-
Παιδια.....
Αρχιζω και κολλαω.
Εδω και παλι η βασικη.
Μιλαμε για 0-100 8,5' και 6,5 λιτρα πραγματικη σε μικτο κυκλο,.
Εχεινκαι πολυ μεγαλο πορτπαγκαζ, ιδιαιτερα εκει που σηκωνει το εδρανο καιν χει αρκετο βαθος πιο κατω.
Κατι που ισχυεινκαι για τα vw .
Στι μπεμπες αγοραζεις την βασικη και αν θες καποιον εξοπλισμο, οχι κστι ακραιο, μπορει να μπει μετα. Μαζευεις τα χρηματα για αυτο πουμπραγματικα θελεις και το βαζεις,
Σκεφτεσαι να αλλαξεις το Σουζουκι με κατι πριμιουμ?
-
Ημουν σε αντιπροσωπεια της bmw με φιλο για τη δικη του.,,και αλλαζαν σε μια διολα μας , ολοκληρη οθονη και ταμπλο....το ειδα real time ....
Η οθονη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ...καλυτερα μια απ εξω με android.
Λοιπον η advantage, χειροκινητη με σχεδον ολα τα ηλεκτορνικα συστηματα ασφαλειας και acc.... 30,166 ευρω.
Ακομα δηλαδη με αυτα τα σκαλοπατια φορου, αγοραζεις χειροκινητο με 8,5-9 στα 0-100, καλη καταναλωση, καλη ποιοτητα κατασκευης, μεγαλο χωροναποσκευων και ολη τη σουιτα ασφαλειας της bmw ....ολο το πακετο.
Δεν ειναι κακη τιμη για bmw .
Αν δεν υοηρχαν τα σκαλοπατια φορου μπορουσε να παρει τα ιδια ΚΑΙ με το heads up display με ολες τις οληροφοριες της οθονης μπροσρα παρμπριζ, και τις μεγαλες οθονες στο ταμπλο και στο καντραν με σχεδον ιδια τιμη. Ή αλλιως, τα ιδια με οτι ειπα πιο πανω συν το αυτοματο κιβωτιο. Το οποιο ειναι πολυ καλο Φανη,
Δηλαδη θα πηγαινε 30,500 με ολα μεσα, σουιτα ασφαλειας, acc και αυτοματο κιβωτιο, απλα δεν θα ειχε hud και 10 αρα οθονη ...θα ειχε 9αρα.....(κλαϊν)
Βαλε τωρα και τους μισθους στη γερμανια και την ευκολια να προσθετεις εξοολισμο συν τα leasing δυο ετων, ετσι βρισκιυμε μεταχειρησμενα με φοβερο εξοπλισμο στην γερμανια και οχι σε εμας.
Τοσο πολυ αδικος ειναι αυρος ο φορος.
Οντως αν θελεις φουλ εξοπλισμο και σχετικη χαμηλη τιμη αγοραζεις ενα εταιρικο της BMW απο Μοναχο αυτα τα εχουν οι υπαλληλοι και καθε 6 μηνες τα αλλαζουν και το εισαγεις σαν μεταχειρο. Το προβλημα ομως που υπαρχει ειναι οτι τα περισσοτερα ειναι 2λιτρα. Αν μπορεις να τρεχεις διλιτρο στην Ελλαδα τοτε μπορεις να βρεις σουπερ αμαξι και σχεδον καινουριο. Αν μαλιστα εχεις και ατελια στους φορους τοτε κανει και την εισαγωγη πολυ ποιο απλη.
-
Ρε συ lap τι μεγάλο χώρο αποσκευών λες συνέχεια; 380 ειναι! Δεν μεγάλωσε και είναι τόσο με τον χώρο της αναδίπλωσης.
Επιτέλους και ένας χοντρούλης reviewer ! Και ψηλός! Που μου μπαίνουν όλα τα τσιναρια 1.75 70 κιλά και τα βρίσκουν όλα άνετα και κάθονται και σταυροπόδι! Όταν μπαίνει εύσωμος πάνω από 1.85 βλέπεις τους ....απλετους χώρους που έχουν τα περισσότερα....
-
@wantone μεχρι 25-26 για αυτοκινητο οικογενειακο το σκεφτομουν οταν χρειαστει να αγορασω. Το swift ως αυτοκινητο πολης.
Αλλα με αυτα που θελω αγγιζει και περνα πλεον τα 30.
