-
ή σηκώνεις τα μανίκια σου και τσακώνεσαι κάθε μέρα ή παρκάρεις 2-3-4 στενά πιο κάτω . Δεν ξέρω και δεν νομίζω το ξενοδοχείο να έχει δικαίωμα για να πιάνει χώρο , όπως δεν ξέρω και όποιος φοράει πινακίδες ΔΟΚ είναι για τόσο μακροχρόνια χρήση , ο γείτονας έχει άδεια parking και για τα 2 γκαράζ? Το παίρνεις απόφαση ότι πρέπει να τσακώνεσαι κάθε μέρα για αρκετό καιρό !
-
@glx7 said in Νομοθεσία περί πάρκινγκ:
Τι να κάνω για όλους αυτούς;
Αν και δεν ξέρω σε ποιο δήμο μένεις, πας στα γραφεία του δήμου και ζητάς να μιλήσεις με τον Δήμαρχο ή με Αντιδήμαρχο. Επίσης ζητάς και άποψη από δικηγόρο.
Ψάξε στους δημοτικούς συμβούλους να βρεις ποιοι είναι δικηγόροι και πάρε τηλέφωνο κάποιους από αυτούς και πες το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι που είναι δικηγόροι (ειδικά των αντιπολιτευτικών παρατάξεων) ψάχνουν για θέματα προς συζήτηση στα δημοτικά συμβούλια καθώς και για νέους πελάτες.
Προτείνω να αναζητήσεις νέους σε ηλικία δημοτικούς συμβούλους. Έχουν περισσότερη διάθεση και όρεξη για να τρέξουν τέτοιες υποθέσεις.
Θα κάνετε ένα αίτημα προς συζήτηση σε δημοτικό συμβούλιο και πας την ημέρα της συζήτησης. Και αν έχεις και μερικούς ακόμη πολίτες μαζί ακόμη καλύτερα.
Νομοθεσία περί πάρκινγκ