-
@storm said in SEAT FORUM:
Αν επιτρέπεται τι αυτοκίνητο πήρες;
-
Ποιο suzuki; έκδοση;
-
Scross.
Χρειαζόταν αμάξι λόγω μωρού, οπότε πήγα βάση χώρων/€.
Ότι μτχ 5ετιας με 100k km είδα ήταν εξευτελιστικά κοντά στην τιμή. -
Για οικογένεια μια χαρά. Εγώ πάντως 28 χιλιάρικα για αυτοκίνητο δεν θα έδινα ποτέ.
Μέχρι 16 χιλιάρικα και πολλά είναι.
-
Γιατί π.χ. θα πρέπει να πουλήσω το δικό μου 13 ή 14 χιλιάρικα
Πιστεύω ότι πουλιέται πιο ακριβά, πάω από €16.000. Ειναι σχεδόν καινούργιο και εμπορικό μοντέλο.
-
Ίσως αν κάποιος έχει πολύ χρόνο για σκότωμα, βάλει αγγελία και έχει διάθεση να ασχοληθεί με ιδιώτες.
-
Για οικογένεια μια χαρά. Εγώ πάντως 28 χιλιάρικα για αυτοκίνητο δεν θα έδινα ποτέ.
16k σε λίγο θα έχουν τα μεγάλα σκούτερ....
-
15 ξεκινάει το aygocross τι να λέμε τώρα... Cry them Charalamb.
-
@elteo said in SEAT FORUM:
16k σε λίγο θα έχουν τα μεγάλα σκούτερ....
Χαχα...
Προχθές ρώτησα για Honda X-adv και Forza...750 cc και τα δύο...
14.300 το ένα και 13.000 το άλλο..
-
Ίσως αν κάποιος έχει πολύ χρόνο για σκότωμα, βάλει αγγελία και έχει διάθεση να ασχοληθεί με ιδιώτες.
Τα 16.000 είναι για να φύγει εύκολα σε ιδιώτη....εαν ασχολήθείς πιάνει και 18 και 19.000.
-
Πως φαίνεται όμως ο διαφορετικός τρόπος ζωής ε;
@fanis75 μην λέμε ξανά τα ίδια.
Αυτά που εσύ θεωρείς εύκολα, δεν είναι για όλους εύκολα. -
Αυτά που εσύ θεωρείς εύκολα, δεν είναι για όλους εύκολα.Δεν είπα ότι είναι εύκολα (και τρέχω όλη μέρα με δουλειά και παιδί) αλλά πολλές φορές αξίζει για το επιπλέον έσοδο...αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
-
Αυτά που εσύ θεωρείς εύκολα, δεν είναι για όλους εύκολα.Ιδού η Ρόδος...
Αναθέτεις στον Φάνη την πώληση (άλλωστε έγραψε μόνος του το ποσό)...
Εσύ θα πάρεις 17.000 €....
Οτιδήποτε παραπάνω θα τα πάρει ο moderator...
Απλά πράγματα (συνήθης έκφραση του Τογιοτάκια, πρώην Μπεμβεδάκια)...
-
@antoniokon said in SEAT FORUM:
Ποτέ δεν ήμουν και δεν θα γίνω Τογιοτάκιας! Ποτέ όμως. ΠΑΝΤΑ μπεμβεδάκιας....απλά πλέον δεν έχω τα χρήματα. Εαν και όταν θα επιστρέψω (εαν βγάλουν κανα όμορφο αμάξι)....αλλιώς Τζαγκ.
-
Η πώληση αυτοκινήτου απαιτεί χρόνο, διαθεσιμότητα και κάποιος να μπορεί να απαντά στις τηλεφωνικές κλήσεις. Εγώ δεν μπορώ να καλύψω κανένα από τα τρία αυτά στοιχεία σχεδόν όλο το 24ωρο.
Αν κάποιος είναι χαλαρός και έχει δυνατότητα ευελιξίας στην καθημερινότητά του τότε ναι, μπορεί να ασχοληθεί με πώληση σε ιδιώτη.
-
Νομίζω το έχεις ξανακάνει, αλλά βάλε αγγελία σε μια μεγάλη τιμή, όπως λέει ο Φάνης. Η τιμή αρκεί για να ξεσκαρτάρει μερικούς.
Βέβαια μιλάει άνθρωπος που σήκωσε 3 τηλέφωνα για αγγελία που έβαλε και τελικά το πούλησε σε γνωστό μέσα σε 5 μέρες στην τιμή της αγγελίας ...
Το βασικό είναι η μη συζητήσιμη τιμή.
-
@fanis75 said in SEAT FORUM:
@antoniokon said in SEAT FORUM:
Ποτέ δεν ήμουν και δεν θα γίνω Τογιοτάκιας! Ποτέ όμως. ΠΑΝΤΑ μπεμβεδάκιας....απλά πλέον δεν έχω τα χρήματα. Εαν και όταν θα επιστρέψω (εαν βγάλουν κανα όμορφο αμάξι)....αλλιώς Τζαγκ.
Ενδιάμεση λύση η HONDA
-
@dimitrioskosmas said in SEAT FORUM:
Ενδιάμεση λύση η HONDA
Σαραξ, οπότε δύσκολο....αν και βγάζει αμαξάρες!
-
@fanis75 said in SEAT FORUM:
@dimitrioskosmas said in SEAT FORUM:
Ενδιάμεση λύση η HONDA
Σαραξ, οπότε δύσκολο....αν και βγάζει αμαξάρες!
Αυτό το Σ στην αρχή των αντιπροσώπων αυτοκινήτων στην χώρα μας, γμτ!
Αλλά ο Σαραξ είναι ο χειρότερος!
Αλλά έχει και τα καλύτερα αμάξια!!! -
@antonakis said in SEAT FORUM:
Νομίζω το έχεις ξανακάνει, αλλά βάλε αγγελία σε μια μεγάλη τιμή, όπως λέει ο Φάνης. Η τιμή αρκεί για να ξεσκαρτάρει μερικούς.
Βέβαια μιλάει άνθρωπος που σήκωσε 3 τηλέφωνα για αγγελία που έβαλε και τελικά το πούλησε σε γνωστό μέσα σε 5 μέρες στην τιμή της αγγελίας ...
Το βασικό είναι η μη συζητήσιμη τιμή.
Και ποιος θα ασχοληθεί αν βάλω αγγελία;
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Παλιότερα είχα βάλει αγγελίες (για αυτοκίνητα και δίκυκλα) και ακόμη βρίζω από την ανακατωσούρα που προέκυψε.Η καθημερινότητά μου δεν μου επιτρέπει να κάνω απολύτως τίποτα. Στο σπίτι επιστρέφω αργά το απόγευμα και το μόνο που με νοιάζει είναι να φάω και να πέσω ξερός στο κρεββάτι. Φυσικά παίρνω και ηρεμιστικά χάπια.
Ούτε καν άδεια δεν μπορώ να πάρω αν προκύψει κάτι ξαφνικά. ΝΤΑΧΑΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEAT FORUM