πως να το στησω.μαλλον χρειαζομαι καμερα με μπαταρια και καρτα sd.επισης,θελω να τραβαει στο σκοταδι.
Α, και φυσικα να ειναι οικονομικη...Πάντως υπάρχει και η νομική διάσταση του θέματος για το αν επιτρέπεται να βάλεις κάμερα που να δείχνεις σε δημόσιο χώρο. στο λέω για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Πάντως υπάρχει και η νομική διάσταση του θέματος για το αν επιτρέπεται να βάλεις κάμερα που να δείχνεις σε δημόσιο χώρο. στο λέω για να μη βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.
Σωστά, κανονικά πρέπει νομίζω να έχεις άδεια και να έχεις και σημανση αλλά αυτό σε δημόσιο χώρο (ή να 'βλέπει' σε τέτοιο). Το παρκινγκ πολυκατοικίας δε ξέρω και που θα κοιτάει η κάμερα (αν θα πιανει και εξωτερικό χώρο.
Γιατί και να τον πιάσεις αυτόν που το κάνει θα πρέπεια) ειτε να αυτοδικίσεις (παράνομο)
β) είτε να πας δικαστικά και να παρουσιάσεις το βιντεο αλλά αν δεν έχεις άδεια πάλι μάλλον παράνομος θα είσαι.Θα έλαγα να το ψάξεις νομικά πρώτα και το τεχνικό μαλλον έυκολο. Νομίζω υπάρχουν και καμερες με μπαταρία και με υπέρυθρες για βραδινές λήψεις. Δεν έχω τεχνικά να προτέινω όμως κατι.
Καλή επιτυχία και ελπίζω σύντομα να σταματίσει αυτό το πράγμα. -
Η καμερα θα ειναι σε υπογειο γκαραζ και θα κοιταει μονο το αυτοκινητο. Δεν με ενδιαφερει η νομικη υποσταση του θεματος. Θελω να δω ποιος το κανει. Ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα πεσω απο τα συννεφα μολις τον δω που αποκλειεται να μου βγουν νευρα για να αυτοδικησω. Προς δημοσια διαπομπευση στους υπολοιπους ιδιοκτητες με κοβω για να μην εχει μουτρα να κυκλοφορει. Και αρκετα με τα δικαιωματα του καθε π@@στη που τρυπαει τα λαστιχα των αυτοινητων που βαζω τα παιδια μου. Ευτυχως, εχουν ενδειξεις απωλειας πιεσης και το βλεπω εγκαιρως.
-
Η καμερα θα ειναι σε υπογειο γκαραζ και θα κοιταει μονο το αυτοκινητο. Δεν με ενδιαφερει η νομικη υποσταση του θεματος. Θελω να δω ποιος το κανει. Ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα πεσω απο τα συννεφα μολις τον δω που αποκλειεται να μου βγουν νευρα για να αυτοδικησω. Προς δημοσια διαπομπευση στους υπολοιπους ιδιοκτητες με κοβω για να μην εχει μουτρα να κυκλοφορει. Και αρκετα με τα δικαιωματα του καθε π@@στη που τρυπαει τα λαστιχα των αυτοινητων που βαζω τα παιδια μου. Ευτυχως, εχουν ενδειξεις απωλειας πιεσης και το βλεπω εγκαιρως.Εγώ μαζί σου είμαι και έχεις τα χίλια δίκια..Απλά μην βρεις και τον μπελά σου..
-
Η καμερα θα ειναι σε υπογειο γκαραζ και θα κοιταει μονο το αυτοκινητο. Δεν με ενδιαφερει η νομικη υποσταση του θεματος. Θελω να δω ποιος το κανει. Ειμαι τοσο σιγουρος οτι θα πεσω απο τα συννεφα μολις τον δω που αποκλειεται να μου βγουν νευρα για να αυτοδικησω. Προς δημοσια διαπομπευση στους υπολοιπους ιδιοκτητες με κοβω για να μην εχει μουτρα να κυκλοφορει. Και αρκετα με τα δικαιωματα του καθε π@@στη που τρυπαει τα λαστιχα των αυτοινητων που βαζω τα παιδια μου. Ευτυχως, εχουν ενδειξεις απωλειας πιεσης και το βλεπω εγκαιρως.Συμφωνω. Μονο που θα μαθεις φτανει
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Νομοθεσία περί πάρκινγκ