-
@gatoz said in RENAULT FORUM:
@antoniokon said in RENAULT FORUM:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/330393691-citroen-c5
Σε αυτήν είχε πέσει το μάτι μου...
Λέει για 30.000 χλμ...
Είναι με την υδροπνευματική?
Περιοχή Χαλάνδρι
ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ
ειχα τετοιο 508.
εισαι σοβαρο παιδι, γιατι το χαλας?χαχαχαχ
-
-
Καλησπέρα σε ολους,κοιταζω για ενα renault megane sport tourer 1.5 με 110 b.h.p. του 2017 το έχουν κάποια μέλη ώστε να μου πουν την γνώμη τους; Ευχαριστώ.
-
Ψάχνω για αυτοκίνητο για 15 μέρες Ιταλία τον Αύγουστο.Οι επιλογές σε νορμαλ τιμή,είναι Renault captur αυτόματο,η Kadjar manual diesel.Παρά το ότι το 2ο είναι σαφώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο,η τιμή είναι ακριβώς η ίδια,όποτε αν το captur ταξιδεύει αξιοπρεπώς και χωράει 2 μωρά με λογικές αποσκευές,θα προτιμηθεί λόγω ευκολίας σε πάρκινγκ,διέλευση σε χωριά κλπ.
Αν όχι τότε θα πάρω το kadjar.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά τα μοντέλα ,ας την γράψει,ευχαριστώ! -
Αν θυμάμαι καλά το kadjar στο εσωτερικό είναι σχεδόν ίδιο με το Captur και το πορτ μπαγκάζ ελάχιστα μεγαλύτερο
-
@antonmone said in RENAULT FORUM:
Ψάχνω για αυτοκίνητο για 15 μέρες Ιταλία τον Αύγουστο.Οι επιλογές σε νορμαλ τιμή,είναι Renault captur αυτόματο,η Kadjar manual diesel.Παρά το ότι το 2ο είναι σαφώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο,η τιμή είναι ακριβώς η ίδια,όποτε αν το captur ταξιδεύει αξιοπρεπώς και χωράει 2 μωρά με λογικές αποσκευές,θα προτιμηθεί λόγω ευκολίας σε πάρκινγκ,διέλευση σε χωριά κλπ.
Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά τα μοντέλα ,ας την γράψει,ευχαριστώ!Πόσο λογικές αποσκευές;!
Τι καύσιμο το Captur; και τι χρονολογία? Αν είναι το παλιό ούτε καν, το καινούργιο φυσικά πολύ καλύτερο.
το Kadjar θα είναι πιο άνετο και θα παίρνει περισσότερα πράγματα και θα καίει λιγότερο..
-
@dublin said in RENAULT FORUM:
Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά τα μοντέλα ,ας την γράψει,ευχαριστώ!Πόσο λογικές αποσκευές;!
Τι καύσιμο το Captur; και τι χρονολογία? Αν είναι το παλιό ούτε καν, το καινούργιο φυσικά πολύ καλύτερο.
το Kadjar θα είναι πιο άνετο και θα παίρνει περισσότερα πράγματα και θα καίει λιγότερο..
2022 το captur 2021 το Kadjar,diesel και τα 2. Αποσκευές 2 μεγάλες βαλίτσες,2 χειραποσκευές,παιδικά καθίσματα νοικιάζει η hertz,όποτε μόνο ένα καρότσι αν δεν δίνει η εταιρεία και πρέπει να το πάρω από Ελλάδα!
-
@dublin said in RENAULT FORUM:
2022 το captur 2021 το Kadjar,diesel και τα 2. Αποσκευές 2 μεγάλες βαλίτσες,2 χειραποσκευές,παιδικά καθίσματα νοικιάζει η hertz,όποτε μόνο ένα καρότσι αν δεν δίνει η εταιρεία και πρέπει να το πάρω από Ελλάδα!
Οριακά πιστεύω δεν θα σε χωρέσει το Captur, για το καρότσι δηλαδή.. σκάσε σε μία έκθεση, και καλά, δοκίμασε το χώρο αποσκευών με το καρότσι σου!
-
Ναι το πιο σωστό είναι αυτό.Θα έκλεινα κατευθείαν το Kadjar,απλά το φοβάμαι λίγο λόγω όγκου γιατί θα έχει πολύ οδήγηση σε ιταλική επαρχία,θα πάω σε έκθεση αύριο να δω.
-
Δε ξέρω που θα κινηθείς Ιταλία, αλλά σχεδόν όλα τα τουριστικά τους μέρη και χωριά ( γνωστά ή και οχι) , έχουν παρκινγκ ( κάποια λίγα δωρεάν, άλλα επί πληρωμή) , οπότε το μέγεθος ούτε εκεί θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.
Οι επαρχιακοί τους δε θα σε δυσκολέψουν, οπότε το μόνο σοβαρό πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι αν τα καταλύματα που έχεις επιλέξει είναι στο κέντρο ιστορικών περιοχών , τότε εκεί μπορεί να σε ρωτήσουν τι κατηγορίας είναι το αμάξι σου ( και αν χωράει) , γιατί τα πράγματα είναι στενάχωρα στα πάρκινγκ τους.
-
@civil357 said in RENAULT FORUM:
Δε ξέρω που θα κινηθείς Ιταλία, αλλά σχεδόν όλα τα τουριστικά τους μέρη και χωριά ( γνωστά ή και οχι) , έχουν παρκινγκ ( κάποια λίγα δωρεάν, άλλα επί πληρωμή) , οπότε το μέγεθος ούτε εκεί θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα.
