-
Χα! Είδες ποσο δύσκολο είναι.
Δυο με τρεις φορές έγραψα από λαπτοπ, όταν εξέφραζα τις διαμαρτυρίες μου. Ε; Ωραία δομημένα κείμενα ήταν αυτα...Ολα τα άλλα από κινητό ή ταμπλετ. Γράφω λέξεις και πιάνει τα μισά γραμμάτα. Τα μισά ποστ είναι από φανάρι σε φανάρι....
Κατα τα άλλα, δύο τρια στελέχη ξέρω. Τελειως καριεριστες, Χεστηκαν και για την τράπεζα. Τα πάντα η καριέρα. Άλλη φιλοσοφία εργασίας.
-
Kαι οι τραπεζικοι υπαλληλοι ειναι απο τους ποιο βολεμενους ημιδημοσιους υπαλληλους στην χωρα.
Στο εξωτερικο εχεις πολλες τραπεζες που εχουν αρνητικο επιτοκιο αν οι καταθεσεις περασουν ενα οριο (αλλου ειναι 100κ αλλου ειναι ισως και 60κ παιζει αναλογα με την τραπεζα). Αυτο για τα νομισματα που εχουν αρνητικα επιτοκια οπως το ευρω και το ελβ φραγκο.
Σε γενικες γραμμες η κατασταση ειναι αρνητικη για τις ζωες πολυ κοσμου. Τα αρνητικα επιτοκια δεν επιτρεπουν την αποταμιευση αρα πρεπει μια ζωη να δουλευει καποιος και επηδη δεν μπορει να ειναι ολοι αφεντικα τοτε ουσιαστικα σε κανουν 'σκλαβο.'
-
Καλησπερα.Δοκίμασα σημερα να μεταφερω μερος της μισθοδοσιας μου(που μπαινει σε λογαριασμο Πειραιως εννοειται),σε άλλο λογαριασμο συνδεδεμενο στη χρεωστικη μου και αφενός διαπιστωσα οτι οι επιλογες στο μενού του ΑΤΜ εχουν αλλαξει,αφετερου δε,οταν εκανα την επιλογη μεταφορα σε αλλο λογαριασμο ,μου ζητησε να πληκτρολογησω τον "Νέο κωδικό Pin" !!!
Προσπαθησα εννοειται να επικοινωνησω με το 24ωρο τηλεφωνο,ανεπιτυχως ομως,ολες οι γραμμες κατειλλημενες υποτιθεται...Ποτε αλλαξε το μενου των ΑΤΜ,το εχει διαπιστωσει κανεις αλλος πρόσφατα?Ως παλιό μέλος, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι δεν ανοίγουμε νέα Θέματα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό. Έγινε συγχώνευση. {Admin}
-
Ως παλιό μέλος, θα έπρεπε να γνωρίζετε ότι δεν ανοίγουμε νέα Θέματα, όταν υπάρχει ήδη κάποιο σχετικό. Έγινε συγχώνευση. {Admin}
Σεβαστέ Αντμίν,είναι αλήθεια,θα μπορουσα να ψαξω λιγο στο φορουμ,αλλα ειλικρινά νευρίασα σχεδόν απο την όψη και τη δυσχρηστία του...Δεν πιστευα πως μπορει να γινει χειρότερο απο την τελευταία φορα που το αλλάξατε,αλλά φαίνεται πως ειχα άδικο.Προτείνω να μην παιρνετε το ρόλο σας τόσο σοβαρά,τουλαχιστον να υπαρχει λογος.
