-
Η διεύρυνση της γκάμας αποτελεί μέρος της ανάπτυξης, και έχει ειπωθεί παραπάνω. Ας μην ήταν και η κατάρευση του σιδηρούν και το άνοιγμα της Κίνας και της Ινδίας, η οποία απελευθέρωσε στίφη διψασμένων καταναλωτών, και θα σου έλεγα που θα ήταν οι πωλήσεις όλων αυτών.
έδιτ
Ταφόπλακες και ταφικά μνημεία ρώσων νεοπλουτίδηδων και μαφιόζικης αλήτ με τα προσωπικά τους αυτοκίνητα, για να αντιληφθούμε το επίπεδο στέρησης -
Υποθετική συζήτηση:
-Πω ρε φίλε, γαμάτη η αμαξάρα που πήρες. Πόσο πήγε το μαλλί;
-50 χιλιάρικα.Α Περίπτωση
-Ε ναι, λογικό Μερσεντές είναι αυτή.Β Περίπτωση
-Τι λε ρε φίλε, 50 χιλιάρικα για Σιτροέν;Όταν το κάθε Σιτροέν (που μπορεί και να είναι και καλύτερο από το αντίστοιχο γερμανικό) δεν προκαλεί την αντίδραση Β, τότε μπορεί και να γίνει πρίμιουμ.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Υποθετική συζήτηση:-Πω ρε φίλε, γαμάτη η αμαξάρα που πήρες. Πόσο πήγε το μαλλί;
-50 χιλιάρικα.Α Περίπτωση
-Ε ναι, λογικό Μερσεντές είναι αυτή.Β Περίπτωση
-Τι λε ρε φίλε, 50 χιλιάρικα για Σιτροέν;Όταν το κάθε Σιτροέν (που μπορεί και να είναι και καλύτερο από το αντίστοιχο γερμανικό) δεν προκαλεί την αντίδραση Β, τότε μπορεί και να γίνει πρίμιουμ.
καλά ρε μλκ, έδωσες 50κ για να πάρεις γερμανικό ταξί ?
ήμαρτον που λέει και ο γεωργίου
-
Πραγματικά, αυτή ακριβώς είναι η αντίληψη του μέσου ανθρώπου.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Πραγματικά, αυτή ακριβώς είναι η αντίληψη του μέσου ανθρώπου.ο μέσος άνθρωπος ΤΜ αγαπά μερσεντέ
έχω μερσεντέ, πάμε μια βόλτα ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ο μέσος άνθρωπος ΤΜ αγαπά μερσεντέ
Επισης ειναι απο τις λιγες μαρκες, που μπορεινα αναγνωρισει μια 'μεση' γυναικα.
Γενικα ομως, ειναι ενας ηχηρος τροπος να πεις 'πετυχα 'ή τουλαχιστον 'εχω προσβαση στην επιτυχια'.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Me 300.000 τεμάχια δεν γίνεσαι όπως παλιά, αν και μπροστά στη σημερινή ανυπαρξία είναι σοβαρότατο νούμερο. Λίγο κάτω από 200.000 τεμάχια είχε η φίρμα όταν την ανέλαβαν οι Ανιέλι το 1985, και τότε η πρίμιουμ αγορά ήταν 3 φορές κάτω (και βάλε) σε όγκο σε σχέση με σήμερα. Και είχε και 100% δικιά της τεχνογνωσία, κορυφαία μάλιστα. Την ίδια περίοδο η Πεμβέ δεν πρέπει να είχε πάνω από 400-500.000 τεμάχια, τώρα είναι 3 φορές πάνω μαζί με τα Μίνι. Aπόδειξη του πόσα έχει χάσει η Άλφα με τη διαχείριση που είχε τα τελευταία 30 χρόνια, και πόσο δύσκολο και ακριβό θα αποδειχθεί να τα ξανααποκτήσει (και αν).Τα νουμερα που εδωσα δεν ειναι απο την κουτρα μου. Ειναι οι επισημοι στοχοι αυτων των εταιρειων για την επομενη πενταετια. Οπως απεδειξε η Φερραρι, δεν θελει καραβιες για να εισαι επιτυχημενος. Το exclusivity πουλαει!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης taxidiwtis έγραψε:
Γενικα ομως, ειναι ενας ηχηρος τροπος να πεις 'πετυχα 'ή τουλαχιστον 'εχω προσβαση στην επιτυχια'.
Γιατι η μέση γυναίκα τι ειναι, χαζή;
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος ρε φουστη μου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γιατι η μέση γυναίκα τι ειναι, χαζή;
Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος ρε φουστη μου
Δεν σου ειπα οτι το παραπανω το ενστερνιζομαι ,απλως το βλεπω να συμβαινει ..
