-
Χμμμμ.
Παιχνίδι δεν ειναι αυτό;
-
Ναι , και πολύ δυνατό μάλιστα ! Πολύ καλή μεταφορά στην οθόνη
-
Κατάλαβα. Θα το δω. Θενξ ρε γιεμ
-
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Υπάρχει ακόμη το kodi;
Νόμιζα πως το διέλυσαν χρόνια τώρα!
Αν δεν κάνω λάθος το 2017 δεν υπήρχαν πλέον recources ή databases -δεν θυμάμαι πως τα έλεγαν - για ταινίες ή σειρές, ήταν ελάχιστα και δεν μπορούσες να δεις κάτι.
Το είχαν πετσοκοψει το κυνηγούσαν παντού ακόμη και με πρόστιμα σε κάποιες χώρες όπως τα torrent.Υπάρχει. Εγώ το έχω στην TV για να βλέπω ταινίες από USB μιας και ο εργοστασιακός player δε διαβάζει υπότιτλους. Το κάνανε και μια αναβαθμισμένη τελευταία. Τώρα για τα υπόλοιπα δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργει.
-
@panos2171 να προσπαθήσω να βάλω Kodi στην lg? Λες να παίζει? Το θεωρώ περιττό να βάλω tv box σε καινούργια smart TV
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Πείτε καμιά καλή σειρά στο νετφλιξ. Να είναι γρήγορη, και να θέλεις να βλέπεις το επόμενο επεισόδιο.
Το χαμε γράψει ξανά, Midnight Mass.
Όλες οι "μεγάλες επιτυχίες" π.χ. Stranger Things ή το Breaking Bad είναι όντως αξιόλογα.
Επίσης το Marco Polo, όπως και τα δραματοποιημενα ιστορικά ντοκιμαντέρ π.χ. του ελληνογεννούς Μωάμεθ του Πορθητή στη Κωνσταντινούπολη, κι αργότερα τη σύγκρουση του με τον Δράκουλα (των Καρπαθιων, όχι του Μητσοτακέικου) κι άλλα παρόμοια, είναι και τερπνα και ωφέλιμα. -
Όσοι έχετε android tv, boxάκι ή κάποιο android stick στην τηλεόραση, βάλτε Stremio και τέλος.
Άμεση πρόσβαση στα καλύτερα όλων των παρόχων, από την κορυφαία HBO μέχρι νετφλιξ κι απλ τιβι, με τέλειο player, αυτόματους υπότιτλους και χωρίς κατέβασμα της ταινίας/σειράς. -
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Κρίμα που δεν μπορώ να το βάλω στην καινούρια LG χωρίς την ανάγκη tv box ... Αν ξέρει κανένας τρόπο ας το πει
Άστα και εγώ την πάτησα! Αλλά το σκέφτομαι να πάρω. Chromecast θέλει;
-
Προσπάθησα με την εφαρμογή της LG thinQ αλλά παίζει σαν να ρεταρει κρύο χωρίς το τσοκ τραβηγμένο.
Βάζω το Laptop Θούρμπο "Χ" στο hdmi και παίζω μια χαρά , με το xiaomi Mi tv box το stremio καμία φορά κολλάει και θέλει reset επίσης κολλάει και το Netflix σε αυτό, σε κάθε επεισόδιο ξεκινάει με ανάλυση 720 και μετά από κάνα λεπτό ανεβαίνει σε hd μήπως θέλει κάνα εργοστασιακό reset?
IdkEdit :Έχω ένα φίλο που πουλάει mini desktop, να βαλω κανένα τέτοιο από κάτω να τελειώνω?
-
Με Mi Box 4S δεν έχω κανένα πρόβλημα, πλην του ενός λεπτού που αργεί να συνδεθεί το τηλεκοντρολ με τη συσκευή κατά το άνοιγμα.
Αν θες το απόλυτο box - player, αυτό είναι το Nvidia Shield. Ακριβό, αλλά ότι πληρώνεις παίρνεις. -
@piliourits said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Όσοι έχετε android tv, boxάκι ή κάποιο android stick στην τηλεόραση, βάλτε Stremio και τέλος.