Και αυτο λογω φορων ειδαλλως με 27.000 το επαιρνα οπως ηθελα. Εδω 24 κανει το gt line 208
Και παλι τα σκεφτεσαι τα 30, οπου παιρνεις αυτοκινηταρες στις αλλες εταιριες, αλλα οκ ειναι κορυφαιο στην κατηγορια του.
Μ αρεσει ως συτοκινητο, μου ταίριαξε πολυ οπως το ειδα απο κοντα. Σε αυτο το στυλ ειμαι, ομορφο αλλα οχι κραυγαλέο λουξ, ποιοτικο και οδηγοκεντρικο.
@Τκιν73 380 με το βαθοθλωμα....εισαι σιγουρος;;;
-
Tι να σου πω δεν έχω τροπο να το βεβαιωσω αλλα λες να ηταν με το βαθουλωμα 430 και η bmw να εγραφε 380? κοιτα οπως το ειδα απο κοντα δεν εχει ουτε μηκος (στην διασταση του 4.30) ούτε υψος είναι ρηχό ,μονο φάρδος εχει νορμάλ , οπότε το βαθουλωμα σωζει την κατασταση.
Παντως για τα γονατα των πισω εχει λιγοτερο χωρο απο το φοκους και την αλφα ( ειδικα απο αυτή).
-
Ναι εχει... αλλα απο την αλλη αν κοθονται παιδια...μεχρι να ψηλωσουν....θα αλλαχτει το αυτοκινητονή θα γινει αυτοκινητο πολης 15-18ετιας...
-
Τι να πω και εγώ την οδήγησα και μου αρεσε πάρα πολυ η 118i. Mπορεί απο αξιοπιστία σε βαθος χρονου να ειναι για τα πανηγυρια αλλα οι άτιμοι ξέρουν να ρυθμιζουν τρομερα τις αναρτήσεις και να κάνουν τοσο ωραια τα στριψίματα των τιμονιών τους...με λιγα λογια αν ημουν απλας και αλλαζα αμαξια καθε 3-4 χρόνια το πολυ μoνο bmw θα έπαιρνα...
-
Πάντως Τκιν που τα συζητάμε και δίπλα, δεν έχεις παράπονο, έχεις οδηγήσει τα περισσότερα αμάξια απ' όλους εδώ μέσα... όσο την αναβάλεις την αγορά, τόσο περισσότερο το φχαριστιέσαι μου φαίνεται...
-
Αυτο ειναι το μονο σίγουρο. Οταν ψωνισω δεν θα εχω καμια δικαιολογια δεν ειδα δεν καταλαβα....
-
οι άτιμοι ξέρουν να ρυθμιζουν τρομερα τις αναρτήσεις και να κάνουν τοσο ωραια τα στριψίματα των τιμονιών τους...με λιγα λογια αν ημουν απλας και αλλαζα αμαξια καθε 3-4 χρόνια το πολυ μoνο bmw θα έπαιρνα...
Ακριβώς!! Τα είπες όλα σε 2 γραμμές...αχαχα!
-
Ναι ετσι για 3-4 χρονια κατοχη και δωσιμο μετά γιατί δυστυχως απο αξιοπιστια είτε ειναι τραγικοι είτε το κανουν επιτηδες να χαλανε ευκολα...
-
Τοσο χαλια;;;;
Ενταξει οι πολλαπλασιαστες ακομα να φτιαξουν;
-
Πολλαπλασιαστές (υπάρχει βέβαια 'επίσημη απάντηση'), μπεκ, vanos, αντλία νερού, ψυγείο νερού και διάφορα άλλα ψιλολοϊδια ανάλογα με τον κινητήρα. Επίσης σε κάποια μοντέλα θές συχνά αλλαγή στα σινεμπλοκ της ανάρτησης (σε κάποια παλιότερα σχεδόν σε κάθε σέρβις...έχουν βελτιωθεί τώρα).
-
Και στα τωρινά μοντέλα -ειδικά σε κάτι Χ1- ακούστηκαν κάτι βάσεις μηχανής,κολλάρα turbo,πλακέτα λεβιέ αυτόματου κιβωτίου....
-
Και στα τωρινά μοντέλα -ειδικά σε κάτι Χ1- ακούστηκαν κάτι βάσεις μηχανής,κολλάρα turbo,πλακέτα λεβιέ αυτόματου κιβωτίου....
βασεις μηχανής άλλαξε ο κωδικός σε σχέση με τα πρώτα μοντέλα και αλλάζει με κόστος κάτω από 5 ευρώ.
κολλαρα τουρμπο αναφέρθηκαν 2-3 περιπτώσεις που ήθελαν σφίξιμο.
σοβαρότερα ήταν κάτι βολάν που αλλάχθηκαν εντός εγγύησης σε 2-3 μέλη.
γενικα σε σχέση με ότι ακούω για μοντέλα δεκαετίας τα πιο σύγχρονα δεν έχουν καμία σχέση.
Όπως και να έχει με τους ρυθμούς που πια βγαίνουν τα αμάξια και το βαθμό αναλώσιμοτητας που έχουν συν την ένδεια του νεοέλληνα που κοιτάει να κάνει στη ρόδα οικονομία και παραλείπει σερβις ή πάει σε δήθεν φθηνότερους μαστρομητσους, τα αμάξια πρέπει να αλλάζουν συχνα. -
Ξέρει κανείς τι γίνεται με τις μπροστινές γρίλιες/νεφρά στην μάσκα της Σειράς 1; Είναι κλειστά και ανοίγουν από κάποια ταχύτητα και μετά; Ή μένουν μόνιμα κλειστά;
-
Στην sportline ναι...το ειδα στην εκθεση.
-
Lap wrote:
Πολλαπλασιαστές (υπάρχει βέβαια 'επίσημη απάντηση'), μπεκ, vanos, αντλία νερού, ψυγείο νερού και διάφορα άλλα ψιλολοϊδια ανάλογα με τον κινητήρα. Επίσης σε κάποια μοντέλα θές συχνά αλλαγή στα σινεμπλοκ της ανάρτησης (σε κάποια παλιότερα σχεδόν σε κάθε σέρβις...έχουν βελτιωθεί τώρα).
Πω με ξενερωσες....εκανα και ονειρα, με βλεπα μεσα στη μπεμπα και ελεγα μου ταιριαζει. Την ειδα την βασικη και στον δρομο σε μαυρο... οκ δεν ειναι ουαου σε αυτην την εκδοση αλλα ...εχει ωραιες αναλογιες και κατι τεραστια ρουθουνια.
Παντως εγω ειμαι σαν τον παγωμενο. Αλλαζω λαδια και αναλωσιμα πριν την ωρα τους και ενα τσικ να ακουσω ....το αλλαζω ολο το ανταλακτικο. Ενω εσωτερικα το εχω απλα τελειο. Ουτε εκθεσιακό δεν με παινει. Πειρα και αυτες τις λαμπες uvcγια τιν κορωνοιο και καθαριζω τα καθισματα και το τιμονι περνώντας το σιγα σιγα απο πανω.
Π.χ μου ειπαν για τα μπλακια στην ανάρτηση στο κτεο. Παω και τα αλλαζω ολα και στις δυο ροδες και παντα το καλο και ακριβο ανταλλακτικο, οχι κινεζιες. Αλλα παντα παω εξω...διοτι σε αντιπροσωπεια θα με ξεσκιζαν. Φτου φτου τα αυτοκινητακια μου
-
-
Fanis75 wrote:
Lap wrote:
Πω με ξενερωσες....εκανα και ονειρα, με βλεπα μεσα στη μπεμπα και ελεγα μου ταιριαζει. Την ειδα την βασικη και στον δρομο σε μαυρο... οκ δεν ειναι ουαου σε αυτην την εκδοση αλλα ...εχει ωραιες αναλογιες και κατι τεραστια ρουθουνια.
Παντως εγω ειμαι σαν τον παγωμενο. Αλλαζω λαδια και αναλωσιμα πριν την ωρα τους και ενα τσικ να ακουσω ....το αλλαζω ολο το ανταλακτικο. Ενω εσωτερικα το εχω απλα τελειο. Ουτε εκθεσιακό δεν με παινει. Πειρα και αυτες τις λαμπες uvcγια τιν κορωνοιο και καθαριζω τα καθισματα και το τιμονι περνώντας το σιγα σιγα απο πανω.
Π.χ μου ειπαν για τα μπλακια στην ανάρτηση στο κτεο. Παω και τα αλλαζω ολα και στις δυο ροδες και παντα το καλο και ακριβο ανταλλακτικο, οχι κινεζιες. Αλλα παντα παω εξω...διοτι σε αντιπροσωπεια θα με ξεσκιζαν. Φτου φτου τα αυτοκινητακια μου
Εμείς έχουμε καεί απο την Ε39 και ιδιαίτερα απο την Ε60...
Αυτή τη στιγμη υπάρχει μια 118i και μια Χ1 που δεν έχουν βγάλει κανένα πρόβλημα στα 2 χρόνια που τα έχουμε .
BMW FORUM