-
Καλησπέρα! Έχω ένα A3 cabrio του 2009 (8P7) και χθες αποκολλήθηκε το πλαίσιο που συγκρατεί το κρύσταλλο του εσωτερικού καθρέφτη. Έχετε ιδέα αν αλλάζεται μόνο το πλαστικό πλαίσιο ή πρέπει να αλλαχθεί όλος ο καθρέφτης; Μίλησα με την Karenta και μου είπαν ότι πάει όλος ο καθρέφτης και μου έδωσαν προσφορά. Γνωρίζετε επίσης πού θα μπορούσα να δω για μεταχειρισμένο καθρέφτη, γιατί στο car και διάφορα άλλα sites δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Πήγαινε εκεί μια βόλτα να το δει μήπως το σώσεις, φαντάζομαι δεν θα σου άρεσε το ποσό που σου είπε η Karenta...
Σώχος Βασίλειος Σ.
Καθρέπτες Αυτοκινήτων - Μοτοσυκλετών
Κάρπου 44, Αθήνα - Νέος Κόσμος, 11743, ΑΤΤΙΚΗΣ
2109011687
6984089772 -
@andya3 said in AUDI FORUM:
Πήγαινε εκεί μια βόλτα να το δει μήπως το σώσεις, φαντάζομαι δεν θα σου άρεσε το ποσό που σου είπε η Karenta...
115 euro μου ζήτησε η Karenta. Θα ρωτήσω όμως κι εδώ. Σ ευχαριστώ πολύ!
-
@pkas said in AUDI FORUM:
Τσάμπα είναι, δεν αξίζει να ασχοληθείς να ψάξεις αλλού.
-
Εγώ θα έβαζα κάτι τέτοιο, όπως έβαζαν οι πατεράδες μας στις ascona και στις cortina.
-
@fanis75 said in AUDI FORUM:
Συμφωνώ.Το τζαμί του καθρέπτη είναι εντάξει?Δοκίμασες να το κουμπώσει ξανα στη θέση του?Εμένα στο Α5 είχε ξεκουμπωσει και απλά το κούμπωσα.
-
Τι άλλο θα διαβάσουμε για αυτά τα αουντι.
Πέφτουν ουρανοί, καθρέφτες, ηλιοροφες.
Πάλι καλά δεν είναι και κάμπριο να ανοίγει μόνη της η οροφή όταν βρέχει. -
@kostis20 said in AUDI FORUM:
Συμφωνώ.Το τζαμί του καθρέπτη είναι εντάξει?Δοκίμασες να το κουμπώσει ξανα στη θέση του?Εμένα στο Α5 είχε ξεκουμπωσει και απλά το κούμπωσα.
Το τζάμι ναι είναι άθικτο. Ναι δοκίμασα να το κουμπώσω ξανά, αλλά με ελάχιστη πίεση έκανε ρωγμή και κόπηκε σε ένα σημείο το πλαίσιο. Σκέφτηκα να το στερεώσω με καμιά γερή κόλλα. Προς το παρόν το έχω στερεωμένο με λαστιχάκι μαλλιών
-
Μη το φτιάξεις, έτσι να το πουλήσεις. Άσε να το βρει ο επόμενο.
-
Μετά από 13 χρόνια και αν έμενε και στον ήλιο, εντάξει σιγά τη βλάβη.
-
-
Θα ηδονιστεί ο andy
-
Τις στροφές του κινητήρα τις μετρούσαν σε ώρες, εξού και το ρολόι στο ταμπλό.
-
@kostis20 said in AUDI FORUM:
Το τζάμι ναι είναι άθικτο. Ναι δοκίμασα να το κουμπώσω ξανά, αλλά με ελάχιστη πίεση έκανε ρωγμή και κόπηκε σε ένα σημείο το πλαίσιο. Σκέφτηκα να το στερεώσω με καμιά γερή κόλλα. Προς το παρόν το έχω στερεωμένο με λαστιχάκι μαλλιών
Επειδή 150 ευρώ είναι πολλά για κάποιους (και για μένα είναι), καλά έκανες και έβαλες λαστιχάκι. Έτσι άστο.
-
Audi Q3 1,5 TFSI εβγαλε ενδειξη χαμηλής σταθμης λαδιού στα 20.000km ,5.000km μετά τη τελευταία αλλαγή λαδιού.
Έκαψε δηλαδή πάνω από ένα λίτρο λάδι στα 5000κμ.
Η αντιπροσωπεία λέει ότι αυτό συμβαίνει γιατί ο κινητήρας είναι από αλουμίνιο και υπερσύγχρονος.
Κουκλάκι. -
Μια χαρά τα λέει η αντιπροσωπεία. Είναι φυσιολογική κατανάλωση (αλήθεια λέω...οι κατασκευαστές δικαιολογούν περι τα 500μλ/1.500χλμ) και για vag θα έλεγα ότι είναι και χαμηλή. Έχεις άλλες χάρες το αμάξι.....
Audi considers an engine to be burning too much oil when it goes through one quart of oil in 1200 miles or less ητοι 946μλ (1lt)/2.000χλμ.
-
Όχι δεν είναι φυσιολογικό, η αντιπροσωπεία λέει μ.... Ο 1.5tfsi δεν καίει λάδι. Ειδικά σε αυτοκίνητο με 20k χιλ. Άντε το πολύ 0,5 lt στα 10k χιλ. Εκτός αν ο κάτοχος το ξέσκιζε στους κόφτες.
-
Την αποδεκτή κατανάλωση δεν την λέει η αντιπροωσπεία αλλά το ίδιο το εργοστάσιο. Υπάρχουν και αναλυτικές οδηγίες στα διάφορα TSB της Audi (οπως και της BMW, MB κλπ.). Επίσης είναι πολλές οι συνθήκες που επηρέαζουν την καταναλωση λαδιού, ενδεικτικά από ένα TSB της Audi:
In order to provide effective lubrication and cooling of internal engine components, all internal combustion engines consume a certain amount of engine oil. Oil consumption varies from engine to engine, and may change significantly over the life of the engine. Typically, engines with specified break-in periods consume more oil during the break-in period, and the oil consumption will stabilize after the break-in period. Refer to the Owner’s Manual for specific break-in procedures.
Under normal conditions, the rate of oil consumption depends on the quality and viscosity of the oil, the RPM at which the engine is operated, and the ambient temperature and road conditions. Additional factors are the amount of oil dilution from water condensation or fuel residue and the oxidation level of the oil. -
Εγώ το κόβω στα 50.000km το rebuild που θα εχει φτάσει να καιει 1lt στα 500km.
-
Δε διαβάζω τίποτα απ' αυτά. Τον 1.5tfsi τον έχουν αρκετοί στο περιβάλλον μου και το μοτερ δεν καίει λάδια. Εκτός αν μου λένε όλοι ψέματα.
Το αυτοκίνητο έχει θέμα, ή του έχουν βάλει λάθος λάδια ή δεν του συμπεριφέρεται καλά ο οδηγός.
AUDI FORUM