οσο για τις γυναικες δεν είπα οτι ειναι χαζες απλως καποια πραγματα δεν τα ξερουν (ελλειψη πληροφορησης) -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Me 300.000 τεμάχια δεν γίνεσαι όπως παλιά, αν και μπροστά στη σημερινή ανυπαρξία είναι σοβαρότατο νούμερο. Λίγο κάτω από 200.000 τεμάχια είχε η φίρμα όταν την ανέλαβαν οι Ανιέλι το 1985, και τότε η πρίμιουμ αγορά ήταν 3 φορές κάτω (και βάλε) σε όγκο σε σχέση με σήμερα. Και είχε και 100% δικιά της τεχνογνωσία, κορυφαία μάλιστα. Την ίδια περίοδο η Πεμβέ δεν πρέπει να είχε πάνω από 400-500.000 τεμάχια, τώρα είναι 3 φορές πάνω μαζί με τα Μίνι. Aπόδειξη του πόσα έχει χάσει η Άλφα με τη διαχείριση που είχε τα τελευταία 30 χρόνια, και πόσο δύσκολο και ακριβό θα αποδειχθεί να τα ξανααποκτήσει (και αν).
Τα νουμερα που εδωσα δεν ειναι απο την κουτρα μου. Ειναι οι επισημοι στοχοι αυτων των εταιρειων για την επομενη πενταετια. Οπως απεδειξε η Φερραρι, δεν θελει καραβιες για να εισαι επιτυχημενος. Το exclusivity πουλαει!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Εχετε ανοιξει πολλαπλα μετωπα, εχει ενδιαφερον ομως...
Καταρχας πιο πριν που ειπες 'Όποιος δεν νιώθει από οδήγηση, ας πάρει Lexus. Πιο καλοφτιαγμένα και αξιόπιστα από τα γερμανικά...'
Το αυτο καλως/κακως δεν ισχυει επουδενι...Δεν ισχυε ποτε ουτε παλαιοτερα, ουτε και σημερα, στο συνολο των μοντελων που εχει να αντιπαραθεσει η καθε χωρα. Μπορει καποια Γερμανικα μοντελα για καποιες χρονιες να ηταν πραγματι υποδυεστερα απο καποια συγκεκριμενα Ιαπωνικα, στο συνολο ομως και για την πλειοψηφια των μοντελων της Γερμανικης αυτοκινητοβιομηχανιας ουδεποτε συνεβη κατι τετοιο.Αν απο την αλλη μιλας αποκλειστικα για αξιοπιστια, εκει τα πραγματα ειναι λιγο πιο συνθετα καθοτι ως γνωστων σε
επιμερους μηχανικα τμηματα ή και γενικοτερα εντος του αυτοκινητου υπαρχουν υλικα απο πολλους προμηθευτες απο διαφορες χωρες.
Θα συμφωνησω στο ενδεχομενο η Honda και η Toyota (λιγοτερο) να κατακτουν συνηθως την κορυφη σε παγκοσμιο επιπεδο
σε οτι αφορα την συνολικη αξιοπιστια των οχηματων της, αλλα σε οτι αφορα γενικοτερα την εννοια της ποιοτητας κατασκευης, οι Ιαπωνες δεν εχουν φτασει τους Γερμανους μεχρι στιγμης, τουλαχιστον σε μοντελα ευρειας παραγωγης.Τωρα τα περι Ferrari τα υπολογιζεις σε λαθος βαση. Ειναι το πιο ποθητο brand αυτοκινητου EVER. Τελος, δεν χωραει συζητηση σε αυτο, οποτε τα περι exclusivity δεν εχουν νοημα, τουλαχιστον για τις νορμαλ Ιταλικες φιρμες οι οποιες και αφοαουν την πλειοψηφια του αγοραστικου κοινου.
Οπως εχει πει καποια στιγμη καποιος χρηστης αρκετα εμπειρος με τις Ιταλικες μαρκες, και συγκεκριμενα στα περι AR, η διοικηση τους τα τελευταια χρονια θυμιζει αρκετα απο την γνωστη μας Oλυμπιακη.
Υπαρχει ακομα και σημερα εντονη ανακολουθια σε οτι αφορα κυριως την συνολικη ποιοτητα των μοντελων, ελλειψη ξεκαθαρης στρατηγικης , ρεαλιστικων στοχων , και κυριως ενος feedback με τους λατρεις της φιρμας, που να λαμβανεται σοβαρα υποψιν αλλα και να εφαρμοζεται στην πραξη.Αυτα τα τελευταια ειναι 'εργαλεια' τα οποια παιζουν στα δακτυλα οι Γερμανικες αυτοκινητοβιομηχανιες, σε συνεχη βαση, εδω και τουλαχιστον για δυο δεκαετιες, για αυτο και παραμενουν κυριαρχες στην αγορα, και μισητες απο πολλους Ιταλοφιλους, Γαλλοφιλους κτλ.
