-
-
Γιατί ο κόσμος φοβάται τον Covid.
Γιατί άμα θέλω να πάω την οικογένεια στο κέντρο μου είναι φθηνότερο και γρηγορότερο να παρκάρω στο πάρκινγκ από το να πληρώσω τα εισητήρια.
Γιατί η περισσότερη κίνηση δεν γίνεται προς το κέντρο, αλλά γύρω-τριγύρω στην Αθήνα που οι συγκοινωνία δεν είναι πολύ εξυπηρετική.Φθηνότερο δεν είναι. Στα περισσότερα πάρκινγκ θα πληρώσεις έως και 20 ευρώ για 4-5 ωρες (και αν βρεις θέση).
Κίνηση έχει πάντα πλέον στο κέντρο.
Ειδικά από πολεμικό μουσείο και μετά προς Σύνταγμα και από Σύνταγμα - Χιλτον γίνεται χαμός. -
Αφού έχει εκτοξευτεί τόσο πολύ η τιμή της βενζίνης τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό τότε γιατί κυκλοφορούν πολύ περισσότερα αυτοκίνητα?
Πολλοί δεν θέλουν να μπουν σε μμμ λόγω κορονοιού.
Ακριβώς, ακούνε διπλή μάσκα στον ΣΚΑΙ.
Μέγιστη μαλακια αυτή. Με μάσκα όλοι, κενές θέσεις και γενικά όχι τόσο κόσμο να μετακινείται με αυτά (παρα τα απαράδεκτα 8 λεπτά αναμονής να συρμό στον ΗΣΑΠ) χειρότερα μου τη σπάνε οι ζητιάνοι που πια έχουν μπει και στο μετρο και οι βρωμιές, τα tags και οι μουτζούρες παντού (δυστυχώς πλεον και στο μετρο) παρα ο φοβος του COVID.
Τις προαλλες μάλιστα ξεχασα τη μάσκα και μπήκα έτσι μέσα. Κάθισα δίπλα σε παράθυρο και δεν μου είπε κανεις τίποτα. Μια γριά άκουσα να λέει μόνο ότι δεν θα έρχοταν να κάτσει στην απέναντι μου θέση επειδή δεν φόραγα μάσκα! Φοβος και τρόμος ο iceman λολλλλ -
Παλιά απαγόρευαν την μετακίνηση από νομό σε νομό μην τυχόν κολλήσει ο κορονοιός από τα αυτοκίνητα στα διόδια, τώρα που είναι στην Αθήνα δισεκατομμύρια αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο δεν υπάρχει κίνδυνος.
-
Παλιά απαγόρευαν την μετακίνηση από νομό σε νομό μην τυχόν κολλήσει ο κορονοιός από τα αυτοκίνητα στα διόδια, τώρα που είναι στην Αθήνα δισεκατομμύρια αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο δεν υπάρχει κίνδυνος.
Αυτό είχες καταλάβει ότι ήταν το πρόβλημα των μετακινήσεων σε άλλους νομούς; Να κολλήσει κανείς COVID στα διόδια;
-
Αυτό είχες καταλάβει ότι ήταν το πρόβλημα των μετακινήσεων σε άλλους νομούς; Να κολλήσει κανείς COVID στα διόδια;
Τότε που είχαν κλείσει οι δουλειές θα ήταν τότε η μεγάλη ευκαιρία να γίνει αποκέντρωση και να φύγει ο κόσμος από την Αθήνα.
-
Όποιος μάθει τί θεωρείται για τον δακτύλιο ως υβριδικό (mHev/hev/phev;) και σε τί πρωτόκολο αφορά το ταβάνι των εκπομπών CO2 (NEDC/WLTP) ας γράψει κάτι...
-
και σε τί πρωτόκολο αφορά το ταβάνι των εκπομπών CO2 (NEDC/WLTP) ας γράψει κάτι...
H λογική λέει ότι το 120 είναι με WLPT, αφού με αυτό το πρώτυπο μέχρι 120 δεν πληρώνουν και τέλη. Λέω εγώ τώρα....
Όμως Ελλάδα είμαστε, άρα η λογική έχει πάει περίπατο....αχαχα
ΥΓ: επίσης, εφόσον η άδεια γράφει 120gr και κάτω, σιγά μην ξέρει (ή ασχοληθεί) ο αστυνομικός να ελέγξει με βάση πιό πρώτυπο είναι! Οπότε πρακτικά πιστεύω ότι όποιος έχει αυτοκίνητο που η άδεια αναγράφει κάτω από 120, θα μπαίνει...μένει να το μάθουμε.
-
οιος έχει αυτοκίνητο που η άδεια αναγράφει κάτω από 120, θα μπαίνει...μένει να το μάθουμε.
Νομίζω ότι ο αστυνόμος δεν θα ελέγχει λεπτομέρειες, απλά θα βλέπει αν έχει κανείς την άδεια εξαίρεσης που βγάζει το σύστημα. Το ερώτημα είναι, σε ποιές περιπτώσεις το σύστημα θα βγάζει εξαίρεση.
