-
Χαμός γίνεται. Στην τάξη του γιου μου μόνο 1 κρούσμα. Αλλά στην Α' δμοτικού (1 τμήμα), ήδη 6 κρούσματα! Εντωμεταξύ ο συμμαθητής του γιου μου κανένα σύμπτωμα εκτός από βραχνάδα. Και οι γονείς το κατάλαβαν γίατί και πε΄ρσι που είχε ξανά κόβιντ μόνο βραχάδα, οπότε με το που το Σάββατο ξύπνησε με βραχνάδα τεστ και τσουπ θετικός. Για να δούμε....έρχεται και γριπη και όλες οι άλλες ιώσεις...καλά θα πάει και φέτος!
-
Δεν θα μας αφήσει σε ησυχία πάλι φέτος!!!
Ελπίζω να μην έχουμε ξανά κρούσμα στρεπτόκοκκου... -
εγώ στο δικό μου 9χρονο γιο έκανα πέρσι αντιγριπικό και δεν αρρώστησε ούτε 1 φορά πέρσι, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
το ίδιο θα κάνω και φέτος.
covid δεν κόλλησε ποτέ εν αντιθέσει με εμάς που την πάθαμε φέτος τον Μάρτη. Ας ελπίσουμε να μην ξανακολλήσουμε.
-
@elteo said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
εγώ στο δικό μου 9χρονο γιο έκανα πέρσι αντιγριπικό και δεν αρρώστησε ούτε 1 φορά πέρσι, μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση.
Και εγώ το ίδιο, γλυτώσαμε πολλά αλλά 1-2 απλές ιώσεις δεν τις γλυτώσαμε.
-
Επίδομα παιδιών. Έκανα αίτηση σήμερα. Πρώτη φορά.
Μου εβγαλε ειδοποίηση ότι με βάση των δεδομένων που συμπλήρωσα δικαιούμαι τα κάτωθι ποσά...
Μου βγάζει ένα κατεβατό με 12 δόσεις των 56 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό?
Πότε θα πληρωθώ και πότε? Ξέρει κανείς? -
@megane98hp said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Επίδομα παιδιών. Έκανα αίτηση σήμερα. Πρώτη φορά.
Μου εβγαλε ειδοποίηση ότι με βάση των δεδομένων που συμπλήρωσα δικαιούμαι τα κάτωθι ποσά...
Μου βγάζει ένα κατεβατό με 12 δόσεις των 56 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό?
Πότε θα πληρωθώ και πότε? Ξέρει κανείς?Κανονικά παίρνουμε 2 δόσεις ανά 2 μήνες μαζί, δηλαδή γύρω στα 56 ευρώ. Πολύ λίγες φορές το κάνουν ανά 3 μήνες.
-
Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά.
-
Κάποιοι άνθρωποι; Μάλλον πολλοί άνθρωποι. Πάρα πολλοί.
-
@antonakis said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Κάποιοι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να έχουν παιδιά.
Τα έχουμε πει, ένα ρημάδι παπί για να οδηγήσεις χρειάζεται να δώσεις εξετάσεις, αλλά για να κάνεις παιδιά δεν χρειάζεται τίποτα. Όπως τα λέει ο κατιαγίδας ειναι, πάρα πολλοί δεν θα έπρεπε να τους επιτρέπεται να τεκνοποιούν!!
-
Ακούω συμμοριοποίηση από το Γυμνάσιο και επισκέψεις στο τοπικό τμήμα από το Λύκειο, ακόμα και από γνωστούς.
-
Και ακούγεται φήμη για σχολείο της "καλής κοινωνίας", όχι τίποτα της πλέμπας.
Θα δούμε σε λίγο Κούγι@ υποψιάζομαι να λέει ότι ο σκύλος τους επιτέθηκε και αμύνθηκαν.... -
Δεν υπάρχουν σχολεία καλής και κακής κοινωνίας.
Μόνο γονείς που αγνοούν ή αφήνουν τα παιδιά στον αυτόματο. -
@xenos said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Και ακούγεται φήμη για σχολείο της "καλής κοινωνίας", όχι τίποτα της πλέμπας.
