-
...
- Μέχρι να βγει εμβόλιο; Σε αυτό δεν απαντούν ξεκάθαρα.
Εμβόλιο δεν αναμένεται πρίν το 2021.
-
Τζημερος
Γατος
Το αποπανω με γυφτο?
οεο?
-
Ο γυφτος θα ειναι ομως ειναι Ελληνας Πολιτης και ίσως έχει παει και φαντάρος... οποτε στα ματια της πολιτείας ισος με τον 65αρη θα είναι!
Αλλη συζητηση για τον προσφυγα που δεν έχει κατά το Σύνταγμα μας ισα δικαιώματα με Ελληνα Πολίτη (με την επιφυλαξη για καποια θέματα διεθνών συνθηκών)
-
παγωμενε θινκ άουτ οφ δη τζομπ. αλλωστε νομιώ οτι δεν υπαρχει νομικη επιλυσις, δεν προβλεπεται ουτως ή αλλως διαλογη ζωντων.
ηθικον ερωτημα το βλεπω. και πραγματι δεν εχω ξεκαθαρη απαντησις. ουτε περι σομαλων μηδε περι γυφτων
-
Ο μεγάλος Κίμ πριν λίγες ημέρες είπε όποιος έχει Κορονοϊό να τον πυροβολούν στο κεφάλι, είναι και αυτό μια λύση, για τους δικτάτορες εννοώ, το ίδιο κάνει και ο Ερντογάν με διαφορετικό τρόπο, δουλεύουν όλοι κανονικά για να μην πάει χειρότερα η οικονομία της Τουρκίας, αλλά ουσιαστικά τους στέλνει στους προγόνους τους, ένας Ισλαμοφασίστας στη γειτονιά μας, ότι καλύτερο για την Ελλάδα, όποιος είδε τις σκηνές από τη Ριτσώνα και τη συμπεριφορά των 3 Αφρικανών θα καταλάβει τι εννοώ.
-
Σε περίοδο που η οικονομία καταστρέφεται λόγω του ιού και κόσμος χάνει την ζωή του και περνάει στα νοσοκομεία , κάθε ανοχή σε παραβατικά περιστατικά λάθρο , αγγίζουν τα όρια της προδοσίας και ως τέτοια πρέπει να λαμβάνονται και αν υπάρχουν και δηλώσεις διάφορων 'λαθρολάγνων' θα πρέπει να στηλιτεύονται .
Χτες μίλαγαν για άτομα που παραβιάζουν καραντίνα , δικούς μας και έλεγαν ότι αν από την παραβίαση κολλήσουν άνθρωπο και πεθάνει , αντιμετωπίζουν 10ετή κάθειρξη και αν πεθάνουν περισσότεροι από ένας , μέχρι και ισόβια .
Σε περίπτωση λάθρο που το παίζουν τσαμπουκάδες , τι πρέπει να γίνει ?
-
Σε περίπτωση λάθρο που το παίζουν τσαμπουκάδες , τι πρέπει να γίνει ?
Συνοπτικές διαδικασίες....μια σφαίρα και τέλος, απλά πράγματα.
-
Είδα τα σκηνικά σήμερα στην Ριτσώνα και δεν πίστευα τι γινόταν . Μιλάμε 2500 άτομα που έχει αγριέψει το μάτι τους , απέναντι κάποιοι αστυνομικοί και κάποιοι που όπως είπαν τους βρήκαν την κοπάνησαν από τα κομμένα συρματοπλέγματα .
Παιδιά , η χώρα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει Χώρα . Με Νόμους και Κανόνες . Και όποιοι τους παραβαίνουν να ξέρουν ότι θα έχουν τιμωρία .
Εχω φίλους που είναι στον τουριστικό τομέα και βλέπουν μαύρες μέρες μπροστά τους . Με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και τα έσοδα μηδενικά .
Συγνώμη αλλά δεν έχουμε χώρο για έγνοιες άλλων που βρέθηκαν εδώ απρόσκλητοι .
-
Είδα τα σκηνικά σήμερα στην Ριτσώνα και δεν πίστευα τι γινόταν . Μιλάμε 2500 άτομα που έχει αγριέψει το μάτι τους , απέναντι κάποιοι αστυνομικοί και κάποιοι που όπως είπαν τους βρήκαν την κοπάνησαν από τα κομμένα συρματοπλέγματα .
