-
alexandros.K wrote:
Ελα, θες να παρεις 207 RC ? Πολυ καλο αμαξι, αλλά πρεπει να εχεις υπομονη με τον THP . Εμενα δεν μου εβγαλε θεματα, αλλά αλλους τους εχει ταραξει....Κι εγω αν δεν ειχα το rallye, το RC θα επαιρνα για επομενο μου αυτοκινητο
Έχμ, είναι δυνατόν να πτοήσει οποιοδήποτε προβλημα τον ιδιοκτήτη ενός ZR;
(Είμαι διαχρονικά ανώμαλος στα αμάξια μου εξάλλου)
Έχεις ένα δίκιο. Άμα περάσεις από Rover, όλα τα άλλα σου φαίνονται σαν Land Cruiser, όσον αφορά την αξιοπιστία.
Από την άλλη, είσαι σίγουρος ότι θες να πας από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη; Ο THP μπορεί να σε τρελάνει με τα καπρίτσια του και την αναξιοπιστία του...
-
Ξέρεις τι είναι να έχεις ένα αυτοκίνητο που ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που είσαι έτοιμος να κάνεις το βήμα να βάλεις τον εξοπλισμό ασφαλείας για να γινει αγωνιστικό σου χτυπάει μια βλάβη καμία 10αρια μέρες πριν; (Χωρια τα χαμένα trackdays στα 3 χρόνια που το έχω, ακόμα ανεβαίνω Σέρρες. Που να τολμήσω...)
Πλέον είμαστε σαν τα επιβατικά πλοία που έχουν την ετήσια ακινησία τους*. Δόξα τω θεώ που χάλασε πριν την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου γιατί 'είχα ορεξουλες' αφού δεν είχαμε θεατές λόγω του ιου, και θα έκανα τα πανω-κατω μου.
Ευτυχώς που φρόντισε γι'αυτό μια Alfa Romeo Giulia του '71, η αξιοπιστία έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις... Να δείτε που αν ο Φάνης το επιθυμεί θα περάσει τα ταξί bluebird σε km.
*Αλλά όταν δουλευει (και το έχεις πάρει στο 1/10 της τιμής του) είναι τρελα...
-
Δεν πιστεύω να ήσουν Βουλιαγμένης σήμερα απόγευμα. Είδα μια σε παρόμοιο χρώμα και είπα 'τι ωραίο αυτοκινητάκι για μεταχειρισμένο', γι' αυτό μπήκα στο νήμα να δω τι παίζει!
Να τη χαρείς τη Mito σου, ειναι πανέμορφη και βολική και Welcome to Diesel-land!
Νομίζω θα σε βοηθήσει να έχεις γνώμη και για τις συχνές/πυκνές συζητήσεις για τα διάφορα καύσιμα και τρόπους κίνησης.
95 άλογα δεν έβγαινε αυτός ο κινητήρας;
Οχι δεν ήμου Βουλιαγμένης, σπίτι και δούλευα δυστυχώς.
Ευχαριστώ, ναι πλέον θα αρχίσω να έχω ιδία άποψη για τα μαζούτ (πέρα από περιστασιακή οδήγηση).
Έβγαινε και με 95 (βασικά έβγαινε σε πολλές παραλλαγές), εγώ έχω την 'γρήγορη' έκδοση με τα 85 ατίθασα και τις πιο χαμηλές εκπομπές CO2. Δεν βρήκα 95αρι όπως το ήθελα. Ιδανικά ήθελα το 1.6, αλλά επειδή στην Ελλάδα άλλα λέει ο νόμος και άλλα εφαρμόζουν, το έσκιζαν στο τελωνείο το αυτοκίνητο.
Να δείτε που αν ο Φάνης το επιθυμεί θα περάσει τα ταξί bluebird σε km.
Με σωστή συντήρηση θα μπορούσε (έξω πουλάνε Μίτο με 300.000χλμ και είναι άψογες, ελέγχθηκε μια τέτοια αλλά δεν έριχνε την τιμή οπποτε δεν την πήρα) να αντέξει πολύ. Εγώ δεν ξέρω πόσο θα αντέξω....αχαχα!
-
Κοίτα να δεις σύμπτωση, και εγώ πήρα Mito πριν 1 εβδομάδα. Δηλαδή, όχι εγώ ακριβώς, η σύζυγος την πήρε, αλλά σε μένα έπεσε η ευθύνη να βρω το καλοσυντηρημένο/ατρακάριστο τεμάχιο.
