-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@azmo said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπορείτε όλοι να γίνετε εθελοντές για το καλό της πατρίδος και του έθνους εδώ:
https://www.aade.gr/sites/default/files/kataggelies/index.html
Δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του ο Λάπης. Ένας άνθρωπος είναι απλά. Πρέπει να βάλουμε πλάτη.
Στα φορολογικά έκανε δουλίτσα η πλατφόρμα, απ' ότι διάβασα. Έπιασαν αρκετούς φοροφυγαδες με inside information , από συγγενείς και φίλους
Ναι, και να φανταστείς ότι σχεδόν δειγματοληπτικά σε αναλογία μια στις 100 καταγγελίες έγιναν οι έλεγχοι γιατί ξέρω ως πρώην ΔΥ πόσο αρχιδοξυσιμο πέφτει. Βούλιαξε η πλατφόρμα στις ρουφιανιες. Τρελό σουξέ
-
-
@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Είδες @otso τι κάνουν τα «αθώα» αστειάκια;;;
Δίνουν θάρρος στον κάθε @azmo, που θεωρεί εαυτόν προκομμένο, να συκοφαντεί!
Ωραία πρότυπα είχε και δίνει!
Τι λες ρε συ; Τον ίδιο μου τον εργοδότη κάρφωσα εγω και δεν ντράπηκα καθόλου. Είναι εθνικό καθήκον.
-
Ως δεξιός κάτι θα ξέρεις από αυτά!
-
Ως δεξιός κάτι θα ξέρεις από αυτά!
Εννοείται. Είμαι σίγουρος ότι όλοι όσοι έκαναν καταγγελίες είναι ψηφοφόροι ΝΔ. Οι αριστεροί είναι ανώτεροι άνθρωποι. Δεν κάνουν τέτοια. Έχει αποδειχθεί ιστορικά.
-
Η πιθανότητα να ναι απατημένες γυναίκες και αντίζηλοι είναι πολλή υψηλή!
Γενικώς, είμαι της αρχής πως αντιποίηση αρχής και την εργασία των αρχών δεν μπορεί να την κάνει ο πολίτης! Διότι οδηγούμαστε σε μια νοοτροπία που θυμίζει άλλες εποχές!
Οκ σε εγκλήματα αλλάζει το πράγμα! Αλλά το να τριγύριζω να βρω εάν φοροδιαφεύγουν δεν είναι δουλειά μου!
Προτείνω ως πολίτης ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά ως πολίτης μέχρι εκεί φτάνει η δύναμη μου! -
Η πιθανότητα να ναι απατημένες γυναίκες και αντίζηλοι είναι πολύ υψηλή!
Γενικώς, είναι της αρχής πως αντιποίηση αρχής και την εργασία των αρχών δεν μπορεί να την κάνει ο πολίτης! Διότι οδηγούμαστε σε μια νοοτροπία που θυμίζει άλλες εποχές!
Χάκαρε κάποιος τον λογαριασμό σου; Είσαι σίγουρα ο Λαπ;
-
Γενικώς, είναι της αρχής πως αντιποίηση αρχής και την εργασία των αρχών δεν μπορεί να την κάνει ο πολίτης! Διότι οδηγούμαστε σε μια νοοτροπία που θυμίζει άλλες εποχές!
Άλλο το να απαντώ στην μούφα αξιοσύνη που μου πουλάνε οι φοροφυγάδες και άλλο το τι έχω δικαίωμα ως πολίτης να πράττω
-
Και πέρα από τις βλακείες που λένε, όντως δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά στοιχεία των συνομιλητών όπως ακριβώς αξιώνω να μην δημοσιεύονται τα δικά μου!
Παρατήρησε όσους με κατηγορούν για φακέλωμα κτλ το τι συμπεριφορά έχουν! Περιμένουν στην γωνία, στην αφάνεια, δεν συμμετέχουν ούτε εκτίθενται και περιμένουν να δουν το τι θα γράψω και με το πως θα με προσβάλει κάποιος για να επιβεβαιωθούν!!!
Ενήλικοι άνθρωποι τώρα με υποτίθεται ευθύνες!!! Μιλάμε για αυτό το επίπεδο!
-
Άλλο το να απαντώ στην μούφα αξιοσύνη που μου πουλάνε οι φοροφυγάδες και άλλο το τι έχω δικαίωμα ως πολίτης να πράττω
Εγώ δεν το ειδα τοσο φιλοσοφικά. Τον κάρφωσα από ζήλια γιατί έχει Porsche 911 Turbo S καινούρια και γιώτ 20 μέτρα, ενώ εγω Toyota CHR και φουσκωτο 5 μέτρων.
-
Είσαι προκομμένος! Η ΝΔ σε ευχαριστεί
-
Είσαι προκομμένος! Η ΝΔ σε ευχαριστεί
Δεν μου έχουν αναγνωρίσει ποτε τίποτα, αλλά δεν με νοιάζει. Το κάνω για την πατρίδα.
-
Έτσι έλεγαν οι ομοϊδεάτες σου δεξιοί πριν χρόνια!
-
Έτσι έλεγαν οι ομοϊδεάτες σου δεξιοί πριν χρόνια!
