-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Για όποιον ενδιαφέρεται η Disney τρέχει ένα promo με 1,99 για 3μηνη συνδρομή.
Φυσικά έχει αυξήσει την τιμή μετά αν θέλει κάποια να συνεχίσει κατά 2 ευρώ μηνιαίως στα 10,99.
Αλλιώς ετήσιο με 7.Θα μείνω με το stremio .
έχει και μεταγλωττισμένα παιδικά ?
Ναι έχει όλο το περιεχόμενο της Disney ,Pixar και ότι έχει να κάνει με Starwars.Μεταγλωτισμενα εννοείται συν κάποια αλλά από αμερικανικά δίκτυα,σειρές κλπ.
Έχει περιεχόμενο ,ειδικά για παιδιά αξίζει με την προσφορά. -
Φυσικά έχει αυξήσει την τιμή μετά αν θέλει κάποια να συνεχίσει κατά 2 ευρώ μηνιαίως στα 10,99.
Αλλιώς ετήσιο με 7.κάτσε να μεγαλώσει το μωρό κανά δυο χρόνια ακόμα.
-
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Εγώ πάντως την είχα για να βλέπω family guy ακριβώς μόλις ανέβαινε και στο Fox.
Το μωρο εβλεπε μαζί μου χωρίς φυσικα να καταλαβαίνει τίποτα από διαλόγους.Πέρα από την πλάκα αξίζει αν έχει κάποιος παιδιά από 2-3 χρόνων και πάνω. -
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Εγώ πάντως την είχα για να βλέπω family guy ακριβώς μόλις ανέβαινε και στο Fox.
Το μωρο εβλεπε μαζί μου χωρίς φυσικα να καταλαβαίνει τίποτα από διαλόγους.Πέρα από την πλάκα αξίζει αν έχει κάποιος παιδιά από 2-3 χρόνων και πάνω.Πλάκα με κάνεις... εδώ έκοψα το netflix επειδή αποφεύγω να τον βάζω σε οθόνη (για πολλούς και διάφορους λόγους), οπότε δεν βλέπω και εγώ. Και το βράδυ που κοιμάται συνήθως κοιμάμαι και εγώ !!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
-
Απολύτως σωστό αυτό που κανείς,εγώ τον έναν τον έβαλα μετά τον χρόνο,το μωρό ακόμα όχι.Κολλάνε τρέλα με τις οθόνες γενικα ,ειδικά με τα κινητά.Άσχετο με αυτά ,έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση συντονισμένα από γονείς και δασκάλους σε μια πόλη της Ιρλανδιας ,για καθολική απαγόρευση κινητών συσκευών από παιδιά.Εξαιρετικό σαν σκέψη,δείχνει να υλοποιείται με επιτυχία,το παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον!
Αν μπορούσα θα τα έβαζα να διαβάζουν μόνο βιβλία μέχρι τα 10.
-
Απολύτως σωστό αυτό που κανείς,εγώ τον έναν τον έβαλα μετά τον χρόνο,το μωρό ακόμα όχι.Κολλάνε τρέλα με τις οθόνες γενικα ,ειδικά με τα κινητά.
Έχει βγει μια παπαριά με κινούμενα φρούτα στο γιουτουμπ τώρα που τα βάζουν όλοι να βλέπουν... Ομολογώ ότι στα πλαίσια της πλάκας. στα πλαίσια του δεν τρώει τα πρώτα γάλατα, μπήκα στο τριπάκι να τον βάζω να βλέπει.
Ξέρεις τι με τρόμαξε? Το πόσο γρήγορα γύρναγε το κεφάλι του, όταν άναβε η τηλεόραση και πως καρφωνόταν.
Τι έχει μάθει τώρα να κάνει το μικρό @ ? Να ενεργοποιεί την οθόνη του κινητού, να βλέπει τη φάτσα του και να γελάει...
Ξέρω άλλους που τα αφήνουν ώρα στην οθόνη, εγώ διαλέγω να τον κυνηγάω μέσα στο σπίτι. -
Ναι ειναι τρομακτικό ποσό εύκολα εξοικειώνονται με τις οθόνες και ποσό εύκολα εθίζονται!
Βλέπω διάφορες ακόμα και στα δικά μου ,τα πρώτα είναι από το 2004-2010 ,τα μωρά τώρα είναι απίστευτο ποσό γρήγορα καταλαβαίνουν ότι έχει να κάνει με την τεχνολογία.Αναμενόμενο με τον όγκο πληροφορίας που δέχονται ,τρομακτικό όμως για μας που έχουμε μεγαλώσει αλλιώς!
Μια μικρή γεύση από μια γενική δυστοπια που ισως οδηγούμαστε γενικα,είναι το wall-e της Disney. -
Η ενασχόληση με τα ηλεκτρονικά μέσα δεν είναι μόνο αρνητική. Είναι λογικά τα μωρά να κολλάνε τη μούρη τους σε οποιαδήποτε οθόνη, τα εξιτάρει η εναλλαγή χρωμάτων και εικόνας. Οι γύρω στα 50 θα θυμάστε τις μανάδες μας πόσο μας απέτρεπαν να βλέπουμε τηλεόραση γιατί θα χαζεύαμε υποτίθεται. Κάθε εποχή έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Εγώ θυμάμαι τον γιο μου στα 2 που έβλεπε μέσω τόρεντ το clubhouse του Μίκυ….απίστευτα επιμορφωτικό και διδακτικό, σε σημείο που όταν πήγε προνήπια η δασκάλα του θεωρούσε ότι είναι δίγλωσσος.
Συνοπτικά, όλα χρειάζονται αρκεί να γίνονται με μέτρο και λογική….η οθόνη δεν είναι πάρκινγκ. -
https://m.imdb.com/title/tt9174558/
Εκπληκτική σειρά 8 ωριαίων επεισοδίων,βασισμένη σε αληθινά περιστατικά,με την εγκληματική εταιρική πολιτική της φαρμακευτικής Perdue ,υπεύθυνη για την κυκλοφορία του OxyContin στην Αμερική.
Δεν κάνει κοιλιά πουθενά,αλλεπάλληλα χρονικά μπρος πίσω για να εξηγηθεί η ιστορία και πραγματικά όλοι μα όλοι παίζουν παρά πολύ καλά το ρόλο τους.
Ξεχωρίζει από τις παρά πολλές φόλες που κυκλοφορούν,απλά πράγματα χωρίς εντυπωσιασμούς και φανφάρες.
Στο Disney+. -
Προσπαθώ αρκετα να τελειώσω τον 4ο κύκλο του Ozark.Κουραστικό και τραβηγμένο από τα μαλλιά όσο δεν πάει!
Το ιδιο και ο 3ος κύκλος του TMS στο Apple,μια σειρά που ξεκίνησε τελείως διαφορετικά για να καταλήξει στα γνωστα κλισέ με σεναριακός ευκολίες επιπέδου Μπόμπ σφουγγαρακη!Σεξιστικό spoiler. Panasonic oled και Dolby vision γκρέμισαν ένα κάστρο που δεν έλεγε να πέσει.
Άρχισε να φαίνεται επιτελους η ηλικία της Anniston ,τουλάχιστον στα σημεία που επιδέχονται δύσκολα παρεμβάσεις,πάνω μέρος του χεριού και λαιμός.Εντάξει πάει για τα 55 και έχει πολυ καλά γονιδια ομολογουμένως αλλά τα υπόλοιπα 5 επεισόδια θα τα δω στο σαλόνι από την Samsung -
Εκπληκτική σειρά 8 ωριαίων επεισοδίων,βασισμένη σε αληθινά περιστατικά,με την εγκληματική εταιρική πολιτική της φαρμακευτικής Perdue ,υπεύθυνη για την κυκλοφορία του OxyContin στην Αμερική.
Δεν κάνει κοιλιά πουθενά,αλλεπάλληλα χρονικά μπρος πίσω για να εξηγηθεί η ιστορία και πραγματικά όλοι μα όλοι παίζουν παρά πολύ καλά το ρόλο τους.
Ξεχωρίζει από τις παρά πολλές φόλες που κυκλοφορούν,απλά πράγματα χωρίς εντυπωσιασμούς και φανφάρες.
Στο Disney+.Όντως εξαιρετική σειρά σε όλα τα επίπεδα. Βλέπεται νεράκι.
Σε ευχαριστώ που την υπέδειξες. -
Είχα ξεχάσει ότι δεν έχω δει Better Call Saul...
Η τάξη επανήλθε...
Έφτασα 4η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..
Συνιστάται ανεπιφύλακτα..
