-
Δεν νομίζω να είναι τρολ. Με το ανθρώπινο μυαλό άκρη δεν βγαίνει.
-
Στα ιδιωτικά σχολεία έχουν προκύψει ανάλογα ζητήματα; Υπάρχουν μαθητές που πάνε εκεί χωρίς μάσκα ή γονείς που κάνουν αγωγές;
-
75 χρονών ανεμβολίαστη η γιατρός πλαστική χειρούργος, σε νοσοκομείο δημοσίου.
ok. ανεμβολίαστη, έκανε το "μαϊμού" εμβόλιο για να μην μείνει (λέει) άνεργη.75 χρονών; Σύνταξη δεν παίρνουν στο δημόσιο;
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό: «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα»
https://www.iefimerida.gr/ellada/75hroni-giatros-synelifthi-eikonikos-emboliasmos
-
Υπογράφηκε συμφωνία της Κομισιόν για μονοκλωνικά αντισώματα - «Δικαίωση ΣΥΡΙΖΑ» - The Press Project - Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση https://is.gd/9jn0vt
ΕΕ: Σύμβαση με Eli Lilly για προμήθεια μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά Covid-19 | Liberal.gr https://is.gd/g2FQA2
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
ok. ανεμβολίαστη, έκανε το "μαϊμού" εμβόλιο για να μην μείνει (λέει) άνεργη.75 χρονών; Σύνταξη δεν παίρνουν στο δημόσιο;
Καταλαβαίνω κάτι λάθος;Τι λέει η 75χρονη γιατρός που συνελήφθη για εικονικό εμβολιασμό: «Εχει καταντήσει αηδία η υποχρεωτικότητα»
https://www.iefimerida.gr/ellada/75hroni-giatros-synelifthi-eikonikos-emboliasmos
Το είδα και λέω λάθος θα κάνουν , σκέψου πόσες μαύρες χοντρές μπίζνες έκανε από το γραφείο της που δεν την ένοιαζε να σταματήσει να πηγαίνει ... σάμπως και δούλευε ?
-
Κάποιος ειδικός να μας εξηγήσει σε τι βοηθάει η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί στην αντιμετώπιση της γρίπης. Αυτό το μέτρο το είχαν πάρει στην δικτατορία αλλά όχι για λόγους υγείας, για άλλους λόγους.
-
@yem said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Το είδα και λέω λάθος θα κάνουν , σκέψου πόσες μαύρες χοντρές μπίζνες έκανε από το γραφείο της που δεν την ένοιαζε να σταματήσει να πηγαίνει ... σάμπως και δούλευε ?
Κάτσε ρε φίλε, γιατί εγώ θα τρελαθώ εντελώς. Είναι τόσο εύκολο το επάγγελμα του γιατρού/χειρούργου που μπορεί κάποιος να παραμένει στη θέση του για πολλά χρόνια και μετά την ηλικία συνταξιοδότησης; Τι στην ευχή επάγγελμα είναι αυτό;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Εγώ με το ζόρι καταφέρνω να δουλεύω, είμαι σαν όρθιο πτώμα και άλλοι παραμένουν στη θέση τους και μετά την ηλικία συνταξιοδότησης. Μάλλον κάτι μου ξεφεύγει. Σίγουρα.
-
Κάτσε ρε φίλε, γιατί εγώ θα τρελαθώ εντελώς. Είναι τόσο εύκολο το επάγγελμα του γιατρού/χειρούργου που μπορεί κάποιος να παραμένει στη θέση του για πολλά χρόνια και μετά την ηλικία συνταξιοδότησης; Τι στην ευχή επάγγελμα είναι αυτό;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Εγώ με το ζόρι καταφέρνω να δουλεύω, είμαι σαν όρθιο πτώμα και άλλοι παραμένουν στη θέση τους και μετά την ηλικία συνταξιοδότησης. Μάλλον κάτι μου ξεφεύγει. Σίγουρα.
Σου διαφεύγει ότι εσύ δουλεύεις ενώ αυτή δουλεύει το ΕΣΥ !( εεεε ρε τι είπα τώρα ο φούστης).