Τη Δευτέρα θα μάθουμε, απλά είμαι λίγο περιέργος και ανυπόμονος
-
Νομίζω ότι ο αστυνόμος δεν θα ελέγχει λεπτομέρειες, απλά θα βλέπει αν έχει κανείς την άδεια εξαίρεσης που βγάζει το σύστημα. Το ερώτημα είναι, σε ποιές περιπτώσεις το σύστημα θα βγάζει εξαίρεση.
Ενα γίνει μέσω συστήματος (όπως παλιά) τότε θα μάθουμε και θα γελάσουμε....αχαχα!!
-
Ενα γίνει μέσω συστήματος (όπως παλιά) τότε θα μάθουμε και θα γελάσουμε....αχαχα!!
Το συστημα έχει τιμές με το πρότυπο που ίσχυε κατά τον εκτελωνισμό.
Ετσι εκδίδονται και τα τελη.Αρα οι πριν WLTP 120αρηδες (NEDC) θα μπαίνουν πιστέυω
-
Στη θέση P3 της άδεια κυκλοφορίας λέει αναγράφεται ο τύπος καυσίμου του αυτοκινήτου (βενζίνη, πετρέλαιο, ηλεκτρικό, υβριδικό) οπότε λογικά θα το «τσιμπήσουν» από εκεί. Το θέμα είναι τι αναγράφεται στο P3 των mHEV και HEV.
-
Στη θέση P3 της άδεια κυκλοφορίας λέει αναγράφεται ο τύπος καυσίμου της άδεια κυκλοφορίας (βενζίνη, πετρέλαιο, ηλεκτρικό, υβριδικό) οπότε λογικά θα το «τσιμπήσουν» από εκεί. Το θέμα είναι τι αναγράφεται στο P3 των mHEV και HEV.
Εμένα (που είναι HEV) στο P3 γράφει "ΑΜΟΛΥΒΔΗ-ΥΒΡΙΔΙΚΟ". Για τα mHEV δεν γνωρίζω.
-
Στη θέση P3 της άδεια κυκλοφορίας λέει αναγράφεται ο τύπος καυσίμου της άδεια κυκλοφορίας (βενζίνη, πετρέλαιο, ηλεκτρικό, υβριδικό) οπότε λογικά θα το «τσιμπήσουν» από εκεί. Το θέμα είναι τι αναγράφεται στο P3 των mHEV και HEV.
Εμένα (που είναι HEV) στο P3 γράφει "ΑΜΟΛΥΒΔΗ-ΥΒΡΙΔΙΚΟ". Για τα mHEV δεν γνωρίζω.
Μπείτε και δείτε!
Το Yaris εβγαλε σήμα ως υβριδικό.
Η Χ1 μου εβγαλε μηνυμα οτι ναι μεν είναι Euro6 αλλά με εκπομπές πάνω απο 120 -
Το παράδοξο είναι οτι βγάζει πράσινο σήμα και το CRV λόγω diesel.
Εαν είχε λογική ο νόμος θα έπρεπε να κόβει τα diesel τουλάχιστον από το ελευθέρας στον δακτύλιο.
-
Και εμένα diesel euro 6 108gr έβγαλα σήμα κανονικά άσχετα που δε μένω Αττική πια και ούτε ποτέ σχεδόν θα μπω δακτύλιο με το αμάξι...
-
Αριθμός Κυκλοφορίας *** ****
Τύπος καυσίμου ΑΜΟΛ.ΚΑΤ/ΥΓΡ.
Εκπομπή ρύπων CO2
Ημερομηνία λήξης ισχύος σήματος 22/07/2022Παρότι στην άδεια γράφει 122γρμ και πληρώνω και 150Ε(περίπου) Τ.κ. . Αχρείαστο και για μένα αλλά ας υπάρχει .
-
Εκπομπή ρύπων CO2
Ημερομηνία λήξης ισχύος σήματος 22/07/2022Παρότι στην άδεια γράφει 122γρμ και πληρώνω και 150Ε(περίπου) Τ.κ. . Αχρείαστο και για μένα αλλά ας υπάρχει .
Εμενα μου εβγαλε μυνημα :
Μας κάνεις πλάκα? Που πας ρε Καραμήτρο?
Μαλλον δεν πέρναει το δικό μου
-
Εκπομπή ρύπων CO2
Δεν σου είπε : Άσε ρε μεγάλε τα μισά άτια στην στάνη και ξαναέλα???
-
Εκπομπή ρύπων CO2
Δεν σου είπε : Άσε ρε μεγάλε τα μισά άτια στην στάνη και ξαναέλα???
εβαλα στα σχόλια ότι μερικά άλογα κλάνουν και λίγο που και που και γιαυτο αυξάνονται λίγο οι εκπομπές ρύπων. Δεν είναι κάτι σπουδαίο και εμένα μου φεύγει καμια φορά, άνθρωπος είμαι.
Με παρέπεμψε να γίνω βουλευτής και να ξανακανω αίτηση με remarks ότι αυτοί κλάνουν όλο τον κόσμο, έχουν ρυπογόνα αμάξια και πέρνουν 7 άδειες ο καθένας (παλιά έπαιρναν 8 εξαντλήθηκε η αυστηρότητα πάνω τους)
Δακτύλιος