Παιδιά , η χώρα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει Χώρα . Με Νόμους και Κανόνες . Και όποιοι τους παραβαίνουν να ξέρουν ότι θα έχουν τιμωρία .
Εχω φίλους που είναι στον τουριστικό τομέα και βλέπουν μαύρες μέρες μπροστά τους . Με τις υποχρεώσεις να τρέχουν και τα έσοδα μηδενικά .
Συγνώμη αλλά δεν έχουμε χώρο για έγνοιες άλλων που βρέθηκαν εδώ απρόσκλητοι .
Μιλας τωρα για τα ιδια ατομα που το 2015 ψηφισαν μαζικα Αλεξη και τους εφερε 1 εκ λαθραιους. Ας προσεχαν.
-
Και μπορεί πάλι μαζικά να τους ξαναψηφίσουν. Το οποίο είναι το ποιο πιθανό.
Όσο δεν υπάρχει άλλη σοβαρή πολιτική δύναμη (κόμμα) για να μπει σφήνα μεταξύ ΝΔ/ΣΥΡΙΖΑ τότε το ποιο πιθανό είναι να βλέπουμε εναλλαγή εξουσίας μεταξύ των δύο.
Πάντως ο Μητσοτάκης για την ώρα παίζει μόνος του. Και θα παίζει για πολύ ακόμη. Τα δύσκολα θα ξεκινήσουν όταν θα ηρεμήσει η κατάσταση με τον ιό και θα έρθουν στην επιφάνεια τα οικονομικά προβλήματα. Τότε θα εμφανιστεί πάλι ο Τσίπρας.
Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι το Αντισύριζα μέτωπο κρατά γερά. Καθημερινά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ δίνουν αφορμές για να υπενθυμίζουν ποιοι ήταν στην εξουσία μεταξύ 2015-2019.
-
Μπερδεύτηκαν τα νήματα ή εγώ χρωματίζω πολιτικά όλες τις συζητήσεις, που έγραφε και μια ψυχή;
Στην ερώτηση που έθεσε ο Γάτος, η απάντηση ενός γιατρού (που δεν πολιτευοταν με κανένα κόμμα) θα ήταν να περιθάλψει κάποιον με βάση δύο παράγοντες: την κλινική εικόνα του ασθενούς, τις πιθανότητες επιβίωσης και την άμεση ανάγκη σταθεροποίησης. Η απάντηση ενός καριεριστα θα ήταν ανάλογη της εικόνας που θέλει να προβάλει.
Αυτό που λέτε με τη σφαίρα, δε ξέρω... το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά γιατί όχι μαχαίρι, καλή και φτηνή λύση;
Από ηθικής άποψης πάντως μέρες που είναι, και εφόσον το συζητάμε στα ιατρικά θέματα, μια υπερδοσολογία μορφίνης ταιριάζει περισσότερο στον ελληνοχριστιανικό ψυχισμό μας.
-
Γιατί ρε πηλιου, μια χαρά είναι η σφαίρα, μόλις φύγει η πρώτη, μετά θα φύγουν κι άλλες. Τώρα δεν είναι απαραίτητο να πετύχουν ξένο. Θα πετύχουν μετα 'αντιφρονούντα' που αυτό είναι ακόμα καλυτερο.
Γενικά η οποιαδήποτε τύπου όξυνση μιας τραγικής κατάστασης που την περνάμε 'στο ντουκου' επί της ουσίας λόγω της καλής μας τύχης κυρίως δείχνει πραγματακια...
https://en.m.wikipedia.org/wiki/National_responses_to_the_2019–20_coronavirus_pandemic
Εδώ διαλύονται οι μύθοι περί 'μέτρων που πάρθηκαν νωρίτερα' και έτσι 'είμαστε μπροστά'. Με όλα τα μέσα δικά σου, το πιστεύει ο γεράκος που είδα στην ΕΡΤ να είναι σε χωριό της Καστοριάς που είναι σε καραντίνα.
Όχι άνθρωπε μου. Απλά αυτό το πράγμα 'δούλευε' και βγήκε στην επιφάνεια 2 μήνες αργότερα. Η Ιταλία λοιπόν που πήρε νωρίτερα μέτρα (πλήρους απαγόρευσης κυκλοφορίας) πληρώνει το τίμημα που πληρώνει γι'αυτα που είπε ο Κουαντρα κάποια ποστ πιο πριν και γι' αυτό έχει και τη διαφορά που έχει μεταξύ βορρα-νοτου στην ένταση του ιου. Οι άλλοι το ίδιο ανάλογα με το βαθμό εμπορικής/ταξιδιωτικής έκθεσης. Φανταστείτε μια φυσιολογική τουριστική σεζόν και να αρχίζαμε εδώ να βλέπουμε συμπτώματα κάπου στον Οκτώβρη...
