-
@storm said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Θα πρέπει οι υπάλληλοί του να τον μιμούνται επειδή αυτός είναι επιχειρηματίας; Ας κάνει και τους υπαλλήλους του επιχειρηματίες. Ας τους κάνει συνεταίρους, να τους κόψει ποσοστά στα κέρδη και να τους προσφέρει και όλες τις παροχές που έχει και αυτός και μετά αν θέλουν οι υπάλληλοι θα δεχτούν μία τέτοια πρόταση. Αν θέλουν.
-
@piliourits said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Έτσι είναι ωρε από παλιά οι Αστοί, γι αυτό πήγαιναν και στην Όπερα, να κυλήσει κάνα δάκρυ με τα βάσανα των λαϊκώνε.
Μπα αυτοί ήταν παλιά οι βασιλιάδες και οι φεουδάρχες και τον περασμένο αιώνα οι κομμουνιστές που ήταν στην εξουσία...
Που να προλάβουν οι κυρ- Παντελήδες την όπερα...
Επρεπε να ξυπνήσουν αξημέρωτα να ανοίξουν το μαγαζί ή το γραφείο, ή το εργοτάξιο...
Αλλωστε μετά τον πόλεμο η Λυρική έδινε σπάνια παραστάσεις και υπήρχε και μία ιστορία όταν ήλθε σε επίσημη επίσκεψη ο Τίτο και του είπαν που να τον πάνε το βράδυ και εκείνος είπε στην Οπερα και έψαχναν να φτιάξουν όπερα σε λίγες μέρες...
-
Η όπερα ήταν λαϊκό θέαμα. Ήταν ότι και ο κινηματογράφος
-
Στην Δύση.
Στην Ελλάδα λαϊκά θεάματα, ήταν τα μπουλούκια, που συνήθως έπαιζαν επιθεωρήσεις, ο Καραγκιόζης και τα πανηγύρια...
Είχαμε και κάποιες οπερέτες, αλλά για τις μεγάλες πόλεις.
-
-
https://www.enikos.gr/society/perama-ergatiko-atychima-me-travmatismo-36chronou/2084394/amp/
Δεν ακούμε, δεν βλέπουμε, δεν διαβάζουμε, δεν μιλάμε...
-
Σε παράπονο προς τον προϊστάμενο ότι πάμε για burn out, λόγω όγκου δουλειάς και υπερπροσπάθεια, πως σας φαίνεται η απάντηση να κάθεσαι περισσότερες ώρες στο γραφείο και να δουλεύεις πιο χαλαρά;
Επίσης ερώτηση: όταν πάντα σχεδόν έχουμε αρκετή δουλειά, πότε επιτρέπεται να πάρουμε άδεια; Είναι δικαίωμα του εργαζομένου ή όχι;
-
@xenos said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Σε παράπονο προς τον προϊστάμενο ότι πάμε για burn out, λόγω όγκου δουλειάς και υπερπροσπάθεια, πως σας φαίνεται η απάντηση να κάθεσαι περισσότερες ώρες στο γραφείο και να δουλεύεις πιο χαλαρά;
Επίσης ερώτηση: όταν πάντα σχεδόν έχουμε αρκετή δουλειά, πότε επιτρέπεται να πάρουμε άδεια; Είναι δικαίωμα του εργαζομένου ή όχι;
Πρώτον και κύριον, αυτός ο τύπος δεν κάνει για προϊστάμενος. Κανόνας ν1, το ευχαριστημένο προσωπικό αποδίδει και καλύτερα και περισσότερο φυσικά με την προαίρεση ότι και ο εργαζόμενος έχει συνείδηση. Αν και οι δυο είναι ότι να’ναι άκρη δεν θα βγει ποτέ. Η άδεια είναι δική σου και την παίρνεις όποτε εσύ κρίνεις. Βέβαια στην φαιδρά πορτοκαλέα κάτι τύποι σαν αυτόν που παριστάνει τον προϊστάμενο θέλει να κάνει κουμάντο και πότε πάνε για κατούρημα οι εργαζόμενοι για να νιώθει σημαντικός μέσα στην ανεπάρκεια του…..
