-
Εγώ έχω βάλει εδώ και μερικούς μήνες το here maps και δηλώνω εντυπωσιασμένος
Είναι free, πολύ εύκολο και μέχρι στιγμής δεν μου έχει δώσει ούτε μια λάθος οδηγία
Πιο αξιόπιστο και από επώνυμα gps που είχα σε car dvd στο παρελθόν!
Δοκίμασέ το! -
Ο χρήστης spacedriver έγραψε:
Γειά σας!Δεν ξέρω αν ανοίγω θέμα στο σωστό σημείο.Θα ήθελα να μου πείτε αν κάποιος γνωρίζει ένα σύστημα πλοήγησης για κινητό android που να λειτουργεί και χωρίς ιντερνετ.Εχω samsung με το προεγκατεστημένο πρόγραμμα της google αλλά νομίζω ότι δεν λειτουργεί χωρίς σύνδεση.Πρόκειται να κάνω το 1ο ταξίδι μόνη μου εκτός πόλεως και σε διαδρομή που συχνά δεν θα έχει σήμα(βουνά κοντά στα σύνορα) και νομίζω ότι το google maps δεν θα με βοηθήσει και πολύ.Μπορώ να κατεβάσω εφαρμογή στο κινητό-δωρεάν θα ήταν ιδανικά- ή είναι καλύτερα να αγοράσω μια ξεχωριστή συσκευή πλοήγησης;Δεν θέλω να ξεφύγω οικονομικά.Μου πρότειναν το Sygic GPS Navigation & Maps.Καμμιά ιδέα;https://www.tomtom.com/en_gb/sat-nav/sa ... go-mobile/
Γενικα η ΤΟΜΤΟΜ ειναι κορυφαια εταιρεια και σε hardware GPS (εχω ενα 4 χρονια τωρα και ειναι ο,τι καλυτερο εχω χρησιμοποιησει, και θα παιρνει updates για 20 χρονια συμφωνα με την εταιρεια).
Πιστευτω οτι το mobile application τους θα ειναι το ιδιο κορυφαιο. Εχει offline χαρτες οπως τους θες.
-
εδω και 2χρόνια έχω στο lenovo Α820 το Ν drive και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
https://play.google.com/store/apps/deve ... ystems,+SA -
Here Maps.
Είναι δωρεάν, οι χάρτες είναι πραγματικά ενημερωμένοι (η Here είναι η πρώην NAVTEQ και ΦΤΙΆΧΝΕΙ τους χάρτες που χρησιμοποιούν οι Garmin και Ndrive!) και δίνει αξιόπιστες οδηγίες!
Στάλθηκε από το LG-V490 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Google Maps ότι πιο καλό, free και με στοιχεία κίνησης πλέον
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosygatos έγραψε:
Here Maps.Είναι δωρεάν, οι χάρτες είναι πραγματικά ενημερωμένοι (η Here είναι η πρώην NAVTEQ και ΦΤΙΆΧΝΕΙ τους χάρτες που χρησιμοποιούν οι Garmin και Ndrive!) και δίνει αξιόπιστες οδηγίες!
Το Here ειναι το κορυφαιο.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Here Maps.
Είναι δωρεάν, οι χάρτες είναι πραγματικά ενημερωμένοι (η Here είναι η πρώην NAVTEQ και ΦΤΙΆΧΝΕΙ τους χάρτες που χρησιμοποιούν οι Garmin και Ndrive!) και δίνει αξιόπιστες οδηγίες!
Το Here ειναι το κορυφαιο.
Sent from my 7DTB41 using Tapatalk
+1
-
Ο χρήστης SkyNet01 έγραψε:
Google Maps ότι πιο καλό, free και με στοιχεία κίνησης πλέονSent from my iPad using Tapatalk
+1. Ειδικά απ' όταν επέτρεψε offline χρήση. Ωστόσο για full functionality θες data ανοιχτά. Που δεν έχουν μεγάλο κόστος, αλλά αφενώς μπορεί κάποιος να μη θέλει να το επωμιστεί, αφετέρου μπορεί να πέσεις σε περιοχή χωρίς 3G/4G σήμα. Το πας offline στη χειρότερη βέβαια αλλά όπως είπα λείπουν διάφορα, π.χ. φωνητικές οδηγίες (απ' όσο θυμάμαι).