Κάτι που θα συμβεί σε κάποιο μικρο ποσοστό γιατί μοιραία τα ξενοδοχεία θα ανοίξουν κάποια στιγμή και κάποιοι λίγοι θα έρθουν. Ρόδο πχ μεγάλη εταιρεία με 5 ξενοδοχεία θα ανοίξει τα 2 από Ιούλη.
Για να δούμε λοιπόν θα έχουμε ελέγχους στις εισόδους της χώρας ΟΛΟ το καλοκαίρι;
-
Kι΄όμως υπάρχουν ακόμα άτομα γύρω μας που η λογική τους ταξιδεύει σε άλλους γαλαξίες και δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω τους και πόσο ανάγκη έχουν να τιθασεύσουν την ορμή τους και τον αυθορμητισμό τους,
Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί γύρω μας, κυρίως με αριστερό πρόσημο, που αντιδρούν σε ότι κάνει η σημερινή κυβέρνηση, οραματίζονται επάνοδο του Σύριζα και νομίζουν ότι η φύση τους έδωσε το κεφάλι μόνο για να στηρίζουν το καπέλο τους, γιατί μέσα σε αυτό υπάρχει ένα μεγάλο μπέρδεμα, δυστυχώς.
-
Στην ερώτηση που έθεσε ο Γάτος, η απάντηση ενός γιατρού (που δεν πολιτευοταν με κανένα κόμμα) θα ήταν να περιθάλψει κάποιον με βάση δύο παράγοντες: την κλινική εικόνα του ασθενούς, τις πιθανότητες επιβίωσης και την άμεση ανάγκη σταθεροποίησης. Η απάντηση ενός καριεριστα θα ήταν ανάλογη της εικόνας που θέλει να προβάλει.
Αυτό που λέτε με τη σφαίρα, δε ξέρω... το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά γιατί όχι μαχαίρι, καλή και φτηνή λύση;
Από ηθικής άποψης πάντως μέρες που είναι, και εφόσον το συζητάμε στα ιατρικά θέματα, μια υπερδοσολογία μορφίνης ταιριάζει περισσότερο στον ελληνοχριστιανικό ψυχισμό μας.
Η απάντηση αφορά και τον Ιωάννη , επειδή το σχολίασε .
Οι πιθανότητες επιβίωσης , είναι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ . Προφανώς εξ ορισμού ένας νεώτερος στην ίδια κατάσταση με ένα μεσήλικα έχει περισσότερες πιθανότητες . Αλλά εδώ από την μία έχεις τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ , που έχει οικογένεια , υποχρεώσεις , ευθύνες και τον ΑΛΛΟ , που είναι μόνος του , που ήρθε μόνος του χωρίς να τον καλέσει κανένας .
Για πείτε το ηθικό θέμα πως το βλέπετε ? Εχει και άλλα χαρακτηριστικά ?
Γιατί και στον πόλεμο , που θα πρέπει να σκοτώσεις τον άλλο , κάποια μάνα και κάποιος πατέρας θα τον κλάψει . Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να κλάψουν οι δικοί σου .
Πραγματικό περιστατικό .
Πριν 10 χρόνια περίπου , ο πεθερός μου 75άρης περίπου τότε , περπατάει με την πεθερά μου , ένα καλοκαιρινό βράδυ σε ένα πεζόδρομο στο κέντρο της Αθήνας που έμεναν . Εκεί κοντά έπαιζαν κάτι πιτσιρικάδες 12-13 χρονών . Οπως έπαιζαν και έτρεχαν και κυνηγούσαν ο ένας τον άλλον , ο ένας δεν κοιτάει μπροστά του και πάει και πέφτει τρέχοντας πάνω στον πεθερό , που σκάει με το πίσω μέρος του κεφαλιού στο πλακόστρωτο . Ευτυχώς δεν έμεινε στον τόπο , έρχεται ασθενοφόρο και τον πάει στο Ασκληπειίο της Βούλας που εφημέρευε .