Άμεση πρόσβαση στα καλύτερα όλων των παρόχων, από την κορυφαία HBO μέχρι νετφλιξ κι απλ τιβι, με τέλειο player, αυτόματους υπότιτλους και χωρίς κατέβασμα της ταινίας/σειράς.Eγω δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς δουλευουν τα plug ins.Που τα βρίσκουμε?
-
Δεν είμαι κανένας Haker αλλά με το που το κατέβασα και με ρώτησε για addons μου έβγαλε μια λίστα και όποια ήξερα τα έκανα κλικ, δεν είχε τίποτα το δύσκολο. Αν δυσκολεύεσαι δες κανένα How to στο youtube.
-
@kostis20 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@piliourits said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Άμεση πρόσβαση στα καλύτερα όλων των παρόχων, από την κορυφαία HBO μέχρι νετφλιξ κι απλ τιβι, με τέλειο player, αυτόματους υπότιτλους και χωρίς κατέβασμα της ταινίας/σειράς.Eγω δεν εχω καταλάβει πως ακριβώς δουλευουν τα plug ins.Που τα βρίσκουμε?
Αν το εγκατέστησες στην τηλεόραση, εκεί δεν μπαίνουν τα add ons.
Βάλτο και στο κινητό σου με το ίδιο account (ή σε λαπτοπ κλπ) κι ενεργοποίησε τα add ons εκεί, και θα τα συγχρονίσει αυτόματα μετά στην τηλεόραση μόνο του.(Σε λαπτοπ μου έτυχε το Norton και το avg να θέλουν εξαίρεση κανόνα για το stremio)
-
Έτσι το έκανα και εγώ @piliourits αλλα η lg δεν το ανοίγει στο play store για κατέβασμα, ούτε και από το site. Ίσως αν το βάλω κάπως σαν APK αλλά δεν θέλω να την παιδεψω
-
Εγώ αν και έχω lg το έχω βάλει σε pc με windows που έχω μόνιμα συνδεδεμένο στη τηλεόραση με hdmi.
-
Έτσι το είχα και στην παλιά TV που ήταν χαζή. Το θέμα είναι να γλιτώσουμε τα πληκτρολόγια και τα κοντρόλ κτλ κτλ
-
Δεν νομίζω να μπαίνει το stremio σε LG & Samsung αλλά δεν είμαι και σίγουρος...
-
@harisma23 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Με Mi Box 4S δεν έχω κανένα πρόβλημα, πλην του ενός λεπτού που αργεί να συνδεθεί το τηλεκοντρολ με τη συσκευή κατά το άνοιγμα.
Αυτό έχω και εγώ , τα καθημερινά κολλήματα είναι στην έναρξη κάθε επεισοδίου στον netflix να πιξελιάζει λες και παίζει 480p ακόμα και σε back to back επισόδια τελειώνει το ένα σε HD και ξεκινάει το άλλο χάλια -το κάνει και στις 2 tv- και με την standart συνδρομή αλλά και με την premium .
Και το δεύτερο κόλλημα είναι το stremio , μπαίνει μενού βλέπεις βιβλιοθήκη διαλέγεις ταινία και μπορεί να μην φορτώσει ποτέ αν δεν το βγάλεις απο μπρίζα! -
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@harisma23 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Αυτό έχω και εγώ , τα καθημερινά κολλήματα είναι στην έναρξη κάθε επεισοδίου στον netflix να πιξελιάζει λες και παίζει 480p ακόμα και σε back to back επισόδια τελειώνει το ένα σε HD και ξεκινάει το άλλο χάλια -το κάνει και στις 2 tv- και με την standart συνδρομή αλλά και με την premium .
Και το δεύτερο κόλλημα είναι το stremio , μπαίνει μενού βλέπεις βιβλιοθήκη διαλέγεις ταινία και μπορεί να μην φορτώσει ποτέ αν δεν το βγάλεις απο μπρίζα!Το πιξέλιασμα φαίνεται να είναι πρόβλημα χαμηλής ταχύτητας σύνδεσης, μέχρι να κατεβάσει λίγο παραπέρα και να φτιάξει ένα επαρκές buffer.
Stremio δεν έχω δοκιμάσει, αλλά θα το κάνω. -
This is the way .... Για να δούμε αξίζει η τρίτη σεζόν ?
p.s: Εν τω μεταξύ αυτός ο Pedro Pascal το πάει τρένο , μία με Mandalorian μία με το The last of us...
.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]