Ειναι ισως αβολα και στεναχωρα ολα αυτα, να βλεπεις κυριως να 'κερδιζουν' τον ανταγωνισμο τα τελευταια χρονια κυριως Γερμανικες κατασκευες, δυστυχως ομως ειναι η αληθεια...P.S νομιζω oτι ειμαστε way offtopic, μηπως η συζητηση απο την αρχη που ξεφυγε, να μεταφερθει καπου αλλου?
-
Τώρα έρχονται οι mods να την στρώσουν.
-
Κάπου πηρε το μάτι μου για σειρά 2 με κίνηση εμπρός... (Τωρα πότε θα βγει ιδεα δεν έχω)
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάπου πηρε το μάτι μου για σειρά 2 με κίνηση εμπρός... (Τωρα πότε θα βγει ιδεα δεν έχω)Εδώ σου βάζουν πλέον έξτρα ήχο κινητήρα να βγαίνει από το ηχοσύστημα, εκεί θα κωλώσουν? Βρε ρεζιλίκια η bmw!
-
Από Νοέμβρη ή Δεκέμβρη στην χώρα. series 2 active tourer
Και από το 2015 και το X1 με FWD
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αργεί το f/l της f20?
Με ενδιαφέρει αγορά της 116d Eff. Dynamics. Μην παραγγείλω και βγει σε κανα 3μηνο το νέο.... -
Ο χρήστης koumis έγραψε:
Αργεί το f/l της f20?
Με ενδιαφέρει αγορά της 116d Eff. Dynamics. Μην παραγγείλω και βγει σε κανα 3μηνο το νέο....Καποια δημοσιευματα σε Γερμανικα περιοδικα, κανουν λογο για αρχες 2015, πρωτο τριμηνο...Λογικα σε λιγες μερες με την εναρξη της εκθεσης Παρισιου, θα πρεπει να υπαρχουν νεοτερα επ' αυτου...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κάπου πηρε το μάτι μου για σειρά 2 με κίνηση εμπρός... (Τωρα πότε θα βγει ιδεα δεν έχω)BMW 2 Active Tourer...έχει παρουσιαστεί καιρό τώρα, από εχτές και στις εκθέσεις της χώρας μας. Το αντίπαλο δέος της B-Class, βασίζεται στη νέα παλτφόρμα του Mini (όπως θα βασίζεται και το νέο Χ1).
-
Μπαράζ μεταγραφών προς την BMW!
Ο έως τώρα Τεχνικός Διευθυντής της Ferrari, Roberto Fedeli, εγκαταλείπει το cavallino rampante και κατευθύνεται προς το στρατόπεδο των Βαυαρών της BMW. Και συγκεκριμένα, του M Division παραρτήματός της.Πρόκειται για το δεύτερο κατά σειρά στέλεχος με υψηλές τεχνικές/τεχνολογικές περγαμηνές που οδεύει προς την BMW. Την αρχή έκανε πριν λίγες μόλις μέρες ο 48χρονος Francicus van Meel, o οποίος από τις αρχές της επόμενης χρονιάς αναμένεται να ενταχθεί και τυπικά πλέον στη θέση του επικεφαλούς της BMW M Gmbh κατέχοντας από το 2012 έως και σήμερα τώρα την αντίστοιχη θέση στην Quattro GmbH της Audi. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η BMW «επιστρατεύει» από τις αρχές του επόμενου μήνα τις υπηρεσίες και του Roberto Fedelli, ο οποίος στις 13 Σεπτεμβρίου παραιτήθηκε από τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της εταιρείας. Σύμφωνα με πηγές από το Maranello, η αποχώρησή του δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με εκείνη του προέδρου της , Luca di Montezemolo.
Ο Roberto Fedeli δεν ήταν για την Ferrari ένας… απλός τεχνικός διευθυντής, καθώς πρόκειται για τον άνθρωπο που «κρύβεται» πίσω από κάθε 4τροχη δημιουργία των Ιταλών από το 2007 έως και σήμερα –με αιχμή του δόρατος ασφαλώς την υβριδική LaFerrari. Ο Fedeli εντάχθηκε στους κόλπους των «κόκκινων» το 1988 και είχε εργαστεί στο παρελθόν πάνω σε πολύ σημαντικά για την εταιρεία projects, όπως εκείνα των Ferrari 456, 355 και 550 Maranello. Τη θέση του Ιταλού καταλαμβάνει με… εσωτερική μετακίνηση ο Michael Leiters, ο οποίος ήρθε στη Ferrari τον Ιανουάριο που μας πέρασε προερχόμενος από την Porsche και με μεγάλη εμπειρία στην εξέλιξη της Cayenne, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!
http://www.4troxoi.gr -
Ενημερωτικά και μόνο :
Θα ήθελα γνώμη από όσους κατέχουν ή έστω έχουν οδηγήσει BMW X3 diesel μοντέλα 2009-2011 ή έστω γνωρίζουν τα καλά και τα αρνητικά του αυτοκινήτου... -
Ρώτα κι εδώ: viewtopic.php?f=10&t=16475&start=450
BMW FORUM