Πάντως και το Here είναι πράγματι πολύ καλό οπότε κατεβάζεις και τα δύο που είναι ούτως ή άλλως δωρεάν και επιλέγεις ανάλογα.
-
Προσωπικά έχω TOM TOM (αγορασμένη εφαρμογή έναντι 50€) και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, εκτός από μία φορά που με έστειλε μέσα από κάτι χωματόδρομους στη διαδρομή Λεγρενά - Αγία Παρασκευή, παρόλο που στη σχετική ερώτηση είχα απαντήσει ότι θέλω μόνο άσφαλτο. Με πήγε εκεί που ήθελα πάντως. Επιβεβαίωσα πάντως τότε ότι έχει καταχωρημένο τον κάθε χωματόδρομο που υπάρχει, ακόμα και καθέτους που συναντούσα που δύσκολα χωράει αμάξι.
-
πριν απο λιγο ήμουν πισω απο ενα turan με τον κλασσικο 'πυργο' δεμένο στην οροφή.
https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q= ... 7970679817
Σκέφτομαι 'άλλαξαν αυτοκίνητα στη google'.
To ακολουθησα για λιγο και οταν πλησιασα ειδα οτι ειναι απο την here.
Εβγαλε και η Here 'street view';Εντωμεταξυ στο λιγο διαστημα που ακολουθουσα, έμπεινε απο απίστευτα στενα (Περιοχή κέντρο Λάρισας)
-
Eυχαριστώ.Κατέβασα τελικά το HERE.Με βοήθησε πολύ(αυτό με πήγε βασικά- και offline)!Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο το οποίο σε βοηθάει στην επιλογή λωρίδας;δεν θυμάμαι για ποιό μου είπαν ότι έχει αυτήν την λειτουργία!
-
MLS Destinator Pro έχω. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αν και κάπου κάπου με κάνει κάτι κόλπααα...
-
Ξέρετε αν μπορούν να φορτωθούν καινούργιοι χάρτες στο TomTom XL?
Και γενικά αν μπορεί να γίνει ενημέρωση.. -
Επειδή αναθερμάνθηκε αυτή η συζήτηση, έχουν κάποια πλεονεκτήματα τα επί πληρωμή navigation apps σε σχέση με τα δωρεάν Google maps, Waze κτλπ?
-
Ως χρήστης Sygic και Google maps, θεωρώ το δεύτερο σαφώς ανώτερο στην επιλογή διαδρομής λόγω live traffic. Νομίζω ότι μόνο αν κάπoιος έχει θέμα με την κατανάλωση data μπορεί να ροτιμήσει κάποιο από τα επί πληρωμή offline προγράμματα, όπως το Sygic.
Όταν είχα αγοράσει εγώ το Sygic, σε προσφορά 20 Ευρώ για lifetime Europe and Russia license αν θυμάμαι καλά, το Google maps δεν είχε offline turn by turn navigation. Τώρα που έχει κι αυτό, απλώς δεν θα αγόραζα το Sygic.
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Επειδή δεν εχω δουλέψει στο smartphone μου ουτε το Google maps ουτε το Here έχουν ειδοποιήσεις για κάμερες ταχύτητας?
-
Το gmaps σίγουρα δεν έχει. Το here δεν το έχω τσεκάρει καν αλλά νομίζω ότι το waze έχει κανονικά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το gmaps σίγουρα δεν έχει. Το here δεν το έχω τσεκάρει καν αλλά νομίζω ότι το waze έχει κανονικά.Υποτίθεται ότι το Google maps έχει πάρει αναβάθμιση πριν περίπου 1 μήνα για να δείχνει και τις κάμερες, αλλά δεν το έχω δει στην πράξη.
-
Δε το γνώριζα, καλό αυτό αν όντως ισχύει.
Το πηρα αποφαση...GPS