Καταλαβα για ποια αντιπροσωπεια μιλας και η αληθεια ειναι οτι ειναι παγια τακτικη τους. Το εχω αντιμετωπισει και εγω στο παρελθον οταν ψωνισα απο αυτους.
Το δελεαρ ειναι η πολυ καλη τιμη που κανουν στα αυτοκινητα, στην δικη μου περιπτωση ηταν περιπου 1200 ευρω κατω απο αλλους αντιπροσωπους. Ωστοσο οταν ηρθε η στιγμη να συμφωνησουμε τα οικονομικα απαιτησαν ολο το ποσο μπροστα.
Το αμαξι ειχε ενα 3μηνο (που τελικα εγινε 4μηνο παραδοσης). Φυσικα δεν δεχτηκα, δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκαρω ενα μεγαλο ποσο χωρις καποιο αντικρυσμα στα χερια μου. Με λιγη πιεση παραπανω (και σαν μεγαλη χαρη μου το παρουσιασαν, μπλεχτηκαν οικονομικοι διευθυντες κτλ) εδωσα ενα καπαρο 500 ευρω και οταν ηρθε το αυτοκινητο και το ειδα στο υπογειο τους, τους εξοφλησα και μετα απο 5 μερες το πηρα
Δεν μου αρεσε αυτη η αντιμετωπιση καθως αλλοι αντιπροσωποι της ιδιας μαρκας δεν ζητησαν πληρη προεξοφληση. Δεν θα τους προτιμησω ξανα.
Σαν αγοραστης εχεις την δυναμη, μην τους εκχωρεις εξουσια που δεν εχουν. Γιατι να εχεις εσυ το αγχος των χρηματων σου?
Ασε να εχουν αυτοι την πιεση της πωλησης
ΥΓ να σημειωσω εδω οτι σε αλλη προσφατη αγορα μου, η αντιπροσωπεια ακολουθησε την γνωστη πεπατημενη δλδ καπαρο-εξοφληση του αυτοκινητου με την αφιξη του στον Πειραια-παραλαβη μετα απο μερικες ημερες