Δίκιο είχαν. Να είναι ελαφρυ το χώμα που τους σκεπάζει.
-
Έρχονται 2.500 κάμερες με Τεχνητή Νοημοσύνη στους δρόμους – Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
Θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν το πλαίσιο για τις dash cams και να επιτρέπεται η αποστολή στη τροχαία υλικού για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Η τροχαία ελέγχει κυρίως ταχύτητα. Με τις dash cams θα ελέγχονται οι ανεγκέφαλοι που κάνουν αναστροφή (πχ πρόσφατο ατύχημα στην Πάτρα), που κινούνται στη ΛΕΑ, τα τρικάβαλα, επικίνδυνες προσπεράσεις, κίνηση σε μονόδρομους, βλαμμένους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο από όπου τους καπνίσει, ακόμα και τα ζώα που πετάνε το αποτσίγαρο και κάθε λογής σκουπίδια από το αυτοκίνητό τους.
Κόστος μηδέν (0,00) ευρώ. -
@dg79 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έρχονται 2.500 κάμερες με Τεχνητή Νοημοσύνη στους δρόμους – Ποιοι οδηγοί κινδυνεύουν
Θα μπορούσαν να ξεκαθαρίσουν το πλαίσιο για τις dash cams και να επιτρέπεται η αποστολή στη τροχαία υλικού για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Η τροχαία ελέγχει κυρίως ταχύτητα. Με τις dash cams θα ελέγχονται οι ανεγκέφαλοι που κάνουν αναστροφή (πχ πρόσφατο ατύχημα στην Πάτρα), που κινούνται στη ΛΕΑ, τα τρικάβαλα, επικίνδυνες προσπεράσεις, κίνηση σε μονόδρομους, βλαμμένους πεζούς που διασχίζουν το δρόμο από όπου τους καπνίσει, ακόμα και τα ζώα που πετάνε το αποτσίγαρο και κάθε λογής σκουπίδια από το αυτοκίνητό τους.
Κόστος μηδέν (0,00) ευρώ.Θα ξεκινήσω από το τέλος, δεν υπάρχει μίζα όταν το κόστος είναι μηδέν
.
Σίγουρα θα υπάρξει νομικό πρόβλημα, συνταγματικό!! κόλλημα, θέμα αμφισβήτησης γνησιότητας βίντεο (μοντάζ είναι κκ. δικαστές) και προδιαγραφών συσκευών καταγραφής (δεν έχει περάσει tuv και δεν έχει iso η κάμερα από το temu κκ. Δικαστές
) και ένα σωρό άλλα κολλήματα που δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα, αλλά σίγουρα θα σκεφτούν οι συνήγοροι
-
Φορτηγό παρκαρισμένο ακριβώς στην γωνία καραπαράνομα. Μεγάλο 10τονο τουλάχιστον.
Διασταύρωση τύπου Τ.
Παρκαρισμένα στην άλλη πλευρά του δρόμου στο οριζόντιο του Τ.
Ερχεται αυτοκίνητο από το κάθετο τμήμα του Τ και προσπαθεί να στρίψει δεξιά όπως είναι και η υποχρεωτική φορά του δρόμου.
Στην στροφή βρίσκει η δεξιά του πλευρά στην πίσω αριστερή γωνία του φορτηγού.
Υπάρχει περίπτωση να ισχυριστεί η εταιρεία του φορτηγού, ότι ο οδηγός του ΙΧ έπρεπε να περιμένει να φύγει ο παράνομα παρκαρισμένος, ή να κάνει όποιον πιθανό ελιγμό μπορούσε, αν μπορούσε και ότι δεν φταίει ο παράνομα παρκαρισμένος ?
-
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Φορτηγό παρκαρισμένο ακριβώς στην γωνία καραπαράνομα. Μεγάλο 10τονο τουλάχιστον.
Διασταύρωση τύπου Τ.
Παρκαρισμένα στην άλλη πλευρά του δρόμου στο οριζόντιο του Τ.
Ερχεται αυτοκίνητο από το κάθετο τμήμα του Τ και προσπαθεί να στρίψει δεξιά όπως είναι και η υποχρεωτική φορά του δρόμου.
Στην στροφή βρίσκει η δεξιά του πλευρά στην πίσω αριστερή γωνία του φορτηγού.
Υπάρχει περίπτωση να ισχυριστεί η εταιρεία του φορτηγού, ότι ο οδηγός του ΙΧ έπρεπε να περιμένει να φύγει ο παράνομα παρκαρισμένος, ή να κάνει όποιον πιθανό ελιγμό μπορούσε, αν μπορούσε και ότι δεν φταίει ο παράνομα παρκαρισμένος ?
Και βεβαια, το τρακαρισμα το πληρωνει το αυτοκινητο και αν ερθει τροχαια το πολυ να κοψει μια κληση για παρκαρισμα στο φορτηγο.
-
Οπότε δηλαδή πρέπει να περιμένουμε να φύγουν οι παράνομα παρκαρισμένοι, ανεξάρτητα αν αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά μας με την αργοπορεία μας.
-
Αντί να μου κάνεις λάικ δεν ρωτάς εκεί στην υπηρεσία τι λέει ο ΚΟΚ για τέτοιες περιπτώσεις ?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.