Μόνο που η δικιά μας είναι 1.4 turbo με τα 120 άλογα. Με 93 χιλιάδες χιλιόμετρα από ιδιώτη.
Σε σχέση με την 155άρα που είχα πριν μια δεκαετία, ασύγκριτα καλύτερη άνεση οι 16άρες ζάντες σε σχέση με τις 17άρες στους ελληνικούς δρόμους. Επίσης αποκλείεται να είναι μόνο 120 άλογα πρέπει να βγάζει αρκετά παραπάνω.
-
Πω πω
Ακομα και σημερα ειναι πανεμορφη. Απιστευτο εσωτερικο.
Η πορτα της ειναι οτι πιο ομορφο απο ολα τα αυτοκινητα που πωλουνται σημερα.
-
Καλοτάξιδη και σε εσάς και να την χαρείτε με Υγεία!!!
-
Και σκεφτείτε ότι μιλάμε για ένα σχέδιο του '08.
-
-
Δεν ειναι μονο τα πλαστικα αλλα καινη αισθητικη.
Δες το κενο κατω που εχεινγια το γονατο του οδηγου σε αυτο δινω μεγαλη σημασια εγω, δες την πορτα που ειναι ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ..
Επισης θυμαμαι οταν βγηκε η mito και την ειχε φιλαρακι ελεγα οως αυτο το κοκκινο θα ξεφτισει με τον ηλιο διοτι εχει μια σατεν αισθηση στην αφή.
Απο οτι βλεπω ειχα λαθος....τιποτα δεν εχει παθει. Εξαιρετικο.
-
Άσχετο, την είχε (μπορεί να την έχει ακόμη) γνωστός μου, 1.85 τουλάχιστον 150-160 κιλά! Μπορεί και παραπάνω.
Τεράστιος άνθρωπος. Πιεζοταν λίγο αλλά ήταν Αλφιστι, είχε και παλιότερες θυμαμαι.
-
Κοίτα να δεις σύμπτωση, και εγώ πήρα Mito πριν 1 εβδομάδα. Δηλαδή, όχι εγώ ακριβώς, η σύζυγος την πήρε, αλλά σε μένα έπεσε η ευθύνη να βρω το καλοσυντηρημένο/ατρακάριστο τεμάχιο.
Μόνο που η δικιά μας είναι 1.4 turbo με τα 120 άλογα. Με 93 χιλιάδες χιλιόμετρα από ιδιώτη.
Σε σχέση με την 155άρα που είχα πριν μια δεκαετία, ασύγκριτα καλύτερη άνεση οι 16άρες ζάντες σε σχέση με τις 17άρες στους ελληνικούς δρόμους. Επίσης αποκλείεται να είναι μόνο 120 άλογα πρέπει να βγάζει αρκετά παραπάνω.
Φοβερα ομορφο αυτο το μωβ χρωμα στα καθισματα και στις επενδύσεις στις πορτες !! Δεν το εχω ξαναδει , παρα μονο στο ταμπλω. Τι χρονολογιας ειναι?
-
2009
-
Πανέμορφη!! Πόσο πήγε το αμάξι;; Να έβρισκα κ εγώ μια τέτοια κούκλα να έπειθα την κυρά Λένα να την πάρουμε αντί για αυτά τα ντε-καυλέ που κοιτάζει...
-
ωρε, κουκλαρες εχετε.
κανεις ακρη τη κουρτινα στη μπαλκονοπορτα, βλεπεις τη κουκλαρα, εφυγες. ασε ο αλλος να σκεφτεται αν καιει λιγο.
-
Πανέμορφη!! Πόσο πήγε το αμάξι;; Να έβρισκα κ εγώ μια τέτοια κούκλα να έπειθα την κυρά Λένα να την πάρουμε αντί για αυτά τα ντε-καυλέ που κοιτάζει...
Οχτώμιση πήγε περίπου
-
Ωρε λες να παρω κι εγω μια QV ?
-
-
-
Τέτοιο ωραίο μοβ πέτυχα πρόσφατα και στα IQ.
-
Παιδιά καλοτάξιδες οι κουκλες!!!
Απειρα, ασφαλή και απροβληματηστα χλμ ευχομαι, Με την Mito (ακομα και την 85αρα του Φανη) ευχαριστα θα είναι σιγουρα, ακομα και για Παγκρατι - Κολιατσου
Alfa Romeo Mi.Τo 2008