-
Αν και το έχω πουλήσω το s-Cross, σήμερα μου ήρθε επιστολή ανάκλησης.
Τι θέμα αφορά βαλβίδα στην αντλία κενού, που δύναται να επηρεάσει το σύστημα φρένων (να χρειάζεται περισσότερη δύναμη). -
@spiros75 said in SUZUKI FORUM:
Τι θέμα αφορά βαλβίδα στην αντλία κενού, που δύναται να επηρεάσει το σύστημα φρένων (να χρειάζεται περισσότερη δύναμη).Kαι σε μένα ήρθε την Παρασκευή,από το Νοέμβριο που είχε γίνει γνωστό το θέμα.Νωρίς-νωρίς..
Κι εγώ το έχω δώσει πριν ~2μήνες, αλλά είχα πάει στο service κι είχα κάνει την αλλαγή αρχές Δεκέμβρη οικιοθελώς.
-
Σας κάνει σπάσιμο η suzuki για να δείτε τι χάνεται
-
Τι θέμα αφορά βαλβίδα στην αντλία κενού, που δύναται να επηρεάσει το σύστημα φρένων (να χρειάζεται περισσότερη δύναμη).οι επιστολές πήγαν σε όλους πολύ μετά από την αποστολή τους... λογικά το ταχυδρομείο φταίει
-
@groover1972 said in SUZUKI FORUM:
Τι θέμα αφορά βαλβίδα στην αντλία κενού, που δύναται να επηρεάσει το σύστημα φρένων (να χρειάζεται περισσότερη δύναμη).οι επιστολές πήγαν σε όλους πολύ μετά από την αποστολή τους... λογικά το ταχυδρομείο φταίει
δεν νομίζω ότι φταίει το ταχυδρομείο:
- Με πήραν και από την Σουζούκι τηλ, την προηγούμενη Παρασκευή
- Ήρθε με courier η επιστολή
-
δεν νομίζω ότι φταίει το ταχυδρομείο:
- Με πήραν και από την Σουζούκι τηλ, την προηγούμενη Παρασκευή
- Ήρθε με courier η επιστολή
Α οκ. στην δική μου περίπτωση, τους κάλεσα εγώ, μόλις το έμαθα και σε ένα μήνα ήρθε η επιστολή..
-
@lap
Για τη λειτουργία του 48V mild που λέγαμε...
Μένει με ένα κουτάκι σε κίνηση σημειωτών, απενεργοποιεί το start-stop και φορτίζει μέχρι τα 2 κουτάκια με ρελαντί. Δεν ξανασβήνει όμως, μέχρι να ξεκινήσεις-σταματήσεις μια φορά. Οπότε σε πολύ κίνηση με 1η, θα τα τσούζει λίγο. -
Όντως είναι διαφορετικό. Έχει την δυνατότητα να γεμίζει μόνο του σε στάση αυξάνοντας ελάχιστα τις στροφές, μέχρι την δεύτερη μπάρα. Είναι λόγω του inverter που διαθέτει που είναι αμφίδρομο
Σε εμένα δεν μπορεί.
-
Αυτό λέω, δεν ανεβάζει στροφές. Στάνταρ ρελαντί έχει.. πιο πάνω πάει με a/c π.χ.
-
Ε θα μπορεί τότε και χωρίς ανέβασμα στροφών.... Πάντως λόγω του ινβερτερ είναι.
Εγώ ποτέ δεν έχω δει μέχρι στιγμής 1 μπάρα.
-
Καλησπέρα.
Είμαι ενθουσιασμένος, μόλις παρήγγειλα το Vitara mild hybrid glx. Το φλερτάρω 2 χρόνια αυτό το αυτοκίνητο, μου μπήκαν ιδέες για κάτι ακριβότερο αλλά νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Έχω μια απορία, ρεζέρβα μπαίνει κάτω από το πατάρι του Πορτ μπαγκαζ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
@czio said in SUZUKI FORUM:
Καλησπέρα.
Είμαι ενθουσιασμένος, μόλις παρήγγειλα το Vitara mild hybrid glx. Το φλερτάρω 2 χρόνια αυτό το αυτοκίνητο, μου μπήκαν ιδέες για κάτι ακριβότερο αλλά νομίζω ότι έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή.
έκανες την καλύτερη επιλογή όντως. καλά χιλιόμετρα! ρεζέρβα αν δεν σου δωσουν κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ. (αν δεν σου δώσουν να την απαιτήσεις, καλύτερα πάρε ρεζέρβα με το κιτ σαν δώρο παρά συναγερμό).
έχει χώρο, ναι. μα γιατί ρωτάς, δεν το έχεις δει από κοντά να το ψάξεις πριν το παραγγείλεις;
-
Καλησπέρα.
έκανες την καλύτερη επιλογή όντως. καλά χιλιόμετρα! ρεζέρβα αν δεν σου δωσουν κοστίζει κοντά στα 300 ευρώ. (αν δεν σου δώσουν να την απαιτήσεις, καλύτερα πάρε ρεζέρβα με το κιτ σαν δώρο παρά συναγερμό).
έχει χώρο, ναι. μα γιατί ρωτάς, δεν το έχεις δει από κοντά να το ψάξεις πριν το παραγγείλεις;
Καλημέρα, ξέχασα κυριολεκτικά να δω κάτω από το πατάρι για αυτό.
-
Καλησπέρα.
Καλημέρα, ξέχασα κυριολεκτικά να δω κάτω από το πατάρι για αυτό.
να το τσεκάρεις. μην το αφήσεις.
-
Το Vitara σου παίρνει ρεζέρβα ανάγκης. Προσπάθησε να σου την κάνουν δώρο όπως σου πρότεινε ήδη ο groover... αξίζει.
Καλοτάξιδο. -
@lap Wireless CarPlay & Android Auto στα Suzuki με το Bosch ηχοσύστημα:
Έχω το 3.0, δουλεύει άψογα.
-
Δεν φαίνεται καθόλου απ' έξω!! Εξαιρετικός
-
@npapanik said in SUZUKI FORUM:
@lap Wireless CarPlay & Android Auto στα Suzuki με το Bosch ηχοσύστημα:
Έχω το 3.0, δουλεύει άψογα.
πολύ ωραίο! μπράβο!
-
το καλυτερο απο αυτα ειναι το aawireless
εχω δοκιμασει τα παντα.
και αυτο που εβαλες
σε ολες τις εκδοσεις του.
καλο που απο αμαζον γερμανιας ερχονται σε 2-3 μερες. ενω το aaw θελει 2-3 βδομαδες.
μονο ομως το aawireless παιζει καλα με τα pug
στα σουζ παιζουν ολα αλλα το aaw ειναι το πλεον γρηγοροπραγματι μπαινουν ευκολα και κρυβονται, καπως ετσι εγω βαλει και εγω στο 3008 και δεν φαινεται με patafix-bluetalk
-
Για όποιον τον ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου, από ΑΑ γενικότερα συν καλώδιο είναι η καλύτερη επιλογή.
Λογικά με το wireless κάτι θα χάνει σε αυτόν τον τομέα
SUZUKI FORUM