-
Οι περισσοτεροι σε αυτη την κατασταση ειμαστε. Οι καλες εποχες ηταν μεχρι το 2014. Ειδικα τωρα με τον πληθωρισμο θα χασουμε οτι εχουμε και δεν εχουμε.
-
Εγώ πάντως ομολογώ στο φόρουμ, ότι αν με απέλυαν από την εργασία μου, θα έκανα και πάρτι. Κάθε τέλος είναι η αφετηρία για μία νέα αρχή.
Θα ήταν μία πολύ καλή αφορμή για ένα εντελώς νέο ξεκίνημα και αλλαγής τρόπου ζωής και φυσικά τρόπου βιοπορισμού.Παραμένω στην Αθήνα μόνο και μόνο επειδή εργάζομαι.
Για κανένα άλλο λόγο. -
Παλικάρια, τέτοια που γράφετε με βάζουν σε σκέψεις να ζητάμε πρωινή αναφορά για να βρούμε τυχόν απόντες......
Τσιλ άουτ.
P.s.
Δεν μας φταίνε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα,αν εμείς κόψαμε το σεξ -
@storm said in Μονόλογοι ...:
Εγώ πάντως ομολογώ στο φόρουμ, ότι αν με απέλυαν από την εργασία μου, θα έκανα και πάρτι. Κάθε τέλος είναι η αφετηρία για μία νέα αρχή.
Θα ήταν μία πολύ καλή αφορμή για ένα εντελώς νέο ξεκίνημα και αλλαγής τρόπου ζωής και φυσικά τρόπου βιοπορισμού.Παραμένω στην Αθήνα μόνο και μόνο επειδή εργάζομαι.
Για κανένα άλλο λόγο.Και γιατί δεν πατάς εσύ το reset;
-
@teo-mak said in Μονόλογοι ...:
Πιθανότατα δεν έχει βρει κάτι άλλο!
Από όλες τις παλιότερες δουλειές έφευγα μόνο όταν είχα βρει κάτι ίδιο ή καλύτερο οικονομικά ελπίζοντας ότι το περιβάλλον θα είναι καλύτερο. -
ρε παιδες τι μου θυμήσατε...όταν μπορούσα (λόγω ελεύθερου χρόνου και κυρίως οικονομικών παραγόντων) να κάνω πολυήμερες διακοπές θυμάμαι που άλλαζα τα μέρη για να "ξεκουραστώ" από τις διακοπες μου...
θα ακουστεί χαζό αλλα πραγματικά νιώθω ευλογημένος που έζησα έτσι έστω και για 3-4 καλοκαίρια στην ζωή μου... να μην με νοιάζει τίποτα...
πλέον οι προτεραιότητες άλλαξαν, δεν είναι μόνο η πάρτη μου και χαίρομαι για αυτό...αν θα ήθελα να το ξαναζήσω? ξεκάθαρα ΟΧΙ...γιατί είμαι της άποψης πως αυτά που αναπολείς στην ζωή είναι αυτές οι "σπάνιες" στιγμές. τι να το κάνω αν το ζω καθε καλοκαίρι/χειμώνα?
-
Μάλλον περιμένω δυνατό χαστούκι από κάποιον άλλον για να ξυπνήσω; Μάλλον αυτό.
Ίσως όμως και επειδή δεν θέλω να τους χαρίσω την αποζημίωση απόλυσης. Είναι αρκετά τα χρήματα και σίγουρα θα τα χρειαστώ.
Προφανώς στην ηλικία που είμαι αποκλείεται να βρω άλλη δουλειά στο δικό μου αντικείμενο. Καλύτερα. Ευκαιρία για να κάνω άλλες εργασίες στην επαρχία που θέλω να μετακομίσω μόνιμα. Και ας είναι δουλειές του ποδαριού. Καμιά δουλειά δεν ντροπή.
-
Άρε ψεύτη ντουνιά κι άτιμη κενωνία, οι αστοί και οι Καπιταλισταί σήμερα δεύτερη μέρα της Παναγιάς, θα εξαργυρώσουν το κουπόνι βενζίνης σε καύσιμο για τις εξωλέμβιες και ηλιοκαμμένοι θα πεταχτούν με το φουσκωτό μέχρι το απέναντι νησάκι για συναγρίδες και καραβιδομακαρονάδες, και μεις οι πτωχοί πλην τίμιοι βιοπαλεσταί ξυπνάμε στην ομίχλη στους 15 ⁰C και ξοδεύουμε τη μπιτζίνα στο αλυσοπρίονο να λιανίζουμε και ντανιάζουμε απ το πρωί τα κλαδέματα στο τσίγκινο καλυβάκι του μακαρίτη παππού και θα τη βγάλουμε με σπιτικό παστίτσιο και ζωντανή πέστροφα 7€ το κιλό απ το διπλανό παραποτάμιο χωριουδάκι...