Φτάνουμε και εμείς . Ο παππούς ξάπλα στο ράντζο να αιμορραγεί και να περιμένουμε γιατρό . Σκάνε μύτη 3 λάθρο , πάκι ή βορειοαφρικανικής καταγωγής , γύρω στα 25 -27 ετών . Ο ένας κάτι έλεγε στα αγγλικά , ότι ένας από τους άλλους δύο κάτι αισθάνεται κλπ . Και το οξύμωρο , οι γιατροί μιλάνε με τον όρθιο λάθρο , νέο που δεν φαίνεται να έχει τίποτα , ενώ δίπλα ο παππούς είναι στο ράντζο με το κεφάλι ανοιγμένο και έχει έρθει και νωρίτερα .
Τα παίρνω , τους λέω στους γιατρούς τι είναι αυτά τα πράγματα , μου απαντάνε , δεν μπορούμε ρε φίλε , αν δεν τους κοιτάξουμε μας κάνουν θέματα οι γνωστοί λάθρολάγνοι , που βέβαια με τα φράγκα που έπαιρναν από τους 'ανθρωπιστές' τους υποστήριζαν με το αζημίωτο .
Ευτυχώς για εμάς ο λάθρο , δεν είχε τίποτα και έτσι μετά από 10 λεπτά εξέτασης , αξιώθηκαν να ράψουν το κεφάλι του παππού .
Εσείς λέτε ότι αν συνέβαινε αυτό σε άλλη χώρα της Ευρώπης , η στην Αμερική , η αντιμετώπιση θα ήταν η ίδια ?
Οπότε καλά τα μεγάλα λόγια και ο λαϊκισμός , αλλά μην σας τύχει .
-
Βλέπω γύρω μου τους ανεύθυνους που μας οδηγούν σε αυστηρότερα μέτρα γιατί δεν μπορούν να καθίσουν τον κώλο τους μέσα και τριγυρνάνε αδιαφορώντας για ότι συμβαίνει, βλέπω - έξυπνους - που γκρινιάζουν για ότι μέτρα πέρνουν οι αρμόδιοι θεωρώντας ότι κάποιοι άλλοι - εξωγήινοι ίσως ? - θα έπαιρναν καλύτερα μέτρα, ξεχνώντας ότι οι κομματικές τους συμπάθειες τάνοιξαν διάπλατα τα σύνορα με αποτέλεσμα σήμερα να καθόμαστε επάνω σε ωρολογιακές βόμβες,
Βλέπω επίσης ότι υπάρχουν οπαδοί της ρήσης του ΣΥΡΙΖΑ, - θα τα πούμε μετά - έχοντας πάρει προσωπικά μια Ρότα εκδίκησης, αν αυτό είναι λογική του 21ου αιώνα, όλους αυτούς που την υποστηρίζουν θεωρώ ότι πυροβολάνε τα πόδια τους, γιατί ότι κακό φέρει αυτή η λογική θα το εισπράξουν και οι ίδιοι.
Το ότι είναι 23 ή 33 ή ότι άλλο μπροστά αυτή η κυβέρνηση έχει να κάνει με τα μέτρα των προηγούμενων που είχαν μετατρέπει το κράτος, την Ελλάδα, σε ένα σούπερμαρκετ χωρίς αρχή, μέση και τέλος, όπου ο κάθένας έκανε ότι ήθελε, ότι το έγκλημα ήταν προστατευόμενο, έγινε η χώρα σε μια αποθήκη από όπου έμπαιναν ναι έβγαιναν άτομα χωρίς έλεγχο δίνοντας τους και χρήματα για να φέρονται σαν ιδιοκτήτες.
Αφού αυτή η κατάσταση αρέσει σε πολλούς, να την χαίρονται, όσοι έχουν - λίγο - μυαλό στο κεφάλι τους θα παλέψουν να την αντιστρέψουν, όχι γιατί στηρίζουν τον σημερινό πρωθυπουργό αλλά γιατί αυτό είναι το σωστό, γιατί έχουμε παιδιά, γιατί μας αρέσει η νοικοκυροσύνη και η εργασία και όχι το μπάχαλο, η βρωμιά, η μπούργκα στις γυναίκες, η σαρία και το ισλαμικό δίκαιο, όσοι γουστάρουν ισλάμ υπάρχουν πολλές χώρες να πάνε ε΄κεί να ζήσουν και όχι να προσπαθούν εκ των έσω να μας ισλαμοποιήσουν.