Αυτή δεν πρέπει να είναι παραγωγική για να παραμείνει στην εργασία της όπως εσύ , εκτός αυτού λογικά θα έχει κάποια θέση τύπου σύμβουλου - προϊστάμενης τμήματος (Πλαστικής χειρουργικής από τι διαβάσαμε) και φαντάζομαι ότι εδώ και καμιά 15αριά χρόνια απλά τσεπώνει το check και χαιρετάει , σίγουρα αν την ψάξει καλά η δίωξη θα βρει παπάδες -
Είναι και στον άνθρωπο. Ο κολλητός μου πηγαίνει τα παιδιά του σε παιδίατρο που είναι 82 ετών....!!! Και δουλεύει (όχι στο νοσοκομείο πια) 6-7 ώρες την ημέρα. Και γνωρίζω και γυναικολόγους άνω των 75 που εργάζονται κανονικά.
Οι γιατροί του φόρουμ είναι πιο ειδικοί να μας απαντήσουν.
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Είναι και στον άνθρωπο. Ο κολλητός μου πηγαίνει τα παιδιά του σε παιδίατρο που είναι 82 ετών....!!! Και δουλεύει (όχι στο νοσοκομείο πια) 6-7 ώρες την ημέρα. Και γνωρίζω και γυναικολόγους άνω των 75 που εργάζονται κανονικά.
Είναι άνθρωποι που ζούνε από την δουλειά ,όχι για τα λεφτά , απολαμβάνουν αυτό που κάνουν , η συγκεκριμένη όμως δεν νομίζω να έχει τέτοιες "ανησυχίες"
-
Απ'ότι κατάλαβα η 75χρονη γιατρός κι η 66χρονη γραμματέας της (πρώην υπάλληλος στο εν λόγω ΙΚΑ,όπως πιθανά κι η συνταξιούχος γιατρός), πήγαν εκεί και μια εν ενεργεία νοσηλεύτρια στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας (μάλλον γνωστή τους), τους έκανε το πιθανό -λέω πιθανό επειδή εκκρεμεί δικαστικά- εικονικό εμβόλιο.
Οι γιατροί συνταξιοδοτούνται από το ΕΣΥ και κάθε δημόσια δομή, με τα όρια όπως ισχύουν για τους υπόλοιπους δημοσίους.
Όμως μπορούν να δουλέψουν ιδιωτικά -και ίσως θα παίρνουν κάποια μειωμένη σύνταξη από το δημόσιο-,για όσο θέλουν. Όταν θα συνταξιοδοτηθούν κι από το ΤΣΑΥ -νυν ΕΤΑΑ-, θα πάρουν πλέον νομίζω μία τελική συνολική σύνταξη. -
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Είναι άνθρωποι που ζούνε από την δουλειά ,όχι για τα λεφτά , απολαμβάνουν αυτό που κάνουν , η συγκεκριμένη όμως δεν νομίζω να έχει τέτοιες "ανησυχίες"
Ναι, είναι αρκετοί που εφ'όσον η ειδικότητα τους κι η φυσική τους κατάσταση το επιτρέπει συνεχίζουν να δουλεύουν ιδιωτικά, στα 75-80 τους χρόνια,όχι απαραίτητα για τα χρήματα,αλλά γιατί αισθάνονται σαν να αποβάλλονται από την κοινωνία αν χάσουν επαφή με την ιατρική.
Πολλοί τέτοιοι έρχονται και σε συνέδρια,να παρακολουθήσουν,κάνουν ερωτήσεις κι αναρωτιόμαστε εμείς οι νεότεροι,εν ενεργεία, γιατί συμπεριφέρονται έτσι,αντί να χαρούν αλλιώς τη ζωή τους.. -
Εγώ ξέρω να πω ότι η δουλειά και η ποιότητας ζωής με έχουν καταβάλει τόσο πολύ, που έχουν εμφανιστεί προβλήματα υγείας που εκτός ότι δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω, αμφισβητώ ότι θα μπορώ να δουλέψω για πολύ ακόμη. Ούτε να οδηγήσω δεν μπορώ ποια. Πάνω από 20 λεπτά δεν...
Και τώρα που γράφω θολά τα βλέπω όλα.Κάποτε στο φόρουμ έγραφα ανελλιπώς, πλέον αν γράψω 3 ή 4 ποστ την ημέρα για μένα είναι άθλος.
Και η άλλη είναι στα 75 και είναι λέει και χειρούργος. Δεν ξέρω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί εντελώς.
-
Καταιγίδα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι λάθος!