Παίρνουμε τον ρόλο μας σοβαρά, διότι εκπροσωπούμε το παλιότερο αυτοκινητιστικό Περιοδικό της χώρας και ο σκοπός μας είναι να τηρούμε την εύρυθμη λειτουργία του Φόρουμ, στο οποίο τυγχάνετε φιλοξενούμενος. Για να σας έγινε σύσταση, σημαίνει ότι υπάρχει λόγος. Τους κανόνες σε ένα "σπίτι" τους ορίζει ο οικοδεσπότης, όχι ο φιλεξενούμενος. Την επόμενη φορά που θα δείξετε τέτοια ασέβεια προς τους οικοδεσπότες, δεν θα είστε πια ευπρόσδεκτος. Επίσης απαγορεύεται ο σχολιασμός επί των ενεργειών των Συντονιστών. Αυτά τα ολίγα, σεβαστό μέλος. {Admin}
-
Έλαβα χθες μήνυμα στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο από την τράπεζα μου και καλά, ότι πραγματοποίησα μία συναλλαγή και ότι πρέπει να πατήσω πάνω στο link, να βάλω αφμ για την δω.
Εννοείται ότι δεν πάτησα...
Πιάνω την κουβέντα την επόμενη μέρα με ένα πρώτο μου ξάδερφο και σήμερα του έστειλαν και σε αυτόν ένα παρόμοιο μήνυμα το οποίο ξεκινούσαν ως εξής:
Χαιρετισματα
Η κάρτα σας κλειδωτηκε
Πατήστε στο link για να την ξεκλειδώσετε.Ξαναγράφω για να μην νομίζετε ότι έκανα ορθογραφικό λάθος.
ΚΛΕΙΔΩΤΗΚΕΗ ειρωνεία είναι ότι ο ξάδερφος μου εργάζεται για την συγκεκριμένη τράπεζα...
-
Κάθε μέρα έρχονται τέτοια μνμτα στο εταιρικό μέιλ...
-
και στο κινητο, και για ολες τις τραπεζες
και για επιστροφη απο εφορία κτλδεν παταμε απλα τιποτα.
-
Προς το παρόν το καλό είναι ότι τα μηνύματα είναι και σε κακά ελληνικά. Αλλά και πάλι την πατάει πολύς κόσμος.
-
Δεν είναι όλα, υπάρχουν και σε καλά ελληνικά...
-
Κάνοντας ένα reply στο email μου λαμβάνουμε χωρίς να το στείλουμε βλέπουμε ότι πάει σε κάτι διεύθυνσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τον αποστολέα οπότε μας λύνει κάθε απορία...και καπάκι στο Black list...
-
Υπάρχουν και τα αληθινά email από τις τράπεζες που δεν θέλουν πάτημα Link. Έρχονται καθημερινά.
Αυτά ξαφρίζουν τη τσέπη χωρίς να ρωτήσουν... -
Πήγα σήμερα Πειραιώς και βλέπω τον ταμία (teller) να στέκεται κατά μεσής στην αίθουσα. Μου είπε ότι τους ήρθε ενημέρωση ότι καταργούνται όλες οι θέσεις τους ως ταμίες λόγω του μετασχηματισμού της τράπεζας.
Στο εξής μόνο μηχανήματα για κατάθεση/ ανάληψη με ταυτόχρονη αλλαγή ορίου μέσω winbank αν θες να τραβήξεις πολλά.
Εργασίες ταμείου του στυλ επιταγές ή πληρωμές δανείων θα κάνουν εκ περιτροπής οι υπάλληλοι των γραφείων, αλλά μέχρι εκεί.
Κι εμένα με εξυπηρέτησε άλλη υπάλληλος της οποία η δουλειά ήταν αλλού και μάθαινε ταμείο. -
Τι θα κάνουν την τράπεζα? McDonalds? Ε ρε γλέντια.
-
Τράπεζα Πειραιώς... Και που'σαι ακόμα.
Προβλέπεται ριζικός ανασχηματισμός εκ' βόθρων...
-
Πήγα στα mc Donald's και δεν μπορούσα να φάω. Ευτυχώς ήταν κάτι πιτσιρίκια και μου έμαθαν πως να παραγγείλω
-
Χρόνια το προσπαθούν αυτό οι τράπεζες, να μειώσουν όσο γίνεται το προσωπικό και τα καταστήματα. Πάμε προς κατάργηση ταμείων, το βλέπω και εγώ από την άλλη πλευρά, ελάχιστες τράπεζες (κυρίως στο ανατολικό μπλοκ) ζητάνε σύστημα για ταμίες.