Το ανέκδοτο των ημερών είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα έκανε όλα καλύτερα, και τα σύνορα θα φύλαγε καλύτερα, και τον κορονοϊό θα τον είχε εκμηδενίσει, xα,χα,χα... μάλλον θα πατούσε από μια ένεση με Covod19 σε όσους δεν τον ψήφισαν.
-
Μη μου φοβάσαι, 23 μονάδες είπε η νυφη ότι προηγείται ο ήρωας σου που δεν υποστηρίζεις. Τελικά τον υποστηρίζεις ή όχι γιατί πραγματικά έχουμε ζαλιστεί. Και να λείπουν οι ειρωνείες περί μυαλού. Όποιος πιστεύει κάτι το πιστεύει σταθερά, δε χοροπηδάει ανάμεσα σε fake news, ακροδεξιές κορώνες και φιλελευθερισμο. Αλλά τι λέω, αυτή είναι η γραμμή που δίνεται, και γι' αυτό έβαλα το περιστατικό με το Μπογδάνο. Οι 'φιλοξενούμενοι' κάνουν το κουμάντο τελικά._
@criu
Πού ακριβώς βλέπεις λαϊκισμό; 'Καλημέρα' σας λέει ο άλλος και εσείς λαϊκισμός/ιδεοληψία/σανό (αυτό κάποτε), λες και δουλευετε με 386SX/16. Εδώ κριτικάρουμε τις σφαίρες και τους 'κανόνες που τάχα μου δεν υπάρχουν'. Μπήκε σε καραντίνα ο καταυλισμός; Ναι. Τι άλλο θέτε δλδ; Την μεταφορά λαθρο που τελικά έγινε εντός καραντίνας γαργαρα έτσι;
Επειδή μου έχει τύχει και το χειρότερο, άσε. Ξεκινά με το πότε θα έρθει το ασθενοφόρο και μετά πάμε παρακάτω. Σου εγγυάται κάνεις ότι στο νοσοκομείο μπορεί να σου φάει τη σειρά συμπατριώτης σου που ο γιατρός θα κρίνει ότι προηγείται; Πρέπει σώνει και ντε να στη φάει ξένος;
Από τη στιγμή που το ατυχημα/ξαφνική αδιαθεσία θα οδηγήσει κάποιον στο νοσοκομείο παίζουν πολλά ρολο, ή για την ακρίβεια 'όλα είναι υπολογισμένα στην τύχη'.
Λίγο πριν την καραντίνα φίλος παθαίνει μια κρίση χολής. Ζει μόνος εδώ Αθηνα. Τηλεφωνεί στο ΕΚΑΒ και πρακτικά του ξεκαθαριζεται ότι δεν θα τον παραλάβει αφού 'επειγονται άλλοι'. Τον πήγα εγώ με τα πολλά στο Γεννηματά. Τον πήραν μέσα, και; Πρέπει να πέρασε κάνα 3ωρο μέχρι να τον δουν. Στο μεταξύ;
Ας αφήσουμε λοιπόν τις εξυπνάδες. Εδώ το θέμα είναι ότι ξιφουλκειτε για κάτι που στο φινάλε είναι ρυθμισμένο. Έχει πλοίο κρούσματα; Όσοι το έχουν μέσα._ Έχει δομή κρούσματα; Όλοι μέσα κλειδωμένοι. Έχει χωριό κρούσματα; Το ίδιο.
Οπότε χαλαρώστε κύριοι Tackleberry και βάλτε το πιστόλι στη θήκη. Αυτό είναι το θέμα.
YΓ: Το έχω ξαναπεί επί προσωπικού, δεν έχει νόημα η φουλ πολιτική κριτική ακόμα. Όμως και με τα 2 μεγάλα γεγονότα όπου γίνονται αυτονόητα πράγματα που θα έκανε ο καθένας αγωνιζεστε κάποιοι να τα κομματικοποιησετε και να βγάλετε είτε εμφύλιο είτε ρατσισμό. Εκεί θα με βρίσκετε μονίμως απεναντι, χωρίς επί προσωπικού προσβολές παρά μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς._
-
Μπερδεύτηκαν τα νήματα ή εγώ χρωματίζω πολιτικά όλες τις συζητήσεις, που έγραφε και μια ψυχή;
Δεν προβλέπεται στο μήνα μας να γράψουμε κάτι για το θέμα της υγείας. Αυτά είναι μόνο για τους ειδικούς.
Η πλέμπα απλά πρέπει να ακούει και να διαβάζει τους ειδικούς και τουμπεκί ψιλοκοκό.
Κατά τα άλλα ... άντρεεεεςςςς προ-σο-χή!!!! Επ'ώμου αρμ!!!!!
-
Εμένα μου αρέσει που όταν μιλάμε για αυτόνομη οδήγηση 'κατακρίνουμε' την μηχανή που μπορεί να λάβει την α ή β απόφαση και λέμε ότι η τεχνολογία είναι 'ακόμα ανώριμη'. Λες κι εμείς τα έχουμε λύσει αυτά τα θέματα...
Δηλαδή αμάξι που πρέπει να 'αποφασίσει' αν θα πέσει πάνω σε 65ρη 'που έχει πληρώσει εισφορές' ή σε 20ρη μετανάστη που 'μόλις ήρθε' τι να κάνει; (προφανώς εγώ απάντηση δεν έχω)
Και για το καλοκαίρι τι κάνουμε; Τους θέλουμε τους τουρίστες Ιούλιο-Αύγουστο που αν νοσούν θα πιάνουν θέσεις δικών μας ή δεν τους θέλουμε; (ούτε εδώ έχω απάντηση)
-
παντως πιλιε εχω και εμουά αποψις τελικως...διαφορη απο τις ουμανιστικες που επαρεθεσας.
διαφορετικη και απο του γιοχανε. 'Γιατί ρε πηλιου, μια χαρά είναι η σφαίρα, μόλις φύγει η πρώτη, μετά θα φύγουν κι άλλες. Τώρα δεν είναι απαραίτητο να πετύχουν ξένο. Θα πετύχουν μετα 'αντιφρονούντα' που αυτό είναι ακόμα καλυτερο.'
νομιζω οτι αξιζουν ολοι την ιδια ακριβως προσοχη και μονο η σειρα προσελευσης εχει σημασια. στην υγεια ολοι ισοι. δεν υπαρχουν πιθανοτητες, δεν μπαινει στη ζυγαρια ζωη 2 ημερες και ζωη 30 χρονια. ζυγιζουν ακριβως το ιδιον. αλλιως μπορει να παμε πραγματι στις σφαιρες του γιοχανε με αντι για αντιφρονουντες, συνταξιουχοι. ειναι και χριστιανικη η αποψις αυτη νομιω, κατι που ο γατος μετραει, σε αντιθεση με τους κεραυνους σας εδωθε. με στοιχειωνει το 13 το κεφαλαιο της προς κορινθιους αλφα.
ομως δεν θα επρεπε να φτασουμε να υπαρχουν εστω και θεωρητικα διλληματα τετοια.
θα επρεπε οι αφρικανοπακι να εχουν περιοριστει και επι ροζ τσογλανοπαρεας και ενωριτερα. ο τρεχων εδειξε οτι γινεται. υποθετω το ηξεραν ολοι τους. αλλα τους βολευε αλλιως. θα μου πεις, 13 κεφαλαιο, προς κορινθιους αλφα. οκ, ευθυνομαι και εγω και ολοι μας που τους αφησαμε να γινουν ζωα. ομως θα πρεπει να βρουμε πως να τους ιμπρουβ εμεις και οχι πως θα μας κανουν ζωα αυτοι.
οι γυφτοι επρεπε βιαιως να προαχθουν σε ανθρωπους, πολλα ετη επι νουδουπασοκ γαλζοπρασινης λαμογιοεποχης. και να μη χαιδευτουν τοσο οσο συνεβει επι ροζ αλητιας. και εδω οι ευθυναι γατου και σια αε μεγαλαι. πιστεψε πολλους. στο rgb φασμα. και ηταν ολοι ψευτες.
-
Το παρόν κλειδώνεται μέχρι να ηρεμήσετε. Από εδώ και πέρα οποιαδήποτε ρατσιστική, ξενοφοβική και μισαλλόδοξη αναφορά-χαρακτηρισμός, ή/και προτροπή προς έκνομες ενέργειες, θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο αποκλεισμό αυτού που έγραψε το σχόλιο. Το αυτό ισχύει για ΟΛΑ τα θέματα του Forum. Όσοι εκφράζετε τέτοιες απόψεις, να θεωρήσετε ότι έχετε ήδη προειδοποιηθεί σχετικά.
**Edit (μετά από 10 ώρες ξεκλειδώθηκε): Συνεχίστε... προσεκτικά. **
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες