-
Αν είναι για BMW να παίρνετε τη 'σωστή'...
BMW X6 M
twin-turbo V8 των 4,4 λίτρων, ο οποίος παράγει 575 ίππους (6.000 σ.α.λ.) και 553 Nm ροπής (2.200 σ.α.λ.)
8τάχυτο αυτόματο κιβωτίο το οποίο επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση σε 4 δευτερόλεπτα. ζάντες των 21 ιντσών με ελαστικά επιδόσεων και προηγμένη αερανάρτηση με έλεγχο απόσβεσης.
Στο εσωτερικό συναντάται ψηφιακή κεντρική οθόνη των 12,3 ιντσών ελεγχόμενη μέσω touchpad, ενώ για την ψυχαγωγία των επιβατών φροντίζει ένα ηχοσύστημα της Harman Kardon με 16 ηχεία.
-
Ρε συ ειλικρινά. Σου έχει φάει καμία γκομενα ο Κυριάκος και τον κράζεις συνέχεια ζαλίζοντας μας;
Έλεος πια.
Και αυτοκινητιστικά που γραφεις εκεί το πας συνέχεια.
Δεν καταλαβαίνω το λόγο να μολύνουμε με πολιτικά όλο το φορουμ.
θερμη παράκληση στους διαχειριστες να σκεφτούν το θέμα.
ο ασφαλέστερος τρόπος να τιναχτεί ενα φορουμ στον αέρα είναι τα πολιτικά και άμεσως μετά τα οπαδικά -
Αγαπητέ iceman δεν καταλαβαίνω που θίγεσαι εσύ ή κι ο ίδιος ο Κυριάκος, από την παρουσία σε βίντεο ενός ξεχωριστού κι ασυνήθιστου BMW στο οποίο επέβαινε...
δηλαδή, μπορεί να σου φταίνε άλλα αντιΝΔ ποστ που έχω κάνει, αλλά δεν καταλαβαίνω την ένσταση εδώ.
είναι ένα εντυπωσιακό αμάξι για τέτοια χρήση, υψηλών προσώπων.
ας κοντραριστούμε στα πολιτικά νήματα για να υπερασπιστείς τον Κυριάκο και τη ΝΔ αν αυτό επιθυμείς, γιατί εδώ δεν του 'επιτέθηκα...
και είπαμε, εντάξει το 'μα τί Γκόμενος είναι' αλλά όχι να μας έχει φάει και γκόμενα ο Κυριάκος...
Πέρα δηλαδή από το χωροχρονικά αδύνατον να συμπέσω εγώ κι ο Κούλης, τέτοιο χουνέρι από αυτόν τον Κυριάκο, ούτε ο Στάθης Ψάλτης δεν θα ήτο δυνατόν να πάθει!
-
Οποιος εχει καθολου εικονα για το συγκεκριμενο μοντελο,το υβριδικο ας ενημερωσει παρακαλω.Μηχανικα προβληματα,οδηγικη συμπεριφορα ,αξιοπιστια κ οποια αποψη πανω στο μοντελο και γενικα στις 5αρες τις bmw θα εκτιμηθει δεοντως.Ευχαριστω πολυ ,ειμαι νεο μελος κ ετσι ανοιξα το νεο θεμα να ρωτησω
-
Η σειρά 5 της bmw είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας συνήθως είναι η πιο αξιόπιστη σειρά. Από πολυτέλεια και δύναμη ανάλογα με τα χρήματα που θα επενδύσεις παίρνεις και τα αντίστοιχα έχεις πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών. Εγώ προσωπικά θα απέφευγα την υβριδική έκδοση λόγω πολυπλοκότητας και βάρους των μπαταριών
-
Η ναυαρχίδα είναι η 8άρα και η 7άρα. Δεν ισχύουν οι παλιές ερμηνείες ότι είναι μεγάλη BMW/Mercedes και άρα είναι αθάνατη. Είναι σίγουρα καλά αυτοκίνητα, αλλά η αξιοπιστία είναι κάτι συζητήσιμο. Ο φίλος μας ο Kostis20 εδώ μέσα έχει μαρτυρήσει με 5άρες...
-
Η σειρά 5 της bmw είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας συνήθως είναι η πιο αξιόπιστη σειρά. Από πολυτέλεια και δύναμη ανάλογα με τα χρήματα που θα επενδύσεις παίρνεις και τα αντίστοιχα έχεις πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών. Εγώ προσωπικά θα απέφευγα την υβριδική έκδοση λόγω πολυπλοκότητας και βάρους των μπαταριών
Συμφωνώ περί αξιοπιστίας της 5αρας (είναι από τα αρκετά αξιόπιστα μοντέλα της BMW), αλλά επ' ουδενί δεν είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας! Η ναυαρχίδα παραδοσιακά είναι η σειρά 7 και προσφάτως (όπως και στο παρελθόν) είναι και η σειρά 8.
-
ALEX19 wrote:
Συμφωνώ περί αξιοπιστίας της 5αρας (είναι από τα αρκετά αξιόπιστα μοντέλα της BMW), αλλά επ' ουδενί δεν είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας! Η ναυαρχίδα παραδοσιακά είναι η σειρά 7 και προσφάτως (όπως και στο παρελθόν) είναι και η σειρά 8.
Οι σειρές 7 και 8 είναι για εκκατομυριούχους. Η ναυαρχίδα σε μια εταιρεία δεν είναι πάντα το ακριβότερο μοντέλο. Στη volkswagen ας πούμε το σημαντικότερο μοντέλο είναι το γκολφ στη φορντ είναι το φόκους στη μερκ είναι η ε κλας και ούτω καθεξης. Πάντως σε μένα δυο 520 που πέρασαν πριν το καταραμένο χ3 ήταν άψογες. Απλά να αποφύγει την υβριδική έκδοση
-
Η ναυαρχίδα μιας μάρκας δεν είναι το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις, αλλά το μεγαλύτερο, ακριβότερο, τεχνολογικά πιο προηγμένο. Στη BMW είναι παραδοσιακά η 7αρα.
-
Δεν μπορεί να αποφύγει την υβριδική έκδοση μιας και σχεδόν όλα τα μεγάλα μοντέλα σε πετρέλαιο έρχονται με μπαταρία σε mild hybrid έκδοση. Βενζίνη σε τέτοια σκαριά καίει πολύ και έρχεται και φιμωμένη και με μικρότερη ιπποδύναμη (από 192 στα 184 πλέον).
Δυστυχώς όλα γίνονται για τα co2 emissions τα οποία βέβαια όσο δεν εφαρμόζονται παγκοσμίως υποχρεωτικά είναι κοροϊδία.
Στην Τουρκία πχ η 5αρα βγαίνει με 1600 υποκυβισμενο Β48 με 170 άλογα. -
Οι σειρές 7 και 8 είναι για εκκατομυριούχους. Η ναυαρχίδα σε μια εταιρεία δεν είναι πάντα το ακριβότερο μοντέλο. Στη volkswagen ας πούμε το σημαντικότερο μοντέλο είναι το γκολφ στη φορντ είναι το φόκους στη μερκ είναι η ε κλας και ούτω καθεξης. Πάντως σε μένα δυο 520 που πέρασαν πριν το καταραμένο χ3 ήταν άψογες. Απλά να αποφύγει την υβριδική έκδοση
Δεν είναι για εκατομμυριούχος, αλλά και έτσι να είναι, δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτά είναι οι ναυαρχίδες. Ναυαρχίδα (όπως έγραψαν και τα άλλα παιδιά) σημαίνει το ανώτερο / ακριβότερο / πιο τεχνολογικά προηγμένο μοντέλο. Εσύ μιλάς για ναυαρχίδα στις πωλήσεις, οπότε τότε στην BMW είναι η σειρά 3 παραδοσιακά.
-
Οχι για εκατομμυρίουχους.
Μια 735i παλαιοτερης δεκαετιας ενας με πολυ καλο εισοδημα την αγοραζε... Τωρα με τους φορους εχουν ανέβει παρα πολυ οι τιμες. Με νορμαλ φορολογηση την αγοραζουν αρκετοί...
-
Ναυαρχίδα στις πωλήσεις στην Ελλάδα ήταν η Χ1 και μοίραζεται πια το θρόνο με το αδελφάκι Χ2.
735 και γενικά 7αρα δεν θα έπαιρνε κανεις όσα λεφτά και να είχε. Μόνο για υπουργικό και γενικά σε θωρακισμένο.
σε αυτήν την κατηγορία χρημάτων οι περισσότεροι θα προτιμούσαν Χ5 ή Χ6 -
Μία ερώτηση προς κατόχους κυρίως τελευταίας γενιάς Χ1/Χ2.
Πώς βάζουμε τους υαλοκαθαριστήρες σε service position? Κάνω τη διαδιακασία που λέει το manual αλλά και η bmw σε βιντεάκι που βρήκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ. -
Εγώ σαν καταναλωτής και για ξεκίνημα δεν θα αγόραζα πάλι από τους Βαυαροί.Θα ακούμπαγα τα λεφτά μου αλλού την επόμενη φορά.
-
Με κίνδυνο να με διώξουν και από αυτό το forum μετα απο 20 χρόνια,όπως με έχουν διώξει και από άλλα όπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγο καιρό(!!!) απλά αναφέρω ότι η 525i ξαναέμεινε στο δρόμο ,στην άνοδο της Κηφισίας αυτή τη φορά.Είναι μια βδομάδα στην αντιπροσωπεία ακόμα να βρουν τι έχει....
Ευτυχώς που υπάρχει και το cherokee KK πλέον και μας έβγαλε ασπροπροσωπους και στα χιόνια!
-
Με κίνδυνο να με διώξουν και από αυτό το forum μετα απο 20 χρόνια,όπως με έχουν διώξει και από άλλα όπως πληροφορηθήκαμε πριν λίγο καιρό(!!!) απλά αναφέρω ότι η 525i ξαναέμεινε στο δρόμο ,στην άνοδο της Κηφισίας αυτή τη φορά.Είναι μια βδομάδα στην αντιπροσωπεία ακόμα να βρουν τι έχει....
Γιατί να σε διώξουν? Δεν υπάρχει λόγος!
Για θύμισε μου ποιόν μοντέλο, Ε60? Μοτέρ Μ54 ή Ν52? Αυτόματη? και με πόσα χιλιόμετρα. Από ένα σημείο και μετά οι BMW (ειδικά παλαιότερες γενιές) βγάζουν αρκετά θέματα και μένουν από βλακείες. Ενημέρωσέ μας όταν μάθεις τι είναι.
-
N53 3.0lt E60 LCI.Ελπίζω απο βδομάδα να έχω νέα...
-
Διαχρονικά θυμάμαι τη BMW του kostis να παθαίνει πράγματα κατά καιρούς.
-
Nαι ετσι είναι δυστυχώς.Εχει ξεκινήσει τις βλάβες απο τις 20.000km περίπου.
Η διαφορά με τα 2 Audi που έχουμε και έχουν και παραπάνω χιλιόμετρα είναι τεράστια.
Αν ήταν εντελώς δική μου απόφαση θα είχε φύγει προ πολλού ειδικά αφου δεν υπήρχε οικονομικό θέμα...
Αλλά τωρα που πήραμε και το cherokee μάλλον ήρθε η ωρα.
BMW FORUM