-
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
C230 w202 ή w203 ? Όπλα και τα δύο με ανάλογο σετ απ . Ψάξε καλά και με υπομονή ,οι ιδιώτες νομίζουν ότι και τα δύο αυτά μερκ έχουν κάπου χρυσόσκονη αν κρίνω από τις αγγελίες.
W203. Το οποίο C230-W203 το χτυπάνε κανονικά και με το νομο στην τιμή, μάλλον λόγω σπανιότητας σε σχέση με το απλό C200K
-
@hammerhead said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
C230 w202 ή w203 ? Όπλα και τα δύο με ανάλογο σετ απ . Ψάξε καλά και με υπομονή ,οι ιδιώτες νομίζουν ότι και τα δύο αυτά μερκ έχουν κάπου χρυσόσκονη αν κρίνω από τις αγγελίες.
W203. Το οποίο C230-W203 το χτυπάνε κανονικά και με το νομο στην τιμή, μάλλον λόγω σπανιότητας σε σχέση με το απλό C200K
Εδώ ζητάνε 3-3.500 τα w202 χειροκίνητα και με μαζεματα. Κάποια φάση τα 2000κυβικα τα σκότωναν και τώρα ένα πράγμα λες και άλλαξαν τα τέλη,δεν βρίσκεις.w203 sc βρίσκεις πιο φθηνά αλλά είναι μόνο για δύο άτομα
-
Οι πολλαπλές εξαγωγής με ανοξείδωτο ατσάλι ( δεν σκουριάζει) είναι ευπαθείς στο τύλιγμα με θερμομονωτική ταινία?
-
Οι πολλαπλές εξαγωγής με ανοξείδωτο ατσάλι ( δεν σκουριάζει) είναι ευπαθείς στο τύλιγμα με θερμομονωτική ταινία?
Δεν ξερω αλλά υποθετω καποια στιγμη θα κανει κρακ σε καποια ενωση .
-
@alexandros-k said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Δεν ξερω αλλά υποθετω καποια στιγμη θα κανει κρακ σε καποια ενωση .
Τύλιξα την οεμ του ενός w202 γιατί έβγαζε απίστευτη θερμότητα . Το άλλο έχει μαντέμι και μετά σωλήνες με διπλό τοίχωμα.
Οι κολλήσεις λογικά είναι από ρομπότ είναι άψογες. Θα δείξει αν ανοίξει οι μεταχειρισμένες είναι φθηνές. Ο λάμδα θεωρητικά δεν έχει θέμα πιστεύω -
Ναι ο λ δεν θα παθει κατι
-
Σε fabia 1.2 tsi monte carlo συναδέλφου στο σχολείο δε άναβαν τα φώτα μεσαία και μεγάλα.
Από ό,τι κατάλαβα είναι μαζί στην ίδια λάμπα, Η4.
Ομίχλης και ημέρας στον προφυλακτήρα κανονικά.
Υποψιάζεται κανείς κάτι;
Ελπίζω να μη βάζω φωτιές για τα vag. -
Λογικά είναι ο διακόπτης ή κάποια ασφάλεια καμμένη. Εξαιρετικά σπάνια περίπτωση να έχουν καεί και στις δύο λάμπες και η μεσαία και η μεγάλη σκάλα ταυτόχρονα.
-
Τις ασφάλειες τις ελέγξαμε, διακοπτης δε πρεπει να ειναι γιατί δε λειτουργεί ουτε το σινιαλο.
-
Όταν ακόμα και μετά από ρύθμιση αβάνς, συνεχίζουν οι «ανάποδες», τι μπορεί να φταίει;Άλλαξα και μπουζί, και ήταν λευκά.
-
Χθες κατάργησα τη NOX βλαβη οριστικα μεσω obd απο τον εγκεφαλο σε Golf 1.6FSI του αδερφου μου και ησυχασε απο το check, 550 κοστιζε καινουριος αισθητηρας ΝΟΧ
-
αλλά τα diesel μας φταίνε. -
@r200 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Χθες κατάργησα τη NOX βλαβη οριστικα μεσω obd απο τον εγκεφαλο σε Golf 1.6FSI του αδερφου μου και ησυχασε απο το check, 550 κοστιζε καινουριος αισθητηρας ΝΟΧ
Καλά έκανες και άργησες κιόλας. Οι περισσότεροι το 'χουν κάνει εδώ και μια 10ετία. Πόσο πήγε ο προγραμματισμός και που τον έκανες αν επιτρέπεται?
Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα @super-t, έχει ιστορικό αυτός ο αισθητήρας στους fsi. Και για την ακρίβεια όχι ο αισθητήρας, η μονάδα ελέγχου του.
-
Και τώρα που τον κατήργησε πως θα λειτουργήσει η agr; Άρα κατήργησε και την agr. Συνεπώς τα Νοχ που παράγει είναι πολύ πάνω από τα όρια του euro με το οποίο έχει πάρει έγκριση τύπου.
-
@andya3 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
...Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα @super-t, έχει ιστορικό αυτός ο αισθητήρας στους fsi. Και για την ακρίβεια όχι ο αισθητήρας, η μονάδα ελέγχου του.
Τι κάνει και τι ελέγχει αυτός ο αισθητήρας ξέρεις;
-
@super-t said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
...Μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα @super-t, έχει ιστορικό αυτός ο αισθητήρας στους fsi. Και για την ακρίβεια όχι ο αισθητήρας, η μονάδα ελέγχου του.
Θέλω να μου πεις τι κάνει ο NOx sensor στους fsi που συζητάμε. Όχι γενικά.
Μετά είμαι στη διάθεσή σου για περαιτέρω συζήτηση. -
@georgemit said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Τις ασφάλειες τις ελέγξαμε, διακοπτης δε πρεπει να ειναι γιατί δε λειτουργεί ουτε το σινιαλο.
Ρελέ ελέγξατε;
-
@super-t said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Θέλω να μου πεις τι κάνει ο NOx sensor στους fsi που συζητάμε. Όχι γενικά.
Μετά είμαι στη διάθεσή σου για περαιτέρω συζήτηση.Μετράει τα NOx που βγαίνουν από τον NOx storage catalyst για να δώσει εντολή στο σύστημα να κάνει regeneration.
Επόμενη ερώτηση; (Η εικόνα είναι από τον δίλιτρο FSI, τα ίδια ισχύουν για τον 1,4-1,6)
-
Αφού έχετε τενεκέδες με μαλακά πλαστικά και για να τα κρατήσετε κάνετε μαϊμουδιες. Εκεί φτάσατε οι βαγκιτες, τα πριμιουμ σας μαραναν.
-
Άλλος ένας λόγος για vagoαποφυγη!!!!!
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........