-
@realzeus said in Μονόλογοι ...:
Με έβαλε κι εμένα σε τέτοια διάθεση ο φίλος storm, να μοιραστώ τα εσώψυχά μου και να βγάλω την στεναχώρια μου προς τα έξω.
Τελευταία φορά που πήγα πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές ήταν το 2008, με την τότε σχέση μου, στην Λευκάδα (επικό ταξίδι, ξεκίνησα το πρωί από Θεσσαλονίκη, πήγα χωρίς στάση στο σπίτι της στην Αθήνα-Μετς, φάγαμε, και φύγαμε για Λευκάδα, χωρίς στάση πάλι (ψέματα, μια στάση για σεξ πίσω από κάτι πουρνάρια ) - 1000κάτι χλμ σε 11 ώρες). Και μετά σκέφτομαι ότι λέτε για ηλεκτρικές μαλακίες και γελάω... Από τότε δεν πήγα πουθενά πέραν από 2-3 μέρες, κυρίως για προσωπικούς λόγους, ενώ λεφτά υπήρχαν. Τώρα δεν υπάρχουν ούτε λεφτά... Τώρα απλά πληρώνω ένα μεγάλο σπίτι και βασικά όσα έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να μπορώ να τα ευχαριστηθώ.
Τώρα άρχισα να πουλάω, ώστε να ζήσω τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια που μου μένουν χωρίς άγχος. Άγχος πάντα θα υπάρχει, απλά λέμε τώρα καμιά μαλακία περάσει η ώρα...
Ευτυχώς δεν έχω παιδιά για να αγχώνομαι και για αυτά...
Αντέχεις να κάνεις τρεις φορές σεξ μέχρι την Λευκάδα (τόσες είναι οι φορτίσεις).
-
Ίσως τότε geοrge1977. Τώρα μεγαλώσαμε για αυτά. Έχουμε και ίδια ηλικία αν κρίνω από το 1977...
ΥΓ: Μέχρι που μου είπε η μάνα μου τις προάλλες να βάψω τα μαλλιά μου για να δείξω λίγο νεότερος... κάνε μάνα να δεις καλό...
-
Ίσως τότε geοrge1977. Τώρα μεγαλώσαμε για αυτά. Έχουμε και ίδια ηλικία αν κρίνω από το 1977...
Ιδια ηλικία
Βγάλε το γέρο από μέσα σου
Τις δυο φορτίσεις τις παλεύω, η τρίτη πέφτει πολύ !!
-
@george1977 said in Μονόλογοι ...:
Αυτό έχει να κάνει και με το πόσο δυνατή είναι η θηλυκή πρίζα...
Δες τι προσέθεσα πάνω. Η ίδια μου η μάνα ρε φίλε...
-
@george1977 said in Μονόλογοι ...:
Αυτό έχει να κάνει και με το πόσο δυνατή είναι η θηλυκή πρίζα...
Δες τι προσέθεσα πάνω. Η ίδια μου η μάνα ρε φίλε...
Εμένα η γυναίκα δεν τολμάει να μου πει για τις άσπρες τρίχες ή για τις λιγότερες
Κάθε κρίση ηλικίας που περνάω την πληρώνει με ένα καινούργιο αυτοκίνητο και έχει δει οτι ο καινούργιος στόχος είναι 60Κ και παίζει άμυνα
-
60Κ? Μεταχειρισμένη 911 για μένα.
-
Παλικάρια, τέτοια που γράφετε με βάζουν σε σκέψεις να ζητάμε πρωινή αναφορά για να βρούμε τυχόν απόντες......
Ανώτερος από όσους Στρατιωτικούς ξέρω εδώ μέσα είναι ο dbekos (ΠΖ), έπεται ο monman2 (ΠΒ) και μετά εγώ (ΤΘ). Οπότε πρέπει να ορίσουμε Λοχαγό Εβδομάδος για να παίρνει την Αναφορά Τάγματος. Χαχα!
Ήταν βέβαια και ένας πιλότος από ΣΣΙ, αλλά δεν γράφει πια και φυσικά οι αγαπητοί μου ggab (ΠΝ) και kkostas (νομίζω ΠΖ). -
Την αναφορά την παίρνουν μόνο οι ε.ε για τους ε.ε και την δίνουν μόνο σε ε.ε.
Πολλοί πάντως οι ε.α. -
Πλακίτσα κάνουμε ggab. Νομίζω την αναφορά εδώ μέσα την παίρνουν οι Mods.
-
Μην διανοηθείς και με ξαναπείς ΠΖ…..
-
Ζητώ συγγνώμη.
-
Αμα οι του 1977 σκέφτεστε έτσι, τι να πουν αυτοί που το 1977 τελείωσαν το λύκειο...
Αλλά στα 45 τους ήταν σαν τα 25-30 τους...
Μετά τα 55 αρχίζουν οι αναφορές...
και μετά τα 60 οι αποστρατείες...
Αλλά εσείς αποστρατευτήκατε νωρίς...
Μονόλογοι ...