Η Πειραιώς έχει και ένα τεράστιο project να γίνει αμιγώς Digital Bank. Και ήδη στην Ελλάδα έχει αιτηθεί άδεια οργανισμός που δραστηριοποιείται σε δάνεια για να δημιουργήσει αμιγώς digital bank με ελάχιστο προσωπικό.
-
Και εγω σημερα σε Εθνικη στο Ιλιον που χρειαστηκα μια επιταγη,σε ενα κτιριο 400τμ τουλαχιστον,υπηρχε ενα ταμειο ολο και ολο,εξυπηρετηθηκα αμεσα παντως.
-
@famas said in Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα:
Πήγα σήμερα Πειραιώς και βλέπω τον ταμία (teller) να στέκεται κατά μεσής στην αίθουσα. Μου είπε ότι τους ήρθε ενημέρωση ότι καταργούνται όλες οι θέσεις τους ως ταμίες λόγω του μετασχηματισμού της τράπεζας.
Στο εξής μόνο μηχανήματα για κατάθεση/ ανάληψη με ταυτόχρονη αλλαγή ορίου μέσω winbank αν θες να τραβήξεις πολλά.
Εργασίες ταμείου του στυλ επιταγές ή πληρωμές δανείων θα κάνουν εκ περιτροπής οι υπάλληλοι των γραφείων, αλλά μέχρι εκεί.
Κι εμένα με εξυπηρέτησε άλλη υπάλληλος της οποία η δουλειά ήταν αλλού και μάθαινε ταμείο.Τράπεζα Πειραιώς: Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου με απολαβές έως 220.000 ευρώ
Ολες οι τράπεζες το ίδιο κάνουν για να μειώσουν τα κόστη.
Στόχος είναι να κλείσουν τα περισσότερα υποκαταστήματα και να αφήσουν μόνο ΑΤΜΦίλος που δουλεύει ταμίας στην Εθνική κάνει 10 παραπάνω πράγματα εκτός του ταμείου
Στην Alpha πλέον έχουν συγκεκριμένες ώρες 8-11 για συναλλαγές σε ταμειο
-
Αυτά τα προγράμματα εθελούσιας της Πειραιώς είναι για συγκεκριμένες κατηγορίες υπαλλήλων, συγκεκριμένων τομέων και δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνει δεκτή μία αίτηση υπαλλήλου. Περνά από κόσκινο κάθε αίτηση γιατί η τράπεζα δεν θέλει να χάσει καλούς υπαλλήλους (που δουλεύουν για ξεροκόμματα).
Συνήθως αφορά υπαλλήλους που είτε είναι σε μεγάλη ηλικία (άνω των 55) και υπαλλήλους κάθε ηλικίας που στις αξιολογήσεις έχουν πατώσει ή παίρνουν πολλά χρήματα (λόγω μισθοδοσίας από προηγούμενες τράπεζες) χωρίς να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην εργασία τους.
Οπότε αυτά τα 220 χιλιάρικα αφορά ελάχιστους υπαλλήλους και κυρίως Γενικούς Δ/ντές μεγάλης ηλικίας που έχουν ξεμείνει από προηγούμενες τράπεζες...
-
Στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι άχρηστες οι τράπεζες και όση δουλειά και να έχουν οι ελάχιστοι υπάλληλοι που απέμειναν δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά τους. Στα τσακίδια, ας κλείσουν όλες….αφού καούν πρώτα βέβαια. Και όσα λεφτά υπόσχονται στους απερχόμενους υπαλλήλους είναι ουσιαστικά δικά μας λεφτά, κυριολεκτικά κλεμμένα από τους απατεώνες με το μεγαλύτερο spread καταθέσεων χορηγήσεων στην Ευρώπη.
Τραπεζικές απορίες & Τραπεζικό σύστημα