To σχολείο πρέπει να γίνει γνωστό άμεσα!
-
Και εγω σε ιδιωτικό που πήγα πάντως, η διακίνηση ναρκωτικών γινόταν από παιδιά επώνυμων.
-
@antonakis said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Και εγω σε ιδιωτικό που πήγα πάντως, η διακίνηση ναρκωτικών γινόταν από παιδιά επώνυμων.
Εεε ναι προφανώς, αυτοί έχουν τα κονέ και τα χρήματα.
Πάντως εδώ λεει το σχολείο και εαν όντως ειναι αυτό, είναι γνωστό για το ποιόν όσων φοιτούν εκεί, από τα χειρότερα σχολείο της Αττικής
https://nassosblog.gr/agia-paraskevi-sokarei-i-agriotita-tis-epithesis-trion-anilikon-enantion-14chronou-osa-eipe-i-mitera-tou/ -
Α. Πάντα καλό όνομα είχε αυτό.
-
Υπάρχει απλή λύση για τέτοια καλόπαιδα.
Εφ'οσον είναι ανήλικα, 3 χρόνια στρατό με καλλιόπη,μαγειρεία,σπουπιδιάρα και γερμανικό 2-4 στα παραμεθόρια και καμιά 12αριά χρόνια μετά κοινωνική εργασία σε χωράφια,κτήματα,ανοικοδόμηση δημ. έργων,εκπαίδευση στην ΕΜΑΚ κ.λ.π. Εκεί κοντά στα 35 έτη επαναξιολόγησή τους για ένταξη στην κοινωνία κι αν όχι συνέχεια της κοινωνικής εργασίας τους για άλλα 15 χρόνια. Στους κηδεμόνες τους πρόστιμο ίσο με το 1/2 της ακίνητης και κινητής περιουσίας τους και ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμη.
Μέτα ξαναβλέπουμε αν θα συνεχιστούν οι ψευτομαγκιές από τους κουρ@δόμαγκες ανήλικους κι από τους ανεύθυνους γονείς τους. -
@panormus772 said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Εφ'οσον είναι ανήλικα, 3 χρόνια στρατό με καλλιόπη,μαγειρεία,σπουπιδιάρα και γερμανικό 2-4 στα παραμεθόρια και καμιά 12αριά χρόνια μετά κοινωνική εργασία σε χωράφια,κτήματα,ανοικοδόμηση δημ. έργων,εκπαίδευση στην ΕΜΑΚ κ.λ.π. Εκεί κοντά στα 35 έτη επαναξιολόγησή τους για ένταξη στην κοινωνία κι αν όχι συνέχεια της κοινωνικής εργασίας τους για άλλα 15 χρόνια. Στους κηδεμόνες τους πρόστιμο ίσο με το 1/2 της ακίνητης και κινητής περιουσίας τους και ποινή φυλάκισης μη εξαγοράσιμη.
Μέτα ξαναβλέπουμε αν θα συνεχιστούν οι ψευτομαγκιές από τους κουρ@δόμαγκες ανήλικους κι από τους ανεύθυνους γονείς τους.Δεν χρειαζεται...
Μετακινηση σε σχολεια του Πειραια, κεντρο Αθηνας και κανα Μενιδι.
Να δεις πως στρωνουν ολο αυτα τα ''μαγκακια''.Τους ειχαμε πετυχει στις 5ημερες και 3ημερες πριν 20+ χρονια τους ιδιωτικους...
Ειχε γλεντι η φαση... -
@panormus772 said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Μέτα ξαναβλέπουμε αν θα συνεχιστούν οι ψευτομαγκιές από τους κουρ@δόμαγκες ανήλικους κι από τους ανεύθυνους γονείς τους.Να αγιάσει το στόμα σου!!! + άπειρο!!
-
Το έχουμε πει, ότι για τα χαμηλής απαξίας αδικήματα δεν υπάρχουν ποινές στον ΠΚ και πρέπει να υπάρξουν.
Από τις κομμένες εξατμίσεις και τα ηχοσυστήματα που τα ακούν 3 τετράγωνα, μέχρι το μπούλινγκ , τις μικροκλοπές, την οπλοφορία κλπ.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...