-
Φυσικά. Θα γράφει όλες τις υπερωρίες;
-
Σε κοιτάνε και με ύφος σαν να φταις εσύ του στυλ "τι μου λες ρε φίλε δεν βλέπεις ότι κυνηγάμε νούμερα;;;".... Τα έχω ζήσει.
Και μετά πετάγονται αυτοί δήθεν για μια εξωτερική δουλειά και αράζουν για καφεδάκι δήθεν μιλώντας για business.
Ουστ!
-
Εμένα ποιο πολύ μου έκανε εντύπωση η "συσπείρωση των εργαζομένων" προς τον προϊστάμενο "ότι πάνε για burn out".
1ο πληθυντικό. Ενδιαφέρον.Συνήθως μέσα στους εργαζομένους ο έμπειρος προϊστάμενος σπέρνει τσάτσους και γλυφτρόνια ώστε να μην υπάρχουν συμπτώματα ομαδικών "ξεσπασμάτων".
Συνήθως πάντα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα συμφωνεί/συμφωνούν με όσα λέει ο "κος προϊστάμενος"
Και φυσικά η ατάκα του "σωστού και έμπειρου προϊστάμενου" είναι "παιδιά όλοι βάζουμε πλάτη, εντάξει, έλα, πάμε".
Η τυπική μέθοδος του 1ου πληθυντικού...και της άμεσης υποβάθμισης κάποιου εργασιακού θέματος. -
@antonakis said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Φυσικά. Θα γράφει όλες τις υπερωρίες;
Σε παρακαλώ πολύ.... Η φράση πληρωμένη υπερωρία είναι υπερεκτιμημένη!
-
Α καλά!!!!
Οκ, σε έπιασε κοβιντ και άντε γεια.
-
@storm said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Εμένα ποιο πολύ μου έκανε εντύπωση η "συσπείρωση των εργαζομένων" προς τον προϊστάμενο "ότι πάνε για burn out".
1ο πληθυντικό. Ενδιαφέρον.Συνήθως μέσα στους εργαζομένους ο έμπειρος προϊστάμενος σπέρνει τσάτσους και γλυφτρόνια ώστε να μην υπάρχουν συμπτώματα ομαδικών "ξεσπασμάτων".
Συνήθως πάντα υπάρχει κάποιος ή κάποιοι που θα συμφωνεί/συμφωνούν με όσα λέει ο "κος προϊστάμενος"
Και φυσικά η ατάκα του "σωστού και έμπειρου προϊστάμενου" είναι "παιδιά όλοι βάζουμε πλάτη, εντάξει, έλα, πάμε".
Η τυπική μέθοδος του 1ου πληθυντικού...και της άμεσης υποβάθμισης κάποιου εργασιακού θέματος.@storm λάθος η δική μου έκφραση. Εγώ ήμουν και μιλούσα για τον εαυτό μου και μόνο. Οι άλλοι είναι μάλλον ευχαριστημένοι. Και το ανέφερα γιατί θα χαιρετήσω άμεσα με αυτά που γίνονται.
-
@storm λάθος η δική μου έκφραση. Εγώ ήμουν και μιλούσα για τον εαυτό μου και μόνο. Οι άλλοι είναι μάλλον ευχαριστημένοι. Και το ανέφερα γιατί θα χαιρετήσω άμεσα με αυτά που γίνονται.
Στο ίδιο καζάνι βράζουμε (εγώ και εσύ).
Αν βρεις αλλού ποιο ανθρώπινα με καλές απολαβές ... φύγε τρέχοντας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να σπαταλιέται σε τοξικά περιβάλλοντα.
-
-
Η θεωρία από την πράξη απέχει λίγο.
-
Ευκαιρία, δουλειά σε εταιρεία με μέλλον.
https://www.newsauto.gr/news/proslipsis-gia-to-elliniko-iperaftokinito/
-
@yem said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ευκαιρία, δουλειά σε εταιρεία με μέλλον.
https://www.newsauto.gr/news/proslipsis-gia-to-elliniko-iperaftokinito/
good knowledge of photoshop is concidered as great asset
real and imagination are similar
-
Το έχει πιάσει το νόημα του marketing ο Χάος...
Παπάτζες, φούμαρα και τσάμπα διαφήμιση.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....