-
Συγκεκριμενα τωρα επειδη ειδα την προσφορα 33.144 Cx 5AWD Auto απο 41844!
-
Ενημερωτικα δυο αλλες προσφορες που εχω σε παρομοιας αξιας αλλα υβριδικα αυτοκινητα επειδη το ΤΤ ειναι αρκετα μικροτερο,το CRV η αρχικη ομως εξοπλιστικα 4κινητη εκδοση απο 44.500 περιπου εχει 39890.Το HYUNDAI Tucson hev apo 43640 η ανωτερη ομως εξοπλιστικα εκδοση και αρκετα ισχυροτερη απο τα αλλα δυο βγαινει 39600.
-
Για ποια έκδοση και κινητήρα μιλάμε?AWD?
Με κλειστά ματιά το παίρνεις αν μπορείς.
Γιατί όμως τόσο φθηνά? -
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Για ποια έκδοση και κινητήρα μιλάμε?AWD?
Με κλειστά ματιά το παίρνεις αν μπορείς.
Γιατί όμως τόσο φθηνά?Αυτόματο,4κινητο, έκδοση challenge plus για παράδοση σύντομη αλλιώς οποία έκδοση θέλω αλλά παράδοση σε 6 με 7 μήνες ,όσο πιο ακριβή έκδοση τόσο αυξάνεται η έκπτωση.Αφαιρείται ολόκληρο το τέλος ταξινόμησης λόγω τριτεκνιας.
Κινητήρας ο 2λιτρος βενζινή -
Ok.Τωρα αυτο εχει πιο αδύναμο μοτερ απο το μικρότερο cx30 ,δηλαδή 165ps χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση...
Και αυτόματο?Και ΑWD?
Θα είναι αργό νομίζω. Κανε Test Drive να δεις αν σε καλύπτει. -
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Ok.Τωρα αυτο εχει πιο αδύναμο μοτερ απο το μικρότερο cx30 ,δηλαδή 165ps χωρίς ηλεκτρική υποβοήθηση...
Και αυτόματο?Και ΑWD?
Θα είναι αργό νομίζω. Κανε Test Drive να δεις αν σε καλύπτει.Ναι ο πιο ταιριαστός κινητήρας σε αυτό το μοντέλο μάλλον είναι ο diesel 2.2 με τα 184.
Απλά υπάρχουν 2 θέματα για μένα.
Πρώτον πάμε αποκλειστικά σε καινούργια παραγγελια με την ανάλογη καθυστέρηση σε παράδοση και δεύτερον ανεβαίνει ο κυβισμός και αλλάζει η απαλλαγή στο τέλος ταξινόμησης που αν θυμάμαι καλά πέφτει στο 50% σε σχέση με το δίλιτρο,όποτε τρως ένα καπέλο κάποιες χιλιάδες ευρώ!
Σε κάθε περίπτωση θα ρωτήσω και γιαυτο την Παρασκευή που θα πάω στην αντιπροσωπεία,οικονομοτεχνικά τι γίνεται με το κινητήρα πετρελαίου ίσως με κάποια ανώτερη έκδοση εξοπλισμού μικρύνει το χάσμα με το δίλιτρο βενζίνης. -
@antonmone said in MAZDA FORUM:
Ενημερωτικα δυο αλλες προσφορες που εχω σε παρομοιας αξιας αλλα υβριδικα αυτοκινητα επειδη το ΤΤ ειναι αρκετα μικροτερο,το CRV η αρχικη ομως εξοπλιστικα 4κινητη εκδοση απο 44.500 περιπου εχει 39890.Το HYUNDAI Tucson hev apo 43640 η ανωτερη ομως εξοπλιστικα εκδοση και αρκετα ισχυροτερη απο τα αλλα δυο βγαινει 39600.
Τούμπανο και το Tucson με τους 265 αλλά έχει 6000€ παραπάνω από το σι εξ 5. Δεν έχει και το βραχνά των 2λιτρων που είναι Νο1 στόχος των κυβερνήσεων μας,μόλις δεν τους βγαίνουν τα κουκιά.
-
-
-
Τι σε νοιάζει? Άλλοι θα τα βλέπουν…μονίμως μάλιστα…
-
@ggab said in MAZDA FORUM:
@harisma23 said in MAZDA FORUM:
Βρε μανία, να προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τις κακές επιλογές της Mazda...
Χωρίς μάλιστα να έχετε οδηγήσει το αυτοκίνητο, αλλά θεωρητικολογώντας!