Ειδικά σε όσους, μεταξύ των οποίων και εγώ, θεωρούν το BREAKING BAD την καλύτερη σειρά όλων των εποχών...
Προσωπική άποψη πάντα...
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Συνιστάται ανεπιφύλακτα..Ειδικά σε όσους, μεταξύ των οποίων και εγώ, θεωρούν το BREAKING BAD την καλύτερη σειρά όλων των εποχών...
Θα του δώσω μια ευκαιρία αν και το Breaking bad δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Όταν το είδα απορρούσα με όλο αυτό τον ντόρο, πολύ μέτρια σειρά για εμένα.
-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Συνιστάται ανεπιφύλακτα..Ειδικά σε όσους, μεταξύ των οποίων και εγώ, θεωρούν το BREAKING BAD την καλύτερη σειρά όλων των εποχών...
Θα του δώσω μια ευκαιρία αν και το Breaking bad δεν μου άρεσε σχεδόν καθόλου. Όταν το είδα απορρούσα με όλο αυτό τον ντόρο, πολύ μέτρια σειρά για εμένα.
Ban στον Mod
Walter White for ever!
-
καλησπέρα σας.
Πήρα καινούρια τηλεόραση και θα
περνάω και αρκετό χρόνο στο σπίτι πλέον, βέβαια δεν νομίζω να έχω και τον χρόνο για να βλέπω, αλλά το θέλω για τα παιδιά κυρίως.
Κάτι σε μεταγλωττισμένο θα βοηθούσε...
Τι θα προτείνατε για online για μικρούς κυρίως αλλά και μεγάλους...το disney+?
Μόνο θέμα που
η σύνδεση μου είναι χάλια.
έχω την απλή 24 που μετά βίας πιάνει 9-10 mbps.Στην άλλη την τιβι που είναι μια turbo x της πλάκας πιάνει 5mbps με WiFi.
Η νέα είναι με ethernet(καλώδιο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις. -
@harisma23 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Στο Disney+.Όντως εξαιρετική σειρά σε όλα τα επίπεδα. Βλέπεται νεράκι.
Σε ευχαριστώ που την υπέδειξες.Χαιρομαι που σου άρεσε,δυστυχώς βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
Εξαίρεση στην κακή ποιότητα της πλειοψηφίας των σειρών και για φέτος! -
Η τάξη επανήλθε...
Έφτασα 4η σεζόν χωρίς να το καταλάβω..
Συνιστάται ανεπιφύλακτα..
Ειδικά σε όσους, μεταξύ των οποίων και εγώ, θεωρούν το BREAKING BAD την καλύτερη σειρά όλων των εποχών...
Προσωπική άποψη πάντα...
Η καλύτερη σειρά, η "Οδύσσεια" είναι αυτή που είδες τώρα.
Το Breaking Bad ήταν η Ιλιάδα. -
@costasbab said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
καλησπέρα σας.
Πήρα καινούρια τηλεόραση και θα
περνάω και αρκετό χρόνο στο σπίτι πλέον, βέβαια δεν νομίζω να έχω και τον χρόνο για να βλέπω, αλλά το θέλω για τα παιδιά κυρίως.
Κάτι σε μεταγλωττισμένο θα βοηθούσε...
Τι θα προτείνατε για online για μικρούς κυρίως αλλά και μεγάλους...το disney+?
Μόνο θέμα που
η σύνδεση μου είναι χάλια.
έχω την απλή 24 που μετά βίας πιάνει 9-10 mbps.Στην άλλη την τιβι που είναι μια turbo x της πλάκας πιάνει 5mbps με WiFi.
Η νέα είναι με ethernet(καλώδιο).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.Το Disney είναι σχεδόν μονόδρομος για μικρά παιδιά,καλύτερο και πιο κλασικό περιεχόμενο από το Netflix και αρκετα φθηνότερο.Τα Apple και prime δεν μπαίνουν καν στην σύγκριση.Με 9-10 στο Netflix δεν έχεις θεμα,στο Disney δεν φαίνεται η ταχύτητα που κλειδώνει.
-
Επίσης πρέπει να πούμε ότι αν κάποιος έχει σύνδεση σταθερού με Vodafone 100 mbps και Vodafone TV, παίρνει δωρεάν το Disney+.
-
Ναι και HBO ,τρέχει και ένα ακόμα promo της Disney 3 μήνες δώρο σε ετήσια συνδρομή μέχρι 31/10
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]