Οι επαρχιακοί τους δε θα σε δυσκολέψουν, οπότε το μόνο σοβαρό πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ είναι αν τα καταλύματα που έχεις επιλέξει είναι στο κέντρο ιστορικών περιοχών , τότε εκεί μπορεί να σε ρωτήσουν τι κατηγορίας είναι το αμάξι σου ( και αν χωράει) , γιατί τα πράγματα είναι στενάχωρα στα πάρκινγκ τους.
Από Ρώμη και κάτω ,όσο προλάβουμε από νότια και ισως μια γρήγορη Κόμο,Τεργέστη και πίσω!Το ξέρω Ρώμη,Φλωρεντια και Μιλανο έχουν θέμα,στην επαρχία δεν γνωρίζω.Το περασμένο ΣΚ στη Ρώμη πάρκαρα πολύ εύκολα Βατικανο επι πληρωμη,πιο κάτω στο κέντρο χαμός όποτε πάρκαρα σαν Ελληνας(όπου βρήκα,ψιλό παράνομα).
-
Αποσκευές 2 μεγάλες βαλίτσες,2 χειραποσκευές,παιδικά καθίσματα νοικιάζει η hertz,όποτε μόνο ένα καρότσι αν δεν δίνει η εταιρεία και πρέπει να το πάρω από Ελλάδα!
Πάρε το kadjar δεν θα σε χωρέσει το captur εκτός και αν βάλεις το καροτσάκι ανάμεσα στα παιδιά όρθιο "ΝΟΤ".
-
Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτά τα μοντέλα ,ας την γράψει,ευχαριστώ!Έχε υπόψιν σου ότι οι εταιρίες ενοικίασης ΔΕΝ δεσμεύονται για συγκεκριμένα μοντέλα, αλλά για κατηγορία αυτοκινήτου. Αν κλείσεις Captur, θα πάρεις όποιο B-SUV έχουν διαθέσιμο. Αν κλείσεις Kadjar, θα πάρεις όποιο C-SUV έχουν διαθέσιμο. Επίσης για να πάρεις καλή τιμή ενοικίασης θέλει καλό και συνεχές ψάξιμο, καθώς και να γνωρίζεις κάποια "τρυκ".
Αν θες μπορώ να βοηθήσω. Εννοείται ότι δεν σχετίζομαι με καμία εταιρία, ούτε το επάγγελμα μου είναι σχετικό.
-
Από Ρώμη και κάτω ,όσο προλάβουμε από νότια και ισως μια γρήγορη Κόμο,Τεργέστη και πίσω!Το ξέρω Ρώμη,Φλωρεντια και Μιλανο έχουν θέμα,στην επαρχία δεν γνωρίζω.Το περασμένο ΣΚ στη Ρώμη πάρκαρα πολύ εύκολα Βατικανο επι πληρωμη,πιο κάτω στο κέντρο χαμός όποτε πάρκαρα σαν Ελληνας(όπου βρήκα,ψιλό παράνομα).
Αν μου επιτρέπεις Κόμο και Τεργέστη ΔΕΝ συνδυάζονται με Νότια Ιταλία. Σε 15 μέρες, μπορείς να συνδυάσεις Νότια Ιταλία με Τοσκάνη π.χ. Επίσης λογάριασε ότι στην Κόστα Αμαλφιτάνα το καλοκαίρι γίνεται χαμός. Πολύ στενοί δρόμοι και χωριά και πάρα πολύς κόσμος. Ήμουν αρχές Σεπτέμβρη (που δεν είναι και full season) και ήταν ψιλοπηγμένα.
-
Αυτο με τα αυτοκινητα ισχυει,πολυ χρησιμα οσα μου ειπες ,σε ευχαριστω σιγουρα θα ζητησω τη βοηθεια σου για να κλεισω συντομα!Θα γραψω στο τοπικ με τις διακοπες μην χαλαω το νημα της Renault!
-
Φέρτε τα να γεμίσει όλη η χώρα να μη μας κουνιούνται άλλο κι οι Τούρκοι!
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/renault-rafale-to-neo-suv-me-koype-schediasi/
https://www.renault.com.gr/comingsoon/DHN_ph1_prereveal.html
-
-
-
Χαίρετε και χρόνια πολλά!!Προτάθηκε στον πατέρα μου από συγγενικό πρόσωπο που αναχωρεί εσπευσμένα στο εξωτερικό, Renault Megane MKII sedan 1.4 του 2004 με 200.000χλμ με αντίτιμο 700€.. Το σκέφτεται σοβαρά, μιας και αυτό που έχει τώρα είναι πολύ παλαιότερο..Αν θυμάμαι καλά το sedan αυτής της γενιάς ήταν αρκετά πιο αξιόπιστα από το αντίστοιχο hatchback, σωστά; Επιπλέον είναι αυτό που η αντικατάσταση ιμάντα χρονισμού απαιτεί το ξήλωμα του μισού αυτοκινήτου;
Υ.Γ. Το αυτοκίνητο εκ πρώτης όψεως φαίνεται πολύ καθαρό, προσεγμένο και συντηρημένο, αλλά δεν έχω δει ακόμη το βιβλίο service
-
Η τιμή είναι πολύ καλή. Τέτοιες ευκαιρίες πάνε στο μιλητό.
RENAULT FORUM