Οδηγείστε το πρώτα και μετά (αν συνεχίζετε να διαφωνείτε) καταθέστε την αντίθετη άποψη σας από την εμπειρία μου.Εδώ ρε συ ο συμφορουμιτης sabas γράφει πάπυρο με απόψεις και συμπεράσματα,βλέποντας βιντεάκια στο you tube!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι και πως αντιδρά η ανάρτηση ξέρει και αν η ηχομόνωση είναι επαρκής.......Και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν δει ποτέ live ένα αυτοκίνητο και δεν το έχουν οδηγήσει ποτέ σε TD και το έχουν παραγγείλει κιόλας...
-
@groover1972 said in MAZDA FORUM:
Οδηγείστε το πρώτα και μετά (αν συνεχίζετε να διαφωνείτε) καταθέστε την αντίθετη άποψη σας από την εμπειρία μου.Εδώ ρε συ ο συμφορουμιτης sabas γράφει πάπυρο με απόψεις και συμπεράσματα,βλέποντας βιντεάκια στο you tube!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέχρι και πως αντιδρά η ανάρτηση ξέρει και αν η ηχομόνωση είναι επαρκής.......Και υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν δει ποτέ live ένα αυτοκίνητο και δεν το έχουν οδηγήσει ποτέ σε TD και το έχουν παραγγείλει κιόλας...
ξερετε καποιον?
-
@gatoz said in MAZDA FORUM:
ξερετε καποιον?
Ναι, εγώ είμαι ένας από αυτούς!
-
@strom said in MAZDA FORUM:
@gatoz said in MAZDA FORUM:
ξερετε καποιον?
Ναι, εγώ είμαι ένας από αυτούς!
χαχαχ
το βιταρα το ειχα παρει απο μια ανακοινωση της σουζ σε μια εκθεση στο εξωτερικο.
ηταν φυσικα το πρωτο που πηρε πινακιδα. αφου πρωτα ειχε εκτεθει σε μια εκθεση στο ελληνικο που τους το αφησα αφου πηρα τα κλειδια για να μην μπει κανενας μεσα. μαλιστα μπηκε μια κοπελιτσα τοτες στο βιταρα κλαμπ να πανυγηρισει οτι ειχε το πρωτο και την πηρε μια απογοητευση οταν ειδε το δικο μου ηδη να εχει κανει γυρα γερανεια και καντηλι στην ευβοια κανα μηνα νωριτερα -
Καλημέρα σε όλους
Μια ερώτηση για ένα θέμα που θα έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι σίγουρα.
Έχω αγοράσει ενα mazda 2 του 08 και κάνει τρέμουλο από τις βάσεις λογικά και στο πάτα άσε του γκαζιού, Ειδικά το πρωί που είναι παγωμένο χαμός. Ρώτησα την αντιπροσωπεία και μου είπαν 300€ η υδραυλική του συνοδηγού και 100 η κόντρα σασμάν που είναι και οι 2 που την ακούνε. Ο προηγ ιδιοκτήτης έχει βάλει εμπορίου πριν απο 1,5 χρόνος οπότε προφανώς δεν άντεξε. Έχει κάποιος άλλος βάλει κάποια του εμπορίου που του άντεξε? αποτι βλέπω στα ανταλλακτικά δεν πάιζουν febi, swag febest που είναι αξιόπιστες. μόνο kavo parts, NTY kai original birth. Έχει δοκιμάσει κάποιος κάποια aftermarket με καλό αποτέλεσμα!?? -
Να ρωτήσω εδώ γιατί δεν βρίσκω νήμα Mazda 3. Έχουν συζητηθεί πραγματικές καταναλώσεις κατόχων 3 e-SkyActiveX με χρήση κυρίως αστική/υπεραστική; Για ταξίδια διαβάζω ότι είναι ελαφρώς πιο οικονομικό από ένα μέσο atmo2L. Μιλάω για μηχανικό όχι αυτόματο κιβώτιο. Επίσης τι τέλη πληρώνει αυτή τη στιγμή με τα 117gr;
-
Εάν όντως καταργηθεί το τεκμήριο τότε αλλάζουν πολλά!!!!
Saba έρχεται αυτο εδώ;
Άσχετο είδα το mazda 6 αλλά νομίζω με ξένες πινακίδες.
Παιδιά είναι ένα πανέμορφο όχημα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο όμορφο είναι από κοντά. Σαν έργο τέχνης ειναι
Το καλύτερο ότι παρόλο που ήταν sedan είχε μεγάλη απόσταση από το έδαφος όπως το κοιτούσα
-
Το 6 και εσωτερικά είναι πολύ όμορφο,λιτό αλλά κομψό ταυτόχρονα,με άριστη συναρμογή και υλικά!
-
Αμαξαρες είναι τα άτιμα
-
Τι να σου πω ,ακόμα και το 2 εκπέμπει ποιότητα,παρόλο που σαν σχέδιο πρέπει να κλείνει 10ετια
MAZDA FORUM