-
Εγώ ξέρω να πω ότι η δουλειά και η ποιότητας ζωής με έχουν καταβάλει τόσο πολύ, που έχουν εμφανιστεί προβλήματα υγείας που εκτός ότι δεν μπορώ να τα αντιμετωπίσω, αμφισβητώ ότι θα μπορώ να δουλέψω για πολύ ακόμη. Ούτε να οδηγήσω δεν μπορώ ποια. Πάνω από 20 λεπτά δεν...
Και τώρα που γράφω θολά τα βλέπω όλα.Κάποτε στο φόρουμ έγραφα ανελλιπώς, πλέον αν γράψω 3 ή 4 ποστ την ημέρα για μένα είναι άθλος.
Και η άλλη είναι στα 75 και είναι λέει και χειρούργος. Δεν ξέρω. Πραγματικά έχω απογοητευτεί εντελώς.
κανε ενα διαλλειμα, δεν σε αναγκαζει καποιος να δουλεψεις.
-
@harisma23 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Καταιγίδα, μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Είναι λάθος!
Να γράφω μπορώ στο φόρουμ ή απαγορεύεται;
-
Το έχουμε τερματίσει ή μου φαίνεται?
-
Από Έλληνα γιατρό στη Νορβηγία:
https://www.facebook.com/1295109448/posts/10226714314706068/?app=fblΑλλά τι να ξέρουν οι άξεστοι Νορβηγοί..
Έχουν πέσει θύματα συνομωσίας που θέλει να εξοντώσει το ανθρώπινο είδος,να μας αλλάξουν το DNA,οι γιατροί τους τα πιάνουν και τόσο καιρό έχασαν τις ελευθερίες τους κυκλοφορώντας με μάσκες και κάνοντας εμβόλια.
Εμείς οι εξυπνότεροι όλων,ο περιούσιος λαός που όλοι θέλουν οικονομικά,κοινωνικά,υγειονομικά κ.τ.λ. να τον εξαφανίσουν,εμείς και μόνο εμείς, γνωρίζουμε την αλήθεια... -
@panormus772 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
https://www.facebook.com/1295109448/posts/10226714314706068/?app=fblΑλλά τι να ξέρουν οι άξεστοι Νορβηγοί..
Έχουν πέσει θύματα συνομωσίας που θέλει να εξοντώσει το ανθρώπινο είδος,να μας αλλάξουν το DNA,οι γιατροί τους τα πιάνουν και τόσο καιρό έχασαν τις ελευθερίες τους κυκλοφορώντας με μάσκες και κάνοντας εμβόλια.
Εμείς οι εξυπνότεροι όλων,ο περιούσιος λαός που όλοι θέλουν οικονομικά,κοινωνικά,υγειονομικά κ.τ.λ. να τον εξαφανίσουν,εμείς και μόνο εμείς, γνωρίζουμε την αλήθεια...Να ρωτήσουμε τον γιατρό εκεί, κι αν ανοιγόκλειναν τα "περίπτερα" και μπαινόβγαιναν τουρίστες χωρίς τεστ, ή υπήρχαν καθολικές απαγορεύσεις στα σύνορα, οι ταξιδιώτες μπαίναν καραντίνα σε ξενοδοχεία (πανάκριβα) που πλήρωναν απ' την τσέπη τους κλπ. κλπ. κι αν θεωρούν οι Έλληνες που βρίσκονται εκεί ή συνεχώς εγκαθίστανται (οι μισοί είναι Αλβανοί γεννημένοι στην Ελλάδα ή Βορειοηπειρώτες που εγκατέλειψαν την Ελλάδα) πως η αντιμετώπιση της πανδημίας ήταν αντίστοιχη με αυτή της Ελληνικής Κυβέρνησης...
-
@panormus772 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εμείς οι εξυπνότεροι όλων,ο περιούσιος λαός που όλοι θέλουν οικονομικά,κοινωνικά,υγειονομικά κ.τ.λ. να τον εξαφανίσουν,εμείς και μόνο εμείς, γνωρίζουμε την αλήθεια...Δεν καταλαβαινω το σχολιο. Στην διπλανη Σουηδια δεν εβαλαν ποτε περιορισμους, η εικονα που παρουσιαζει σημερα ειναι καλυτερη απο αλλες χωρες με περιορισμους.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες