-
@dimsabas said in MERCEDES-BENZ FORUM:
@kostis20 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
O κολλητoς μου ήταν υπεύθυνος εξέλιξης της 250e.
Την παραλαμβάνω τη Δευτέρα. Υπεύθυνος στο υβριδικό σύστημα;
Με το καλο να την παραλαβεις. Ευχομαι πολλα ευχαριστα και ασφαλη χλμ.
-
Το κυρι'οτερο πρόβλημα που αντιμετώπισαν ήταν το κιβώτιο και oil dilution.
-
Θα πρεπει ομως να το ελυσαν πριν βγει στην παραγωγη. Σωστα?
-
@spi_duster said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Θα πρεπει ομως να το ελυσαν πριν βγει στην παραγωγη. Σωστα?
Δε μπορώ να επεκταθώ παραπάνω δυστυχώς.
-
Κανενα προβλημα.
-
@spi_duster said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Με το καλο να την παραλαβεις. Ευχομαι πολλα ευχαριστα και ασφαλη χλμ.
Σε ευχαριστώ πολύ! Ε, πόσα να κάνω σε μια εβδομάδα; 500-600-700;
-
Να κανεις μια ωραια εκδρομη πχ στο Πηλιο, Καρπενησι, Ξανθη, να τη φχαριστηθεις. Με την δικη μου χθες και αναμεσα στα γραφομενα μας πεταχτηκα μεχρι τη Λιβαδεια και επεστρεψα για μια εκκρεμοτητα ενω λιγες μερες πισω περασα με τη σειρα απο Αραχωβα Λιβαδι και σταση στην Αγοριανη για φαγητο. Εκει μετα την ταβερνα επεσα σε ενα στενο σοκακι, αδιεξοδο. Με την βοηθεια της πισω καμερας υψηλης αναλυσης εκανα μια οπισθεν με τετοια ευκολια ως να εβγαινα απο το γκαραζ μου. Επισης τα Καλαβρυτα ειναι πολυ ωραιος προορισμος για παρουσιαση ή το Ναυπλιο. Ετσι και χλμ πολλα θα μαζεψεις αλλα και θα εκτιμησεις τις δυνατοτητες του αυτοκινητου κατα τροπο αληθινα διασκεδαστικο.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Με την Tonale πετάχτηκα μέχρι το Ναύπλιο. Να δούμε τι θα προκύψει τώρα. Πάντως, δε βγαίνει το πρόγραμμα για εκδρομή κάθε Σαββατοκύριακο.
-
Εχεις μια τρελα λεμε. Ακολουθησε τη και καπου θα σε βγαλει αν δεν βαλεις πρωτα τα αν και μηπως. Αν μιλουσαμε για αυτοκινητο πολης να το πηγαινες περιξ των πλατειων Συνταγματος, Ομονοιας, Καραισκακη και σταση για καφε στο Θησειο. Φωτογραφηση με θεμα την Ακροπολη. Σε τζιπ στις πιστες περιξ της Αττικης και φωτογραφηση την Λιμνη του Μαραθωνα λασπωμενο ομως. Σε αυτο πρεπει να πας εκτος. Καλη συνεχεια.
-
Έχεις απόλυτο δίκιο. Με την Tonale πετάχτηκα μέχρι το Ναύπλιο. Να δούμε τι θα προκύψει τώρα. Πάντως, δε βγαίνει το πρόγραμμα για εκδρομή κάθε Σαββατοκύριακο.
Δοκίμασε να πας και προς Ελικώνα Αρβανίτσα και Λιβαδειά .Είναι πολύ ωραια και εχει και στροφές!
-
Δοκίμασε να πας και προς Ελικώνα Αρβανίτσα και Λιβαδειά .Είναι πολύ ωραια και εχει και στροφές!
Ακριβώς για την Αρβανίτσα μού έλεγε σήμερα ο πατέρας μου. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα της.
-
Ακριβώς για την Αρβανίτσα μού έλεγε σήμερα ο πατέρας μου. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα της.
Πανέμορφο μέρος, εκεί έγινε πέρυσι η εκδήλωση του Vitara Club και περάσαμε υπέροχα.
-
Έρχομαι μαζί να σου δείξω τα μέρη αν θες...Φέρνω και το cx30
Έρχομαι μαζί αν θες να σου δείξω τα μέρη.Φρνω και το , cx30 -
Τόσο ωραία είναι ρε Κωστή; Να το κανονίσουμε. Δεν ξέρω αν θα είναι τώρα ή κάποια άλλη στιγμή, γιατί πρέπει να πάρω το πράσινο φως από το μεγάλο αφεντικό, αλλά κάτι θα γίνει. Θα σου στείλω.
-
Την βοήθεια σας παρακαλώ
Το έβαλα στο search και έβγαλε αρκετά αποτελέσματα για διάφορες Mercedes της εποχής , λίγα βίντεο που είδα έλεγαν ...για κάποια καλώδια - φύσες κάτω από το κάθισμα του οδηγού αν κατάλαβα καλά.
Είναι δυνατόν;
Η αλήθεια είναι πως εμφανίστηκε μετά από εκκίνηση της μπαταρία με καλώδια από άλλο αυτοκίνητο το οποίο επειδή ήταν πολύ κοντά του για να γίνει η σύνδεση μέσα στο γκαράζ δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού και μπήκα από του συνοδηγού, κούνησα λιγο βίαια το κάθισμα για να χωρέσω και να περάσω στην θέση του οδηγού για να το βάλω μπροστά.
Τα καθίσματα είναι χειροκίνητα , όχι ηλεκτρικά.Να έφταιξε κάτι με τα καλώδια και την εκκίνηση;
-
@vagkirk said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Την βοήθεια σας παρακαλώ
Το έβαλα στο search και έβγαλε αρκετά αποτελέσματα για διάφορες Mercedes της εποχής , λίγα βίντεο που είδα έλεγαν ...για κάποια καλώδια - φύσες κάτω από το κάθισμα του οδηγού αν κατάλαβα καλά.
Είναι δυνατόν;
Η αλήθεια είναι πως εμφανίστηκε μετά από εκκίνηση της μπαταρία με καλώδια από άλλο αυτοκίνητο το οποίο επειδή ήταν πολύ κοντά του για να γίνει η σύνδεση μέσα στο γκαράζ δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού και μπήκα από του συνοδηγού, κούνησα λιγο βίαια το κάθισμα για να χωρέσω και να περάσω στην θέση του οδηγού για να το βάλω μπροστά.
Τα καθίσματα είναι χειροκίνητα , όχι ηλεκτρικά.Να έφταιξε κάτι με τα καλώδια και την εκκίνηση;
Κάτω από το κάθισμα του οδηγού είναι τα καλώδια-φύσες που συνδέουν τον αερόσακο με τη ζώνη ασφαλείας. Μπορεί να κουνήθηκαν.
Σε πρώτη φάση κάνε ένα reset. Βγάλε τους πόλους της μπαταρίας και ξαναβάλτους. -
Από τη στιγμή που γράφει SRS σχετίζεται με αερόσακο και ζώνες.
Βέβαια από τη στιγμή που μεσολάβησε επέμβαση στο ρεύμα μπορεί να μην έκανε σωστό check σε κάποιον αισθητήρα.
Τσέκαρε τα καλώδια κάτω από τα καθίσματα για αρχή, ειναι αυτά για τους αερόσακους. -
Σε όχημα που έχει έρθει από Γερμανία και πωλείται μεταχειρισμένο, με Ελληνικές πινακίδες πλέον. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω;
Το παραστατικό αγοράς έχει κοπεί εδώ στην Ελλάδα από εταιρεία ΙΚΕ.
Παίζει καμία στάνταρ κομπίνα με ΦΠΑ;Ένας φίλος θέλει να μπλέξει με μια περίπτωση που δείχνει πολύ καλή αλλά μου κάνει για too good to be true.
Επίσης αναφέρεται ότι η παρέχει και εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία;;; Γίνεται κάτι τέτοιο; Τύπου 2ετης...
Από το VIN τι μπορούμε να μάθουμε;
-
Μία εικόνα της κατάστασης της αγοράς: Πήγα σήμερα σε αντιπροσωπεία στα νότια δίπλα στον Πειραιά να δω την CLA, έστω την Α που έχουν το ίδιο εσωτερικό. Μπαίνοντας έβλεπες μόνο τα SUV και 2 ηλεκτρικά μοντέλα, α και μια Ε Coupe. Τα Α, C, E, πουθενά. Δυστυχώς η επίσκεψη κράτησε 5'. Μου είπαν ότι περιμένουν την νέα A class τον Μάρτιο και πληροφορίες τιμές κλπ θα έχουν λογικά από τέλη Φλεβάρη.
Θα πάρω τηλέφωνο σε 2-3 άλλες μεγάλες αντιπροσωπείες μήπως και έχουν αυτές να πάω να την δω, το υπάρχον μοντέλο. Όπως μου είπε και ο πωλητής σήμερα η βασική αλλαγή είναι η προσθήκη του υβριδικού συστήματος. Η 200d με τα 150 άλογα φαίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω μόνο τα βενζινοκίνητα πήραν το mild hybrid σύστημα, όχι και τα πετρελαιοκίνητα. Επίσης η PHEV, ειδικά για leasing.https://www.mercedes-benz.de/passengercars/models/coupe/new/cla.html
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/kai-nea-mercedes-cla-einai-edo/
-
Έχουν ανακοινώσει τιμές για την Α-Class.
https://cartalk.gr/irthe-ananeomeni-merc-a-class-pos-dikaiologei-40-chiliarika/
MERCEDES-BENZ FORUM